Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rathrol
senior tag
Switch 2 visszafelé kompatibilis lesz switch játékokkal? Szóval ha itt használtan veszek switch játék kártyát akkor azt el tudom indítani switch 2 gépen?
-
nagyatt
tag
válasz
markknight
üzenetére
Én nem látok ég és föld különbséget, ahhoz képest, hogy
mennyivel erősebb a vas…
De messzebb megyek a PS4pro és PS5 között sincs óriási csoda. Kb hozza azt a grafikai szintet magasabb felbontás és FPS mellett. -
Crvsh3R
senior tag
Egy fontos infó azoknak, akik a Switch 1-es kontrollereket akarják használni a Switch 2-vel (Joy-Con & Pro Controller): "You cannot exit sleep mode on Nintendo Switch 2 using the HOME Button on Nintendo Switch controllers such as Joy-Con and Nintendo Switch Pro Controller.
On controllers without a C Button, you can start GameChat by selecting the option from the HOME Menu."
Forrás -
Microsoft együttműködésről/játékokról volt szó valahol a S2 tegnapi bemutatója után?
Gamepass-t el tudnám viselni, még ha csak felhőalapon is.
-
playmore
tag
válasz
erer1000
üzenetére
Sajnos erről egy pisszenés sem volt idáig. Remélhetőleg nem azért mert csak a minimum minimumát teszik bele. Amit mondasz, a max fps/felbontás kellene, hogy legyen az alap, illetve személyes kívánságom az lenne, hogy a Switch 1 dokkolt szintjét hozza handheldben is a Switch 2 ami sokkal inkább illene a 1080p képernyőre is.
-
erer1000
őstag
nekem az is kérdés, hogy ami S1 játék, és berakom S2-be és nincs hozzá semmi upgrade vásárolva, az jobban fog menni?
Értem én, 40-50közt ingadozó FPS, 576-480p közt változó felbontás scene függően, az 720p fix 60-al fog menni?
A locked 30 gondolom marad locked 30, de a többi opció maxolódik-e a Switch 1 teoretikus maximumára?
-
-
Rony949
őstag
Egyik reddit posztban már arról megy a diskurálás, hogy az amerikaiak tehetnek a magas konzol árról, vagyis hát pontosabban Trump és az új adózási rendszere.
De nem akarok politizálni, szóval ennyiben le is zárom.
-
cactuar
senior tag

Hori-s Piranha Plant kamera

-
playmore
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Hát ja az a kérdés, hogy lesz-e még ilyen és third partyk is akarnak-e esetleg ilyet. Én beszereztem egy marék Switch 1 játékot amire nem gondolom, hogy lesz bármilyen frissítés, meg két Nintendos is beesett mert jóbarátom szállítja a többit
Persze pont a Jamboree az egyik, de abban nem látom, hogy az update bármit is hozzáadna ami hiányzik. Pár nagyobb címet mint mondjuk Persona 5 el tudok képzelni egy Switch 2 kollekcióban, de ki tudja. -
Bad Pritt
félisten
KV-nál is fent a MKW bundle.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Miért bánnám? Így is nagyszerű élményt ad.
-
playmore
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Ahogy mondod lesznek fizikai "Switch 2 Edition" játékok. A két Zelda kijön Switch 2re külön (teljes áron) az összes patchel és a jobb grafikával kártyán első nap. Kirby is meg a Jamboree amiket kiemeltek. Ha akarod updatelheted a Switch 1es változatot is, de akkor ugye kell tárhely és nem lesz natív teljesen offline a kártya.
-
Bencus88
nagyúr
Egy valami egy picit ködös nekem, biztos jobban tudjátok majd.
Lesznek ugye switch 2 játékok, lesznek sima 1 játékok és lesznek updatelhető 1-es játékok.
Na most lesznek fizikai updatelt játékok switch 2-re? Mondjuk egy Zelda botw switch 2?
Vagy a sima switch 1 kell majd megvenni és azt updatelni?
-
playmore
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem aggódom, hogy csúcsjátékok rajtam maradnának, de ha minden más esetben a magas alapár csak problémák garmadáját hozza. Ha valami niche cucc kell akkor ki tudja lesz-e rá vevő, ha magas az alapár kisebb a vásárlóközönség, ha külföldről rendelek akkor meg fog ütni olyan kategóriákat ahol sokkal többe kerül stb stb.
-
Egyébként a 120 Hz HDR és VRR képes kijelző elég nagy meglepetés szerintem. Ez alapján van esély rá, hogy egy normális minőségű miniLED LCD lesz local dimminggel? Anélkül nem sok értelme lenne a HDR-nek. Viszont ha olyan lesz, akkor már nem akkora érvágás az OLED hiánya kezdetben (persze jó lett volna).
-
Rony949
őstag
Csak egyszer kell net a játék aktiválásához, utána bármikor cserélheted a kártyákat, működni fog offline is. Legalább is a leírás alapján.
pzstm
Most erre a fotó módra, meg szerkezet megosztásra meg hasonlókra gondolsz? Engem ezek hidegen hagynak. A statok jópofák, de csak amiatt nem fogok letölteni egy appot. -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Biztos fel fogják törni, vagy chipelni a konzolt, utána meg már nem számít, hogy drága a játék vagy sem.

-
playmore
tag
válasz
cactuar
üzenetére
Király. Tényleg nagyon örülök. Most kell lerakni a jó példát, én szeretnék minél több fizikai játékot a gépre. Azért is vagyok savanyú a $80os World miatt, mert alapoz(hat). Nekem amúgy is kimaradt a játék úgyhogy emiatt fogok erre figyelni és lehet, hogy előbb utóbb bekerül a kalapba.
-
cactuar
senior tag
válasz
playmore
üzenetére
Cyberpunk 2077's Physical Edition On Switch 2 Won't Require A Download
Úgy tűnik lesz olyan játék, ami rajta lesz a kártyán, és nem igényel külön letöltést.
-
playmore
tag
Ahogy mondod. Az jól hangzik, hogy el tudod passzolni, de minden egyéb szempontból legalább annyira problémás mint azok a lemezek nagy konzolokon amiken a játék csak egy része van. Először azt hittem ez csak a 50+GBos játékokra vonatkozna, de a Bravery Default Remaster is olyan. Tehát hiába veszed meg az új játékot, el kell battyognod valami normális netkapcsolathoz és ki tudja meddig tölteni. Arról ugye nem is beszélek, hogy így a 256GBos kártya semmi a géphez.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ugyanez jutott eszembe, AC Black Flagben a teljes kalózflottát mobilról menedzseltem.

-
l.skywalker
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Felsejlettek bennem az Xbox360 időszakban a rengeteg Companion App meg volt az Xboxhoz a Smartglass cucc is
Én szerettem ezeket. -
Szabi®
veterán
Nem a game boy hozta el a hordozható játékokat, ráadásul a konkurencia színes kijelzővel, háttérvilágítással és sokkal erősebb vassal már rég a piacon volt.
Egyébként a 150 millió eladott Switch nem 150 millió embert takar. Ezt gondolom te is érzed. Csak az én kezemen átment 4 gép.
-
-
cactuar
senior tag
Alzára felkerült a hivatalos tok és hordozó táska, egyelőre ár nélkül:
-
-
Rony949
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem igazán kötött le. Guide-ot nem szoktam használni (maximum 20-30 éves játékokhoz), ezek a Zeldás memory log-ok vagy mik...ezeket nem lehetett volna a játékba építeni alapból?
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy a faintos kis Zeldás appról senki se beszél? Pedig nagy királyságnak nézett ki
-
cactuar
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem láttam, sorry. Akkor törölhető is a hozzászólásom, úgyis hosszabb lett, mint gondoltam

-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Mentes biztosan átvihető lesz, és legalább össze tudod hasonlítani, hogy mennyire változott a játék...
-
Egyébként van rajtam kívül még itt valaki, aki elkezdte a Zelda TotK-t nyomni, és most bánja, hogy nem várt még fél évet?
Decemberben kezdtem el, be még nem fejeztem (kicsit félreraktam, annyi a tartalom hogy munka meg család mellett hónapokig tart és más jó játékok is vannak).
A Gerudo terület és küldetések még hátravannak, meg a föld alatt és az égen is vannak még felfedezetlen részek, de azért a felén bőven túl vagyok már. Most már megvárom szerintem a befejezéshez, remélem a mentés simán átvihető majd a "Switch 2 Edition" változatra. -
cactuar
senior tag
Hosszabb a lista, mint amire számítottam :
Here's the full list of Nintendo Switch games with start up issues on Nintendo Switch 2:
112 Operator
a Boy and His Blob Retro Collection
Abyss Memory Fallen Angel and the Path of Magic
Aca Neogeo Art of Fighting 2
Aca Neogeo Samurai Shodown Ii
Ca Neogeo the King of Fighters '95
Aca Neogeo the King of Fighters '96
Airhead
Alchemy Garden
Another Crab'S Treasure
Arcade Archives Burger Time
Arcade Archives Crime City
Arcade Archives Dig Dug
Arcade Archives Gradius Iii
Arcade Archives New Rally-x
Arcade Archives Pac-land
Arcade Archives Xevious
Astral Flux
Baron: Fur Is Gonna Fly
Batman: the Enemy Within
Beyond the Ice Palace Ii
Boot Hill Bounties
Boot Hill Heroes
Botany Manor
Bus Simulator 2023: City Driver
Cats Hidden in Italy
Crazy Strike Bowling Ex
Dadish 2
Darksiders Genesis
Dead by Daylight
Death Coming
Doom: Eternal Bethesda
Eggy Party
Ender Magnolia: Bloom in the Mist
Everdream Valley Untold Tales
Everspace
Fables Mosaic: Snow White
Felix the Cat
Final Fantasy Square Enix
Fitness Boxing
Floor Kids
Fortnite
Framed Collection
Gal Guardians: Demon Purge
Gang Beasts
Gas Guzzlers Extreme
Grid Autosport
Guns Gore and Cannoli
I Got Isekai'D Into a Shmup
Inferno 2
Island Flight Simulator
Jurassic Park Classic Games Collection
Kids Vs Parents
Kill La Kill - if
Korean Drone Flying Tour Jeju Island-1
Kosmokrats
Library of Ruina
Little Nightmares Complete Edition
Manticore - Galaxy on Fire
Mexican Train Dominoes Gold
Monster Loves You Too!
Model Debut #Nicola
Monster Energy Supercross - the Official Videogame
Musynx
Nascar Rivals
Nba 2k18
Nba 2k25
Nelly Cootalot: the Fowl Fleet
Neverwinter Nights: Enhanced Edition
Nobody Saves the World
Nova-111
Oddworld: Stranger'S Wrath
Ok K.O.! Let S Play Heroes
Omg Police - Car Chase Tv Simulator
Onigo Hunter
Palia
Perseverance: Complete Edition
Pineview Drive
Pizza Tower
Plants Vs. Zombies: Battle for Neighborville
Raiden Iii X Mikado Maniax
Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles
Rims Racing
River City Girls Zero
Rocket League
Roller Champions
Saviors of Sapphire Wings / Stranger of Sword City Revisited
Skulls of the Shogun: Bone-a-fide Edition
Slayin 2
Soul Dog Td
South of the Circle
South Park: the Fractured but Whole
Sportitions'24
Star Wars Episode I: Racer Aspyr
Star Wars: Dark Forces Remaster
Strania -the Stella Machina- Ex
Summer Pockets
Super Mega Baseball 3
Super Neptunia Rpg
Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival
Taito Milestones
the Cube
the Jackbox Party Pack
the Jackbox Party Pack 2
the Journey Down Trilogy
the Talos Principle: Deluxe Edition
Touhou Gouyoku Ibun ~ Sunken Fossil World
Travis Strikes Again: No More Heroes
Tricky Towers
Trip World Dx
Trove
Trover Saves the Universe
Tt Isle of Man: Ride on the Edge 3
Under Night In-birth Exe: Late[Cl-r]
Undernauts: Labyrinth of Yomi
V-rally 4 Nacon
Warface: Clutch
Warframe
Warp Shift Kyrkudden
Who Wants to Be a Millionaire?
Wolfenstein Ii: the New Colossus
World of Tanks Blitz
Xtreme Sports
Victor Vran Overkill Edition
Senran Kagura Reflexions
Star Melody Yumemi Dreamer
Nights of Azure 2: Bride of the New Moon
Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute
Process of Elimination
Tokyo Xanadu Ex+Here's the full list of Nintendo Switch games with in-game compatibility issues on Nintendo Switch 2:
Alan Wake Remastered
Alien: Isolation
Arcade Archives Ordyne
Arcade Archives Phelios
Arcade Archives Tetris the Absolute the Grand Master 2 Plus
Arcade Archives Tetris the Grand Master
Asphalt Legends Unite
Dadish
Dex
Dust: an Elysian Tail
Elderand
Factorio
Fall Guys
Family Chess
Games Advent Calendar 25 Days 25 Surprises
Godlike Burger
Harvestella
Hitman 3 Cloud Version
Hot Wheels Unleashed
Just Dance 2019
Klondike Solitaire
Lovers in a Dangerous Spacetime
Matchpoint Tennis Championships
Mega Man Legacy Collection
Motogp 21
My Brother Rabbit
Noir Chronicles: City of Crime
Overcooked! All You Can Eat
Pocoyo Party
Port Royale 4
Raiden Iv×mikado Remix
Real Car Driving Simulator & Parking 2022 Games
S.N.I.P.E.R. Hunter Scope
Saints Row Iv: Re Elected
Smilebasic 4
Steven Universe: Save the Light
Street Fighter 30th Anniversary Collection
Stumble Guys
Pilot Sports
Neptunia X Senran Kagura: Ninja Wars
Failure to Adapt Effectively to Market Trends' -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ennyire nem mentem bele, én csak a videó alapján amit láttam, abból sejthető, hogy valami hasonló lesz mint amit írtam! Persze ez mind csak találgatás, mert még nagyon odébb van szerintem a megjelenése ennek a játéknak, addig bármi is lehet belőle, akár egy Bloodborne 2 is 😂
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már befoglaltattam neked 3-at
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
+1 (értesítés nélküli törlésre kerülnek a továbbiak - ha személyeskedést olvasok, az is...)

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
a gép egyáltalán nem drága. a játékok lesznek azok,sajnos.
-
válasz
David888
üzenetére
Ezen röhögök én is. Januárban itt Szabi úgy nekem esett a 4K vagy 60 FPS témában (#907, #910), hogy moderátornak kellett rendet raknia (bár azóta láttam más témában, másokkal is megy ez neki).
A tegnapi videó alapján nem lesz akkora katasztrófa a teljesítmény, mint a Switch 1 volt anno. Persze nem a Cyberpunk meg az Elden Ring lesz az, ahol a 60 FPS erődemonstráció lesz, de úgy tűnik a 2 nagy Zelda simán menni fog 60 FPS-el (és ez nekem bőven elég ok, hogy megvegyem).
Metroid Prime 4, Tony Hawk esetében úgy tűnik elérhető lesz a 4K. Kíváncsi leszek milyen render felbontásról megy majd a felskálázás és milyen lesz a végső minőség előttem a TV-n. -
válasz
Rony949
üzenetére
Mint írtam inkább Castlevania, Bloodborne nálam is benne van játékos pályafutásom top 3 játékába, de egyáltalán nem érzem ennél azt az érzést, főleg a karaktereket és enemyket elnézve (elég érdekesek)! Persze az atmoszféra nagyon nagyon picit hasonló, de ezt kizárólag aki már nagyon fanatikus és epedve várta a valós Bloodborne folytatást ( elég sokan vannak), nos kizárólag az látja benne ezt, szerintem...👍
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Sőt több mint valószínű, hogy olyan lesz mint a nemsokára megjelenő Elden Ring Nightreign, tehát több fős multis játék...
Hát az összehasonlítás ott véget ér, hogy multiplayer fókuszú mindkettő.
A Nightreign egy max 3 fős koop rougelike-battleroyale-kitudjamégmi hibrid, amit amúgy egyedül is lehet majd játszani (de minek), a Duskbloods egy max 8 fős pvpve. Holnap lesz egy Miyazaki iromány a játékról, valszeg kapunk plusz infókat, hogyan is kell elképzelni a játékot, jelenleg a legtöbben a Hunt: Showdown receptet vizualizálják maguk előtt. -
Rony949
őstag
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ebben bíztam én is hogy nem kell újat venni.
-
válasz
RangerFox
üzenetére
Milyen Bloodborne 2, az egész internet ezzel van tele😂
Ennek a játéknak semmi köze a Bloodborne-hoz, még csak egy kicsit sem hasonlít hozzá, nem tudom ezt ki és honnan vette, azért mert From game?😂😂😂 100x inkább akkor már egy Castlevania,eleve egy vámpír lesz a főhős, és maga az egész atmoszféra amit áraszt magából a trailer, inkább arra hajaz😳 Sőt több mint valószínű, hogy olyan lesz mint a nemsokára megjelenő Elden Ring Nightreign, tehát több fős multis játék... -
playmore
tag
A Nintendo játékok a Zelda kivételével $60ba kerültek mikor már évek óta minden nagy $70ért árulta a cuccait, de annak ellenére nem voltak elegek a milliós eladások. Ez mindenhol leépítésekhez és részvényár zuhanásokhoz vezetett. Mindeközben Nintendonál inkább a vezetőség csökkentette a saját fizetését és elkerülték az elbocsájtásokat ami részben annak is köszönhető volt, hogy nem terjeszkedtek túl mint mások ahol órás stáblisták futnak egy-egy projekt végén. Most pedig úgy néz ki, hogy felmennek egy továbbra is elméletben $60os PS4 szintre, de PS6os árakon.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Igazad van én alap járaton olvasásnál már a tabletre gondoltam, arra digitálisan megvenni, használtan venni stb, de tényleg ez is olyan, hogy több 10 ezreket is bele lehet ölni, akár egy kirándulásba is.
Pont gyűjtök kártyákat és legot is, szóval tudom miről beszélsz
Ha tucat számra jönnének a játékok, az átlagos cÍmek és azokért kérnének 80-90 eurot más lenne tényleg, de egy 1-2-3 havonta megjelenő exclusive 50+ órás játékért tényleg nem sok.playmore: Hidd el el fog múlni. Lehet a kezdő cÍmek lettek csak ennyire erősek, jön majd kisebb akciók is, de az is simán benne van hogy ennyi lesz egy játék. Soknak tünik tényleg, de ha minőségi, egyedi ilyen szintü játékok lesznek, akkor fogcsikargatva, de meg lehet barátkozni az árakkal.
-
RangerFox
veterán
Sok gondolat kavarog bennem a konzollal kapcsolatban, így leírok párat.
Összességében korrekt a mérete meg a mágneses joy-conok is faszák. Sajnálom, hogy nem oled panel került bele, de remélhetőleg az LCD miatt az üzemideje is jobb lesz. Örülök, hogy a régi kiegek kompatibilisek lesznek a géppel, habár nem tudom, hogy a játékok hogy kezelik majd azt, hogy valaki az újakat használja, valaki pedig a régieket (pl. a Mario Party videóban volt, hogy lehet egérként is használni, és úgy fújta be festékkel a karaktereket a játékban, na ezt az, akinek régi joy con van a kezében, nem tudja megcsinálni).
Játékokból a Mario Kart, meg a Donkey Kong tetszett, ezeket meg is veszem majd első nap. Launchra még beszerzem a Mario Party Jamboreet, Hades 2-t, valamint a tavalyi Zeldát, plusz még a ToTK-hoz az upgrade-et, ezekel azért el leszek egy darabig.
A Bloodborne 2-nél leesett az állam, de ez a PvPvE multi teljesen hidegen hagy. Miyazaki keze legalább benne van a dologban, így azrt figyelemmel kísérem majd a játékot.
-
l.skywalker
titán
válasz
playmore
üzenetére
Vigyétek már át ezt az OFF topikba pls.
Thx -
30z.Samu
titán
Este megnéztem én is a Direct-et, KV-nál várom az árazást a Mario Kart Bundle-ra.

Ami az árát illeti, ennyire számítottam. Mármint láttam egy 509€-s árat, az itthon olyan 230 környéke lesz szerintem. El fogom kezdeni a ToTK-t. Azt hittem hogy kb fél év múlva fognak kidobni hozzá nextgen patch-et, de már most odavágták hogy jönni fog. Bejött, amit reméltem.
És hát júni végén jön a Death Stranding 2 is...szerintem nyáron már csak ezzel a két játékkal el leszek nyár végéig.
-
Rony949
őstag
Oh basszus, most nézem a Digital Foundry videót a Switch 2-ről és most egy valamit letisztáztak, ami nem volt világos számomra. Ha ezt már valaki itt leírta akkor sorry.
Arról van szó, hogy ugye Switch 1-nél egyes dobozos kiadások nem tartalmaztak kártyát, csak egy darab papírt, egy darab kóddal, amit beaktiváltál a Nintendo fiókodon és onnantól kezdve az ott is maradt. Ez olyan szempontból nem volt előnyös, hogy azt a játékot már nem tudod eladni.
Viszont most a Switch 2-n egy olyan változtatás lesz, hogy egyes third party kiadók választhatnak, hogy ismét csak kódot rakjanak a dobozba, VAGY lesz lehetőség egy afféle licensz megerősítő kártyát is belerakni a dobozba, ami nem fogja tartalmazni a játékot, a kártya csak megerősíti hogy te birtoklod az eredeti kiadást és a konzol ezután letölti neked a játékot. Ebben az a jó, hogy a kiadónak nem lesz plusz kiadása a nagy tárhelyű kártyák miatt, elég neki ez az olcsó (feltételezem pár megabájtos) kis kártyácska, plusz ezt ráadásul el is lehet majd adni, mint a hagyományos kártyás kiadást.
Szóval az, hogy most már minden játék kiadásnál "üres" kártyákat kapunk az baromság. De ez amúgy annyira Nintendo, nem? Hogy nem képesek elmagyarázni semmit se a rendezvényükön elsőre. Csak jobban összezavarodik az ember és mindent az apróbetűs részben kell elolvasni utólag hogy megértse.

-
F-ECT$
titán
válasz
playmore
üzenetére
Nintendo ezért is kapott sok dicséretet a Switchért, mivel sikerült találniuk egy olyan grafikai szintet ami elég jó volt, de nem került észvesztően sokba
Hogy mi? Ugyanannyiba kerültek / kerünek a Nintendo játékok, mint bármi más. A Nintendo azért kapott díjcséretet, mert a játékélmény fontosabb ott, mint a pixelszám. Az más kérdés, hogy az S1 már tényleg annyira elavult, hogy ez már a játék élvezhetőségének a kárára ment, ezért kellett az S2. -
Bad Pritt
félisten
Erre vagyok leginkább kíváncsi, elmúlt két generációban bármikor új IP jött a Fromtól az mindig akkorát csapott, mint egy tehervonat.
-
JanR
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Alza ki is írta, ha az ár változik, akkor Ők is kompenzálnak. Ha olcsóbb lesz, akkor visszautalják/annyival kevesebbet fizetünk, vagy ha drágább, akkor utalni kell még, vagy többet fizetni. Szerintem csak saccolják az árat.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincs meg
-
playmore
tag
Csak egy nagyon kis kisebbségnek volt pénze saját gépre és eredeti játékokra akkoriban. Azt, hogy akkor annyiba kerültek a digitális értékek az nem vonatkoztatható a mára ugyanis a technika természetes fejlődéséből adódóan változott az árazás. Ma alapszintű játékokat néhány fős átlagos tudású csapatok össze tudnak dobni míg régen ki kellett találni előtte nem létező dolgokat és tologatni a biteket. Már nagyon hosszú ideje probléma, hogy ezek a mega játékok egyértelműen túl vannak tolva és a Nintendo ezért is kapott sok dicséretet a Switchért, mivel sikerült találniuk egy olyan grafikai szintet ami elég jó volt, de nem került észvesztően sokba. Ezt akarják most felrúgni annak ellenére, hogy még mindig jóval alacsonyabb szintet céloznak meg mint mások. Ettől még a játék lehet kiváló és én általánosan kevéssé vagyok érzékeny a grafikai részre, de van oka annak, hogy a konzolos piac évek óta másfele mozog és ahogy Szabi is mondta a Nintendo a Switchel a handheld és otthoni konzolos piacából csinált egyet. Úgy látom mintha rövidtávú profit érdekében mindenki, nemcsak a Nintendo gyorsítani szeretné a konzolok bedőlését.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor nem izgulom túl ráérek