- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Greenebola #4699 üzenetére
Ez mikorra várható otthoni felhasználókhoz?
-
Greenebola
senior tag
Eset Endpoint Anti-Virus és Eset Endpoint Security 6.1
"Kedves Gyula!
Köszönjük érdeklődését a termék iránt.
A magyar verzió megjelenése február végére várható, pontos dátum előre láthatólag 25-e! A licencszelésben is lesz változás, azaz a jelenlegi felhasználónévvel és jelszóval már nem fogják tudni aktiválni a terméket, csak ha rátelepítik az új verziót a jelenleg is futó 5-ös kiadásra és szükség lesz egy gyors licenckonvertálásra is egy weboldalon." -
TIT
veterán
válasz
Anonymus X #4693 üzenetére
Van benne lamervédelem -
myke01
senior tag
Akkor egy a lényeg ,amiből létezik 64 bit-es verza ,akkor abból azt kell mindenképpen a 64 bit-es rendszerre dobni . Bár ezt cáfolom itt ,és rögtön ; pl. nekem a 64 bites Google Chrome nem akaródzik hibamentesen futni a 64 bites rendszeren . Így visszakerült a 32 bites alapverzió ,úgy már jól műxik .
-
myke01
senior tag
válasz
Anonymus X #4685 üzenetére
Akkor tisztában vagy mindennel
. Mivel sok szoftverből nem létezik 64 bit-es verzió ,ezért kell hogy fusson 64 bit-es rendszeren is . Ott is van a "Program Files (x86)" mappa a főkönyvtárban ,direkt ezeknek a progiknak . Viszont eléggé elkanyarodtunk az eredeti témától
.
-
Anonymus X
tag
Nem veszem kötekedésnek
. Tisztában vagyok azzal, hogy a 32 bites programok futtathatók 64 bites rendszeren, de egy olyan rendszerszintű integráció esetén, mint amilyenek egy védelmi rendszer működéséhez kellenek, elengedhetetlen a megfelelő verzió telepítése. Legalábbis én így gondolom, azonban tévedhetek. Végül is ha a 32 bites telepítő 64 bites rendszeren is gond nélkül lefut, akkor oké.
-
myke01
senior tag
válasz
Anonymus X #4683 üzenetére
Már ne haragudj ,de ezt honnan vetted ? (nem kötekedni akarok
) 32 bitesre oprendszerre csak a 32 bites NOD, 64 bitesre csak a 64 bites NOD telepíthető. Ez nem teljesen igaz így ,ahogy írod .
64 bit-es oprendszerre "felmennek" a 32 bit-es programok , 32 bit-es op-re csak 32 bit-es app-ok mehetnek .
-
Anonymus X
tag
Nincs választásod: 32 bitesre oprendszerre csak a 32 bites NOD, 64 bitesre csak a 64 bites NOD telepíthető. Nem hinném, hogy lenne bármiféle különbség kidolgozottság, erőforrás felhasználás tekintetében köztük, de még ha így is lenne, úgyis teljesen mindegy az előbbi miatt. Egy biztos, ne válts 32 bites oprendszerre
-
myke01
senior tag
Lehet ,hogy lámáskodónak tűnik kérdésem ,de nem igazán jutok dűlőre ebben .
Szóval , ESET NOD32 Antivirus 64 bit-es változatát telepítettem WIN 7 prof. 64 bit-es rendszerre . Előzményként mondom még ,hogy besokalltam az AVAST Free Antivírustól ,mert rengeteg "szemetet" engedett be az utóbbi időben .
Kérdés : melyik NOD32 AV verzió "ajánlottabb" ? A 32 bit-es vagy a 64 bit-es ? Melyik jobban kidolgozottabb,kiforrottabb , erőforrás-kímélőbb ? Olyantól kérdezem ,aki használta már mindkét verziót (32 vs 64 bit) huzamosabb ideig ugyanazon a konfigon . Mik a tapasztalatok ? -
shaddam
aktív tag
válasz
Greenebola #4680 üzenetére
A tűzfalat raktam át.
Házirend alapúnál létre lehet hozni a megtanult szabályokból ( különböző helyeken vannak a gépek, különféle programot használnak) egy "mindenes" házirendet úgy hogy ha véletlenül jön egy új program akkor azt berakhassam a házirendbe és minden gép átvegye?
-
shaddam
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettük pár gépre az esetet, mivel megfogott pár dolgot átraktam tanuló módra. Ment ameddig ment szépen megjegyezve a szabályokat. A tanulóidőszak lejárta után feldobta hogy házirend alapú, vagy interaktív módon szeretném-e hogy dolgozzon. Ráhagytam hogy interaktív mód, gondoltam mindent megtanult. Hát nem
Folyton dobálja fel az ablakokat engedélyezem-e ezt meg azt. Lehet valahogy véglegesíteni a megtanult szabályokat?
-
eurolac
senior tag
válasz
Greenebola #4676 üzenetére
Ok, köszi a visszajelzést! Egy évig biztosan maradnak.
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Tegnapi napon másfél év Avira free használat után feltettem a Nod32-őt, hozzájutottam munkahely révén egy egy éves licenchez. Az Avira free+Privatefirewall után szerencsére nem talált semmit. Gépterhelésben viszont jobbnak tűnik eddig mint az Avira amin meg is lepődtem!
A képen látható beállítás miatt kérném a véleményeteket. Több éve használtam már Nod-ot és a képen jelölt beállításnál figyelmeztető jelzés jött fel anno, miszerint ha bekapcsolom az opciót terheli a rendszert.
Most bepipálta, nem jött fel semmilyen figyelmeztetés és egyenlőre nem érzek komolyabb lassulást, pedig a gépem nem erőmű. Érdemes ezt az opciót bekapcsolva hagyni? Még a kéretlen és veszélyes alkalmazások keresését pipáltam be. Kell esetleg még valami finomhangolást végezni rajta? (PC Tools Firewall plust tettem fel mellé. Tudom, hogy a Private és a Comodo jobb nála és már nem támogatott, de nekem tökéletesen megfelel, ésszel használom a gépet. Kétirányú fal, van benne hips és a gépterhelése nulla ) -
Szellem.
nagyúr
válasz
Greenebola #4673 üzenetére
ESS/Nod32 még mindig jobb gépterhelés terén, mint a KIS. És kevésbé bugosabb. Tapasztalom sajnos. Felismerés terén is kiváló az ESS/Nod32.
-
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Greenebola #4671 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ezek szerint látom Te is egy jó ideje az ESET termékét használod?
Bevált? -
Szellem.
nagyúr
válasz
Greenebola #4669 üzenetére
Köszi!
És ha átrakom Interaktív vagy Tanuló módra akkor utána ha visszateszem automatikusra, akkor megjegyzi a beállításokat? És látom is őket? -
Greenebola
senior tag
válasz
Szellem. #4668 üzenetére
Hello
További beállítások megnyitása->Személyi tűzfal->Szabályok és zónák->Zóna és szabályszerkesztő
Itt volna, de automatikuson nem mutat semmilyen programot.Át kell rakni Interaktívra (akkor kérdez) vagy tanúló módra.
Lehet látni ,hogy már ott vannak a programok a zóna és szabályszerkesztőben.
Tanuló mód+ jel az adott programon, és itt részletesen belehet állítani (protokolt, műveletet stb) ahogy a képen látszódik.
-
Szellem.
nagyúr
ESS 8 tűzfala automatikusra van beállítva! Hogyan tudom és hol megnézni, hogy milyen programot hogyan kezelt? Nem találom azt menüt, ahol meg tudom nézni, hogy az adott programmal amit kiengedett a netre, hogyan kezeli, illetve nem tudom módosítani a beállításait.
-
törölt tag
válasz
Greenebola #4664 üzenetére
köszi a megnyugtató választ,.
9-es? mikor lesz 9-es?
(#4666) Orlin nanee, most ez komoly?
de még nemlátok róla semmit,sehol?
-
Qasam
aktív tag
Gondoltam beteszem ide, mert nagyon olcsó, hátha érdekel valakit:
-
törölt tag
válasz
Greenebola #4660 üzenetére
na már jó. át frissítette magát és mégegyszer köszi,.
és ezt irja
-
Greenebola
senior tag
-
törölt tag
válasz
Greenebola #4658 üzenetére
köszi,megvan.ám azér érdekes,. lejár 0 nap [link]
-
törölt tag
válasz
Greenebola #4656 üzenetére
az adatlapomon ott a mél cimem
-
törölt tag
válasz
Greenebola #4654 üzenetére
1 éves licenc,. ! Hol szerezted? Én nekemis kell
-
Greenebola
senior tag
Üdv! Valaki használja itt a frissítéseknél a tesztelési módot, okozhat-e galibát?
