Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siegrune
csendes tag
-
erer1000
őstag
Amúgy amiről 1 beszélgetést se látok sehol:
Netflix és társai?
Böngésző? -
Sanraith
aktív tag
Felkerültek az Express microSD kártyák is Konzolvilágra, 256gb 25k.
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Alzanal igen, kv-nal nem. Bar EUR is valtozott elmult napokban sajnos megint
-
peternac
tag
nintendo.de-n elindult az előrendelés
konzolra katintva:
-
3L1T3
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Bármi lehet , sajnos!
-
-
cactuar
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Treehouseban mutattak belőle gameplayt, ezt az új játékmódot is mutatták. Én annyit láttam, hogy rángatták a joy cont, mint az elmebetegek, de csak fél szemmel néztem.

-
3L1T3
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
KV nagyon egyszerlű. Német Nintendotól és Cseh Conquest-től. Alza meg szintén Cseh.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
SF6-ot én veszem szerintem. Nem tudom, ez mit takar, de kíváncsi vagyok rá:
A Nintendo Switch 2 exkluzív módjai, a Gyro Battle és a Calorie Contest, forradalmasítják az irányítást. A mozgásérzékelős Gyro Battle módban valódi testmozdulatokkal irányíthatod a harcost, míg a Calorie Contest kalóriagyűjtésre ösztönöz, miközben szórakoztatóan mozgat meg!
Nyilván ez is game-key card lesz csak... -
hombre[EU]
nagyúr
erről anya nem tudhat
-
markknight
nagyúr
Itt is megint változtak az árak: https://www.alza.hu/gaming/nintendo-switch-2-jatek/18915768.htm
Illetve nem tudom ez volt-e már, de rohadt jó ajánlat a Street Fighter 6 az első 2 év cuccaival 22 ezerért: https://www.konzolvilag.hu/switch2/street-fighter-6-years-1-2-fighters-edition
-
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még mindig tudom, de koszi
A lehetséges vám szarakodás miatt említettem meg+még csak abban store-ban van ár. -
playmore
tag
Azt csicsergik a verebek fizikai gyűjtő körökben, hogy a Nintendo erősen korlátozta a rendelhető Switch 2 kártyák méreteit a kiadók számára. Úgy értem, hogy csak néhány méret lesz és viszonylag nagy (tehát drága) méretűek a legkisebbek is. Ez megmagyarázná, hogy a Bravery Default és most a Suikoden I+II miért jön kulcskártyán mikor az teljesen indokolatlan. [link]
Csalódás lenne számomra, hogy ha azok a kisebb-nagyobb indie játékok amiket elkezdtem gyűteni Switch 1re ilyen kulcsokká degradálódnának. Remélhetőleg nem fognak fogyni és a kiadók rákényszerülnek, hogy tovább támogassák a fizikai megjelenéseket. -
vg
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ezek a 70e pénzek amikor bruttó 90e volt az átlagfizetés... Szar idők voltak (mint a modemes korszak), most sokkal jobb minden szempontból. Nincs értelme ezen vitatkozni.
-
Egyelőre még nem nyitották ki a kapukat.

-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez lesz vajon az új kinect?
-
l.skywalker
titán

-
nagyatt
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Közben tudod vinni magaddal a strandtáskában

-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
1440p es 60fps a pletyka es a Zelda Notes companion app extra funkciokkal
-
Farkassacred
őstag
Ezek a Zeldák vajon milyen upgradek lesznek switch kettőre? Kap egy 60 fps módot szebb felbontás mellett aztán ennyi?! Egy komolyabb remasterre beneveznék.
-
Van politika topik.. köszi
“csakszólok” előre
nem terrorizálni akarok
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
Jó, hát mondjuk az se mindegy hogy a dollár vagy a forintban mért árat vesszük figyelembe.
Illetve hogy mi lesz ennek a vámháborúnak a vége.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ahogy most állunk? Lesz egy konzol még 400-500k is hamarosan nem kell félni.
-
pzstm
titán
Bill Trinen: The upgrade packs for Breath of the Wild & Tears of the Kingdom are $9.99.
Presumably (he didn't say it), the upgrade packs that add content, like the Kirby expansion will be $19.99. -
válasz
markknight
üzenetére
megvárom a ps6-ot 😂
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
Mennyibe mersz fogadni? Simán olcsóbb lesz a Ps6 mint az 5 Pro
-
cactuar
senior tag

-
Rony949
őstag
válasz
markknight
üzenetére
A DLSS 3.5-tel lehet korrekten fog kinézni. PS5-ön (a Fat verzión) ugye csak FSR van.
-
Rony949
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Meg tudják ők milyen brazíliainak lenni. Náluk már évek óta kurva drága minden.

