- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #5998 üzenetére
Interaktívon van,dns ügyfelet tiltotta és valami 169.254.valamit,mondjuk az ua.
-
TIT
veterán
Ok.
Már nem elöször csinálja a winupdate,hogy nem tud a netre csatlakozni,csak ha az eset tűzfalát kilövöm. -
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #5994 üzenetére
Na ugye,akkor a pc guru ad 1 hónapot.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill #5990 üzenetére
Az csak havonta.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #5990 üzenetére
Pontosan, pl. Chip, PC Guru ...
-
-
Leki78
tag
Be lehet valahol állítani, hogy ne dobja fel azt az ablakot, hogy új verzió van és most ingyenesen frissíthetem? Ha rányomok a frissítésre akkor kiüti aktiválásom és 30 naptól számol vissza.
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Az ESET SysRescue Live-ot szerettem volna telepíteni egy pendrive, hogy arról boot-olva ellenőrizzek egy gépet.
Eredetileg egy 8GB-os pendrive-al próbálkoztam:
Sajnos a Sysrescue live MINDIG (többszöri próba után is) hibára futott:
A 8GB-os pendrive-ot pedig szétszedte egy 512MB-os és egy "maradék" részre, amiből az 512MB-os teljesen üres volt (és utána elég volt a 2 particióból 1-et csinálni - csak a diskpart segített).
Mi lehet a sikertelen telepítés oka?
-
TIT
veterán
válasz
quailstorm #5977 üzenetére
Nekem többel volt gond,nehezen olvasott kb.2 év után,hűtés nincs nekik.
-
Kékes525
félisten
-
quailstorm
félisten
Szvsz az LG írók kiválóak. Az enyém csak hülyén hűtötte magát és lassú volt tőle. 7 éves és köszöni jól van...
Mindenféle fos lemezt meg tudtunk írni LG írókkal, GameCube is megeszi amit gyárt meg a PlayStation is. Annyira rossz nem lehet...Még az indiai korszak előttiről beszélek, abból is van de csak a szekrényben.
-
TIT
veterán
válasz
quailstorm #5975 üzenetére
Lg íron az update se segít,2 év és kipurcannak,holott 500.-al drágábban van optiarc ami a legjobb.
-
quailstorm
félisten
Én is mindig fel szoktam rakni, de eddig 90% hobbi 10% CPU mikrokód volt.
Most jött egy gyárilag UEFI hibás Samsung Series 5 javításra, ahol kizárta magát a gazdája és se boot se BIOS, na ott tényleg problémára kellett a fix.Sőt nekem LG Bluebirdös DVD-íróm van amihez egy tucat firmware update is jött mert olyan szar volt
Meg a Fuji fényképezőn is bugos volt az önkioldó jelzőfénye, ott is kellett update... -
TIT
veterán
Nekem 8 éves a gépem és semmi baja a win10-nek,1 éves gépen nem árt biost frissítgetni,mert ott még vannak hibajavítások.
Általában 2 évig van támogatás az alaplapokra. -
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5971 üzenetére
Nem tudom, nincs tapasztalatom vele, de lehetnek kompatibilitási gondok, olyanok, mint Crvsh3R is tapasztalt. Nem véletlenül szűnt meg a probléma utána.
-
Kékes525
félisten
válasz
Crvsh3R #5969 üzenetére
Ezt most utólag meglehet magyarázni. A Windows 10 csak az új gépeket szereti, amelyen a BIOS UEFI firmware-specifikáció legalább 2.3.1-es verziója van. Ez lehetett akkor a gond. Képes lesz futtatni a géped a Windows 10-et? Itt megnézheted
"csak olyan gépekre lehet majd telepíteni, amik támogatják a hagyományos BIOS-t leváltó UEFI firmware-specifikáció legalább 2.3.1-es verzióját."
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Kékes525 #5968 üzenetére
Nos, végre sikerült megoldanom a dolgot. Kipróbáltam a Windows Update javítását, az eltávolítót amit a Sicontact küldött, próbáltam az alaplap gyártójának a drivereit is, de semmi. Mindig ugyanaz volt a hiba. Mondom utolsó próbálkozásnak megpróbálok egy olyat, aminek elméletileg semmi köze hozzá: frissítettem a BIOS-t. Láss csodát, újraindítás után minden működött. Nem értem miért, de azóta működik, pedig egy 1 éves gépről beszélünk.
Előtte hivatalos Windows 8 volt fent, ami upgradelve lett Win 10 Home-ra. Azon abban a formában nem volt gond, csak a tisztán telepített Win 10 Home-al.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Kékes525 #5966 üzenetére
Az a gond, hogy a PC egy tanyán van kint a város határán túl és egy nem túl stabil 8/2-es net van csak ott, távsegítség elég döcögősen/szakadozósan menne. Megpróbálok még a Windows Update-re rátolni egy javítást, hátha nem tett fel valami frissítést és az kavart be a víruskeresőnek. Ha nem javít a dolgon, akkor szerintem leszedem és lesz csak a Windows Defender.
Majd írom du. a fejleményeket.
-
Kékes525
félisten
válasz
Crvsh3R #5963 üzenetére
Ezt nem értem. Ezt már te megcsináltad. Az esetuninstaller.exe és a remover6.exe szerintem ugyan az a program (uninstaller.exe az eredeti neve). Amit linkeltél az egyel régebbi verziójú, mint amit az esetuninstaller.exe néven tölthető le például innen: Hogyan távolíthatóak el kézzel az ESET biztonsági termékei
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Kékes525 #5952 üzenetére
Válaszoltak. Linkeltek egy remover6.exe eltávolítót, hogy futtassam le csökkentett módban és utána jónak kell lennie. Ha nem, akkor felajánlottak távsegítséget egy ti.exe fájl által. Pár óra múlva megpróbálom ezzel is eltávolítani, hátha, bár sok bizodalmam nincs benne.
Közben ránéztem a nemzetközi oldalon található Eset Uninstallerre, az 8.0.5.0, a Sicontact általi régebbi, 8.0.4.0.
-
quailstorm
félisten
válasz
Kékes525 #5961 üzenetére
Nem lehet, mert az adott beállítás ott van, csak nem csinál semmit. Szóval aki disable driver updates, meg csak értesítsen frissítésnél dolgokra vágyik, az maradjon a vállalatinál.
Power user meg nem szempont, az utoljára talán a Vista-7 időkben volt. Vállalatinál is legszívesebben erőltetnék a hülyeséget, csak ott azért mégse lehet játszani az ügyfél pénzével. Jól néznénk ki, ha egy kiritkus gépen felmenne random egy CU vagy valami más, aztán elszaródna az egész...
Ez a suggested apps a legjobb, mikor kéretlen alkalmazásokat telepít a gépedre.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Szellem. #5959 üzenetére
Elég volt az a Home 8.1-ig (ott Core). Csak a 10-ben kitépték az ember kezéből az irányítást és mindent kiheréltek belőle, aztán ha nem tetszik valami ígyjárás.
10-ből már nem elég a Pro sem (AU-CU), hogy olyan szinten regulázd mint a 8.1 Core-t, ami igen vicces. Két év alatt a Pro csoportházirendjét is megvágták. -
-
-
Crvsh3R
senior tag
-
válasz
Crvsh3R #5954 üzenetére
Az nem jó hír! Én arra gyanakszom, hogy a Windows Defender miatt nem engedi el az összes modult.
Korábban nekem is voltak ilyen gondjaim sajnos. És amit linkeltem, az megoldotta.
Egyébiránt nem értem, hogy ezt a funkciót miért kell letiltani a Home verzióban a Windows 10-en belül. Nagy baromság, ha van baja a usernek.
Azt már próbáltad, hogy a Gépházban az Eset installálása elött letiltod a Windows Defendert teljesen? Lentről felfelé haladva minden funkciót kapcsolj ki. Utána géprestart és úgy telepítsd fel az Esetet. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Kékes525 #5950 üzenetére
Korábban már találkoztam hasonlóval, de vagy a tesztelési frissítés vagy a remover megoldotta a dolgot, most viszont egyik sem. Nem értem mi okozhatja a problémát, hiszen tiszta a rendszer, nincs ami összeakadna vele (max. a Windows Defender). Windows 10 Home miatt a házirendes dolgot nem tudtam kipróbálni, hogy letiltsam a Defendert. Írtam nekik, remélem hamar válaszolnak.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok! Frissen telepített Windows 10 Home-ra telepítettem a legfrissebb ESET Internet Security-t, de a PC újraindítása után egy csomó védelmi összetevőre azt hozza, hogy nem indult el. Próbáltam a frissítésnél a Tesztelési módot bekapcsolni és próbáltam már csökkentett módban az ESET Remover-rel eltávolítani, majd visszatelepíteni, de ezután ha újraindítom a PC-t ismét ugyanazok az összetevők nem indulnak el.
Esetleg van ötletetek?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
2 kérdés:1.Miért csinálhat próbahónapos Internet sec. tálca ikonja olyat, hogy mutat egy sárga felkiáltójelet, és amint csak fölé viszem az egerem vissza áll alapra, megnyitva a progit meg semmi beavatkozást igénylő nem látszik??
2. Az újságos kódokon kívül van-e egyéb promós forrása a progi-liszensznek? (mely újságokkal jár a kód?)
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Az ESET Internet Security azon figyelmeztetésére, hogy ARP Poison mennyire lehet adni? Régen a régi TP-link 1043ND routerre írta, ma meg bekötöttem egy új TP-Link TL-SG1005D switch-et és amikor bekapcsoltam egy rá kötött eszközt (Raspberry Pi 3 NOOBS rendszere) rögtön feldobta az asztali PC-n, hogy ARP Poison van folyamatban.
Nem hinném, hogy fertőzöttek lennének a TP-Link termékei. -
Kékes525
félisten
válasz
kisbalazs83 #5940 üzenetére
Nálam minden állítgatás nélkül lejött.
-
kisbalazs83
aktív tag
De azt nem tudod letölteni...
A legújabb letölthető az amit írtam és linkeltem. Arra lehet ráfrissíteni a 10.1.210.4-et, ha átállítod a frissítést tesztelési módra.
Pénteken az egyik ismerősnél ugyanez volt a 10.0.390.0 verzióval. Nem kellett eltávolító, hanem elég volt a 10.1.204.4-re frissíteni és jó lett. Ezért írtam Nyethuszar-nak amit. -
TIT
veterán
válasz
kisbalazs83 #5934 üzenetére
210 a legújabb.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #5935 üzenetére
Ez egy biztos eltávolítás (a csökkentett mód miatt) és újrainstallálás, ha jól olvasom? Azaz a hibás telepítést korrigáltad.
Ezzel távolítottad el: Hogyan távolíthatóak el kézzel az ESET biztonsági termékei, vagy azzal, amit a programhoz adtak?
-
válasz
Nyethuszar #5930 üzenetére
Ezt csináld végig. Először töröld le a programot csökkentett módban a saját removerével. Ha ez megvan, akkor a linkelt megoldást csináld meg. Indítsd újra a gépet és utána az online telepítőjével amit az eset.com-ról tudsz leszedni tedd fel újra az EIS-t. Ha ez megvan, akkor nagy valószínűséggel működni fog normálisan a program!
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Nyethuszar #5932 üzenetére
Tedd fel a legújabbat és jó lesz: 10.1.204.4
-
Kékes525
félisten
válasz
Nyethuszar #5932 üzenetére
Én csak "Update. Mégis " Erre reagáltam. Ezt mire írtad? Ja, a kép felrakására.
-
Kékes525
félisten
válasz
Nyethuszar #5930 üzenetére
Szed le és telepítsd újra. Így távolról nincs jobb tanácsom.
Nem volt frissítve?
-
Kékes525
félisten
válasz
Nyethuszar #5928 üzenetére
Telepítés után újraindítottad? Van más valós idejű védelem a gépeden? Az adatbázis friss? Indítsd újra a gépet.
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok! A legújabb EsetSmart Security van fennt a gépemen. Minden beállítása aktív, de mégis azt írja ki,hogy nem az. Vagyis "működési hiba" az egyik modulnál..
-
Ga3rieL
senior tag
Hali,
Az ESS nemtudott frissíteni, letöltötte, de telepíteni nemtudta, és azt irta,hogy az ideiglenes fájlok létrehozása végett nemtudta, megcsinalni. és utána a win mappába létrehoztam a TEMP mappát, mert érdekes módon eltünt, és utána már végig sikerült a frissítés. Vagy én töröltem ma éjjel, mer már álmos voltam, és nem a tartalmát töröltem? fogalmam sincs. de megvan oldva,az a lényeg.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
ESS 10-es.
Az adatbázis innen nem frissül:14855(20170130)
Valakinek van ilyen gond?
Köszi. -
Kékes525
félisten
válasz
Szellem. #5907 üzenetére
Ki fogom próbálni ezt arra amit fentebb már írtam [link], hogy ennek a beállítása, amit írtál segít e azon, hogy frissítéskor ne futtassa le a defendert. Hiába tiltottam le a szolgáltatását, frissítéskor változatlanul futtatja és az elég idegesítő, mert sokáig tart. Nekem Windows 7 64bit pro van. A hetesnél is létezik az a beállítás, amit írtál.
(#5911) Jack Oneill: Sajátos lelkivilága van a Windowsnak.
Nálad milyen Windows van?
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #5905 üzenetére
Különben hiába van a szolgáltatásoknál letiltva, ez nem zavarja, hogy továbbra is frissíti magát és a frissítéskor le is fut. Ez elég érdekes. Majd kipróbálom azt, amit Plag írt, ott is ki fogom kapcsolni. Csak azt nem értem miért kell ugyanazt a dolgot több helyen is kikapcsolni. Ha szolgáltatásnál letiltom szerintem az azt jelenti, hogy egyáltalán nem tartok rá igényt. A Microsoft ezek szerint mást ért ezalatt.
-
Kékes525
félisten
-
válasz
Szellem. #5881 üzenetére
Sikerült megoldást kapnom a problémára. Ha esetleg valaki belefut, hozzám hasonlóan, akkor ez a teendője:
Távolítsad el az ESEt terméket a removerével csökkentett módban. Bejelentkezési képrenyőn SHIFT gomb hosszan nyomva, közben az újraindításra. Eset removerével eltávolítani a programot.
Aztán az Eset termék újratelepítése előtt:Futtatás: gpedit.mscSzámítógép konfigurációja Felügyeleti sablonok Windows-összetevők Windows Defender A Windows Defender kikapcsolása házirendet engedélyezni
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #5901 üzenetére
Mert valószínűleg sikerült. Még javaslatot is tesz olyankor a csökkentett mód használatára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Hardcore café
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest