Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1801) TaliGa válasza moli.hu (#1800) üzenetére


TaliGa
aktív tag

Azt gondoltam gyerekeknél élmény lehet az a König, stb. pisztoly - amik most ezerrel futnak a vaterán, de most elbizonytalanítottál :). Akkor szted a zapper jobb?

"So say we all"

(#1803) siti válasza TaliGa (#1799) üzenetére


siti
senior tag

én ezen gondolkodom, de most nicns hozzá játékom.

Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

(#1804) talpalavalo válasza siti (#1803) üzenetére


talpalavalo
aktív tag

Huu ez sokkal komolyabban néz ki.
nekem még nincs Wii-m és mindig is terveztem hogy majd beszerzek egyet, de sosem volt rá lehetőségem illetve pénzem... Most már ott vagyok hogy megvehetném, de mindenki lebeszél róla, hogy az gyerekeknek való, semmi komolyabb játék nincs rá, és ahogy nézegetem valóban elég "gagyik" rá a játékok, pláne ha a Natal project-et mellé teszem :S
Megéri eredetit venni, vagy elég a használt is? Gondolom ha elindul akkor komolyabb baja már nem lehet?

(#1805) moli.hu válasza talpalavalo (#1804) üzenetére


moli.hu
őstag

(#1806) rudi válasza talpalavalo (#1804) üzenetére


rudi
nagyúr

Kérdés, hogy mi a célod a géppel. Ha klasszikus "játékbuzi" vagy akkor a Wii nem neked való. Ha viszont társasággal játszod és/vagy használnák gyerekek is, akkor a Wii mérföldekkel a többi konzol előtt van. Nem csak azért mert a natal meg a többi még csak ígéret, hanem azért is, mert a nintendonál már évek óta a partizók és a gyerekek irányába fejlesztenek. Ez a gyakorlat az FPS-se Xbox és PS3 fejlesztőknek eleinte nagyon fog hiányozni. Már ha el akarnak menni közösségi játszás irányába.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1807) katraszto


katraszto
csendes tag

Ezzel teljes mértékben egyetértek. rudi leírta a lényeget. Amúgy szerintem annyira népszerű és annyira sok ember használja hogy használtan vagy egyéb módon is biztos találsz a neten eladót.

(#1808) mang0o0 válasza katraszto (#1807) üzenetére


mang0o0
tag

A használtan vásárlással vigyázni kell, mert a kontrollere és annak érzékelője hajlamos tönkremenni, ha idiótán használják. És az pedig nem olcsó mulatság. Kb 10ezer forint. Így inkább azt ajánlom, hogy gyűjtsél inkább egy újra, vagy szerezz valahonnan máshogy (gyűjts pontokat lockerzen :D)

(#1809) Sianis válasza rudi (#1806) üzenetére


Sianis
addikt

Aláírom, társaságban játszva felejthetetlen élményt nyújt!

Sianis

(#1810) talpalavalo válasza rudi (#1806) üzenetére


talpalavalo
aktív tag

ez oké ezzel egyetértek, de én a jövőre is gondolok, és van egy olyan érzésem, hogy ha bejön a natal, ha minden igaz idén akkor, a wii-nek nem lesz esélye és szépen otthagyják, nem fejlesztenek rá semmit hanem kiadnak egy új konzolt :S ÉS én meg kidobhatom a kukába :S
Tehát egyszóval van-é jövője a wii-nek?

(#1811) katraszto


katraszto
csendes tag

Erről nem tudtam,mondjuk biztos hogy sok erőteljes hatásnak van kitéve a folyamatos hadonászás miatt...!

Mi ez a Lockerz?

(#1812) moli.hu válasza talpalavalo (#1810) üzenetére


moli.hu
őstag

a natal bukas lesz, a move rohogve lenyomja. pedig a move csak egy masolat.

wiire most se fejleszt sok third party, viszont nezd meg a mario/zelda/metroid jatekok metascore-jat.

(#1813) rudi válasza talpalavalo (#1810) üzenetére


rudi
nagyúr

A Nintendo biztosan fog fejleszteni a saját konzoljára, szóval aggodalomra semmi ok. A többiek meg azért fognak rá fejleszteni, mert annyi potenciális vásárló van (eladott konzolok) mind xboxból és PS3-ból együtt szorozva kettővel (ha jól emlékszem). Szóval ezen a téren én nem aggódnék. A fő kérdés az hogy partis-közösséges vagy egyedül kockulós célra kell-e a gép. Egyszer próbálj elmenni valami Wii-s partiba valakihez.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1814) predator24


predator24
tag

Szerintem meg a natal meg a ps3 mozgásérzékelője sokkal drágább lesz s ezért nem hinném hogy annyira fogyni fog.A másik meg az hogy a wii-nek szerintem azért van jövője mert nem kerül olyan sokba mint egy ps3-as vagy egy xbox(ehhez még külön meg kell venni a mozgásérzékelőket) és már sok jo közösségi és gyerek játék van kiadva ami igy összehozza egy jo estére a haverokat :))

PEACE

(#1815) Zsoccc válasza rudi (#1813) üzenetére


Zsoccc
senior tag

A kettőből együtt már több van mint Wii-ből. Wii: 70, Xbox360: 40, PS3: 34.5
Most körülbelül ez a felállás, természetesen milliókban értve. Nyilván ez semmit nem változtat azon, hogy baromi nagy a játékosbázisa a gépnek.

(#1816) rudi válasza Zsoccc (#1815) üzenetére


rudi
nagyúr

Ja, már egál van, köszi az infót! Régen néztem számokat.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1817) rudi válasza predator24 (#1814) üzenetére


rudi
nagyúr

Áh, azért egy komplett Wii party készlet négy komplett kontrollerrel elég szép pénzbe kerül. Anno, amikor én vettem (nem sokkal a hazai megjelenés után), akkor a kontrollerekre ráköltöttem még egyszer annyit mintt az alapgépre.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1818) Sianis válasza rudi (#1817) üzenetére


Sianis
addikt

Ki van ez találva kérem szépen!

Sianis

(#1819) predator24


predator24
tag

Hát ez szép hogy a wii-ből 70-nél tartanak le a kalappal a nintendo elött.Kiváncsi vagyok arra hogy mennyi idő mulva fogja átvenni az xbox vagy ps3 az első helyet miután mind2-jüknek megjelenik a mozgásérzékelője :D.Amugy meg nem lehet tudni azt h Japánban melyik a vezeti most az eladási toplistákat???

PEACE

(#1820) mang0o0 válasza katraszto (#1811) üzenetére


mang0o0
tag

Egy ilyen pontgyüjtő oldal, ahol többek között Wii-t és PS3-at is lehet szerezni. Én most az utóbbira gyűjtök :P Meg közben keresek olyan nyereményjátékokat ahol lehet ilyet nyerni.

(#1821) Zsoccc válasza predator24 (#1819) üzenetére


Zsoccc
senior tag

Kérdésedre válaszolva:
Japán:
Wii:10.25
Xbox360:1.29
PS3:5.12

Amerika:
Wii:33.08
Xbox360:22.92
PS3:13.74

Európa:
Wii:27.22
Xbox360:15.34
PS3:15.39

(#1822) predator24


predator24
tag

Köszi szépen a választ.Akkor ezekszerinte a nintendo vezet mind3 helyen méghozzá nem kis fölénnyel.Azt hittem hogy amerikában legalább az xbox fog vezetni de nem s ebben kellemesen csalodtam :D.Tényleg tudtok vmit arrol hogy készül a Wii-nek vmi ujjabb változata vagy esetleg más konzolnak???

PEACE

(#1823) Zsoccc válasza predator24 (#1822) üzenetére


Zsoccc
senior tag

Wii-ből rebesgetnek egy ideje HD változatot, de biztosat még nem tudni. DS-ből jön a 3DS változat, vagyis a szemüveg nélküli térhatású kézi konzol, meglátjuk mit hoznak ki belőle, ezt az E3-on már látni fogjuk. Xbox360 esetében egy slim változatról pletykálnak amit szintén az E3-on fognak bemutatni, már ha igazak ezek a pletykák. Sony esetében PSP 2-ről is esett már szó, de csak találgatások, ott most a PS3 készül új chippel, 45 nm-es technológiával, vagyis kisebb fogyasztás és költséghatékonyabb előállítás.

[ Szerkesztve ]

(#1824) Pulsar


Pulsar
veterán

hát én most hallottam elösször erről a Natal-ról.. nem rossz cucc de akkora előnye van a wii-nek, hogy ezt behozni nagyon nagy munka...

(#1825) Zsoccc válasza Pulsar (#1824) üzenetére


Zsoccc
senior tag

A Natal-nak az a hatalmas nagy előnye lehet a másik kettővel szemben amit rudi esete is jól mutat, hogy nem kell plusz annyit költeni irányítókra, mint maguk a gépek. Vagyis megveszed a kamerát és lényegében lehet játszani, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy ez a kamera se lesz olyan iszonyú drága. De természetesen az sem mindegy, hogy milyen lesz velük a játékélmény.

(#1826) katraszto válasza mang0o0 (#1820) üzenetére


katraszto
csendes tag

Jah értem,így már világos,köszönöm szépen. Guglival biztos találsz olyan oldalt.

(#1827) talpalavalo válasza Pulsar (#1824) üzenetére


talpalavalo
aktív tag

http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM
Ez a NATAL, és pont ez az amit ha nem valósít meg a WII vagy nem dob ki valami hasonlót, akkor bizony csúnyán lemarad majd :S
De a natal is ki tudja mikor jön ki... igaz h 2009-ben már bemutatták, de hogy mikor lesz belőle valami, játékokkal együtt az majd kiderül...

(#1828) moli.hu válasza talpalavalo (#1827) üzenetére


moli.hu
őstag

nem ertelek, ha igy gondolod, minek gondolkodsz a wii-n? ertelmetlen, vegyel egy xboxot, azon is lehet jatszani.

(#1829) Pulsar válasza Zsoccc (#1825) üzenetére


Pulsar
veterán

mondjuk engem nem zavar az, hogy van valami a kezembe, sőt, némelyik játéknál még segít is... pl golf, baseball...
ami nekem teccik az a teljes test érzékelés. Ez nagy ötlet.
Mindentől függetlenül nekem a wii az még a videót látva is az első. a grafikán lehetne tényleg kicsit jobb (legalább HD) de egy 20cm x 10cm x 4cm kütyütől ez sem rossz..

(#1827) talpalavalo láttam már ezt a videót, köszi, jó kis demo...
igen, ezt már hallottam hogy nagyon rég óta ígérgetik...

[ Szerkesztve ]

(#1830) Odin_James


Odin_James
tag

Látom, nagyon el tudjátok szomorítani az ide betérő leendő wii-tulajokat.
Egyre több embertől hallani itt, hogy a wii-vel egyedül játszani unalmas. Hát, ez szerintem egy hatalmas baromság. Én nem tekintem party-konzolnak a Nintendo konzolját! A több játékos módozatra én csak egy kiváló extraként tekintek (amiről a többi konzolgyártó elég gyakran elfelejtkezik). Min. 20 játékot fel tudnék sorolni, amit egyedül is kifejezetten élvezetes játszani.
Amit itt még nem hallottam a wii mellett szóló indokként, az a játékkínálat. Mindegyik konzolnak megvannak a maga bejáratott exclusive címei. A Nintendo-nak is sok van: elég megemlítenem a zseniális Mario játékokat. Nem jobbak, vagy rosszabbak a wii-re megjelent játékok, csak másak és nem feltétlen az egyszeri játékosok konzolja.

A Natal-os témához meg csak annyit szólnék hozzá, hogy soha nem lesz Gears of War Natal támogatásal. Olyan játékok fogják támogatni ezt a mozgásérzékelő rendszert, amelyek grafikai színvonala még egy Half-Life 2 szintet sem fog megütni (aminek szerintem nagyon szép a grafikája, de a mai generációnak ez már édes kevés). A Natal a nagyobb a füstje, mint a lángja tipikus esete. Nem lesz itt forradalom! A Microsoft a felét nem fogja tudni megvalósítani annak, amit beigért.

[ Szerkesztve ]

(#1831) rudi válasza Odin_James (#1830) üzenetére


rudi
nagyúr

Én úgy vagyok például a máriókkal, hogy kinőttem már az ugrálósdiból. A Zedlat azért hagytam abba, mert azért egy kalandjátékban 2008-2010 környékén már legyen rendes grafika ás beszéljenek a karakterek úgy mint az Oblivionban, Dragon Ageben vagy Mass Effectben, amiket PC-n is lazán tudok játszani. Autóshoz megint csak van PC-m ráadásul fain Logitech kormánnyal, szóval ismét nem a Wii mellé ülök, ha ilyennel játszhatnékom van. Én csak partizni vagy a gyerekkel veszem alő a Wii-t. Szerintem többi esetban a másik két konzol vagy a PC jobb alternatíva.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1832) moli.hu válasza Odin_James (#1830) üzenetére


moli.hu
őstag

sot, nem tudom, xboxra van-e egyartalan exkluziv jatek, hisz még a fable is megjelent windows-ra.
viszont aki a nintendot kihagyja, az osszes zelda/mario/metroid-ot kihagyja orokre. raadasul a wii es a dslite teljesen kompatibilis visszafele, en ezert vettem gamecube kontrollert, gamecube-ra pedig kiadtak peldaul a zelda collection-t, most potolom be, ami kimaradt gyerekkent, mert c64/c128d/xt/286-os voltam, nem nes/snes-es.

[ Szerkesztve ]

(#1833) rudi válasza moli.hu (#1832) üzenetére


rudi
nagyúr

Xbox exkluzív játék kell? Nem vagyok nagy ismerőse a konzoloknak de:
Fable II, III, DoA széria legtöbb tagja, Gotham Racing széria, Forza széria, GoW széria, Halo széria jut így hittelen az eszembe.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1835) Zsoccc válasza moli.hu (#1834) üzenetére


Zsoccc
senior tag

Igen, pont felsoroltad azokat a játékokat, amik véleményem szerint egy remek marketinghúzás lévén jelentek meg PC-re. Mindnél tudták, hogy lesz folytatás, amit már kizárólag Xbox360-on fognak megjelentetni, vagyis aki játszott Pc-n az általad felsorolt játékokkal és tetszett neki az egyszerűen sokkal nagyobb késztetést érez, hogy a folytatás miatt vegyen egy Xbox360-at.
Halo2 ->Halo3, Halo ODST, Halo Reach (mind exkluzív)
Fable ->Fable 2, Fable 3 (mind exkluzív)
GoW -> Gow2, Gow3 (szintén)

(#1836) moli.hu válasza Zsoccc (#1835) üzenetére


moli.hu
őstag

még.

(#1837) Zsoccc válasza moli.hu (#1836) üzenetére


Zsoccc
senior tag

Most hirtelen ezt találtam neked.

(#1838) Odin_James válasza Zsoccc (#1837) üzenetére


Odin_James
tag

Ennek több, mint a fele XBLA játék, amely valamilyen formában elérhető a PSN-ről is. A maradék fele meg ismeretlen sz*r, de tényleg.
Fable 2, Gears of War 2, Halo 3, Halo 3: ODST, Forza 2, Forza 3, meg a most megjelenő Alan Wake, amit nagy exclusive XBOX címként lehetne említeni.

"Igen, pont felsoroltad azokat a játékokat, amik véleményem szerint egy remek marketinghúzás lévén jelentek meg PC-re. Mindnél tudták, hogy lesz folytatás, amit már kizárólag Xbox360-on fognak megjelentetni, vagyis aki játszott Pc-n az általad felsorolt játékokkal és tetszett neki az egyszerűen sokkal nagyobb késztetést érez, hogy a folytatás miatt vegyen egy Xbox360-at."

Ez mennyire igaz! Eddig fel sem tűnt, de tényleg így van. :K

[ Szerkesztve ]

(#1839) Zsoccc válasza Odin_James (#1838) üzenetére


Zsoccc
senior tag

De ezt most ne úgy vedd, hogy én bármit is bizonyítani akarnék, csak az azért nem állja meg a helyét, hogy nincs is xbox exkluzív játék. Tény, hogy kevesebb, mint általában a többi konzol esetében.

(#1840) moli.hu válasza Zsoccc (#1837) üzenetére


moli.hu
őstag

jo kis lista, foleg a dance dance revolution felsorolasa aranyos.

de ezek szerint hujen fogalmazok.
halo1 xbox:2001 pc:2003
fable1 xbox:2004 pc:2005
halo2 xbox:2004 pc:2007
gears1 xbox:2006 pc:2007

a lenyeg az, hogy minden igazan jo xbox jatek meg fog jelenni pc-re, csak IDŐ kerdese. ha mar exkluzivat akarsz, inkabb playstation (ico/soc/trico?)

[ Szerkesztve ]

(#1841) Zsoccc válasza moli.hu (#1840) üzenetére


Zsoccc
senior tag

Azért ez egyáltalán nem biztos. Lentebb leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban. Lehet kijönnek valamikor talán, de akkor már közel sem lesznek olyan jelentőségűek és inkább csak alapozásnak szolgálnak majd a következő Xbox-os generációhoz.

A trico már nem kérdőjeles, The Last Guardian névvel fog megjelenni, valószínűleg egy igazi remekmű. Na, de nem offolom szét a Wii topicot mert még kapok a fejemre.

(#1842) Odin_James válasza Zsoccc (#1839) üzenetére


Odin_James
tag

Még egy kis off:
ezt olvastad?

[ Szerkesztve ]

(#1843) Zsoccc válasza Odin_James (#1842) üzenetére


Zsoccc
senior tag

Sőt, egy nappal előbb meg is írtam, csak rajtam kívül senkit nem érdekelt. ;)

(#1844) Odin_James válasza Zsoccc (#1843) üzenetére


Odin_James
tag

Pedig az előző hozzászólásom végére oda akartam írni, hogy nem is értem, hogy a hír miért nem került ki a gamepod-ra. :D

Reméljük lesz is belőle valami, bár nem tudom, hogy mennyire lenne jövedelmező vállalkozás.

(#1845) Pulsar


Pulsar
veterán

meg tudja mondani valaki, hogy a wii nyió képernyőjén miért van lehetőség lapozni? van nekem talán 8 "ikonom" és kész.. mi lehet a maradék 30? :)
erre gondolok ha esetleg nem lenne érthető ahogy leírtam :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1846) rudi válasza Pulsar (#1845) üzenetére


rudi
nagyúr

Ha a Wii shopból töltesz le játékokat vagy demókat vagy akármit, akkor azok a főoldalon jelennek meg. Én már a második oldalon tartok. Egy régebbi shot:

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1847) Pulsar válasza rudi (#1846) üzenetére


Pulsar
veterán

áh, köszi... :R ma vagy holnap érkezik meg a lan modul, akkor
majd nekem is el kezd szaporodni :D

az tényleg igaz, hogy a letöltött játékok (amit wii pontokért veszel) nem lementhetőek? tehát ha pl meghal a gép, és gariba cserélik, akkor buktad a játékokat?

(#1848) rudi válasza Pulsar (#1847) üzenetére


rudi
nagyúr

Ha a gépen tárolod, akkor van rá esély. De le lehet menteni a játékokat memóriakártyára is.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#1849) mang0o0 válasza rudi (#1848) üzenetére


mang0o0
tag

Mire kaphat az ember Wii pontokat? Játszik és jó eredményt ér el? Vagy pénzért lehet venni?

(#1850) rudi válasza mang0o0 (#1849) üzenetére


rudi
nagyúr

Is-is, de főleg az utóbbi.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.