Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Megérkezett a 7-es verzió!!!
Újdonságok az ESET NOD32 Antivirus 7-ben:
Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés
Exploit blokkoló
Megújult Social Media ScannerÚjdonságok az ESET Smart Security 7-ban:
Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés
Exploit blokkoló
Megújult Social Media Scanner
Sebezhetősés elleni védelemBővebben:
-
Narxis
nagyúr
Tölthető a végleges magyar nyelvű 7-es verzió!
-
Larry303
addikt
hello,
olyan gondom lenne, hogy dobozos terméket (smart security) vásároltam (eddig csak licenszeket szoktam) de ehhez nem eav vel kezdődő kódot kaptam, hanem egy ilyen serial key szerű betű-számsort...na most a gond az, hogy a noti amire telepítenem kéne, az elég messze van és amúgy is van már rajt egy trial verzio...szal csak aktiválni akarnám..kérdésem, hogy hogyan tudnék én ebből a kódból egy szokásos aktiváló kódot generálni
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Lefutattam egy ellenőrzést és 13 fertőzött fájlt talált, viszont nem volt bekapcsolva a megtiszítás, Hogyan tudnám a felfedezett fájlokat most karanténozni/törölni?
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Eset Smart Security 6 .-ot használok + Windows 8 pro.
A kérdésem az lenne ,hogy hogyan vagy mit kell beállítanom a tűzfalnál,hogy a media playeren stream.-elt videókat vagy egyéb megosztott fájlokat egy hálózaton lévő TV-n letudjam játszani ?
Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor látja a tv a fájlokat de ha be van kapcsolva akkor nem.
A routerben minden okés.
Köszi. -
HZoli87
veterán
válasz
Dictator^ #4083 üzenetére
Nem béta, 3 nyelven már elérhető a végleges verzió.
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Valaki esetleg nem tud megoldást rá hogy tudnám engedélyezni ESS tűzfalban, hogy engedélyezze két hálózati kártya között a kapcsolatot? Tehát a gépembe két hálókártya van, és az egyikről a másikra osztottam meg a netet, ami egy konzolba megy. Ha kikapcsolom tűzfalat, akkor megy minden jól, de ha be van kapcsolva akkor amikor a netre szeretne menni akkor már nem tud kapcsolódni. Nem tudom mit kellene beállítani, szóval segítséget kérnék.
Köszönöm előre is.
-
HZoli87
veterán
Egyik sem, NIS 2014.
Szüleim gépén van fent a NOD32 (v6), ha már nyertem hozzá egy 15 hónapos kulcsot.
---------
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy októberben jön a magyar verzió, lehet csak hónapokkal később, vagy jövő év elején. Én úgy tudom, hogy a 6-os verziók is teljesen kompatibilisek lesznek a 8.1-el, a szükséges modulok frissítéseit megkapják.
-
HZoli87
veterán
Megjelent: ESET NOD32 Antivirus / Smart Security 7
- Teljes Windows 8.1 támogatás
- Egyelőre csak 3 nyelven érhető el, magyar később. -
Orlin
addikt
-
GEPESZ66
veterán
A Malwarebytes-t szeretném betenni a kivételek közé. A teljes mappát adjam meg, vagy a mappán belül az összes fájlt, vagy csak az exe-t?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Amikor elindítom az ESET Online Scanner telepítőjét, akkor már az összetevők letöltéséig se jut el. Proxy szerverem vagy routerem nincs. A tűzfal akadályozhatja, vagy az avast víruskereső, ami telepítve van?
-
GeGexx
aktív tag
Ez eddig megvan, de mindig kirakja megint.. egy mappát hogyan lehet kivételként kezeltetni?
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok valakit, aki olcsóbban árul Nod-ot az oldalon? 3 évre 11k lenne most az újítás.
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, ha egy olyan programot törölt/rakott karanténba amit amúgy használok és tuti nem vírusos csak bizonyos viselkedései miatt azt gondolta a NOD, hogyan tudom vissza állítani? Naplófájlban látom a bejegyzést miszerint törléssel tisztította de ezt vissza lehet csinálni?
-
Orlin
addikt
válasz
GEPESZ66 #4064 üzenetére
Helló!
Majd jönnek profibbak is mint én,de én azt mondom igen nyugodtan használhatod bankólásra!
Valamint a Win 8, Win 7-ben már elég jó fal van ami biztonságot tud nyújtani!De az eset saját fala gondolom még jobb lehet valamint az oldalukon azt írják az ESS-ben a fal együttműködik a többi védelmi modullal, így az ESET Smart Security biztosabb védelmet nyújt, mint ha a Windows beépített tűzfalával használná a NOD32 Antivirust.Erőforrásban nincs nagy különbség a Nod vagy az ESS között.Max van pár plusz szolgáltatás az ESS-ben ami nincs a simába.
Üdv!
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Jobb-e az ESS6 tűzfala, mint a WIN8-é?
Vagy elég felrakni a NOD6-ot?
A NOD6, vagy a ESS6 mellett nyugodtan bankolhatok-e?
Gondolom, hogy régóta használjátok ezeket,őszintén mondjátok meg légy szíves:
ezt rakjam-e fel újságos kóddal (esetleg szóba jöhet újságos kóddal az F-Secure is), vagy inkább kb. 4000 Ft-ért vásároljak NIS-t? -
Sharkweb
aktív tag
-
Amartus
senior tag
Tudna valaki segíteni. Most már jó ideje küzdök ezzel az üzenettel. Állandóan jönnek youtube alatt, vagy ha valami flash-es elem van az oldalon. Mit állítsak be vagy kapcsoljak ki? Vagy engedélyezzek?
-
Dj.Gábor
csendes tag
Szisztok ! nos az lenne a kérdésem, hogy valaki megtudja mondani, honan tudnám leszedni az uj Eset Endpoint Security virusirtot? mer akarhol megtalaltam de nemtuttam letölteni. és a hivatalos oldalukrol sem birom letölteni,. mer mikor rámegyek arra,hogy letöltés,aztan kijön fent valami ojan,hogy lépjen be. és kéri a felhasznalo nevet,ésa jelszot. csak nemtom honnan, tán azt hiszik hogy megálmodom a belépési adatokat.??
és ez ügyben szeretnék tőletek segitséget kérni. ja és 32es és 64 bitesre kéne. köszi előre is a segitséget annak,aki,vagy akik segiteni tudnak
-
törölt tag
Sziasztok!
Eset Nod32 Antivírus 6-ot használok, és kérnék egy kis segítséget a beállításával kapcsolatban!
Kellene egy olyan beállítási séma ami biztonságos de nem terheli a gépet feleslegesen!
Van egy ilyen problémám , [link]info a rendszerről, és gondoltam megpróbálom hátha a vírus irtó miatt ad nagy válaszidőt a rendszer.Köszönöm előre is a segítséget!
Szép estét mindenkinek!Üdv!
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
A legfrissebb verziónak melyek a gyenge pontjai(bugjai)? -
HZoli87
veterán
Új béta verzió jelent meg!
7.0.104.0
- New: Specialized cleaner
- New: Progress bar for currently scanned files
- New: Configuration of action to be taken after a removable device is connected
- Fix: Resolved bugs discovered in version 7.0.28.0 -
Orlin
addikt
Feltettem az ESS 7 bétát!
Egyenlőre nem tapasztalok semmi hibát igaz csak 2 napja van fent.
A felületen kicsit változtattak ahogy nézem és a kis sarok ikon is a régi Nod logó helyett egy kis "e" betű lett.
Közben érdeklődtem az Esetnél és írták, hogy leghamarabb az év vége felé várható az új 7-es verzió. A magyar változat valószínűleg a többi nyelvi változattal együtt fog kijönni.Akit esetleg érdekelne!
Szóviccnek is jó "esetleg"
-
szimcsi
senior tag
.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Az most hogy van hogy valaki egy 1 gépes kódot több gépen használ? Nem ezekről a netről összetarhált kódokról beszélek hanem az eredeti Eset-től vásárolt kódról. Csak mert ismerősöm megvette az ESS-t 17.000 Ft-ért 1 gépre és 3 gépen használja ugyan azzal a kóddal és gond nélkül frissít. -
Orlin
addikt
7 beta programot próbálta valaki?
Az itten vírus topic-ban nagyon jó eredményt ért el a tesztben. -
GEPESZ66
veterán
Javították-e a NOD32 WIN8-on jelentkező műveletközponti hibáját (villogás)?
Érdemes-e WIN8-on a Defender helyett felrakni? -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ma egy ilyen fogadott a frissen (1 napos rendszer) telepített laptopon (W7 és ESS 6): Fedett csatornás támadás észlelve az ICMP-csomagban és az IP címek. A gép router mögül kap netet.
Mit tudok ezzel kezdeni, mert ráadásul nem az én laptopom csak megkértek, hogy telepítsem fel és konfiguráljam? :S
-
szimcsi
senior tag
sziasztok!
Smart Security 6 van a gépen. Gondom akadt a mirc kliens használatával. Lefagy, ha elkezdenék fellépni szerverekre. Ha kikapcsolom a védelmet, akkor minden okés. Bár 1. használat előtt ugye a nod rákérdezett, hogy engedélyezem e, majd még kivételek közé is beraktam, de ugyanúgy lefagy/lassúl a mirc.
Mit lehetne tenni?
köszönöm -
HZoli87
veterán
válasz
wolfman #4023 üzenetére
Szia!
Attól függ, hogy milyen konstrukcióban vette (egy, kettő, három vagy négy számítógépre telepíthető).
Licenc újraküldés, mail tartalmazni fogja a szükséges információt.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nod32 Antivírus 6-nál egy Serial-t lehet használni 2 gépen egyszerre vagy csak egyfelhasználós?
Kollégám vett serialt, de most vett egy lapost feleségének és most arra is azt szeretnék pakoltatni velem.
-
ToBeY
nagyúr
Win újratelepítés után,hogyan tudom ugyan azt a serial-t használni amit eddig?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Van egy eléggé idegesítő problémám az ESET Services -el kapcsolatban.
Amikor törlök fájlokat Total Commanderrel, kb. 10000-20000db fájl, mindegyik pár száz KB -os, akkor az ESET szolgáltatás gyakorlatilag 100% -osan leterheli a háttértárolót.
Az Eszközök menüpontban a Védelem statisztikájánál pedig azt látom, hogy a Lomtárba helyezett elemeket ellenőrzi, miután a Lomtárba kerültek.
Hogyan lehetne ezt a funkcióját kikapcsolni, hogy törölt elemeket ne ellenőrizzen?Üdv,
Peti -
Mosanke
senior tag
válasz
Vartanus #4018 üzenetére
Ha jobb klikkelsz a törlendőre akkor láthatod, hogy a legördülő menüben van választási lehetőséged. Törlés a karanténból,-ezzel véglegesen törlöd a gépről a kártevőt. Amíg innen ki nem törlöd addig valóban a gépen van mert hát ugye a NOD is ott van, de egy elszigetelt környezetben van már a kártevő. Onnan ki már nem juthat mert az egy elzárt izolált környezet, csak ha Te is úgy akarod és vissza szeretnéd állítani.
-
Mosanke
senior tag
válasz
Vartanus #4016 üzenetére
Tudsz törölni a Karanténból. Egy példa képpel is illusztrálva:-KÉP
Jobb klikk a Karanténban lévő elemre (piros nyíllal jelzett) majd a legördülő menüben bal klikk a 'Törlés a karanténból'-ra (zöld nyíl). Kér még egy megerősítést egy felugró ablakban, azt okézod és máris törölve az elem. Véglegesen!
Ha törlöd a nodot akkor a karanténban lévő dolgok is törlődnek vele együtt. Nem kell félned, hogy kiszabadulnak. -
Vartanus
őstag
Üdv!
Lenne pár (lehet bárgyú)kérdésem.
Első az lenne,hogy a karanténba zárt fájlokat nem lehet törölni,végtelenségig foglalják a helyet a winyón,egyáltalán melyik mappába rakja a trójaiakat és hasonlókat?
Másik kérdésem,ha valami miatt törlöm a nodot akkor a karanténban lévő fájlok úgymond "elszabadunak"?
Antivírus 5-ról 6-ra hogyan tudok egyszerűen frissíteni?
-
-
Mosanke
senior tag
-
Vídar
csendes tag
Üdv!
Nem tudom feltelepíteni a legújabb verziót, a telepítés végénél megáll, kiírja hogy Visszaállítás, aztán hiba történt a telepítés során. Aztán egy fél program marad meg, ami egyszer elindul többet nem, és uninstalálni sem lehet. Az 5-ös verzió volt fent korábban. Tud valaki megoldást? -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #4003 üzenetére
Mindkét terméknek van előnye és hátránya , bármelyiket fogod használni nem bánnod meg . Kérdésedre még nem lehet válaszolni ,mert 2014-es G Data míg a Bitdefender 2013 . Következő hónapban jelenik meg a BD 2014 s majd azután lehet lesz hasonlítgatni .
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
King Unique #4001 üzenetére
Win 8 rendszer csak tesztelés céljából van
.
-
King Unique
titán
Értem, akkor csak adott illető agyszüleméne...
, bár elsőre valósnak tűnt, vsz azért a leendő 7-es is vmi ilyesmi, csempés lesz. Azt tudtam, h 6-os win8 kompatibilis, az alá készült stb., csal ez megzavart kicsit.
kösz a felvilágosítást
látom win8 alatt GData-t lecserélted AVG-re (fizetős), az annyival jobb, v csak tesztelés céljából ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest