Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1202) g@bo


g@bo
nagyúr

rudi gyomlált... :DDD

senki nem wii-zik? válság ide vagy oda. nézzétek meg amugy az animal crossingot.

(#1203) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Haller!

Az lenne a kérdésem hogy kinek van chippelve a WII-je?

Vagyis nem is igazán ez érdekel..hanem vélamény tapasztalat.....szeretnék 1-2 hónapon belül venni megint egyet de chippelve mert a 12-15K-s árak melett nem győzném a játékokat...szóval..mennyire kinos dolog a chip? megéri? mien árban mozognak? nem kell félni attól hogy beszarik a fej? hogy irtok rá egyáltalán? stb..pls help me:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1204) g@bo válasza Sirandrish (#1203) üzenetére


g@bo
nagyúr

4k ért nem viszik a játékokat.... ne 12-15 ropizz.

a warezé meg adnék neked banánt, te galád. :P

nem kell csip, van jobb is....

(#1205) Sirandrish válasza g@bo (#1204) üzenetére


Sirandrish
legenda

direkkt nem beszéltem letöltésről meg ilyesmi...

az igazat megvallva nem kéne nekem sok játék..tényleg csak a minőségi játékok érdekelnek..szóval nem tömnél minden szirszarral a gépet..

Volt már nekem régebben de Wii Sports/play és Zeldán kivül másom nem volt rá...

Másrészről minden játékot tudsz 4K-ért...mert egy NFS-ért pl én 2 forintot nem adnék nemhogy 4K-t:)

Mi a jobb a csipnél? mesélj:))

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1206) g@bo válasza Sirandrish (#1205) üzenetére


g@bo
nagyúr

jaaaa, van sok gémem, de nem mind eladó. hogy neked nem ér 2 ruppót se, az a piacra 0 kihatással van. :DDD

a zelda jobb.

(#1207) Sirandrish válasza g@bo (#1206) üzenetére


Sirandrish
legenda

hát a GC-s Zeldáért anno 19K-t fizettem szoval számomra is jobb azt elhiheted:)

Nah mesélj má..mi jobb a csipnél?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1208) g@bo


g@bo
nagyúr

metroid prime 3, corruption

bontatlan, új. ( bótban 12-13k ) akinek a warez az élete, nemtok rajta segiteni...

8000.

(#1209) yash válasza g@bo (#1208) üzenetére


yash
senior tag

nekem megvan :) szerintem nem eri meg az arat, bar a menu tok jol nez ki!

(#1210) g@bo válasza yash (#1209) üzenetére


g@bo
nagyúr

lehet, neked van olyan játékod, amiért sokan (itt) 1 forintot se adnának.

bár ahogy elnézem, népesebb lenne a topik ha warezolás menne, ez hungária. :(

(#1211) yash válasza g@bo (#1210) üzenetére


yash
senior tag

én nem hungáriában vagyok, és van olyan játékom, amit még ki sem próbáltam :) egyébként kb a játékok 5% az, amit érdemes megvenni szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#1212) g@bo válasza yash (#1211) üzenetére


g@bo
nagyúr

láttam hol vagy. 5% megvesz, 95 letölt.... :P

akinek 5% jó játék van, ne vegyen Wii-t.

(#1213) rudi válasza g@bo (#1212) üzenetére


rudi
nagyúr

Nekem sem jön be 5%-nál sokkal több. Ennek teljes tudatában voltam már akkor, amikor megvettem a konzolt. Így is lenne vagy 5-10 játék, amit szívesen kipróbálnék, csak időm nincs rá / van jobb dolgom :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1214) plg


plg
tag

Sziasztok!

Használja valaki a gépet RGB Scart kábellel? Utángyártottat vettem, és szalad a kép... :O
Utánaolvasva a neten, más is járt így, és egy gyári kábel megoldotta a gondot. Tényleg kénytelen leszek 7-8000-et fektetnem a gyáriba? :U

(#1215) #24334592


#24334592
törölt tag

Nah, én is csatlakozom a klubhoz...

Végigolvasva a teljes fórumot, döntöttem a beszerzésről.Alapból a sport járt ugye mellé.Hozzá vettem a moh:vanguardot.Vagy elszoktam a moh-os stílustól, vagy az irányzék furcsa, nehéz célratartani.A monsters 4*4 pedig kormánnyal egy vicces kis játék:)

Pár óra játék után azt mondhatom, mint a többiek előttem: a Wii azért lett sikeres, mert az Élményt kínálja.Anyám, aki soha életében egy centit nem játszott, most élvezettel boxol meg teniszezik :)) Tehát azok is játszanak, vagyis azoknak jön be leginkább, akik soha életükben nem fognának joy-t a kezükbe...

Ha rendesen mozog az ember, imitálva a mozgásokat, pl. tenisz-ütés, box-ütés, baseball-ütés, akkor bizony lehet egy jót mozogni.De, lehet székből fekve is játszani, saját tapasztalat 5 órányi játék után...De, szerintem ez kicsit durva:D
Aki viszont nem mozogtak eddig eleget, kezdjék bemelegítéssel, tehetősebbek: wii-fit jógaórák:)
Nem vicc, mert nem tudsz majd leállni , mikor le kellene és garantált az izomláz:)...Lévén, h soha nem hazsnáltad az izmaid, most fura nekik terhelés.

Hirtelen ennyi.

Gabo: engem érdekelne a carbon 4k-ért (a legjobb nfs szerintem...Pro társai sztem már nem az élmény-játék irány...). zseketto[kukac]freemail[pont]hu-ra jöhet a hol talizzunk stb...Csere nem érdekel?Wan moh:vanguard illetve ez a 4*4 monstertruck-os eredetim.


Két kép a múltról és a jelenről:) Egy nem-nintendo fanatikustól :))

A tenisznél hogyan lehet olyan turbó-szervát csinálni?Bárhogy bármit nyomtam, suhintottam, nem jött össze csak az ellenfélnek...Már 600as szinten is befigyel náluk és nem tetszik :(((

Ja és persze külön köszönet Rudinak, mert az ő megjegyzéseiből lehetett a legtöbbet tanulni illetve megtudni a Wii-ről/vel kapcsolatban, tehát :R :R neki:)

[ Szerkesztve ]

(#1216) #24334592


#24334592
törölt tag

A helyenként hibás hozzászólásomért pedig külön elnézést kérek, többórányi páros teniszt szakítottam meg egy rövid pihenésre...Innen is látható, h mennyire függővé fogsz válni :))

(#1217) rudi válasza #24334592 (#1215) üzenetére


rudi
nagyúr

A gyors szerva gyakorlás kérdése. Akkor kell megütni a lasztit, amikor a legmagasabban van. Ezt olvastad?

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1218) #24334592 válasza rudi (#1217) üzenetére


#24334592
törölt tag

átolvastam...megint:-S s nem láttam sehol a teniszre utaló nyomokat :O

Amúgy, a tippedet kipróbálva, teljes a siker :)) Csak jó nehéz kivitelezni.

Jobban is megy a ellenfelek lezúzása!Már a 2000-es emberkék jönnek, pedig alig léptem át a pro vonalat...Kicsit túlzásnak is tartom.Azt hittem, h mindig velem egyszintű arcok ellen fogom majd nyomni.

A kétezresek már elég durva dolgokat művelnek és időnként szerintem csalnak:D...Olyat elér, amit nem is lehetne, vagy megadja a k****a bíró, ami a lassításban 10000%, h kint volt...[Vesztett best 5 meccs után vagyok, innen a negatívum]

Másik nagy kedvenc a golf lett!Pedig mikor egyedül kipróbáltam, elég uncsi volt ám!Legnagyobb meglepetésemre huginak bejött a cucc, azóta 9 hole-on nyomjuk.Párosban mennyivel királyabb minden!

Következő célok: galaxy, sports island, smash bros, sports party, raving rabbits, top spin, esetleg Zelda (baromira imádom, de félek, h csalódnék a Link to the Past és az Ocarina of Time után)

Ha valakinek van a fentek közül, csere, kölcsön, vétel satöbbi érdekelne.

[ Szerkesztve ]

(#1219) rudi válasza #24334592 (#1218) üzenetére


rudi
nagyúr

Szerintem azokra a játékokra koncentrálj, amiket lehet többen is játszani. A Rayman tipikusan ilyen. Mi hugival rengeteget játszottuk az első és második részt is :DDD A Sports Islandot már nem dícsérik annyira, a Galaxy szerintem gyönyörű és kedves. Nekem még a Fit van valamennyire fókuszban, mert kíváncsi vagyok a deszka lehetőségeire, de legjobban perpill a Boom Blox érdekelne, ha lenne elég időm játszani vele. Ja, és a Sport edzései nagyon szórakoztatóak párban :)

Egy kis gyakorlás után az 1900/2000-es csókák leverése nem okoz majd gondot, bár kétségtelen, hogy nagyon keveset hibáznak és mindent utolérnek :) Ha a pontokat akarod felnyomni, célszerű egy set-eseket játszani, mert három nyert 1 set-esért több pont jár mint egy három győztesig zajló meccsért.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1220) #24334592 válasza rudi (#1219) üzenetére


#24334592
törölt tag

Köszi! :R

rákoncetráltam, annyira, h rendelnék a https://www.gameseek.co.uk/-ról, csak a legvégén, mikor proceed lenne, azt írja ki a countrynál, h UK-Main...Nem pedig, h Hungary.

Vagy ez vmi kategória és lehet,h nem is kéne kiíírja, h hungary?Így nem mertem fizetni, lévén,h 90fontos a cucc(ok) összege...
Egyébként baromi olcsó hely!Hihetetlen sok cuccuk van és jóval olcsóbbak a magyar áraknál.Egy lapra felírtam, h milyen játék érdekelne...Lett vagy 30...Asszem apránként fogom összevásárolgatni... :B

Egy para van, a szállítás...Az a vevő saját rizikója, ha szétkúrják a postások...Ez az ami nem tetszik.

Asszem valaki már rendelt tőlük, csak nem emlékszem a nickjére.

Teniszt nyomatom, meg a golfot.Ami baromi nehéz és érthetetlen működésű, az a bowling.Nem tudom, h mikor tekeri meg a golyót (akárhogy mozgathatom a kezem) mikor nem, meg ugyanazzal a mozdulattal, hol strike, hol meg csak 3 bábú...Nagyjából 130 :O pontokat gurítok össze...A boxhoz terveztek kesztyűt vásárolni, h még jobb legyen a feeling.

Szerinted milyen lehet a top spin 3?Annyira élethűnek tűnik a videók alapján...

A fit nekem a síelés és hasonlók miatt tetszik...A jogázás és tsai nem gyere be:D

Bloombox?Ezt a videót már én is néztem...Lenyűgöző, de kissé káoszos és nem igazán vágom, h mire lenne jó ez a játék:)...De ez a mátrixos kameraforgatás, ez odab***z!Mesélhetnél róla:)

(#1221) rudi válasza #24334592 (#1220) üzenetére


rudi
nagyúr

Én sendit.com-ró és game.co.uk-ről rendeltem. Minden esetben pár nap alatt, korrekten megkaptam a cuccomat, sérülésmentesen.

A Bowlingban meg kell tanulni csavarni, egyáltalán nem véletlenszerű a mozgás. Mondjuk full 300 (végig 10-esek) még nem jött be, de olyat már dobtam, hogy egy kivételével mind 10-es lett, gyakorlás kérdése. Top spint és Boom Boxot én is csak review-kban láttam, szóval nincs velük tapasztalatom.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1222) Batmause


Batmause
tag

Most látom, hogy megjelent az EA Sport Active...:)

EA Sports Active

(#1223) #24334592 válasza Batmause (#1222) üzenetére


#24334592
törölt tag

Ez baromi jóóó:))

turbó wii-fit:))[link]

(#1224) g@bo


g@bo
nagyúr

27 euró, szállitással együtt, beklikkelitek a gépbe, patent... utána megy minden játék, amit letöltöttetek.

hogy hol? nem mondom meg, privátba se. :P

vegyetek gyári játékot.... :(((

metroidot 6k ért vitték el, miközben 12k bótba, :(

(#1225) g@bo válasza rudi (#1219) üzenetére


g@bo
nagyúr

bloombox 3500 ért vettem, újonnan.... :DDD

persze elment a háztól, mert... ;)

(#1226) rudi válasza g@bo (#1225) üzenetére


rudi
nagyúr

Miért? :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1227) g@bo válasza rudi (#1226) üzenetére


g@bo
nagyúr

hát, bizt másolat.... :B

ma dumáltam pár konzolossal, pecsa.... filléreket adnak az eredeti játékért, mert eladhatatlan. :( only warez.

vagy erre van lóvéja a magyarnak, vagy ennyire alapjaiban rothadt a mentalitás.
miért vesz wii-t az, akinek nincs lé játékra? ehh.

(#1228) Batmause válasza g@bo (#1227) üzenetére


Batmause
tag

Például egy diák örül, ha össze tudja szedni azt a "nagyon kevés" pénzt (70-80e Ft legalább) egy Wii-re. Egy biztos keresettel rendelkező embernek ez nem probléma. Talán azért...

[ Szerkesztve ]

(#1229) g@bo válasza Batmause (#1228) üzenetére


g@bo
nagyúr

ja, akkor a játékot lopni kell? szegény diák vesz egy trabantot, és a benzint lopja?

nemondmár, főleg ne ilyen szent meggyőződéssel, röhej. nincs pénz játékra, ne vegyél konzolt, és ne lopj. ez vonatkozik pc-re is.

(#1230) McCann


McCann
tag

Na, hétvégén megismerkedtem én is a Wii-vel...

Pajtásomék elszánták magukat és vettek egyet, áthozták, de annyira friss volt még a motyó, hogy nálunk bontották ki :D

Első pillantásra megfogott a külseje a cuccnak, egyszerűen gyönyörű, bármelyik konzol elbújhat mellette!

Kibont, összedug, kontrollerek beizzít (merthogy előrelátóan a gyári dobozban lévő egy db mellé vettek még egyet külön :) ), tenisz elindít...

És elindult a varázslat...

Hajnali 4-ig négyen teniszeztünk, golfoztunk, bowlingoztunk, boxoltunk, ugráltunk a nappaliban, mint a hülyegyerekek (megjegyzem egyikünk sincs 30 alatt :DD :DD :DD ), megittunk nemtom hány sört, ordítoztunk, hogy "Tiéd!" meg "Üsd ki!" , egyszóval hihetetlen party-érzés uralkodott egész éjjel... :D :D :D :D :D :D
Ja, hozzáteszem, hogy a négyből kettő lány volt, az én csajom, meg a pajtásomé, úgyhogy nem csak a hímnemű egyedeknek van kitalálva a cucc :)

Nintendo Wii Respect!!! :R :R :R

Mielőtt megismerkedtem volna vele élőben, nekem az egész konzol őszintén szólva épp amiatt nem tetszett, hogy nem igazán tudtam elképzelni ezt a "mozogj a képernyő előtt, aztán majd a figura is azt csinálja" történetet, de nagyon profin megoldották, tényleg működik!

Möff, most kicsit visszaolvasva olyan vagyok, mint Horst Fuchs a Teleshopból, szóval NINCS érdekeltségem semmilyen szinten a Nintendoban, csak nagyon megfogott az élmény :)

Ja, hozzátenném, tegnap olyan izomláza volt mindenkinek, hogy alig bírtuk felemelni a kezünket :DD

Azt mondom, aki teheti, vegye meg, mert társaság szinten messze a legnagyobb flash, mondjuk nem tudom, a többi játék milyen hozzá, de a sportjátékokkal is nagyon sokáig el lehet szórakozni :D

Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.

(#1231) rumkola válasza McCann (#1230) üzenetére


rumkola
veterán

Mintha csak én írtam volna, nekünk is ugyanezek az élményeink voltak, teljesen hasonló szituban... :C

(#1233) #24334592 válasza McCann (#1230) üzenetére


#24334592
törölt tag

Az érzés dettó ugyanez:)), bár nálunk csak egy remote volt...

(#1234) McCann


McCann
tag

A nem sportjátékok terén milyen a helyzet?
Tudtok valami tutiságot, mit érdemes megvenni?
Azt hallottam, hogy grafikailag nagyon szarok a Wii-re kiadott játékok, ami mondjuk egy sportjátéknál mindegy, de egy FPS vagy autóverseny az azért legyen szép :K :K :K

A Wii-hez kapott prospektusban azért nekem szépnek tűntek a játékok, ha valakinek van tapasztalata, kérem, ne tartsa magában! :)

Remélem, nem kell csalódnom ezután a remek első "randi" után :D :D :D

Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.

(#1235) Zsadi válasza adrienn19 (#1167) üzenetére


Zsadi
őstag

Ment PÜ a magyar használati, és csatornabeállításokkal kapcsolatban!

(#1236) rumkola válasza McCann (#1234) üzenetére


rumkola
veterán

Jó lesz az...

Super Mario Galaxy, Zelda, Force Unleashed, Resident Evil-ek nekem nagyon bejöttek.

(#1237) rumkola válasza Zsadi (#1235) üzenetére


rumkola
veterán

Üdv!
Ez nekem is átjöhetne, vagy akár feltölthetnéd valahová, szerintem mindenki örülne neki!

:)

(#1238) germanh


germanh
senior tag

Helló. Tudnátok ajánlani valami frankó wifi router-t ami kompatibilis Wii-vel?

Enjoy the pain!

(#1239) g@bo válasza germanh (#1238) üzenetére


g@bo
nagyúr

linksys wrt54gl

best off, minden kis szutykom imádja.

(#1240) germanh válasza g@bo (#1239) üzenetére


germanh
senior tag

köszi :R

Enjoy the pain!

(#1241) #24334592


#24334592
törölt tag

Elakadtam...A második remote-ot nem sikerül tartósan csatlakoztatnom :(((

Odáig minden oké, h press 1, 2 simultan....Az egyiken az első kék led ég.A másikon a második.Eddig minden fasza.Rámegyek, h close menu, elsötétedik mindkét led, aztán megint csak 1 remote-om van...

Hol cseszem el?

A kézikönyv egy nagy rakás sz***, ilyen esetekre nem tesz említést.

Hol lehet elmenteni, ha már szinkronizáltam? :F

(#1242) #24334592


#24334592
törölt tag

Előbb írtam, mint gondolkodtam...
A gép front részén van szintén egy kis piros :)) P***ba...Egyik ajtócskát se nagyon nyitogattam még ki eddig:), gondoltam, nem lényeges...Tévedtem:)))

(#1243) Blyan


Blyan
félisten

Megvettem a Boom Blox!-ot. Nekem nagyon bejön. :D Igaz, vannak ritka idegesítő pályák. :DD

De a pályaszerkesztőt nem teljesen értem. Automatizált dolgot nem lehet csinálni? (mint a számozott dobozok repkedése jobbra-balra) :F

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#1244) plg


plg
tag

Alaplap-cseréhez tudtok megbízható helyet ajánlani?

(#1245) xeri


xeri
tag

Sziasztok!
Tegnaptól én is boldog wii-tulaj vagyok. Illetve lennék, de úgy fest, hogy én vagyok az egyetlen, akinek problémája van vele (legalábbis korábban azt írta valaki, hogy ezekkel soha nincs gond).
Szóval összeraktam a gépet, bekapcs, nyomkodom a távirányt, semmi. A leírásban az van, hogy a wiimote-ot gyárilag szinkronizálták a géphez, de azért addig meg se nyekkent vele, amíg nem szinkronizáltam én is.
Utána mászkáltam kicsit a menükben, nézegettem a lehetőségeket, wifire nem sikerült kapcsolódnia, de nem is nagyon érdekelt (egyelőre), közben csak annyi tűnt fel, hogy a kép alsó részén függőleges "koszcsíkok" voltak (nem, nem a tv mocskos :) ) szabályos, 6-7 centinként mintha valami gyér sorminta lenne (régen hibás videokártyának volt hasonló tünete pc-n).
Aztán beraktam a hozzá kapott sport-lemezt, kis pörgés, aztán fekete képernyőn hibaüzenet: vegyem ki a lemezt, kapcsoljam ki a gépet és nézzem meg a manualt. Megtettem - annyit ír, hogy ha ez többször is előfordul és nem csak egy lemezzel, akkor valószínüleg hibás a gép. Nosza, elővettem a fit csomaghoz kapott lemezt (ez a két játék van egyelőre), indulás után frissíteni akarta a gépet (erről már olvastam korábban), de a frissítés után ugyanaz a fekete kép fogadott (valószínűleg nem is fejezte be az update-et, mert újabb próbálkozásra megint frissíteni akart).
Szóval az originál gyári két játék közül egyik sem megy, úgyhogy nem kérdés, hogy hétfőn viszem vissza a gépet (a koszcsíkok miatt valószínűleg amúgy is kicseréltettem volna). De létezik az, hogy én vagyok az egyetlen, aki így járt?

A telepítés nem túl bonyolult, ezért nem gondolom, hogy valamit elhibáztam volna... bár ki tudja.

(#1246) g@bo válasza xeri (#1245) üzenetére


g@bo
nagyúr

lehet hogy rossz, de nagyon ritka. 3 napon belül vidd vissza és kérj másikat. nem javitást.... másikat. :K

(#1247) xeri válasza g@bo (#1246) üzenetére


xeri
tag

Úgy lesz, csak hétvégén sajnos nincsenek nyitva, de már alig várom. Egyébként a drive nekem is elég zajos volt mindkét lemezzel (mások ezt 6-8 hónap használat után írták), úgyhogy még az is megfordult a fejemben, hogy nem új a gép (a hozzávalók csomagolása viszont tutira bontatlan volt, azt nem lehet úgy visszahajtogatni, hogy ne látsszon).

(#1248) Sziszifeca


Sziszifeca
őstag

Sziasztok.

Nem tudja valaki honnan tudnék bérelni WII-t. Persze Budapesten. :K

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#1249) Danny_theDog válasza Sziszifeca (#1248) üzenetére


Danny_theDog
csendes tag

Mondjuk itt: [DigitalWorld]

[ Szerkesztve ]

(#1250) revezehun


revezehun
tag

Hello! sajnos nem tok választani hogy PS3-at vagy Wii-t kérjek :F ,mert 1 hét múlva kapok egyet és azt szeretném kérdezni ,hogy szerintettek melyiket kérjem és hogy melyik a jobb és mért?

Előre is kösz!!!:R :D :W

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.