- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Nem tudom Nálad mi lehet a gond, de nálam az ESS tűzfala a telepítéstől kezdve Interaktív módban fut. Az előző verziók is így voltak beállítva, de sosem volt gondja a Java-val. De mással sem nagyon. Kérdezett párszor és ennyi. A Kivételekhez meg nincs más hozzáadva (nálam!) csak a MBAM Pro, mert az is rezidensként fut.
-
cozmo
őstag
Miért van az hogy a Java alapból nem megy, és ha interaktívra van állítva a tűzfal akkor meg sem kérdezi, hogy akarom e engedélyezni?
Ha meg automatikus tűzfalra kapcsolok akkor megy gond nélkül. (de én ragaszkodom az interaktív módhoz)
Ha valaki olvassa ezt fórumot a gyártótól, akkor kezdje el magát szégyenleni!
Ja és most a ESET Smart Security 7-es verziójáról beszélek.
Egyébként annyi a probléma megoldása ,hogy a java.exe fájt hozzá kell adni a kivételekhez.
Ennél azért intelligensebbnek gondolnám az eset fejlesztőit, szoftverét. Vagy legalább valahol figyelmeztetni kéne a mezei júzereket erre.
Na meg az külön hab a tortán hogy win7 otthoni csoportját miért nem képes engedélyezni?
Ez a megoldás meg szintén nem működik, nemes egyszerűséggel itt sem ugrik fel ablak...
Ezekért a hibákért, nyűgökért lassan de biztosan eladhatatlan ez a progi. Kár érte!ui.: A 11-es IE sem működik Interaktív tűzfal beállítással?!?!?!
-
betyarr
veterán
a sima antivírus és az endpoint antivírus között van valami lényeges eltérés a szolgáltatásokban (azt tudom hogy,az endpoint céges)?a nod oldalán az endpointról nem találtam semmit.vagy csak én vagyok vak?
-
HZoli87
veterán
válasz
bluobluo75 #4190 üzenetére
Szia!
Én is a 7-es verziót ajánlom, nálam is gond nélkül fut.
-
Qasam
aktív tag
válasz
bluobluo75 #4190 üzenetére
Szia!
Szerintem a 7-est.
Nálam még semmilyen gond nem volt vele. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a NOD32 vírusírtónak melyik verzióját érdemes feltelepíteni amivel a legkevesebb gond van?
Újra kéne tegyem a win 7 64 bites rendszerem és ahhoz kellene otthonra, most Comodo van fent, de korábban NOD-ot használtam jó sokáig, CHIP magazinból kiszedett havikóddal, hogy frissüljön a vírusdefiníciós adatbázis.
Lehetőleg magyar érdekel
Köszönöm előre is! -
HZoli87
veterán
válasz
Zola007 #4188 üzenetére
Magára a fájlra nem (innen töltöttem le). Nem futtattam a fájlt, így telepítés közben akár riaszthat is rá.
-
Zola007
veterán
jDownloader webinstallerjére másnak is riaszt a Nod32?
-
Dusee
őstag
szerk.: meg is találtam a választ, kicsit vissza kellett olvasnom
-
Gabás
addikt
válasz
Assimilator #4183 üzenetére
próbáld bekapcsolni az SSL szűrését a protokollszűrésnél
cirkus: [link]
-
cirkus
aktív tag
Nem találom, hogy hol tudok adott programra szabályt beállítani az antivirusban. Azaz hogy ne kelljen mindegy egyes program indításnál az antivirusban beállítani hozzá, hogy a engedélyezze a kommunikációt az internettel ?
-
Assimilator
őstag
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy szeretnék néhány weboldalt elérhetetlenné tenni ESS által. Viszont tapasztalataim alapján a https linkeket nem tiltja le, csak a sima http linkeket.
Ezt jól érzékelem? Vagy teljesen más a gond?
Esetleg van-e valamilyen megoldás rá?Előre is köszi
-
szimcsi
senior tag
válasz
kisbalazs83 #4176 üzenetére
köszönöm! működött!
-
Qasam
aktív tag
Nod32 1 éves promó!!! [link]
Próbáltam, működik!!! -
szimcsi
senior tag
Hello
Antivirus (7.0.302.26) azt írja ki pirossal 2 napja, hogy a vírusdefiníciós adadbázis frissítése hibával fejeződött be. Nem dokumentált súlyos hiba (0x1106). Mi a teendő?
köszönöm -
Kam1kaze
tag
válasz
kisbalazs83 #4172 üzenetére
Félre értettem, amit írtál, azt hittem, hogy csak a külföldi szerverekkel van gond az ESET-nek.
Valamelyik nap kipróbálom a 7-est, már ideje váltani. Kösz a választ. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Kam1kaze #4171 üzenetére
Pont azt írtam hogy az ESET Smart Security-nek semmi köze a torrent problémához. Nyugodtan telepítheted.
Szerintem nagyon jól sikerült a 7-es. Egyébként én is a 4-esről váltottam.
Mellé még felteszed a Malwarebytes Anti-Malware Pro-t + a HitmanPro.Alert-et és nem lesz sok gondod. -
Kam1kaze
tag
válasz
kisbalazs83 #4166 üzenetére
A torrent probléma csak Smart Security mellett jön elő, vagy a NOD32 Antivirusnál is? Gondolom a sima NOD32 nem szól ilyenbe bele, csak azért megkérdezem, mielőtt telepíteném.
Utolsó 4-es verziót használom még, mert az 5-ösnél voltak állítólag külső meghajtó csatlakoztatásnál problémák, 6-ossal nem is foglalkoztam a 7-est (NOD32) szerettem volna mostanában kipróbálni. -
fess
őstag
válasz
kisbalazs83 #4168 üzenetére
köszi,csak zavart,hogy majdnem minden program telepítésénél ezt/azt karanténba/vizsgálatra akarja küldeni. Lehet ha teljesen végzek a telepítésekkel visszakapcsolom. Miért jó ez?
most belegondolva lehet a kéretlen/veszélyes alkalmazások miatt csinálta ezt,eddig ez sem volt nálam bekapcsolva -
fess
őstag
sziasztok
telepítéskor bepipáltam a live grid-et,de inkább nem szeretném használni. a menüből valahol letilthatom? -
kisbalazs83
aktív tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
Vasárnap óta 3x fordult velem elő :
- ESET ikonja nem jelenik meg
- torrentet seedelni nem tudok ( Ncore) -
Orlin
addikt
Üdv!
Hogyan és hol lehet megnézni?
-
ƵøŁĭ
veterán
Levélszemétszűrő modul frissült .
-
Pablo
csendes tag
Sziasztok,
nemrég felraktam a gépemre az eset endpoint security-t (legálisan), és azóta a tv IP címére ip cím ütközést jelez ki (a tv ethernettel csatlakozik a hálózatra). Többször is lecsekkoltam a routerben, nincs mégegyszer kiosztva a cím és más IP cím esetén nincs ilyen jelzés.. valakinek tippje esetleg? Kikapcsolni sem tudom, hogy csak ezt ne jelezze más riasztást viszont igen .. -
ƵøŁĭ
veterán
Egy kis false riasztás : [link]
-
Narxis
nagyúr
Az ESET Smart Security az ESET Live Grid szolgáltatáson keresztül folyamatos kapcsolatban áll az ESET szervereivel, amelyek egy nagyméretű adatbázisban tárolják a felhőben fellelhető összes futtatható fájl ellenőrző összegét (MD5 hash) és annak fertőzött vagy tiszta voltát. Ez az adatbázis a felhasználók gépéről folyamatosan frissül, így ha megjelenik egy fertőzés, akkor az a fájl azonnal tiltólistára kerül a felhasználók gépén a vírusadatbázis frissítése nélkül, megakadályozva ezzel a fertőzés további terjedését. A felhőből származó információk alapján az ESET szerverei egy dinamikus fehérlistát építenek, amely érezhetően lerövidíti számítógépének ellenőrzési idejét.
-
HZoli87
veterán
"A fájlműveletek, ill. a letöltött *.*exe állományok tekintetében mennyire fogja meg a vasat?"
Egyáltalán nem fogja. Változtattak már ezen a dolgon, talán a 6-os verziónál. Letöltés közben folyamatosan ellenőrzi a fájlt, így nem generál a végén nagy CPU használatot, mint régen.
Szerk.: közben megtaláltam, a 6-os verziónál módosítottak rajta. Ebben a hozzászólásban található képen rajta van. Link
"Kiválasztott fájl átvizsgálásakor mennyire támaszkodik a felhőre?"
Nem tudom.
Reputációs vizsgálat elérhető a helyi menüből.
-
válasz
HZoli87 #4145 üzenetére
A fájlműveletek, ill. a letöltött *.*exe állományok tekintetében mennyire fogja meg a vasat? Kiválasztott fájl átvizsgálásakor mennyire támaszkodik a felhőre? Értem ezalatt, hogy pl. ismeretlen fájl esetén üzenetet dob, vagy kiírja, hogy mennyien használják még a fájlt a felhő információi alapján.
Most nézem csak, hogy ezzel a hozzászólásommal lettem őstag...
-
HZoli87
veterán
Fő rendszeren 2 év után cseréltem le a NIS-t ESS-re, megdöbbentő számomra hogy mennyivel gyorsabb lett a gép és pár program működése (mondom azt úgy, hogy a Nortonnal sem volt semmi komolyabb gondom).