Elég sok modul frissül így.Rendszere frissítés:
Vírus- és kémprogramkereső modul: 1446 (20141208)
Kitömörítő modul: 1215 (20141106)
Megtisztító modul: 1102 (20141112)
Anti-Stealth támogatási modul: 1060 (20140514)
Személyi tűzfal modul: 1237 (20141007)
Internetes védelmi modul: 1151 (20141009)
Webtartalom-szűrési modul: 1036 (20140625)
Levélszemétszűrő modul: 2015 (20141231)Tesztelési mód:
Vírus- és kémprogramkereső modul: 1447 (20141215)
Kitömörítő modul: 1216 (20141127)
Megtisztító modul: 1104 (20141205)
Anti-Stealth támogatási modul: 1067 (20141210)
Személyi tűzfal modul: 1259 (20141219)
Internetes védelmi modul: 1164 (20141111)
Webtartalom-szűrési modul: 1033 (20140219)
Levélszemétszűrő modul: 2015P (20141231)Bár a webtartalom-szűrési modul régebbi lett 4 hónappal.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok
Értesítés hozzáfűzése kimenő e-mailek hez szövegét meglehet változtatni,hogy mit írjon :__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 10960 (20150103) __________
Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenőrizte.
http://www.eset.hu
Nekem elég lenne ennyi: Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenőrizte.
-
HZoli87
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Akit esetleg érdekel : [link]
-
Immy
őstag
válasz
Greenebola #4648 üzenetére
Egy dolog még nem tiszta. Interaktív módban rányomtam a windows update-re, feldobta az ablakot a tűzfal, hogy ki akar menni az internetre, engedélyeztem és megjegyeztettem. Ezek után a tűzfal beállításait át tettem házirend alapúra, ami azt jelenti, hogy amit nem engedélyeztem külön azt explicit tiltja. Idáig korrekt.
Mi van akkor, ha a patch kedd lesz és a windows elérhetővé teszi a frissítéseket? A felhasználó nem akar manuálisan rákattintani a windows update-re. Tűzfal nélkül ez transzparensen működik a felhasználó számára és miután a háttérben letöltötte a windows a frissítéseket, a számítógép kikapcsolásakor elkezdi telepíteni őket.
Szerintem most a jelenlegi tűzfal beállítással ez nem fog megvalósulni. Szerinted? -
Immy
őstag
válasz
Greenebola #4648 üzenetére
Az általad leírt módon beállítottam. A házirend alapú szűrési mód csak a speciális beállítások között volt, de sikerült megtalálni
Kíváncsi vagyok, hogy a mindennapi használat során észlelni fogok-e bármilyen anomáliát/problémát. -
Greenebola
senior tag
Hello!
Az ESET súgóját nézegesd nagyon jól leír mindent.Egyébként a tűzfalbeállításoknál a szűrési módot rakd át Interaktívra ilyenkor mindenre rákérdez ami nethez kapcsolódik.
Ami programot szeretnél ,hogy nethez kapcsolódjon engedélyezz úgy ahogy a képen látod sárgával kiemelve.
pl Internet Explorer megnyit PIPA a "Művelet megjegyzése (szabály létrehozása)" elé.
Így kaptunk egy szabályt az IE-hez ,hogy engedélyezve és megjegyezve.
A többi felugró ablaknál csak nyomj engedélyezést vagy tiltást úgy ,hogy nem Xeled be az említett Művelet megjegyzése szabály létrehozását
Amikor jelenesetben FF,SKYPE,WU-t engedélyezted akkor ismételten a szűrési módot rakd át Házirendalapú üzemmódra.
Innetől kezdve csak azt engedi amihez szabály van a többi netet nem kap!Ha valami kérdés van írj PM-et segítek, kicsit részletesebben!
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Nod32 után beszereztem a smart security-t a tűzfal miatt.
Egyenlőre automatikusra tettem mindent, így nem is kérdez, hogy milyen szolgáltatást engedhetek át a tűzfalon és milyet nem. Van arra bármilyen "egyszerű" lehetőség, hogy a Windows update, Firefox (+Flash) és Skype szolgáltatásokat engedjem ki az internetre és minden mást letiltsak?Bármilyen választ szívesen veszek.
-
Üdv!
Kipróbálásra az Eset Nod32 7-es antivírus van felrakva, amely még kb. 2 hétig használható. Kérdezném, ha beszerzek egy 1 éves licencet, a 7-esre közvetlenül rá lehet frissíteni a 8-ast, vagy előtte mindenképp le kell vakarni a 7-est, és csak utánna telepíteni a 8-ast? -
donmackó
addikt
Lenne egy fontos kérdésem. Valószínűleg vírus van a hálózati meghajtómon (routerrel megosztott hdd). Az ESS-sel lehet hálózati meghajtót is vírusmentesíteni?
-
kisbalazs83
aktív tag
-
sziliv43
csendes tag
Hella! Az ESET Smart Security 7 ma ezt a hibaüzenetet dobta fel: "Hiba történt a proxyszerver indítása során. A protokollszűrés nem fog működni (pop3 és HTTP)" Tudja valaki ez most mitől van? Lehet a net kapcsolat hibája?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Greenebola #4635 üzenetére
De csak a vállalati termékek, ha jól értelmeztem!?
-
Greenebola
senior tag
Az ESET vadonatúj üzleti kínálattal érkezik 2015-ben,
"Új külsőt kapott GUI"
-
Gézengúz
addikt
válasz
szabonagyur #4633 üzenetére
2-es kora óta használom, nem volt ennek soha semmi baja...
-
TIT
veterán
válasz
szabonagyur #4631 üzenetére
7-et se.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szabonagyur #4629 üzenetére
Én mondtam
-
szabonagyur
félisten
4 év után újra ESS-t használok, el sem hiszem, ez most megint jó
-
GEPESZ66
veterán
Ez az Endpont, nem a síma AV, vagy ESS.
A magyar ügyfélszolgálatot kellene megkérdezni.
Eddig én is ESS-t használtam. Nagyon tetszett, elégedett voltam vele.
Most vásároltunk egy HP laptopot, amin a McAfee Livesafe volt.
A másik két asztali PC-re, ill. a mobiltelefonra is kilehetett terjeszteni a védelmet, miután 1 évre 4200 Ft-ért meghosszabbítottam ez előfizetést.
Gondoltam ezt is kipróbálom, miután a céges gépeken már régóta a McAfee van. -
Greenebola
senior tag
ESET 4 hónap (Nem eladásra szánt license) UK Proxy kell hozzá!!!
NOD32 Antivirus
Smart Security
Mobile Security
NOD32 Antivirus for Linux
Cyber Security Pro for MacPROXY
http://www.eset.co.uk/Trial/HomePROMOTION CODE: GAMER3
-
Jenne
őstag
válasz
Greenebola #4622 üzenetére
Csak USA vagy Kanadai felhasználóknak.
Szerintem az ESET frissítőszerverei legkésőbb az un. 10 napos dekádos ellenőrzéskor ki fogják szúrni a nem USA vagy CAN. felhasználókat és le fogják tiltani azokat. Általában ez náluk a gyakorlat.
Fiam szerzett tavaly egy hasonló akcióban, de asztali gépre 2 db ESS felh.név/jleszót, (spanyol regióban akcióztak) de pár napra rá le lett tiltva mert észrevették. Beírta a másik kulcsot de az is csak néhány napig élt. -
CJ4567
nagyúr
Mikor várható új UI a programhoz?
-
Greenebola
senior tag
válasz
Mercer AlexJ #4620 üzenetére
Posztolom ha lesz valami! Nah tessék Mobile Security 2 éves licensz
InfoEgyébként a képes játékra nem sokan pályáztak, idáig 4 képet láttam kirakva abból az egyik az enyém.
Nagyon remélem nyerni fogok.sziliv43: Teljesen egyetértek. Kénytelen voltam twitter létrehozni a cél érdekében.
-
sziliv43
csendes tag
válasz
Greenebola #4618 üzenetére
Hella! Imádom mikor valaki nem kaphat még esélyt se megnyerjen valamit, részt se vehet a játékba, mert nincs pofakönyve. Mért kevesebb akinek nincs, mért nincs joga az esélyre megnyerhesse vagy részt vehessen benne? [Erőteljes diszkrimináció, a facebookra nem regisztrált felhasználókkal szemben.]
-
Mercer AlexJ
csendes tag
válasz
Greenebola #4618 üzenetére
Nekem nincs egyik se szóval kiestem.
Majd ha lesz olyan nyereményjáték,ami egy magyar közösségi oldalon el lehet érni,akkor majd linkeld be azt is.Vagy sima email címre küldős játék is jó lesz
-
Greenebola
senior tag
5 db 1 éves ESET NOD32 AV-t sorsolnak ki illetve minden pályázó 6 hónap trial licenszet kap.
Szerkessz egy képet valamilyen játékkal vagy játék szereplővel ,hogy Andy is rajta szerepeljen majd küld el az ESET facebook vagy twitter oldalára November 30-ig.
GamingCompetition -
sziliv43
csendes tag
Hella! Valaki tudja mért blokkolta az ESS7 az ismeretlenek.com oldalt adathalász oldalnak titulálva? Neten sehol semmit nem találtam róla. Nálatok is blokkolja az ismeretlenek.com-ot?
-
melan
senior tag
Sziasztok! Évek óta megelégedéssel használom (egyszerű otthoni felhasználóként) a 7-es Nod32-őt. Érdemes frissíteni a 8-ra? (Bugos e még, vagy fogja e jobban a gépet, vagy épp ellenkezőleg?)
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok!
Valamit be kell beállítani telepítés után, vagy maradhat minden gyárin? -
ƵøŁĭ
veterán
Frissült modul : Gyors válasz modul: 5013 (20141106)
-
Kékes525
félisten
válasz
headhunter #4600 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával