Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Đobostorta
üzenetére
de, de jólenne,ha már 8as csücsülne fent,mer az ahogy olvastam fejletteb,
. ám sajna windows 10-esre tuti nemlesz jó :s -
törölt tag
válasz
Greenebola
üzenetére
Köszönöm szépen az infót,. akkor ezekszerint már csak 1 hét, vagy másfél,ami nagyon jó

-
Kékes525
félisten
válasz
Greenebola
üzenetére
Várjuk!

-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy megnyitottam egy oldalt amire a nod feldobott egy figyelmeztetést középre,hogy nem ajánlatos továbbmenni én meg véletlenül arra mentem,hogy ne csináljon semmit az oldallal.Ilyenkor mi van?Vissza lehet ezt állítani,hogy blokkolja az oldalt tovább?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Víruskereséskor az összes lemezre ezt írta:
lemez rendszerindítási szektora - hiba a megnyitáskor
+
C:\hiberfil.sys - hiba a megnyitáskor
C:\pagefile.sys - hiba a megnyitáskor
Ez miért van, és egyáltalán tényleg hiba? -
törölt tag
válasz
Đobostorta
üzenetére
ójaj,. de oké,. köszi az infót,.
-
törölt tag
válasz
Đobostorta
üzenetére
és mennyi az a kicsi?
-
riki
senior tag
válasz
Đobostorta
üzenetére
December 1. szerintem.

-
válasz
Đobostorta
üzenetére
Év vége,szerintem!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Azt fontolgatom, hogy megveszem az ESET Smart Security 7-et. Annyit értek, nem egyszerűen vírusirtó, de tűzfal is egyben, komplett védelem. Biztos jobb, mint csak a vírusirtó. Eddig csak ingyenes vírusítókat használtam.
Ezt a gyártótól (eset.hu oldalon) érdemes megvenni, vagy van olyan webáruház, ami ezt is olcsóbban árulja, vagy mondjuk élethosszig tartó licensszel? 50% kedvezményre is jogosult vagyok a gyártó oldala szerint. -
Đobostorta
tag
8-as verzió mikorra várható?
-
GEPESZ66
veterán
Mit célszerű az ESS alap beàllításaiban módosítani, telepítést követően?
-
HZoli87
veterán
Lehet, hogy a 8-as verziók is új GUI-t kapnak?
-
HZoli87
veterán
Frissítő szervereket foltozzák a hétvégén, legalábbis az elmúlt pár napban tapasztalt globális problémát akarják végleg megoldani. Utána majd jöhetnek a frissítések.
Regular updates may take longer than normal—large update size is due to significant product upgrades
-
ƵøŁĭ
veterán
Ma még nem jött frissítés
. Múlthéten 3 is jött ezen a napon . -
HZoli87
veterán
Nálam egyik gépen sem frissített már 2 napja, manuálisan sem (gyorsítótár ürítés után).
Szerk: mire leírtam a hsz-t, az n+1 alkalommal sikerült neki.
-
Qasam
aktív tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Szia!
Nekem KIS van ugyan, de szerintem az ESS védelme is megfelelő a biztonságos bankoláshoz.
Korábban használtam és soha nem volt vele gond. Igaz, hogy a KIS-ben több "látványos" funkció van erre a célra, de hát az ESS is arra lett kitalálva, hogy megvédje az adatainkat. Elképzelhető, hogy ha lejár a KIS licenszem én is (vissza)váltok ESS-re. Szóval no para, maradhat nyugodtan az ESS. (Szerintem.) -
Jenne
őstag
válasz
üzenetére
Próbáld manuálisan frissíteni.
Főablak/Frissítés majd ott a Frissítés most fülre kattintva.
Ha így sem megy akkor Főablak/Beállítások/További beállítások megnyitása/Frissítés > Beállítások > Frissítési gyorsítótár ürítése.
Ha ez megvan akkor mégegyszer egy manuálisan indított frisítés, ahogy már leírtam előbb. -
GEPESZ66
veterán
A vírusírtó topikban is rákérdeztem, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
Szoktam online bankolni.
Szerintetek ilyen esetben is elegendő védelmet ad az ESS, vagy ruházzak be egy KIS-re?
A KIS-ben van védett böngésző és virtuális billentyűzet.Ez által esetleg biztonságosabb lehet? -
HZoli87
veterán
Fel sem tűnt, nekem is tegnapi az adatbázis (10433).
-
donmackó
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Nálam 100438 van.

-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
Azóóta nálam se frisitett, de vajon mér
[link] -
headhunter
addikt
Frissítés, másnál is "leállt"? (10439 az aktuális.)
-
ƵøŁĭ
veterán
Megjött a bögre .

-
CsJ1960
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szépen megköszönném annak aki megtudná mondani..írni hogy az Eset smart 7-nél hogy tudok portot nyitni az utorrentnek.Már próbáltam..de nem jött össze...ha lehetne lépésről lépésre mert talán úgy megküzdök vele.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok. megtudja nekem valaki mondani,hogy mikor jön már ki a 8-as ESS ? hogy mikor lesz már nem Beta változat?
-
GEPESZ66
veterán
Pár nap használata után az ESS tűzfal a következő értesítést dobta fel, amit engedélyeztem.
Azon csodálkozok, hogy csak pár nap után, s a routerem beállítási felületére mutatott, amit a böngészőből nyitok meg, vagy azzal a számmal volt kapcsolatos.
Remélem jól írom.
Jól tettem-e, hogy engedélyeztem?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Chip magazin .
->megveszed (páran összedobjátok rá a pénzt)
->könyvtár
->keress rá . -
Franky2Ster
senior tag
Eset 50% engedménytől tud valaki jobb promóciót? köszönöm

-
-
DjEszti
tag
Sziasztok!!
Létezhet hogy a Eset nod 32 vissza veszi a sávszélemet?

-
ƵøŁĭ
veterán
Pssz..

Kedves Török Zoltán!Ezúton szeretnénk gratulálni, hiszen Te nyerted meg a Hónap kérdése játék egyik hőre változó bögréjét.
Kérjük a nyereményed elküldéséhez szíveskedj megírni nekünk a pontos szállítási nevet és címet, ahová a bögrét küldhetjük, valamint a telefonszámodat is, ha esetleg szükség lenne rá a bögre kiszállításakor.
A bögrét postán fogjuk elküldeni a részedre, miután megkapjuk a szállítási adataidat.
Gratulálunk még egyszer, és várjuk az adatokat!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Szerintetek az ESET Smart Security jól elboldogulna a gépemen (komment alján a konfiguráció). Nem egy erős gép.
-
anorche1
őstag
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Ilyen már nekem is volt. Talán ha nem zárod be az ablakot, csak max a tálcára rakod akkor kifogja dobni hogy mivel mit csináljon.
-
Blazkowicz
tag
Hello.
Egy kis problémám akadt, amikor a 6-os Smart Securityről váltottam a legújabb 7-es verzióra. Importáltam a 6-os verzió beállításait, és lefuttattam egy ellenőrzést. Talált is pár csúnyaságot, de nem ajánlotta fel a törlést/ karanténba helyezést. Nincs bepipálva a "csak ellenőrzés megtisztítás nélkül" opció.
Ebben kellene egy kis segítség. -
Kékes525
félisten
Igen, az utolsó 2014-08-03: ESET Smart Security 7 - 3 hónap
-
Dumi86
senior tag
Üdv. Szokott néha promo lenni Antivirushoz vagy esetleg Smart Securityhez?

-
Sziasztok!
Mikor jelennek meg hivatalosan a 8-as generáció képviselői?
Köszi szépen!

-
HZoli87
veterán
-
-
GEPESZ66
veterán
Nézegetem a tűzfal szabályokat, de azt nem találom, hogy egy alkalmazásnak, pl. Skype (csak pédaképpen) mi van megengedve.
Arra akarok kijukadni, ha pl. kikapcsolom a netet, feltelepítek egy alkalmazást, s azt követően azt akarom beállítani, hogy ez az exe-ne menjen ki a netre. -
GEPESZ66
veterán
Az ESS-ben hol tudom azt beállítani, hogy egy program ne tudjon kimenni a netre?Eddig AV-t használtam, most kipróbálom ezt is.
-
Kékes525
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. ám sajna windows 10-esre tuti nemlesz jó :s

. Múlthéten 3 is jött ezen a napon .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nem is nyúltam hozzá. Lehet hogy majd írok egy levelet az Esetnek.