Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Baráti társaságban a karting játékok mindig nagyot mentek, Sonic All-Stars, Team Sonic Racing, CTR, Nickelodeon Kart Racers 1-2, de egyik sem olyan jó, mint bármelyik Mario Kart. Megfogalmazni nem tudom, miért, egyszerűen a MK mindig érezhetően nagyobb fun volt és érdekes módon szorosabb versenyeket is hozott.
-
kicsako
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sehol sem írtam hogy ne élvezzék. Arra próbálok utalni hogy egy ilyen játékot ki lehet hozni akkora összegből is hogy 40euróért áruld és akkor is megtérül. Csak MK-nál rájön a Nintendo tax és ezért lesz 2x annyi..
-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sztem amit kérsz az lehetetlen, egyrészt nem tiltott téma, másrészt ha törlöd, akkor más újranyitja. Ha én nem is írom ide többet a véleményem, más még fogja. Ezt nem tudom reális keretek között hogy szeretnéd megakadályozni. Megjelenik a gép, a játékok, és lecseng ez az egész. Igazából nem értem mit szegünk meg . . .Az árazás ebben az időszakban velejárója az egésznek.
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jézus mi lesz az oled modellnél
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még mindig tudom, de koszi
A lehetséges vám szarakodás miatt említettem meg+még csak abban store-ban van ár. -
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez lesz vajon az új kinect?
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Legyetek bátorak
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ilyesmire számítottam.
-
Baltazár123
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én tőzsde fórumokban értettem meg, több idő után, hogy csépeltük egymást verbálisan, hogy fel fog menni vagy le fog menni. Voltak nagyon jól érvelő emberkék, voltak frusztráltak, de valójában a részvény ment amerre menni akart attól függetlenül, hogy ki győzött a fórumos vitában.
Nekem is kiakad a szemem az N árazásán, bár a HW az olyan dolog, hogy csak egyszer kell megvenni, de a játékok, az a durvább része lesz. Lehet fizikaival csencselni valóban, de én már azt is unom, 2 évnél régebben adtam el bármit is, néha veszek, de csak postán házhoz, nem megyek én sehova a cuccért
Érvelhetnék amellett, hogy drága az N és egyébként van 3 konzolom, összeírtam egy ideig minden költést és messze a switchre költöttem eddig a legtöbbet. Most már nem írom, mert minek, úgyse használom semmire azt a statisztikát. Ettől függetlenül az N valószínűleg nem fogja lejjebb vinni az árait, csak azért mert valaki brilliánsan érvelt amellett, hogy drága és győzött a szájkaratéban egy fórumban
Társul egy ár a Switch 2 ökoszisztémához, ami zsebbe nyúlós lesz, mindenki eldönti maga, hogy akar-e ennyit rááldozni.
Egyébként én most eldöntöttem, hogy nem váltok switch2-re, de a gyerekek már pedzegetik, hogy a zsebpénzükből összerakják ketten a felét és hogy akkor adok-e hozzá. Erre mit lehet mondani? csak igent
-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem mostani keletű már itt egy-egy tag ráförmedése a topikra, mert a téma számukra nem szimpatikus. Most az zavarta meg a nyugalmukat, hogy az árról beszélünk, előtte az zavarta meg őket, hogy a teljesítményt veséztük, előtte pedig egy-egy játék milyenségének a tárgyalása zavarta meg a "nyugalmukat". Erre szoktam azt mondani, majd jöjjön vissza, ha fel tudott nőni, és próbáljon asszimilálódni, mert ha nem megy, az nem a többség hibája. Akkor viszont a fórumozás nem az ő hobbyja. Ha engem felcsesz a golf, akkor nem golfozok.Ha felcsesz más véleménye, akkor nem olvasgatok ilyet, merthogy másnak megvan véleménye. Itt van debüt közben egy új gen, és kb semmit nem lehet feszegetni, kitárgyalni, mert megkapjuk a "kamuhír terjesztő jelzőt, hazugok" stb stb.Ez cringe.
-
Rony949
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha USA-ban drágábban kell értékesíteniük, az azt jelentheti hogy több potenciális vásárlót bukik a Nintendo. És ezt a pénz kiesést szerinted kin fogják behajtani? Így van, a világ többi részén.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi van, ha úgy dönt a Nintendo, hogy ahelyett, hogy az USA-ban bevezetné a 46% áremelést, minden országban emel 5-10%-ot?
-
TBT
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Várjuk ki a végét. Általában... Amerika fingik egyet és azt az egész világ megérzi...
UK-ban is gond van úgy tudom. EU felkészül.

De legalább Japánban a japánoknak olcsó lesz ez a konzol (a kizárólag japán nyelvű Switch 2 amúgy is olcsóbb, mint a "többnyelvű" változat).
-
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a baj, hogy 1-2 "szakmai" újság úgy ír az USA import vámokról, hogy direkt hergelje az olvasót, van ahol arról írnak, hogy 1 misi lesz itthon az iphone emiatt, csak tudnám miért.
-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elvileg igen, a működéséből adódóan nem tud idővel driftelni.
Van itthon olyan konzolbolt, ahol PS, xbox sőt már Switch Pro Controller-ben is cserélik a gyári joy-t ilyenre, még nem próbáltam ki (mert nem olcsó), de ha 1x vmelyik joy elkezd komolyabban drifteltelni, lehet teszek vele 1 próbát.
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor két ellentétes pólust képviselünk
Őszintén szólva egész életemben nem láttam még olyan kollegát/osztálytársat akinek lett volna Nintendója. Mármint ezek az újak, hogy, Gamecube, Wii, Wii U, vagy éppen Switch. De tényleg, vágyni mindenki vágyott rá, tudták mi az, jónak gondolták, de hús vér magyar Nintendo felhasználót nem láttam még élőben. Pedig játszani szeretnek. -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
A mágneses tér az egyetlen reális hátránya, de azt nem gondolnám, hogy ne tudnák kiküszöbölni. Ha a mai standard kontroller formátumban egy 8bitdo meg tudta oldani értelmes áron akkor egy Sony, Nintendo vagy Microsoft méretű cég is ugyan megoldhatná. Szerintem a Joy-conban sincs semmi olyan alkatrész, aminél zavaró lenne az az icipici mágnes.
Nyilván mind sejtjük, hogy semmi köze a technikához, miért nem használják, sokkal triviálisabb oka van: $.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azok a hátrányok nem olyan jelentősek szerintem.
Igen, jól tudod, a többi konzolgyártó kontrollerében sincs még gyárilag. Mindenki kb. arra utazik, hogy a gariidőt kihúzzák..

Nem lett volna rossz, ha a Nintendo nem csak a rohadt magas játék- és kontroller árakban, hanem mondjuk ebben is úttörő lett volna.
-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, nyilván jóléti társadalmakba elviszik. Sztem 100 gépet megfogni, és kiküldeni 100 ország bevásárlóközpontjába nem sokból tartana . . . Sajnos el kell fogadni, hogy usa a prior, és az "ő hülyéik" a befutók. Így van ez mindennel, új amd proci rendezvény hawaii-on,
sony bemutatók new yorkban és kilométer hosszú a sor.
Azért annak idején a Sonyban legalább volt annyi, hogy 2000-ben elhozta az Aibo robotkutyát bemutatni. Akkor is fing ország voltunk, de mégis . . .
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nah ezt majd visszanézem...a Zeldás részeket mindenképp. Remélem lesz valami összehasonlítás is benne, és azt is hogy a S2 verzióban kevesebb lesz a "köd"
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Előre is elnézést kérek a többiektől, de szerintem nagyon nincs rendben, hogy már fórumon is fullba megy a megbélyegzés és szándékos kirekesztés.
Ne haragudj, de az ilyeneknek semmi keresnivalójuk nincs a fórumon, főleg nem TG-ként.
Nyilván ez a hsz instant fog eltűnni a tieddel ellentétben, de szégyelld magad.
A békesség jegyében inkább törlöm az itt szóltam hozzá részből a témát, de tőled nagyon nem vártam ilyen viselkedést. -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vicces
de tenyleg nem igaz, sot…
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ugyanez jutott eszembe, AC Black Flagben a teljes kalózflottát mobilról menedzseltem.

-
cactuar
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem láttam, sorry. Akkor törölhető is a hozzászólásom, úgyis hosszabb lett, mint gondoltam

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
+1 (értesítés nélküli törlésre kerülnek a továbbiak - ha személyeskedést olvasok, az is...)

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
a gép egyáltalán nem drága. a játékok lesznek azok,sajnos.
-
JanR
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Alza ki is írta, ha az ár változik, akkor Ők is kompenzálnak. Ha olcsóbb lesz, akkor visszautalják/annyival kevesebbet fizetünk, vagy ha drágább, akkor utalni kell még, vagy többet fizetni. Szerintem csak saccolják az árat.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincs meg
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy napja van kint, de már akciózni kell...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nintendo Switch 2 Welcome Tour: most visszanéztem a prezit és nem esett le, hogy ez egy játék lenne? Mi benn a játék?

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
NAGY KÖSZÖNET minden kieg.-ért
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, felkészül a Tetris
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van chat menüm ...régen TSnek, ma DCnek hívják
Amugy a chat kinézet egy az egybe DC.. -
Xaels
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Őszintén engem ezek a játékok hidegen hagynak, meg ezekre ott a PS5. Én a Nintendo játékára, az indie címekre használtam eddig is a Switch-et. Ezekre viszont örülök, hogy elég erős a hardver, meg lehet így a gyerekeknél kiváltja a PS5-öt több játékban.
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ó, 90 euró a pro kontroller…kellemes…hamar össze lehet hozni egy családi csomaggal egy 300 ezer jó magyar forintos rendelést.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
PS Portal-on megy a CP2077 (ha handheld kell), PC-n szintén megvan, nem hiszem, hogy lesz kidobnivaló pénzem... (már kidobtam...
) #jóvanezígyAmúgy veled örülök most, hogy komolyabban sosem estem neki az "újgenerációs" Zeldáknak, bár az OLED-en már nagy volt a kisértés, azért most kivárom a restaurálást...
-
Rony949
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a kamera akkora bukó lesz...
Komolyan, ki a fene fogja ezt az egész GameChat dolgot használni a voice chat-en kívül? Mi a fenéért nézném a haverjaim játékmenetét, ami 10 fps-el látható, plusz ezzel az én képemet is legkisebbítem. Fura japánok...
-
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Unoka tesók, vagy közeli barátok, keresztanya/keresztapa, anyós?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg a másik, hogy ha nem tetszik a játék, akkor csak eladom. Hihetetlen szabadságot ad valahogy nekem. -
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálunk a nintendo az egy ilyen családi, rokoni kör. Így eleve csak a fizikális verzió jöhet szóba.
Átadni, eladni. Kis macera nyilván jár vele (mivel nem), de úgy látom mindenki csak jól jár vele a családban.
pzstm
Két Zelda címet nem láttam a listáról, jó linket küldtél te?
-
Delirious
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem akinek van PC/XBOX SX-SS/PS5 az tuti már végig nyomta az Elden Ring, CP2077 stb. játékokat valamelyiken. Ezek a játékok azoknak jönnek jól majd, akiknek csak Switch 2 konzoljuk lesz.
-
playmore
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem a fizikai / digitális a választás lehetőségről szól elsősorban. Attól függően, hogy aza játék neked hogyan és mire kell választhatsz. Mondom ezt annak ellenére, hogy szeretném ha mindenből lenne fizikai. Tehát más embereknek más igényei vannak. Még annak ellenére is, hogy én szeretném fizikaiba az új Mario Kartot lehet hogy mégis digitálisan veszem meg, mert szinte biztos, hogy az egész gen alatt ki fog tartani és örökzöld multis cím. Mivel barátaim mind távol élnek úgyis mind meg kellene vennünk ha játszani akarunk. De mondjuk egy RPGt simán fizikaiba látom jobban érdemesnek, főleg ha egyszer viszem végig. Arról nem is beszélve, hogy ha egy játék van digitálisan és fizikaiba akkor dönthetek arról, hogy melyiket veszem meg akár csak azon az alapon, hogy melyik olcsóbb nekem.
-
playmore
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez komoly??? Nem lesznek fizikai játékok egyáltalán? Akkor mire kell fizetni az extrát?
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szoval mindig foglalni fog a tarhelybol helyet a kartyas jatek is
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az nekem is instant get. Metroid, Mariokart meg Bananza megjelenes utan
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez mehet Összefoglalóba csak külön akartam beírni
-
gainwardgs
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már nem azért, de ha már bitangabb a hardver egy kis grafikai upgrade ráfért volna az új mkart-ra
de nekem egy az egyben mk8 grafikában
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
így viszont a mk bundle nobrainer, harmad áron kapod
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az...ez 500 forint
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Spanyolhonban is törik a mexikóit
-
Rony949
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
53,980 yen az olyan 133 ezer forint átszámolva, akkor erre még rámegy az ÁFA meg egyéb adó...ja olyan 200 alatt lesz valszeg. Az nekem még teljesen jó lenne.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mit számít? 500ért is megvesszük
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az akkor 200 alatt kéne hogy legyen
-
JanR
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hivatalos oldalon, később.
Ennyit sikerült bedobniuk. Fu, tipik Nintendo kommunikáció.Egy sima Mario game-t viszont mocskosul hiányolok..

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
24 óra és semmi leak...nagyon ügyesek
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kétszer megnéztem a videót és az oldalt is elolvastam, de ennek amúgy mi is az értelme? Én csak plusz macerás lépéseket látok.
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
A hardver gondolom bőven erős lesz GC játékok emulálására, van ott azért jópár klasszikus, ami máshol nem igazán érhető el, pl Star Fox Adventures, Eternal Darkness.
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
És olyan is sokszor van, hogy valakit tényleg nem zavar a 30 alatti fps.
-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, sajnos van olyan, hogy tényleg valakiknél valami nem jó. Csak azért írtam róla, mert csalódtam, hogy így fut helyenként. Nyilván nem vártam segítséget, hisz ez megoldhatatlan, csak kiírtam magamból. Aztán bizonygathattam a " nálam rohadtjólfut" olvasóknak.
Kellemetlen helyzet, mert én nem tudok egyetérteni, és rajtam tényleg kívülálló dolog hogy náluk hogy fut. Ilyenkor sztem ezekre már nem szabad reflektálni, mert az lesz a vége hogy én offolok, meg flamelek. Sajnos nagyon jelen van a hitetlenkedés ezekben a topikokban és nem nehéz átesni a ló túloldalára, hiába indult egy véleményezésből csak az egész. -
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig így a kialakítása egérnek még nem is ergonomikus. Én nem sűrűn használom így, az biztos.
-
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
4 gyerek? nem semmi. Mondjuk gondolom függ az út hosszától, mennyire szerpentines, mennyire érzékenyek rá stb. Nálam Horvátból hazafelé mindkettő kitaccsolt a kocsiba és 2 órát vezettem hányásszagban, pedig csak a középre feltett iPadről néztek mesét.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
og prankster
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk a sínekkel nekem nem volt bajom, meg amúgy is lesz valami mágnes állítólag, szóval nem csak a csati fogja tartani.
-
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondolom okkal cserélték le a régi megoldást, switch-en elég általános, hogy kotyog a joy-con.
-
NF-
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezen az oldalon levő animáció alapján nekem úgy tűnik, hogy a lenti részen van egy horony-szerűség, fent pedig a kioldó
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem volt V1-gyes switchem, ég és föld a kettő.
Őszintén szólva ez sem tetszik, hogy bal és jobb oldalt ott van az a két óriási fekete káva. Értem én őket, meg értek én mindent is. De 2025-ben ez már nem esztétikus. Játék még így is van Switchen nekem, szóval én is várni fogok egy szebb hardverre.
-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gyakorlatilag kottára ugyanaz a sztori van, mint amikor még meg sem jelent a Switch 1, és mentek a nagy számolgatások, hogy "nah majd a Tegra rendet rak", aztán rá 1-2 évre azért az értelmesebbjei már érvelgettek, hogy ez egy olcsó és meglehetősen gyenge cucc, aztán ezek az elemek el lettek hajtva hogy nem, mert ez tegra .. . És ugye láthatjuk, hogy azoknak volt igazuk, akik leírták, hogy ez egy olcsó, megúszós hardver, és sok csodát nem kell tőle várni.
Ugyanez van most is, megy a fantáziálgatás, hogy majd milyen jó lesz a Zelda 4k-ba 60fps-el, és semmi nem lesz ebből, 2 év, és megint lesznek akik csalódottságukban majd lemerik írni, hogy gyenge a Switch 2. Megint egy olcsó, jóárasított soc lesz, ami nem fogyaszt, olcsó, és ennyi . . . 1-2 teraflopsos cucc senkinek nem fog skálázni semmit, sehová, max az eddigi 720p-s képet full hd-ba, de az a plafon.
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Le vagyok maradva a nagykonzolok kínálatában, de ahogy követem a híreket bukás követ bukást és 100 milliók úsznak el. Hiába van 4K meg réjtrészing meg csilli-villi minden, ha a fejlesztők az idejük háromnegyedét a látványra vesztegetik a maradék időben meg összecsapnak egy sekélyes, semmitérő játéknak csúfolt valamit! Ezzel szemben a Nintendo nem igazán fordít hangsúlyt a látványra, cserébe elképesztően szórakoztató játékokat tesz le az asztalra.
Persze én is szeretném ha annyira erős lenne a konzol, hogy az újabb multiplat játékok közül legalább azokat tudjam játszani, amik jól sikerültek, de én is inkább visszafogottabb elvárásokkal vagyok, aztán hátha kellemesen csalódok! -
David888
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oké főnök, bocsánat
-
Szabi®
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha igény lenne rá, sem adná. A nintendotól vaskalaposabb gyártó nincs még egy. Nem fogja saját magát átlépni 15-szörösen, csak mert vannak akik erről álmodnak.
Már egy Ps4 Pro is 12-szer erősebb a Switchnél . . . És az sem 4k-t sem 60 fps-t nem tud . . . Akkor ? Érted, amiről itt álmodoznak ahhoz legalább 20-szor erősebb gép kéne, mint a mostani.
Kizárt.
Így van, ez arra van/lesz, hogy megfogd, elvidd a-bó, b-be, és játssz. Kapod az eddigi ip-k újrázásait picit magasabb felbontáson és ennyi. Már egy Fullhd-s stabil 30 fps-es Zelda is előrelépés, mert jelenleg dokkolva 720p 20~fps . . .
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most mondjam azt, hogy baromi jól tudnak kinézni a Switch játékai 4K-ra skálázva? Örülnék, ha legálisan is lehetne ilyen látványt kapni egy nintendós cucctól, és nem kéne egy megvett Bayonetta 3-al meg Xenoblade 3-al aztán emulációval szórakázni, hogy ne nézzenek ki úgy, mintha egy Ps2-es játékkal játszana az ember.
-
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy annyira megfoghatattlan dolgon próbálnak meg most rugózni az ügyvédeikkel, ami egészen elképesztő. Semmilyen hivatalos NINTENDO jelölés nem volt a maketten. Genki simán mondhatja, hogy "mi ilyennek képzeljük" ja, hogy pont ilyen lesz? Aztakva.
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem meg inkább azt jelenti, hogy amit kiállítottak és kézbe lehet kapni, azt nem a Nintendo-tól kapták. Vagyis valószínűleg ők maguk készítették a specifikációk alapján, amit azért sejteni is lehetett. De ez nem azt jelenti, hogy nem méretarányos.
Más! Már mindent értek!

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem is kell lecserélni, csak venni S2-t
-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Dokkolót meg a Joycon-t én is olvastam, hogy nem lesz kompatibilis.
-
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Úgy már esetleg el tudnám képzelni, elég bazári ez a sok fehér szín rajta.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem lehet elég hirtelen.
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem lassan elkezdik árulni a 3rd party játékokat is az új konzolra!

szerk: vagy lehet 2 héten belül shadow drop lesz az egész Switch 2!!!!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Manapság ez elvárás szerintem
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Játékra ideális, vindózozni szerintem már nem annyira, és nem a beégés, hanem a szubpixel elrendezés miatt. Főleg a QD OLED.
Mondjuk én is 2 OLED TV -t használok konzolra, PC -re. ClearType -on még lehet némileg segíteni.
Viszont új Nintendo -ból is szívesebben vennék OLED -et...
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
ezt nem értem
arra gondolok,hogy jelenleg ps5-re egy standard firstpartyt sokkal hosszabb idō, sokkal több ember és sokkal több pénz,mint egy nintendo firstpartyt összehozni.
-
tboy93
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nalunk is vagy foglalt vagy nem akarom hogy a gyerekek nezzek a contentet amivel jatszom.
-
nagyatt
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Várjuk nagyon. Mindenesetre nem volt rossz döntés megvenni az Oled-et decemberben. Addig is lesz min játszani. A március még messze van. De legalább úgy tűnik igaz a hír valóban.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érvelhetnék amellett, hogy drága az N és egyébként van 3 konzolom, összeírtam egy ideig minden költést és messze a switchre költöttem eddig a legtöbbet. Most már nem írom, mert minek, úgyse használom semmire azt a statisztikát.

) #jóvanezígy

Sirandrish