Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
g.gergo
senior tag
Hozzá tudod adni a kivételkhez, de azért töltsd fel azt a fájlt a Virustotal-ra, h kiderüljön mi is az. Csak a biztonság kedvéért. Csak kérdem, milyen forrásból származik a windows? Remélem nem valami cobra, brutalforce ... edition.

-
ben11
őstag
Szisztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Frissen telepítettem sp3-as win xp-t,ami egy másik gépen hiba nélkül fut..
Felraktam erre a szűz rendszerre nod-ot és folyamatosan trójait jelez explorer.exe-re..WTF??
A másik képen ugyen ez a win és nod semmit ilyet nem jelez..
Ötletek??
Nem tudom valahogy a kivételekhez hozzáadni a fájlt?Köszi!

-
BlacKSouL
addikt
"A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva." -
Freemy
csendes tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Szükségem lenne egy működő kódra.
Valaki tudna segíteni?
Havi vagy éves kódot szeretnék.Köszi előre is!
-
csákány.
aktív tag
Kijöttek újabb verziók az ESET termékeiből természetesen még csak angolul:
-ESET NOD32 Antivirus 4.2.58
Changelog:
* Fix: Creation of temporary profiles on Windows 7 system
* Fix: ESI memory leak on x64 systems
* Fix: Issues with ClusterStorage cluster folder
* Fix: Default settings buttons not working correctly
* Fix: Windows Live Mail crash occurs randomly when DEP (Data Execution Prevention) is enabled for wlmail.exe
* Fix: GUI crash when scanning e-mail.
* Fix: Taskbar color and the window icons not synchronized with the systray icon color
* Fix: Real-time protection not working after reinstallation of EAV / ESS
* Enhancement: Added MS Outlook 2010 support
* Fix: Added detection of MS Outlook Click-to-Run 2010 installation
* Fix: Tag messages appended also to clean email sent from Outlook Express
* Fix: Tooltips displayed even with the "Show tooltips" option disabled-ESET Smart Security 4.2.58
Changelog:
* Fix: Creation of temporary profiles on Windows 7 system
* Fix: Inconsistent list of active connections in GUI and in a new open window
* Fix: Windows 2000, Vista and newer systems: Issues with authentication via the authentication server
* Fix: ESI memory leak on x64 systems
* Fix: Issues with ClusterStorage cluster folder
* Fix: Default settings buttons not working correctly
* Fix: Windows Live Mail crash occurs randomly when DEP (Data Execution Prevention) is enabled for wlmail.exe
* Fix: Outlook integration problem after reinstall from EAV to ESS
* Fix: GUI crash when scanning e-mail.
* Fix: Taskbar color and the window icons not synchronized with the systray icon color
* Fix: Real-time protection not working after reinstallation of EAV / ESS
* Enhancement: Added MS Outlook 2010 support
* Fix: Added detection of MS Outlook Click-to-Run 2010 installation
* Fix: Problem with non-functional firewall due to problems with NDIS driver initialization
* Fix: Tag messages appended also to clean email sent from Outlook Express
* Fix: Tooltips displayed even with the "Show tooltips" option disabled
* Fix: Thunderbird: Drafts duplicated by the auto save feature -
-
Zolás
addikt
Üdv urak gondom támadt Win7 64 biten.
Ma inditom a képet és a Nod hibaüzivel fogad. Webhozzáférés leállt. Itt egy kép amit tudok mutatni:
Lassan fél éve fut minden a helyén hiba nélkül. Nem installáltam tegnap semmit de még a mult héten se raktam fel semmi programot. Tegnap este kikapcsolásnál nem volt ilyen hiba. Mi okozhatta ezt és hogy tudom helyreállitani? -
BlackSeven
aktív tag
válasz
eurolac
üzenetére
Hali!
Itt egy kis használati útmutató hozzá. ESET Uninstaller
-
eurolac
senior tag
Szerintem a régebbi 4.0xx verzióból maradt fent valami, hiába un-installáltad. Én a következőt próbálnám meg a helyedben. Az Eset oldaláról letölteném a hivatalos remover-jét. Csökkentett módban futtatnám, (úgy emlékszem, hogy futtatásakor y kellett nyomni amikor kérdezett végig) az kiszed minden bejegyzést és utána próbálnám meg telepíteni a 4.2-est. Régebben volt hasonló gondom egy ismerősömnél és ez segített. Hátha neked is megoldja.
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Smart Security 4.2.40.23-as verziót szeretnék telepíteni a gépemre, de bármit csinálok a tűzfal része nem indul el. Mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy a tűzfal konfigurációs fájl megnyitása nem lehetséges.
Újraindítás, újratelepítés nem segít, régebbi 4.0.7xx verziók simán felmennek és működnek.Tudtok esetleg valamilyen megoldást a problémára?
Előre is köszi a segítséget! -
McKane
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
igazad van.. ez is egy lehetőség..

-
BlackSeven
aktív tag
Nézzétek meg úgy, hogy jobb klikk a NOD/ESS ikonra majd >> Névjegy. Itt ki kell írva lennie a licenc érvényességi dátumának. Az a biztos.

-
McKane
senior tag
válasz
19870820
üzenetére
nem,nem aktiváltam a kedvedért.. Ez az Eset Smart Security ! Ez van az asztali gépen.
A notebookon van sima Nod32 antivirus. az megy még ujságos kóddal,15.-ig.
2.kérdésre: ha jól emlékszem,nekem is egy felh.név/jelszó páros volt,aztán azthiszem,valami kérdést tett fel, azonnal igenre nyomtam
régen volt már..
ha megnézed,van egy "hozzáadás" menügomb is a következő licencnek..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
19870820
senior tag
Na most akkor mégis aktiváltad azt amit vettél?
Mindezt a kedvemért? 
Szerintem a vásárolt licenc-nél csinál egy licenc fájlt is,ezt be is lehetne neki illeszteni(most néztem).Viszont a felh.név-jelszó párosnál(újságosnál)ilyet nem csinál,szóval ez a rejtély kulcsa.
Szerk.: Amúgy ezt ott a menűbe adtad hozzá? Vagy te is csak a felh.név-jelszó párost írtad be és ezután ott volt ez a sor? -
19870820
senior tag
Okés Köszönöm.Akkor valószinű újságosnál nem tesz be oda a licenc részhez semmit.
Ha nem felejted el megköszönném ha beraknál egy képet amikor beaktiválod az ESS-t nem újságos kóddal,kiváncsi vagyok akkor mutat-e ott valamit.Persze a kódot satirozd el,ha nem lesz üres a licenc rész.
Elöre is kösz. 
-
McKane
senior tag
válasz
19870820
üzenetére
már szerintem nincs ilyen akció,épp akkor vettem mikor kijött az uj verzió.
eredetileg ESS-t akartam venni,de az uj verzió megjelenése alkalmából volt hogy "ha vesz ESS-t kap hozzá NOD32-t" .
hülye lettem volna nem kihasználni.
ez az akció csak 1-2 napig volt,mikor megjelent az uj verzió. Szerintem már nincsen..
a NOD32-t még az ujságos kóddal használom, itt a kérésed teljesítése:
később,ha kell,érdekel még, meg tudom nézni, hogy az ESS-ben üres-e az a mező. az a vásárolt verzió.
bocsi amugy a pontatlanságért,csak csúsztam a Spanyolo.-Svájc meccset..

nem a svájci gárdára tettem pénzt..
-
-
McKane
senior tag
válasz
19870820
üzenetére
ezt,spec én (még) ujságos kóddal tolom,megvárom azt a jul.15.öt. akkor majd beélesítem a megvásárolt kódot.
mert mikor megjelent a 4.2-es verzió,az asztalira vettem smart sec-et, és ajándékba kaptam hozzá egy sima nod32 antivirust is. de csak az ESS van beaktiválva a megvásárolt kóddal. -
19870820
senior tag
Ez szerintem is így lehet,de inkább rákérdeztem.
Egyébként én logikám szerint így újságos kóddal is kellene ott írnia valamit,mert ha azt vesszük ez is legális mivel nem ilyen neten talált kóddal működik.Csak ugye ez egy hónapig jó.Mondjuk ha minden hónapba újat adok meg akkor egy idő után tele lenne ez a rész. 
Szerk.: Nálad ott a programon belül a licenc résznél mutat valamit? Vagy te megvett licencel használod vagy csak így mint én az újságból? Csak mert ha ott nálad is üres és újságosat használsz akkor végülis nincs is semmi gondom.

-
19870820
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Hali.A védelem állapota résznél ki is írja ezt. Csak itt nem: [link] Itt is írnia kellene? Mert ha igen akkor tényleg valami gond van nálam.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
19870820
üzenetére
Hali!
Pedig elvileg ki kellene jeleznie akkor is, ezeknél a magazinos kódosoknál is, hogy meddig van az érvényessége.
Próbálj meg egy 'Frissítési gyorsítótár' ürítést majd utána egy kézzel elindított frissítést. Talán ekkor megjavul. Szokott ilyenkor segíteni az ilyen trükk. (többnyire)
-
19870820
senior tag
Üdv.Olyan kérdésem lenne hogy nekem a smart security-be programon belül a licenc résznél miért nincs semmi?
Pcguru-s újságos kódot használok. Ez így lenne jó hogy ott nincs semmi? Bocs ha hülyeséget kérdeztem. -
pukkancska
tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Így van!

Így teljesen legálisan használod a programot, és biztosítva vagy minden fenyegetés ellen.
Plusz nem kell crackekkel, kódgenerátorokkal bajlódnod. -
KAMELOT
titán
nekem NOD 32 van...és nincs username és password hozzá!
30 napig jó...aztán csak ujra kell tennem a NOD-ot
-
BlackSeven
aktív tag
-
R1200GS
aktív tag
Lejárt az egy hónapos licenc, és akartam újat igényelni, de nem tudtam. Most már nem lehet csak egy hónapig használni a programot?
-
eurolac
senior tag
válasz
Chieftec
üzenetére
Szia! Én tudom sajnos, hogy miről beszélsz. Vagy másfél hónapja volt nekem is hasonló gondom. Routeren belül van három gép. A kisebbik fiam gépén jött ez elő. Amikor a letöltés végén - ahogyan 100%-on pörgött a proci - még a Firefox is "a program nem válaszol" jelzést adott.
Nekem más böngészővel is jelentkezett, tehát nem Firefox bug volt.
Átnéztem a gépet több víruskergetővel, de tiszta volt. Elkezdtem cserélgetni a védelmi progikat, mert másra nem tudtam gondolni. Más tűzfallal és vírusirtóval is ua. a gond maradt.
Érdekes, hogy végül is a Nod 4.2-őt hagytam rajta (eredetileg MSE-vel kezdődött a gond), vele fut a gép a legsimábban. A probléma attól függetlenül maradt. Aztán egyik napról a másikra minden ok nélkül "megjavult" a letöltés. Magam sem értem...
Vagy másfél hete a laptopomon kezdte csinálni ugyanezt. Már kezdtem marni magamat, de itt is megszűnt a gond. Most is rendben megy minden. Nálam ez X akta maradt.
Nálad más böngészővel is jelentkezik? -
Chieftec
őstag
Csaoo!!
Azt csinalja a nod h mikor letoltok vmit Firefoxxal akkor 98% nal mindig megakad. Ilyenkor lefoglalja 100 ra a procit aztan kb 3 perc mulva befejezi a letoltest.. Nod ellenorzi gondolom de nemvagom miert tart ennyi ideig.. Vki 5let?
Kosz elore is!!
-
chungee
addikt
Köszi mindneki megpróbálom

-
chungee
addikt
Elindul a gép. Indul MSN is bejelentkezve. Felugrik IE-s (pedig FF-ot használok) ablakok. Hogy így meg úgy vírusos a gép és scannel-jem meg az adott felugróablakon keresztül. Csak bezártam és benéztem a karanténba (NOD ESET SMART SEC.). blabla http/:microsoft.msn.com-ról van a trójai. Akkor ne használjam az MSN-t?
-
Zoli2
aktív tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Köszi a gyors választ!
4.0 vagy 3.0? A hármashoz még van fel nem használt liszenszem.

Tűzfallal rendelkező verziót ajánlod? -
pukkancska
tag
Szia
Én ajánlom, de mindenkinek más a favoritja.
Nekem nincs gondom vele. Gyors, kevés memet eszik, és jó a felismerés képessége.
Gondolom megvásárolni szándékozod, és nem megtört verziót akarsz használni.
Mindenesetre azt javaslom, hogy tegyél fel egy próba változatot és próbáld ki 30 napig, hogy hogyan működik.
Ha a rendszerindítás után lassú vagy 100%-on fogja a procit, akkor a szolgáltatásoknál kapcsold ki az indításkori ellenőrzést. -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Atom procis netbookra ajánlani tudjátok, érdemes telepíteni NOD32-őt?
Ha igen melyik verzióját? -
válasz
rebugra
üzenetére
Hali!
2 tűzfal ne fusson.
felpakolhatod végül is mellé a CIS falát, de akkor le kell "tiltani" az Eset-ét, amit igazából nem lehet letiltani, csak beállítani, hogy semmit se nézzen. [link]
Amúgy az jobb megoldás, ha csak a "sima" Eset Antivírus-t használod + CIS fal.Fire.
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. Újra raktam a rendszert, és anno NOD32 + Comodo tűzfal párost használtam. Most feltettem a ESET Smart Security -it, és kérdésem hogy feltegyem mellé még a Comodo-t vagy önmagában is elég a NOD? Köszi
-
Hali!
Tiltsd le a Spamszűrőt és próbáld ki ezeket
Spamihilator
Outpost Spam Terrier
(Ez utóbbit már csak poénból is, mert (szó szerint) állat a grafikája)
Fire.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
BlackSeven
üzenetére
Azért mert állandóan kapok spam-et egy képslap küldő oldalról,kiváncsi vagyok hogy ez megfogja-e. És persze + tűzfal miatt talán jobb mint a windows-os
-
BlackSeven
aktív tag
Hali!
Próbáld meg azt, hogy kiüríted a 'Frissítési gyorsítótárat' (sokszor szokott ez segíteni ilyen esetekben), majd indítasz egy manuális frissítést (ez minden képpen szükséges) és utána figyeld meg, hogy fog-e automatikusan is frissíteni majd a továbbiakban. Kellene neki ettől kezdve majd.
Egyébként miért cserélted le a NOD32-öt az ESS-re? Csak a plusz tűzfala miatt?
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy eddig fent volt a sima Nod32 és frissitett rendesen.Most felraktam Smart Security-t és nem frissít magától csak ha én rányomok hogy frissités.
-
Kam1kaze
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Aham, akkor most már tudom mit jelent pontosan a kiterjesztett heurisztika.
Csak valós idejű fájlrendszervédelemnél kapcsoltam ki, de akkor inkább visszakapcsolom, mert úgy se az fogja jobban a gépem, az csak kicsit lassítja a dolgokat.Viszont az ellenőrzést a "Fájlok létrehozásakor" résznél jelöletlenül hagyom, mert az okozza a legnagyobb lassulást, amit írtam is. Azt gondoltam ez a rész arra van, ha pl. letöltök valamit, mert ugye akkor hozok létre fájlt a merevlemezen... de azt néztem hogy minden letöltésnél ettől függetlenül ugyan úgy ellenőrzi a vírusokat, akkor ebből csak nem lehet gond.
Kösz a gyors választ

-
pukkancska
tag
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Szia
Nos mérlegelnek kell, hogy melyik választás a helyes neked.
A kiterjesztett heurisztika azt jelenti, hogy olyan kártevőket is képes felismerni, ami a vírusdefiníciós fájlokban nincsen. Pl. olyat fájlokat is megjelölhet, ami nem biztos, hogy vírus, csak a tevékenysége, programkódja alapján azt feltételezi róla.
Manapság nagyon ritkán fordul elő fals riasztás.
Személy szerint én ajánlom neked, hogy legyen bekapcsolva, csak ennek a hátránya (mind írtad) nagyon megjogja a gépet.
Ha nem szoktál érdekes, gyanús, krekkelt stb.. fájlokat letölteni akkor tulajdonképpen kikapcsolhatod.
Ha viszont sűrűn töltesz le ezt-azt (mint pl. utorrentel) akkor érdemes bekapcsolva hagyni.
Bár nekem első a védelem és utána a teljesítmény, mert 5-10 mp-t tudok várni egy programindulásra, de véletlenül kifogni egy vírust, és újratelepíteni a rendszert már macerás, a rengeteg beállítás miatt. -
Kam1kaze
tag
Még márciusi kérdés volt, csak gyorsan átfutottam, én nem láttam, de lehet már válaszoltak rá.
uTorrent használata közben a böngésző (firefox) belassul nagyon, a megoldás: Beállítások --> Vírus- és kémprogramvédelem --> Webhozzáférés-védelem --> HTTP, HTTPS --> Böngészők, és itt az uTorrent előtt lévő négyzetbe x-re átváltani.
Nálam is ez volt a probléma régebben, és ez megoldotta, azóta megy rendesen mint azelőtt, teljesen akadás mentesen a böngészés.
Készítettem képet hozzá: LinkNekem viszont az lenne a kérdésem, hogy szinte minden program lassabban indult el, Winamp pl. 12 másodperc mire beindul... a többi azért gyorsabban, de azokra is kell várnom.
Két napja próbálgattam állíthatni nod-ot (v.4.2.40.23.) hátha megoldom valahogy, sikerült is, most már minden pillanatok alatt elindul gépen.
Viszont ehhez ki kellett kapcsolnom Valós idejű fájlrendszervédelemnél az ellenőrzést a "Fájlok létrehozásakor" résznél.
Ez mennyire lehet veszélyes? Mert a többit bepipálva hagytam, és netről való letöltésnél is vizsgál a nod.
Meg a kiterjesztett heurisztika használata fontos-e? -
WonderCSabo
félisten
válasz
BlackSeven
üzenetére
Köszi! Itt nem is kerestem...

-
McKane
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
köszönöm szépen,meg is találtam.. tényleg eszközök/feladatütemező / új hozzáadása.
-
McKane
senior tag
Van valamilyen beállítási lehetőség arra,hogy milyen időközönként keressen frissítést a program? (mind vírusadatbázist,mind programfrissítést)
Smart Security 4.2. a program..
-
Gááboor
tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom közbe láttam fentebb a linket is talán az lesz az.
a másodikra az már próbáltam interaktív módban , de akkor sem.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Gááboor
üzenetére
Hali!
Első kérdésedre tudom a választ. A többire majd a többiek biztosan válaszolnak.
Nos a Főablak/ Eszközök/ Feladatütemező-ben keresd meg az idevágó beállítást és vedd ki előle a pipadobozból a pipát.
..Ha jól emlékszem még rá akkor itt kell be vagy leállítani...Másodikra csak tippem van. Törölj minden oda tartozó beállítást a tűzfalnál majd állítsd 'Interaktív' módba. Utána indítsd el azt a programot és amikor kérdezni fog a tűzfal akkor engedélyezd. Mindet amit kell. Talán így megjavul majd. De mondom, hogy ez csak tipp részemről.
-
Gááboor
tag
Sziasztok
Nod32 4.2 smart security
Minden indításnál elkezd nekem rendszer ellenőrzést csinálni amivel meglehetősen leszívja a gépem teljesítményét. Hol tudom azt beállítani hogy ne csinálja a gép indulásakor?
A másik mikor kézin indítottam kb 1.5 óra alatt jutott el 96 % -ig majd onnét egyszerűen nem ment tovább. 20 perc után leállítottam.A másik dolog, hogy van egy Samsung pc share manager progim ami az lcd -vel kommunikálna. Ha kilövöm a tűzfalat minden rendben, ha bekapcsoloma tűzfalat megszakad a kapcsolat.
a szabályok és zónák beállításánál már mindenhol zöld pipa van , ahol csak a program vagy annak összetevőit láttam.
Szóval úgy kellene ezt használni, hogy nem kapcsolom le a tűzfalat , de hogyan? -
ToBeY
nagyúr
A nod32 belűl nem lehet letiltani e-mail címeket?Mert már mindenhogy próbáltam letiltani de mindig átjön a spam.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Köszönöm WonderCSabo!
Írtam az ESET-nek, vagyis a Sicontact-nak amiatt amit kérdezgettem itt. 20 óra 39 perckor küldtem el nekik az emilt és 22 óra 38 perckor megjött rá a válasz!

Nem gondoltam volna!

-
cellpeti
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Értelek,de akkor meg mindig feljön az ablak, múltkor is valamire nemet nyomtam,oszt nem is tudott többé frissíteni.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Mire kell beállítanom a NOD32 tűzfalát,hogy csak azt engedje be ami jó? Mert én alapon hagytam,akkor az MSN-es távsegítséget mindig "eldobta".
Tudna valaki segíteni?
Fontos lenne -
McKane
senior tag
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Megújult az ESET honlapja [link]

-
eurolac
senior tag
Én is úgy gondolom 'józan paraszt eszemmel', (nem igazán ismerem az Eset termékeket), hogy frissülnie kellene programon belül (mint sok más biztonsági cég terméke) hiszen verzió számon belül van.(4.x)
Várok pár napot (addig legalább olvasok az új 4.2xx tapasztalatokról......lásd Avira 10) és ha nem ajánlja fel, rátelepítek.
Köszönöm, hogy reagáltatok!
-
g.gergo
senior tag
Rá kell telepíteni, semmi gond nem lesz. Programfrissítések között meg nem hinném, h meg fog jelenni, de kitudja. Nálam még soha nem jelent meg egy update sem. De szerintem letölteni, telepíteni egyszerűbb.
-
g.gergo
senior tag
Megjelent az ESS 4.2.40.23 verzió.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Nod32 használok már egy jó ideje,most felraktam az Imgburn nevü CD író progit,de és teljesen behalt a gépem Nod32 100% CPU load-on megy.Erre van valami megoldás? -
McKane
senior tag
hali!
a NOD32 antivirusba lehet hangokat csempészni valamilyen úton-módon?
arra gondolok, hogyha valami vírust,spyware-t talál,ne csak ablakot dobjon fel, hanem egy előre beállított hangot játszon le..köszi előre is!
Üdvözlettel: McKane
szerk1.: cellpeti: nemrég kipróbáltam a távsegítséget Windows XP-ben, nod32 antivirus mellett, ott nem dobta el..

-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
NOD32 eldobhatja a távsegítséget MSNen?

-
BlackSeven
aktív tag
Hali!
Összesen ennyi használható infót találtam erről az ESET hivatalos oldalán.
Mondhatni semmit.
Ha tudsz kezdeni vele valamit akkor talán ez (lehet) a segítség.
Vagy nem ...
-
fap333
aktív tag
Üdv minden kedves fórumtársnak!
Van régebb óta egy problémám, de mostanság egyre inkább kezd zavaró lenni:
Bekapcsolom a gépemet, kb 2 perc amíg bootol (megjelenik az asztal, eltűnik minden induló proginak az indítóképernyője).
A probléma az, hogy ezután még 4 percig a nod 100%-ig lefoglalja a prociidőt, és nem tudok rájönni, hogy miért. Ha ráviszem az egeret a nod szemére a jobb alsó sarokban, akkor azt írja ki, hogy "Víruskeresés indítása folyamatban" .
Valakinek valami ötlet?
Paramétereim: WinXP SP3, OutpostPro 6.7 Firewall, ESET Nod32 Antivírus 4.0.474.0Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)