-
HZoli87
veterán
Nálam is működik. Próbaképpen letöltöttem a DT Lite verzióját, 2 riasztási ablakot dobott egymás után (mind a kettőnél bejelöltem a kivételekhez adást), majd a megtisztítást választottam. További beállítások között ellenőriztem ezután és mind a kettő szerepel a listán. NOD32 (7.0.302.8) és W7 64-bit.
-
L7wy
őstag
Amikor a riasztási ablak megjelenik, és további beállítások-> felvétel a kivételek közé másnál működik?
-
Orlin
addikt
ESET Smart Security 7 – Review [GIVEAWAY]
-
-
Orlin
addikt
Helló!
Régebben valaki írta hogyan lehet jól beállitani a védepmet a nod-ban,de nem találom.A beállitásokba pedig nem nagyon merek önmagam kapcsolgatni
Valaki leírná mi a helyes?
Az exploit blokkolót hol találom vagy megy magától minden jel nélkül?A hitman és mbam termékeknél azért jön értesítés,hogy a program fút!Köszi
-
Hsanyika1
senior tag
Sziasztok!Felraktam ESS 7 minden oké!Csak frissítés után eltűnt a két új funkció 1. speciális memória ellenőrzés 2. Exploit blokkoló ja win7 ultimate van fent 32bit miért lehet?köszönöm!
-
asuspc96
senior tag
Hali!
Semmilyen szinten nem vagyok jártas ebben a témában ezért kérdezem csak hogy melyik a legátfogóbb, leghatásosabb, stb.... ("legjobb") vírusirtóprogram ?
-
kisbalazs83
aktív tag
Így értettem a kérdést: mivel a 7esben van Exploit blokkoló így felesleges a HitmanPro Alert használata, vagy azért jó ha fent van kiegészítésnek.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kisbalazs83 #4119 üzenetére
Szerintem van benne exploit blokkoló.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
kisbalazs83 #4119 üzenetére
1.Nyomj egy manuális frissítést / gép újraindítás után ->kijelzi majd a licensz érvényességét.
2. -
kisbalazs83
aktív tag
Üdv! Feltelepítettem az ESS 7-et és a Védelem állapota résznél nincs kiírva hogy hány nap van vissza a használatból csak annyi hogy "Az Eset Smart Security aktiválva van" Eddig a 4es volt fent.
[link]
Feltettem még a HitmanPro Alert programot mellé rendőrséges és hasonló elven működő cuccok ellen.Jó így vagy felesleges mert a 7esben van Exploit blokkoló?
Köszönöm! -
Orlin
addikt
ESS ment fel.Semmi gond (még)
-
Orlin
addikt
ESET Smart Security 7 FINAL (Default settings) - Test with more links
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Céges szinten 4 éve használok Nod32 -t. Eddig tökélesen működött minden, de az elmúlt 1-2 hónapban sorozatos probléma ütötte fel a fejét. Sok XP -s gép van még a cégnél, és azok kb 70% -nál előjön egy olyan hiba, hogy induláskor 5-10, de valamikor 15-20 percbe is beletelik a rendszer teljes felállása. A konkrét hiba, h az Svchost 99% -on jár. Amint leszedem a Nodot, megszűnik a hiba. Ez a dolog 10-15 gépnél is fennáll, amiknél a közös nevező csak a Nod. Esetleg találkozott már valaki ilyennel?
-
Orlin
addikt
Az Exploit blokkoló kb ugyan azt a feladatot látja el mint a mint a Hitman Pro Alert?
Amúgy gondolom az eset.com most rendesen be van lassulva
-
HZoli87
veterán
válasz
Dictator^ #4106 üzenetére
Nem írtad melyik nyelvi verziót szeretnéd, én a magyart linkeltem.
Itt az angol: EAV (64-bit) / ESS (64-bit)
-
HZoli87
veterán
-
Dictator^
veterán
64bites verziót nem akarja leszedni.. more optionst nem engedi kinyitni stb.
A sima verziót amit a DL-nél felajánlana, az jönne (gondolom a sima 32-bites)
-
HZoli87
veterán
válasz
Gézengúz #4099 üzenetére
Igen, 80-90 MB körül fogyaszt. De szerencsére ez nem befolyásolja a gép terhelését.
Szüleim gépén volt fent ingyenes avast és panda (mind a ketten beérték jóval kevesebb memóriával), de ennek ellenére csiga lassú volt. Nem mai gép (volt), 1 mag / 1GB / XP, de NOD32 mellett jóval fürgébb, hiába a magasabb memóriahasználat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest