Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1651) haris válasza Sefter (#1647) üzenetére


haris
őstag

Pedig úgy lesz.
Én '74-es születésű vagyok, mégis lenyűgöz és alig várom, hogy újra játszhassak.
A motion pluszhoz: Én kicsit csalódtam benne, számomra nem akkora durranás mint vártam, bár kétségkívül jópofa, de jelenleg nincs egy saját (!!) játékom sem a Sport Resortson kívül, ami támogatná. Szóval én kicsit megbántam.
Ha most vennék, akkor csak az lenne amit a Sport Resots mellé adtak, a második db motion plusz árán (6000Ft) inkább egy másik új játékot vennék.

(#1652) bLaCkDoGoNe válasza rudi (#1643) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Ha megengeded, én képviselném az ellenvéleményt, szerintem teljesen értelmetlen akár csak 2000 Ft-tal is többet kiadni a WiiPlay-ért, egy rakás hulladék az összes játék benne. Én azzal együtt vettem anno (szintén kaptam valakitől a remek tanácsot, ugyebár), de azóta sem vettem elő, pedig ennek már több, mint két éve. Lehet, hogy kisgyerekeknek jó, de "amúgy" nem sok értelmét látom.

A négy készlet kontroller már súlyos pénz (majd' 45 ezer forint a 3 készlet plusz!). Mi kölcsön szoktunk kérni egy készletet, ha szükség van rá, illetve az a haver, aki rendszeresen játszik nálunk, beruházott egy saját készletbe. Ez egy sokkal járhatóbb út szerintem, persze ehhez is az kell, hogy rendszeresen összejárjatok játszani, különben csak porosodik majd az a kontroller.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1653) moli.hu válasza bLaCkDoGoNe (#1652) üzenetére


moli.hu
őstag

hat a baratnom egyik kedvenc jateka a wii play. az elejen meg azt hittem, hogy barmilyen casual jatekost at lehet nevelni a normalis, minosegi jatekokra a flash-es-tipusu puzzle jatekokrol. hat nem. ami megy: balloon pop, jewel master cradle of rome, luxor pharaos challenge, yoshi's cookie.... ellenben a nintendo ds epp ezert nagyon bejott neki.

olcso remote

(#1654) bLaCkDoGoNe válasza moli.hu (#1653) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Utángyártott WiiMote? Én nem kísérteném a szerencsémet :)

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1655) siti válasza bLaCkDoGoNe (#1652) üzenetére


siti
senior tag

inkább az a gáz, hogy utána a pucér wiiplay-t árulják 10k-ért...

Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

(#1657) haris


haris
őstag

Szerintem jó válogatás a wii play.
pl a lövöldözőst nagyon szeretem, aztán azt, amben a mii-t kell forgatni szintén jó, meg amikor meg kell találni a mii-t(ket) a tömegben.
szóval szerintem megéri azt a kis felárat a remote-hoz.
egy szavazat mellette :D

(#1658) moli.hu


moli.hu
őstag

jaj, bzeg, a mr driller drill land letorolte az osszes mentesem a memoriakartyamrol! :O
kerdezett valamit japanul, nyomtam ra igent :W
:(((

(#1659) rudi válasza bLaCkDoGoNe (#1652) üzenetére


rudi
nagyúr

No, ha ennyire nem jött be, akkor én nagyon szívesen kárpótolnálak. Ha meg van még a lemez, akkor megvenném tőled 2000 forintért, mert az enyém szerencsételnül megkarcolódott. Hugi nagyon szereti benne az egyforma Mii megkeresőset, egy csaj ismerős képes egyedül is órákat játszani az Air hockey-jal, mi meg a tankosat szeretjük :)

Igen trükkösen osztották be a Wii árát, ez nekem már az elején feltűnt. Lefogadom, hogy hardverből a kontrolleren többet keresnek mint magán a gépen. Valahol anno olvastam, hogy anyagáron a remote kb. 10 dolcsi. Ha Wiit veszel, akkor a három szett plusz a 8 akku és töltő annyiba fáj mint maga a gép, és már 100k fölött is vagy.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1660) rudi válasza bLaCkDoGoNe (#1654) üzenetére


rudi
nagyúr

Én sem. Az eredetiket már nem egyszer földöz csaptuk, kétlem, hogy az utángyártottak bírnak ennyit. Továbbá az utángyártottak mozgásérzékelője kevesebb pontos. Ez elvileg nem befolyásolja a Wii-s működést, de kissé zavaróan hangzik.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1661) Sefter válasza rudi (#1659) üzenetére


Sefter
veterán

miért, alapban nem adnak hozzá akkut :F
ahoz sincs amit a gép mellé adtak?

Psn ID: sefter_hun

(#1662) rudi válasza Sefter (#1661) üzenetére


rudi
nagyúr

Tán adtak két ceruzaelemet, de azok nem tartottak sokáig. Célszerű valami akkucsomagot venni. Nekem 2300-as és 2500-as GP-k vannak. Az első - lassan 3 éves - garniturából eddig csak egy adta meg magát.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1663) moli.hu válasza rudi (#1660) üzenetére


moli.hu
őstag

ez nem szerencse kerdese. en a mozgaserzekelojet pontosan ugyanolyannak ereztem, mint az eredetiet. egyszeru autoszuggesziorol van szo. mas gondok vannak, de ezzel epp nincs gond.

(#1664) TazLeacher válasza rudi (#1660) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nekünk (nekem meg havernak) van összesen 4 contollerünk. abból 1 pár (remote + nunchuck) utángyártott. Rendszeresen eldobta a jelet, már cserélve volt. Utána megvettük a moion plust, és onnantól a moton pluszban dugott nunchuck nem működött. Nem javaslom az utángyártott vételét!

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1665) rudi válasza moli.hu (#1663) üzenetére


rudi
nagyúr

Hol írtam, hogy szerencse dolga?! Annyit írtam, hogy a mozgásérzékelőjük kevésbé pontos. A pozícióját két pont érzékeléséből számítja, míg az eredeti három (vagy talán négy, nem emlékszem pontosan) pontot használ. Ez a Wii játékoknál elvileg nem számít. Ami pedig a hibákat illeti:

Third-party Nunchuks may not work with the Wii MotionPlus in certain software. For example Wii Sports Resort fails to recognize Intec wired Nunchuks when plugged into the MotionPlus. - wikipedia

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1666) moli.hu válasza rudi (#1665) üzenetére


moli.hu
őstag

nem te irtad, de a lenyeg, hogy igaz.
erre a 2-3-4 pontosra tudsz forrast adni?
az en utangyartott (wu) remote-om es nunchuk-om tokeletesen mukodik az m+-szal minden kombinacioban es nem dobja el a jelet (nem te irtad.). viszont van mas baja. es 3800ft-ba kerul nunchuk-kal.

[ Szerkesztve ]

(#1667) ujtzjani


ujtzjani
tag

Sziasztok.

Ha valaki van regisztrálva a Club Nintendora és gyűjti a nintendo pontokat, az egy rövid kérdőív kitöltéséért kap 30 pontot.

Sok sikert.

(#1668) zlutor


zlutor
aktív tag

Tiszteletem!

Meg tudná valaki mondani, hogy több fitpad-et kezel-e a konzol? Ha igen, mennyit?

Az alap (fit es a fit+) játékok között vannak amik engednek több játékost több pad esetén?
Könnyebb lenne az edzés is, ha van partner...

:R

Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)

(#1669) Sirpi válasza ujtzjani (#1667) üzenetére


Sirpi
senior tag

Hol van ez a kérdőív? Beléptem (a clubnintendo.eu-ra, és onnan a www.nintendo.co.uk-ra), de nem találtam sehol, bár lehet, hogy én vagyok a béna.

[ Szerkesztve ]

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1670) ujtzjani válasza Sirpi (#1669) üzenetére


ujtzjani
tag

Itt bejelentkeztem és jobb oldalt középen volt

(#1671) ujtzjani


ujtzjani
tag

Tanácsot szeretnék kérni tőletek de leginkább attól akinek van ebben a témában tapasztalata: Balance Board-ot szeretnék vásárolni a közeljövőben és az lenne a érdésem melyik programmal érdemesebb megvenni, a sima wii fit-tel vagy a fit plus-szal? Esetleg mik a különbségek a progik között azon kívül hogy a plus újabb. Esetleg még hol érdemesebb megvenni, mert hát az anyagi vonzata sem mindegy. :B

(#1672) TazLeacher válasza ujtzjani (#1671) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Én mindenképpen a plus-al venném. Nekem a sima van meg. Az sajnos nagyon nem lett hibátlan progi. Egy Fitness program, de nincs benne edzséterv. Tehát csinálsz, amit akarsz, azt vagy jó, vagy nem. Ezzel szemben bekerült már az új verzóba ez, így azzal már van értelme foglalkozni. Én mostanság tervezem egy plus beszerzését (magában, mert board már van), így konkrét tapasztalataim nincsenek, de ha most akarszvenni, akkor a simát ki ishagyhatod. Maximum, ha nagyonbejönnek a board-os minigame-ek, akkor majd használtan veszel egy WiiFit alapot külön. De nem akkora nagy durranás a "játék része", hogy komoly összegeket áltodznék bele.

A hol vegyemre nem tudok tippet, én használtan vettem 18K-ért...de mostanában már láttam 12K-érthasználtan. Vatera, apronet, vagy itt PH-n nézelődj.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1673) ujtzjani válasza TazLeacher (#1672) üzenetére


ujtzjani
tag

Nagyon köszönöm a választ. :R
Én is a plus-szon gondolkoztam, de mivel semmi tapasztalatom nincsen a témában így okosabbak láttam kérdezni... :)) A fitnesz részen kívül nem lenne mellékes a mini game-ek sem. :K

(#1674) moli.hu válasza zlutor (#1668) üzenetére


moli.hu
őstag

nem, sot, a board a 4-es "csatornara" csatlakozik, vagyis mellette mar csak 3 wiimote-ot tudsz hasznalni.

(#1675) moli.hu válasza ujtzjani (#1671) üzenetére


moli.hu
őstag

a wii fit plus semmivel sem kevesebb, mint a wii fit 1. mas szavakkal a wii fit 1 minden egyes reszet tartalmazza a wii fit plus. viszont a plus-ban sok uj napi gyakorlat es jatek van, emiatt ertelmetlen a wii fit 1-en gondolkodni.

ettol fuggetlenul a wii fit plus is egy rakas sz..szerencsetlenseg, mivel irdatlan sok idot elvesz a navigacio es az animacio. nekem nagy csalodas, mert anno az volt az igeret, hogy konnyedebb, folytonosabb lesz a kezelese. sot, mar eleve a plus letezese is a nyugati piac lassusag miatti panaszanak betudhato.

en minden evben leadok vele 10-15 kilot csupan azzal, hogy 2naponta mérem magam, remelem iden karacsonykor nem fuggesztem fel a merlegelest..

[ Szerkesztve ]

(#1676) ujtzjani válasza moli.hu (#1675) üzenetére


ujtzjani
tag

Köszönöm a választ.

Hát egy kicsit lehangolódtam, hogy olvastam a válaszodat. De azért remélem nem olyan siralmas a helyzet, mert nagyon várom. Nem szeretnék csalódni. :U

(#1677) moli.hu


moli.hu
őstag

nem akartam elhinni, de ez a new super mario bros wii tenyleg mukodik partyjatekkent, a baratnom (akirol nemreg irtam, hogy milyen nehez eset) nagyon ugyesen jatszott velem egyutt, ahhoz kepest, hogy meg eleteben nem jatszott platformjatekkal.

(#1678) TazLeacher válasza moli.hu (#1677) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Mondtam én hogy király játék. Multkor hajnal 3-ig toltuk haverokkal.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1680) kalmarattila válasza moli.hu (#1674) üzenetére


kalmarattila
csendes tag

Így igaz, viszont mintha régebben olvastam volna hogy egy későbbi System Update-el majd lehet több board-ot is csatlakoztatni és jöhetnek a multiplayeres játékok. Sajnos a forrást nemtudom és hogy mikor fog (vagy fog-e) egyáltalán ez megvalósulni...

Én mondjuk kiegyeznék vele ha két balance board és két szett kontroller tudna csatlakozni a géphez és ketten lehetne nyomni a játékokat... Lenne benne fantázia, remélem megcsinálják!

(#1682) bLaCkDoGoNe válasza ujtzjani (#1671) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Szia, a Plus-ban minden benne van, ami a sima Fit-ben!

Ellenben akinek a sima Fit megvan, nem biztos, hogy azért a pár új játékért érdemes megvenni. (Hogy rohadj meg, Nintendo...)

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1683) ujtzjani válasza bLaCkDoGoNe (#1682) üzenetére


ujtzjani
tag

Köszi szépen a választ.

Most már biztos a plus-os változatot veszem...

(#1684) Sirpi


Sirpi
senior tag

Egy jótanács: bemelegítés nélkül ne játsszatok a Rayman Raving Rabbids egyik részével se, én tegnap reggel frankón meghúztam vele a vállam :D

Ja, és holnap végre kibonthatjuk mi is a Fit Plus-t :K

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1685) csibor


csibor
őstag

Tegnap meghozta a gyerekeknek a fekete WII-t a gonosz piros sapkás ember :) RCA kábellel van összekötve a 32"-es tv-vel,viszont nincs hang,csak a irányító pityeg.Mit kéne állítani?

(#1686) csibor válasza csibor (#1685) üzenetére


csibor
őstag

Euro-av átalakítóval meg van hang :F

(#1687) Benyaking


Benyaking
aktív tag

Hali!
Tudnátok nekem fénypisztolyos jatekokat mondani?
Ezek vannak meg nekem: House of dead, Resi(Uj),Dead space
Ebbol az elso 2 mar kivégeztuk még a dead van hatra és kéne még valami hasonlo!

(#1688) bLaCkDoGoNe válasza Benyaking (#1687) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

House of the Dead: Overkill megvolt?

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1689) moli.hu válasza Benyaking (#1687) üzenetére


moli.hu
őstag

resident evil darkside chronicles (coop)
resident evil umbrella chronicles (coop)
trauma center new blood ;) (coop)
links crossbow training

maszkalos:
eledees ;)
call of duty modern warfare reflex (coop)
call of duty world at war (coop)
resident evil 4 wii

(#1690) Sirpi


Sirpi
senior tag

Látom, mindenki a karácsonyi pihijét tölti. Igazából én is, de azért beírom (hátha lassan feléled a topik), hogy a balance board eléggé bejött a családnak, a csöppséget is azon mérjük már 5 napja, hogy hízik-e rendesen :)

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1691) TazLeacher válasza Sirpi (#1690) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Karácsonykor játszottunk a családdal. Apukám 50 éves elmúlt, és hogy is mondjam, nem egy nagy játékguru. Végigjátszottunk 1 napot a Resort-al...bejött mindenkinek a cucc. :C

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1692) MaUser


MaUser
addikt

Keresztlányomnak vettem egyet karácsonyra. Öröm óriási.:) Természetesen én is kipróbáltam és tényleg hatalmas MÓKA. Soha nem vennék egy XBOX-ot vagy PS-t, mert szinte csak azok a játékok érdekelnének rajtuk, amik amúgy is vannak PC-n (valamint az erős PC egyébként is kell a munkámhoz/tanulmányaimhoz), de ez nagyon meggyőzött.

Teljesen más, mint amit a másik két konzolon megszokott az ember és remek testmozgás is.:) A legjobb, hogy nem jutott eszembe egyszer sem mérgelődni játék közben, ha valami nem sikerül, mert érezhetően nem a sikerekre van kihegyezve az egész, hanem arra, hogy élvezze az ember a játékkal töltött időt.:) Ráadásul tényleg a közösségi játékról szól minden (és némi alkoholos befolyásoltság alatt sem ront a helyzeten).

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#1693) TazLeacher válasza MaUser (#1692) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

legjobb, hogy nem jutott eszembe egyszer sem mérgelődni játék közben, ha valami nem sikerül, mert érezhetően nem a sikerekre van kihegyezve az egész,

Ez idáig eszembe se jutott, de teljes mértékben igazad van!

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1694) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

hy all.

wii-t rá lehet kötni D-sub monitorra?

Aurea mediocritas

(#1695) AXisBOLD válasza AXisBOLD (#1694) üzenetére


AXisBOLD
addikt

megint megöltem egy topikot :O

Aurea mediocritas

(#1696) moli.hu válasza AXisBOLD (#1694) üzenetére


moli.hu
őstag

(#1697) StoneBridge


StoneBridge
senior tag

Sziasztok!

Tervezem eme konzol és kiegészítői beszerzését. Ha jól látom, a kedvező font árfolyam miatt (is) jelenleg sokkal olcsóbban be lehetne szerezni az egészet, ha megrendelem mondjuk innen: [link]
A kérdéseim: jól látom, hogy a konzolt nem, csak 1kg-ig egyéb dolgokat szállítanak Mo-ra? Garancia érvényesíthető itthon?
Egyéb ilyen (külföldi, online, olcsó) oldalt, ahonnan a konzol rendelhető, ismertek?

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#1698) ben800


ben800
aktív tag

(#1699) csibor válasza StoneBridge (#1697) üzenetére


csibor
őstag

Miért nem innen rendeled?Kell még hozzá 1 áram átalakító az angol gépekhez.Én a HüJe boltból vettem meg Amazon pk-el 54K,itthon 60K volt a fekete.Nekem az egyszerűbb garancia megért 6k-át.

(#1700) moli.hu válasza csibor (#1699) üzenetére


moli.hu
őstag

egyetertek. fontos tudni, hogy a nintendonak nincs magyarorszagi kepviselete, tehat ha hibas lesz a cucc (ds, jatek, barmi), csak oda tudod visszakuldeni, ahol azt vetted. kb ugy kell elkepzelni, mint a pixmania-t, postazhatsz franciaorszagba. es lehet, hogy az ide iranyulo posta nem draga, de a innen kimeno magyar posta nagyon draga.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.