Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
válasz
g.gergo
üzenetére
megfogadtam tanácsod, és írtam nekik..
a válasz ez volt,legalább hiteles forrásból van,nem szóbeszéd:" Valóban lesz hamarosan ilyen változat, valószínűleg 2-3 héten belül fog megjelenni magyar nyelven, angolul már elérhető a http://www.eset.com oldalról.
Üdvözlettel:
Sicontact Kft. "2-3 hét

-
McKane
senior tag
lehet tudni,hogy mikor érkezik a magyar 4.2-es NOD ?
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Találkoztam, egy rendkívül idegesítő jelenséggel. Két gépen is használok chip kódos EAV 4.0.474-et. Az mindkét gép majdnem ugyanolyan vas, de az egyiken x86, a másikon x64-es Windows 7 Ultimate fut.
A gondom a következő. Az x86-os W7 Ultimate alatt, az EAV a vírusdefiníciós adatbázis letöltése után elkezdi a rendszer ellenőrzést (természetesen az X64-en is), ami teljesen természetes, viszont nem áll le az ellenőrzés. Akár órákig is képes ilyenkor futni az ellenőrzés, kb 50%-os processzor használat mellett, és persze ilyenkor nem engedi a gépet magától alvó állapotba menni, ráadásul az alvás gombra sem reagál csak ha megmozgatom előtte az egeret, hogy a monitor bekapcsoljon.
Ennek a "végtelen ciklusba" futott rendszer ellenőrzésnek, csak a feladat kezelőben van nyoma, és az EAV ikonján látszik. A programon belül semmi nyoma.
Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja ezt, és hogyan lehetne kiküszöbölni? -
törölt tag
Hali kontrolként szeretném néha lefuttatni a jelenlegi írtóm mellett az online nodot.
KÉRDÉS: ez eltávolitja amit talál?
és minden eggyes keresésnél külön mindig lekell töltenem a honlapjukról a keresőt ?
köszi
-
VINIKOR
senior tag
Volt egy ilyen riasztásom: [link]. Ez micsoda?
-
BlackSeven
aktív tag
Hali!
Kábé 15 nappal a lejárat előtt elkezdi dobálni a NOD32/ESS a figyelmeztetéseket vagy éppen be is sárgul mert 15 nap alá esett a liszensz érvényessége. Gondolom ez "gyári" beállítás és egyfajta limit idő. Kikapcsolni ezt (véglegesen), hogy ne jelezze azt nem lehet. Valszeg úgy van Nálad beállítva (nézd meg), hogy a Tájékoztató jellegű figyelmeztetéseket mutassa. Beállítások/További beállítások .../Felhasználói felület/Riasztások és értesítések >> További beállítások fül.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Egyre idegesítőbb,hogy minden bekapcskor jelez a ESS, hogy hamarosan lejár a licensz.
Pedig van még vagy bő 10 nap. Nézegettem, de sehol se láttam, hogy hol kell kikapcsolni.@tboy34 - próbáld meg kikapcsolni a threatsense-t (korai riasztás vagy vmi ilyesmi néven fut)
@andy83 - biztos, hogy jól állitottad be? Tűzfalnál keress zónákat és add hozzá a megbízható zónához
-
tboy34
csendes tag
Hali
Olyan probléma merült fel nálam ami eddig nem volt.
Töltögetek Utorrenttel és ami tömörített fájlokból áll azt
nem engedi, mert a nod32 vírusosnak látja.
Van-e lehtőség valami beállításra.
Nod32 3-as verzíó.
Köszi -
andy83
aktív tag
ESS 4.2-ben próbálnám beállítani a tűzfalnál, h melyik local IP-t engedje át a tűzfalon, h tudjam használni a belső hálózatot, de vmiért mindig elfelejti, hogy mit állítottam be neki...

Nem tudjátok mi lehet a baja? Ti tapasztaltatok már ilyet?
-
Zolás
addikt
Affene rossz helyre ment

-
mano13
csendes tag
Sziasztok.
Kellene nekem egy kis segítség. Utorrent (2.1A van most de próábltam már más másik verziókat is) Vs. Nod 32 (4.0) témában. Ha fut az Utorrent és szeretnék böngészni (mind1 mivel) 3-4 perc alatt tölt be egy átlagos lapot. Gondolom valami Nod32 beállítás lesz a megoldás de nem akarok összebarmolni semmit.
Előre is köszöntem a segítőkészségeteket. -
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És hogy érdemes 4.2-re frissíteni a 4.0-t? Törlöm az előző verziót, és úgy rakom fel a 4.2-t, vagy pedig csak egyszerűen rátelepítem?

-
McKane
senior tag
hali!
ha azt irja ki a nod32: az állomány elemzésre elküldve (xy.zip például) .
akkor én kapok-e választ, hogy az vírusos-e vagy nem?
ha nem,hol lehet beállítani ? -
Möbiusz
tag
Szia!
Van már angol nyelvű próba verzió is a négykettesből. [link]
A magyar úgy huszadika tájékán vagy kicsivel később lesz elérhető.
# 2174
Szia joe2005!Egy kérdés hozzád. A mostani 4.0.474-re rátelepíthető a 4.2.35 vagy inkább uninstall a 4.0.474 és úgy feltenni az újat?
Köszi. -
VINIKOR
senior tag
Ma volt egy ilyen támadásom: [link]
Mi lehetett ez? .ru, ez oroszország gondolom.
-
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi az infót!

A pendrive-os félreértés meg nem gáz...
Ja, és Neked is köszi a választ joe2005!

-
Hali!
Magyar változat még nem érhető el: [link]
Fire.
UI: Ha Szlovák nyelvre váltasz, akkor van ennél is újabb...

Ja és a másik topic-ban valamiért benéztem a pendrive-os kérdésed, Te adatokat szerettél volna megmenteni én meg azt ecseteltem, hogy kellene leformázni, sorry..
-
andy83
aktív tag
A 4.2-es NOD32 honnan tölthető le? Próbáltátok már? Mert a linkelt oldalon már kapható, de próbaverziót még nem találtam hozzá... Na meg a gyártó oldalán sincs még kint...

-
efi99
őstag
válasz
Henrico
üzenetére
Ööö..nekem régebbi verzió van szerintem (2.x), de ott úgy van, hogy van a beállításoknál frissítési hely - szerver és oda bármilyen elérési utat is föl lehet venni pl egy hálózati gép mappáját is.
(Annak ellenére, hogy ennél a verziónál csak külső programmal lehetett kiguberálni egy mappába a frissített elemeket, magával a NOD32-vel nem.) -
Henrico
tag
Segítségeteket kérném...
Amennyiben van egy Nod32-m ami leteszi egy mappába a frissítési file-okat (ami ugye arra hivatott, hogy a hálózatom többi gépe innen frissítsen), miként lehet azt megoldani, hogy egy interneten lévő gép is erről a gépről frissítsen.ebből a bizonyos mappából??Köszönöm!
-
flash-
veterán
Sziasztok!
egy kérdésvan már rezidens vírusirtó a gépemen(avira)
de szeretném az új nod32 őt is feltenni,de azt csak arra használnám hogy néha lefuttatnám,tehát azt természetesen nem futna állandoan a memóriában.Meg lehet ezt oldani ?
vagy a nod32 őt ha felrakom az is azonnal belebújik a memóriába? -
-
icons
addikt
Hello!
Minden rendszerindításkor az Este Smart Securitym vagy 10percig futtatja az ekrn.exe-t úgy 80% körül, ez annyit tesz, hogy addig az égvilágon semmit se tudok kezdeni a géppel...
Ilyenkor elvileg frissít, vagy rendszer-diagnosztikát néz, de hogy lehetne ezt mégiscsak skippelni (mint csütörtökön a sulit)?
-
csibor
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Párom nem engedi nagyon piszkálni
Közben megoldottam a problémát 1 másik gépen.Köszönöm a segítséget
A Nokia meg a ovi 
-
Hali!
Hát akkor szedd le(uninstall). Nem írtad milyen NOD32-ről van szó(EAV vagy ESS, 3/4, x86/x64), meg azt sem milyen OS alatt szeretnéd használni. Ha W7, akkor mindenképp a 474-es buildet szedd le a gyári oldalról és azzal próbálkozz.
Ha ESS, akkor kézzel kapcsold ki a tűzfalat a Windows-ban és úgy telepítsd."Épp az a bajom,hogy minden jogtiszta a laptopon,és nem merek hozzápiszkálni."
Ebből még nem derül ki, hogy volt/van-e telepítve előtte más biztonsági program, vagy esetleg most is van, csak gondolom(mivel nem írtad külön) hogy ezek szerint nincs/nem volt.Fire.
-
csibor
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez most üres kapura vetődés
Épp az a bajom,hogy minden jogtiszta a laptopon,és nem merek hozzápiszkálni.Egyébként már megoldottam volna 
-
Hali!
Tehát a NOD32 főablakát nem tudod ezekszerint bezárni, hmm, érdekes..
3ok, amiről tudok.1. Nem jó a crack
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2. Nem tiszta telepítés volt, hanem pl előtte volt(ak) már más vírusirtó(k) is a gépen
3. W7 x64 alatt használnád és a 474-es(ez az utolsó jelenleg) buildet használnádAz 1-2 pontban benne is van a válasz a megoldásra, a 3. esetében ez EAV-nál jön ki gyakrabban, ESS-nél még nem találkoztam ilyen problémával, de EAV esetén is általában akkor, ha előtte már más AV-k is voltak telepítve a gépre.
Fire.
-
csibor
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
NOD32 programot,nem enged kilépni.
-
-
csibor
addikt
Hogy tudom bezárni?Jelszót próbál kérni,létezik ?
-
nova001
senior tag
hello
az lenné a kérdésem hogy lehet kikapcsolni mikor elindul a gép hogy ellenörizze igy lassitja a gépet ??
az ellenörzés inditása folyamatban dologra gondolok -
Troy.
addikt
Hello!
A vírusírtó talált egy conficker nevű vackót a külső merevlemezemen, de eltávolítani nem tudom. Fel sem ajánlja... Leszedtem az oldalukról egy remover-t , de az meg azt írja, hogy nem fut.
Ellenőrzéskor viszont megtalálja a merevlemezen, egy RECYCLER nevű rejtett mappában. Mit tudnék tenni? -
zedii
aktív tag
Erre senki?

-
Pilot
tag
Sziasztok!
Meg vagyok akadva egy kissé a NOD32 eltávolításával.
Szal megpróbáltam uninstallálni, de közölte nem lehet mert valami használja a progit. Természetesen a Nod nem futott. Nézem, hogy mi az, hát az All player videolejátszó. No akkor uninstall az All player. Ez ment is rendben, de egy csomó szemetet ott hagyott, szan széjel a program fájlok meg az aplication data könyvtárba a leg váratlanabb helyeken. Megpróbáltam deletelni, de írásvédett, amit persze nem lehet meszüntetni. Takarító progival sem sikerült, csakúgy mint a nodot letörölni. Új nod meg szintén nem megy föl, amig a régiből van, mert ugye hasonló gondok miatt nem bírom telepíteni.
Hogy a fenébe lehet eltávolítani ezeket. Már dos paranccsal is próbálkoztam, de acces denied volt a válasz.
Mit tegyek? -
Hali!
Azt tudjátok, hogy hol lehzet beállítani, az ESS 4-ben, hogy mikor frissítse magát?
Pl.: Minden nap, este 8-kor.
Köszi
-
zedii
aktív tag
válasz
getorph
üzenetére
üdv, én sem értem, hogy hogy a bánatba, de egy csomószor okoz olyan terhelést a gépnek, hogy egészen egyszerüen alig marad szabad erőforrás, amivel rendelkezzen a gép. Ráadásul teljesen ütemszerüen kapcsol rá. borzasztó. régen pont azért bírtam ezt a nod-ot mert észre se vetted és tette a dolgát, most meg, amióta win7 lett és nem kompatibilis a 3-as nod vele a 4-es vezió folyamatosan nyekteti a processzort.. Lehet ,h beállítás kérdése, nem tudom, ha van valakinek ötlete, nagyon örülnék neki.

-
Clemi
veterán
Ha megnyitok valamilyen honlapot a nod már ellenőrzi is, ez gondolom normális lenne, de eddig ettől nem lassult be a gépem.
A kéretlen és a rosszindulatú programok keresését nem kapcsoltad be véletlenül? Ez okozhat lassulást, mivel ilyenkor mélyebben megvizsgálja a fájlokat, amik a gépedre érkeznek.
-
Clemi
veterán
Most viszont nem nyílik meg az ablak. Csak az ikon kikerül a tálcára és a központ nem jön be. Értesítési területen ablak megnyitásával sem, valamint Start menüből sem. Mi lehet a baj?
Először is nézd meg a memóriában, hogy mindkét modul fut-e! Másodszor nem lenne rossz ötlet egy LiveCD-ről bootolva lefuttatni egy szigorú ellenőrzést a lemezen, mert elképzelhető, hogy benyaltál valamit, ami letiltja a NOD működését. Mondjuk ennek egyik legbiztosabb jele az, ha a registry editort sem tudod elindítani.
-
McKane
senior tag
akit érdekel van nekem chipes kódom márciusig a NOD-hoz..
írjatok PÜ-t,akinek kell.. -
spyduck
nagyúr
Van olyan akinek nem működik a frissítés?
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Egy gyors kérdésem lenne.
Megéri felrakni az EsetSmartSecurityt vagy elég ha a "sima" nod32 van a gépen? Eddig csak a sima volt a gépemen és megmondom öszintén nem tudom hogy van-e valami plusz amit az ESS adhat. Tehát ha valaki leirná tömören és közérthetően hogy miért érdemesebb ezt vagy azt felrakni azt megköszönném. -
Lac99
tag
Sziasztok! 3 hete telepítettem Windows 7 64 bites verziót a gépemre, mellé Eset Smart Security 4.0.474-et, szintén 64 bitest. Akkor biztosan működött, mert megnyitottam az ablakot, beállítottam a heti egy automatikus ellenőrzést és az újságos kódot is beírtam. Most viszont nem nyílik meg az ablak. Csak az ikon kikerül a tálcára és a központ nem jön be. Értesítési területen ablak megnyitásával sem, valamint Start menüből sem. Mi lehet a baj? Leszedtem, újra is telepítettem, de ilyen maradt. Mit lehet vele kezdeni? Így új kódot sem tudok beírni, ha nem nyitja meg... :-/
-
h0o2a7j6
tag
Miért van az, hogy kikapcsolom az email és doku védelmet, aztán következő gép indításkor magátol bekapcsolja mindkét védelmi modult? Hol lehet véglegesen ezeket kikapcsolni?
Nod32 AV 4.0.474.0 -
neooen
aktív tag
Hali!
Valamennyire hasonló problémám van. Már jó pár éve "használom" a programot, de egy pár napja arra lettem figyelmes, hogy a torrent iszonyatosan hullámzik. Először a routerre gyanakodtam, de a kiiktatása után sem változott semmi. Azután elkezdtem a Nodban is kutakodni és észrevettem a protection statusban, folyamatosan ellenőrzi, azt amit éppen töltök le és gondolom ez okozza a hullámzást! A böngészésnél ugyanezt csinálja. Ha megnyitok valamilyen honlapot a nod már ellenőrzi is, ez gondolom normális lenne, de eddig ettől nem lassult be a gépem. 4 magos, 2 giga ramos gépem van, tehát ha ez eddig nem volt gond, akkor gondolom ezután sem.
Nem lett semmilyen hardwer cserélve, és nem is változtattam a napi rutinomon. Mit lehet ez ellen tenni? -
Gézengúz
addikt
Ezekhez az oldalakhoz, hogy férek hozzá????
Kösz...
Leírás:
Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján. -
McKane
senior tag
sziasztok!
hogy lehet az utorrent-nek portot nyitni az eset smart security-ben? /ESS 4.0.474 verzió, windows vista/
itt a kép is: KÉP
-
Sziasztok!
Meg tudja mondani nekem valaki az, hogy miért van az, hogy ha töltök utorrent-el le, akkor a nod ellenőrzi, ezért az utorrent leáll hogy nem fér a file-hoz. Ilyen gondom nem volt régen, csak most.3.0.669.0-ás verziót használom most.
-
sonar
addikt
Nem tudjátok megmondani, hogy helyileg hol találom a karanténba zárt fájlokat?
-
getorph
csendes tag
meg tudná vki mondani hogy a nod Ekrn.exe processzor használata miért 100% körüli???
-
GEPESZ66
veterán
Azon gondolkozok, hogy a KIS2010-ről áttérek ESS4-re.Hol tudom azt beállítani az ESS4-ben, hogy egy adott programot ne engedjen ki a netre,adott esetben egy játék exe-jét.
-
rebugra
aktív tag
2010 Januári CHIP kód:
ba43yy -
Moonline.
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
Most írok majd mailt a nod 32-es supportnak a bajommal.Állítom ők se tudnak magyarázatot adni rá.De egy próbát megér!
-
etele34
tag
válasz
jahatpersze
üzenetére
Hogy mi a baj vele?
Ajánlom figyelmes elolvasásra (baloldalt felül) alapelvek [B/]amit tiltunk fórumunkban alatti részt. -
bivalyolo
őstag
válasz
jahatpersze
üzenetére
még csodálkozol rajta h nem müxik??!!

-
jahatpersze
aktív tag
Hello az előrecrackelt ESET SMART SECURITY 3.0.669-es verziójú progi frissítési hibát ír ki most először: Virus signature database could not beupdated!
Undocumented serious error (0x101a)Valaki tud segíteni?
-
McKane
senior tag
Hello!
Nemrég raktam fel a windows 7home premiumra a NOD32 4.0.474.0 verziót. (csak a sima, nem a smart security)
Azonban! Mivel van PCWorld előfizetésem,ezért gondoltam használom a hozzá kapott kódot.
a történet röviden: tegnap este a NOD32 frissült. Ma állandóan visszadobta,hogy érvénytelen felh.név és jelszó...
Most viszont frissült,és elfogadja a kódot..
Találkozott már valaki ilyesmivel? Normális ez?köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Épp az a bajom,hogy minden jogtiszta a laptopon,és nem merek hozzápiszkálni.Egyébként már megoldottam volna
3ok, amiről tudok.
Köszi
esetleg megpróbálhatnád a free avirát