Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
nagyúr
szóval xbox eventen már lehet lesznek S2 bejelentések -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
az
24player confirmed
-
Mágneses Joy-conok azért érdekesek, kíváncsi vagyok, hogy oldották meg. Gondolom valahogy rögzíti ugyanúgy, és nem csak a mágnes tartja, mint ahogy most is rögzül a becsúsztatás után.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Launch címnek a MarioKart9-et és a Red Dead Redemption 2 pletykálják.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Mert csak akkor lehet új generáció ha más a design? Vagy nem nagyon értem, hogy miért lett 1.5.
Mondjuk ha LCD akkor szégyelje magát a Nintendo, hogy így spórolnak 1.5 dollárt a gyártáson.
szerk.:
#1092 Jacob Gibbs - Engem sem zavarna, ha nem lenne ekkora a káva és nem akarnának pár év múlva eladni drágábban ugyan azt csak oled-el
. Sajnálom, nagy erőt nem vártam / várok tőle, de reméltem, hogy egyébként rendben lesz.#1088 TBT - akarod mondani: április 2. majd kiderül, hogy mit tud és milyen launch címek lesznek, amikor majd megjelenik az év egy későbbi időpontjában.
-
David888
tag
Ez LCD kijelző lesz.
-
cactuar
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Szerintem is az új MK az.
A legelső Switch trailerben is megmutatták már az Odysseyt és a Splatoon 2-t, pedig még nem voltak bejelentve akkor. -
TBT
addikt
Reklámnak, illetve a befektetőknek jó. Plusz már nem kell líkelni / konteókat gyártani, mert hivatalos bejelentés történt. Ezt az üzleti évet már így pipálják ki, a következőben (2025. április 1-től) pedig már megjelenik a konzol. Ügyesek ezek a kiotóiak. Mindig győztesen jönnek ki a dolgokból.
-
Jacob Gibbs
tag
Amúgy az a kis Mario Kart részlet ami volt rajta, az lehet egy kis teaser egy új MK-ból? Azt néztem hogy a pálya meg a kocsik nem hasonlítottak semmire az MK8-ból.
-
Elderath
addikt
Hát a leakek után ez nesze semmi fogd meg jól kategória

először azt hittem megint mk8at mutatják. Érzésre ez inkább switch 1.5 lesz
-
cSuwwi
senior tag
usb-c, valahol írták is hogy 2 usb lesz rajta, de kérdéses hogy miért
érdekes ez a joycon felcsatolás, csak nem világos miért marad ott, mert egy rántással le kéne esnie. lehet valami pöcök kapcsoló mint most, ami ott tartja
kijelző is látványosan kisebb mint a hely ahova került (nagy a káva, mint a v1/2-n, nem maximalizált mint pl. az oledeken). erős a gyanúm hogy ez sima megúszós lcd lesz
április 2 még odébb van, csak lesz még valami izmosabb bemutató, mert ez a teaser elég vékonyka szerintem
-
Jobban örültem volna szülinapi ajándékként a megjelenésnek, mint a Direct-nek...
A nevét telibe találtuk
-
tboy93
nagyúr
Ez milyen port lehet?
Usb-c az alján van, ez meg a tetején. -
KaitouP
nagyúr
Na, csak bejelentették a kis dögöt, bár elég unalmas videóval.

Árát tudunk már? Baromi jó lenne egy ésszerű, nem elszállt árazás.
-
peternac
tag
válasz
cactuar
üzenetére
én is erre következtettem
de legalább a fizikai játék kompatibilitás is megerősítve:
"Nintendo Switch 2 plays both physical and digital Nintendo Switch games.
Certain Nintendo Switch games may not be supported on or fully compatible with Nintendo Switch 2.
Details will be shared on the Nintendo website at a later date.
Nintendo Switch Online members can continue using the service on Nintendo Switch 2." -
cactuar
senior tag
Ezt én úgy értelmezem, hogy júniusnál hamarabb nem lesz megjelenés:
A series of hands-on events called the 'Nintendo Switch 2 Experience' will be hosted in various cities worldwide giving the public a chance to play the console before release. The dates begin on 4th April in New York and Paris with the latest announced dates in Seoul from 31st May - 1st June.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Megkeményedett a bimbó

-
Bencus88
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
peternac
tag
lőttek fel neki oldalt is: https://www.nintendo.com/successor/en-us/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na jöhet a Halo collection meg az MFS

-
Crus
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mikor lehet már előrendelni?
-
cactuar
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Reménykedtem valami új információban is, de minden poént lelőttek már előre.
Azért várós. -
hombre[EU]
nagyúr
és ott az egér
-
tboy93
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na lehet fixálni a topik nevét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A joycon csatlakozás nekem fura. Elég sérülékenynek néz ki.
-
mirci18
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Eléggé ingerszegény lett az első bemutatkozás.
-
Bad Pritt
félisten
Sorry, volt már.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na végre... Mehet totyik átnevezés \o/
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"Apa kezdődik!!! "
-
hombre[EU]
nagyúr
-
pzstm
titán
Nem tudom mennyire ismert, de de van az: https://www.exophase.com/ oldal, ahol a konzolhoz képest sokkal pontosabban és azonnal/szinte azonnal láthatod a játékban eltöltött időt.
-
nagyatt
tag
Én előrendelem egyből ahogy lehet függetlenül, hogy LCD-vel vagy OLED-el nyit. Max majd később upgradelek, ha kijönne egy OLED verzió. Persze ha rögtön jön az OLED akkor az a preferált, de ennek hiányában sem fosztanám meg magam a többi élménytől, amit feltételezhetően fog adni a gép.
-
Reálisnak tűnik a pletyka, hogy csak LCD kijelzővel fog megjelenni eleinte OLED helyett?
Ha igen, van olyan köztetek aki emiatt kivárja az OLED verziót?
-
Crus
addikt
Azt már a N. is látja, hogy a drámaian beestek a Switch értékesítési számai az utóbbi hónapokban. A játékokra ez azért van hatással, mert van egy kis bizonytalanság a BC miatt. (Ami tökre alaptalan úgy tűnik, mert ott a GC slot az új vason minden rumor alapján.)
Lépniük kell már, mert ők is csak belőlünk élnek.
-
David888
tag
Olyan ez, mintha az új évet várnánk
-
peternac
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
jogos, ezt mindig elfelejtem
egyedül a Nintendo nyer a konzolokon is 0day elvileg (drágábban adja, mint amibe kerül nekik)
a másik két versenyző veszteségesen árulja eleinte a konzoljait -
Rathrol
senior tag
Szerintem nem hogy a héten, lehet a hónapban nem lesz semmi bejelentés.
-
morfondőr
addikt
-
Norb79
addikt
Ma kiderül mennyire sürgős ez. Ha a Donkey kongból is elmegy milliós darabszám első nap és pár hónap alatt 10milliós volumen, akkor még tökre korai ez a switch2, ha vki így akarja olvasni a számokat.
Echoes of wisdom hol tart eladási számokban? Az is jó visszajelző ugyanezen témában. -
peternac
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez őket valszeg nem érdekli
a játékok fogják eladni a gépet
meg most a hájp!!
the hype is real!!44! <- ezt már rég le akartam írni
-
peternac
tag
index is megírta
talán lesz valami a héten
habár szvsz ez a mérges a Nintendo a leakek miatt azt eredményezi, hogy csakazért is eltolják a bejelentést (megjelenést is?)
igaz pénzből élnek ők is... -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csütörtököt mondtak...
-
Crus
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
A leak a hype része, gyakran a cégek maguk szivárogtatnak ezzel is növelve az érdeklődést.
-
peternac
tag
-
morfondőr
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem ha ma lesz is valamilyen bejelentés, akkor max egy 30 mp-es videóban előbukkan a konzol, megpörgetik hogy minden oldalról látható legyen és kiírják a nevét. Ha nagy szerencsénk van, akkor a megjelenés dátuma is ott lesz. Ha komolyabb prezentációt akarnának, akkor azt előre bejelentették volna.
De ne legyen igazam és mutassák már végre meg azt a ...!
Jacob Gibbs: nyilatkozzák a "former employee-k" akik már kitudja mióta nem dolgoznak a Nintendonak. Persze volt rálátásuk, de ettől ez még csak puszta spekuláció!
-
Jacob Gibbs
tag
A kicsit sem elfogult oldal szerint a Nintendo "megsértődött" a leakek miatt. Mennyi a valóságtartalma, vagy miben változtatja a bejelentés idejét azt csak a Nintendo tudja.
Minden estre ezt itt hagyom 2 doboz Pringles között
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha ma sem lesz bejelentés, akkor lőttek a faliórámnak..
Ami amúgyse kéne.
Most már tényleg kíváncsi leszek. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak higgadtan! 2025. január 1-jétől szabadságvesztés járhat agresszív kommentelésért.
tudom h csak vicc volt xd -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sidorovich
üzenetére
Egy nagygépes Ocarina remake-ért bármelyikőtöket megölöm!
-
"a játékoknak lelkük van"
+1. Most nyomom a Zelda ToTK-t, egyszerűen nem lehet betelni vele. Óriasi a map, még is azt érzem, hogy minden m2-ével egy ember alaposan foglalkozott, mindenhol van valami érdekesség. Kár, hogy az új konzolra nem várható új nagy Zelda egy darabig. Elég grandiózus játékok, gondolom a fejlesztés is eltart egy darabig, biztos lesz 5-6 év a ToTK után is, ahogyan a Breath of the Wild után volt.
Inkább számítok valami Ocarina of time, Link's Awakening vagy Breath of the Wild remaster újra kiadásra. -
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy csütörtök van...csak szólok..
-
kicsako
őstag
válasz
markknight
üzenetére
én már annak örülnék ha a store nem akadna
-
NF-
aktív tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Engem is kellemesen érintene ha a Zeldába nem lenne 0-24 "köd"
-
pzstm
titán
Ugy latom bejelentes az ejjel sem tortent
vagy ma csak ugy bedobnak egy kepet/videot vagy az is lehet, hogy nem
-
Balazs_
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Hát van ami nem fog változni, várom is az 540p-s 15 fps-es új Pokemont az új Switch-re.
-
Szabi®
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én is, nyilván, de pont ezért nem várok semmit a kövi vastól, mert már az elődjén is elszámolták magukat a japók. Épp ezen analógia mentén nem számítok current gen konzolok featurejeire (akárhová skálázás).
-
Szabi®
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen, és akkor megint az írom, "hát elég gyenge a kövi Switch", úgyhogy vissza az egész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztem egyébként, ha tud 4k skálázást, ha nem, ha lesz 60fps, ha nem, biztos hogy nagyon jó címeket fogunk kapni, és ez a lényeg, a Switch jelenlegi konzoljában is ez a szerethető, a címek. Tök8 mit tud, gyenge, vagy elavult, de a játékoknak lelkük van.
-
ldave
félisten
Nem voltam most netközelben egy 2-3 órát, mik az új pletykák?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggelre SwitchNext2Plus bejelentést kérek, köszönöm.

-
Szabi®
veterán
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Dokkrol nem 60watt volt? Vagy regebbi leak az?
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval xbox eventen már lehet lesznek S2 bejelentések

24player confirmed
. Sajnálom, nagy erőt nem vártam / várok tőle, de reméltem, hogy egyébként rendben lesz.