-
Rony949
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerencsésnek mondhatom magam, ezt a generációt túléltem driftelés nélkül, pedig van egy Switch V1-em, Joy-Con-ok tökéletesen működnek.
Van egy Switch OLED-em, Joy-Con-ok tökéletesen működnek.
Van egy Pro kontrollerem, tökéletesen működik.
Van egy PS5 Fat-em, a hozzá kapott Dualsense tökéletesen működik.Feltételezem ezek közül egyik sem hall szenzoros. Szóval keresztbe rakom az ujjaimat és bízom benne hogy az első szériás Joy-Con 2 kontrollerek is meglesznek majd. (és az isten szerelmére, itt ne jöjjön majd elő a 'phantom touch' jelenség mint a Switch V1-emnél, mert kikaparom a saját szemem
) -
csaba951
veterán
OK, Trump válaszolt a 34%-os kínai ellenvámra. Az eddigieken felül +50% vám szerdától, ha a kínaiak nem vonják vissza kedd estig a 34%-os ellenvámot. Garantáltan nem fogják. És a Switch 2-be még mindig Made in China van beleírva...
-
Baltazár123
őstag
válasz
morfondőr
üzenetére
kíváncsi lennék, hogy a yuzu ügylet része volt-e az androidon futó emulátoruk kódjának az átadása
azt mondják részben HW, részben SW emuláció lesz, bár tényleg jó kérdés, hogy mit tudnak HW-en futtatni, mi alapján döntik el, melyik kódrészlet futhat hardveresen. Ez inkább olyan vudunak tűnik nekem, de talán a grafika rész lehet lefele kompatibilis vagy pont az nem
majd kiderül úgyis. A switch2 nem lesz kiemelkedő kézikonzol semmilyen tekintetben, ár/érték is max a középmezőny, bár láthatóan ezen már nem kaszál annyit az N, mint korábban a switchen. Lényegesen jobb az ár/érték aránya.
Ami kiemeli az a játékkínálat. Aki a nintendo játékokkal akar játszani, az megveszi. Aki szerint drága, az meg kihagyja a lehetőséget vagy vár a használtpiacra. Vagy ott a switch1, ami még sok évig kiváló alternatíva lesz.
Meg aztán jó áron dobálják a switch1-et egy ideig legalábbis. Egy kisgyerek mondjuk, aki most kezd játszani, éveket el tud vele lenni és olcsóbb a gép, olcsóbbak a játékok. Egyelőre még a használtpiac is pezseg és pár évig így marad.Ugyanabban a csapdában van a nintendo a switch-el, mint a sony a ps4 családdal. Brutálisan sokat eladtak mindegyikből és nem lehet ezt a játékosréteget csak úgy figyelmen kívül hagyni és nagy része ezeknek a játékosoknak nem is hajlandó váltani.Ráadásul ha mégis, akkor sokan úgy váltanak az új konzolra, hogy eladják valakinek a régit, tehát nagyon lassan csökken az aktív játékosok száma a régi konzolon.
-
válasz
markknight
üzenetére
“Mondjuk olyan jókat se játszottam sehol mint Switchen” en is igy vagyok ezzel

PS-en csak olyan game (DS2, FFVII Rebirth) érdekelne most, ami majd jon valszeg Switch 2-re is… -
pzstm
titán
Nah tessek…
-
jófejsrác
senior tag
Én kiszenvedtem , de engem idegesített, hogy ennyire grandiózusra vették. Túl sok, túl tömény. Az első rész jobban egyben volt. Ettől függetlenül így is egy elég jól összerakott játék, viszont a dave the divert szívesebben nyomtam switchen mellette

@pzstm. Így van, a Ragnarok is "gyengébb" mint az első. De azért eléggé rendben van a folytatás is csak nem szólt akkorát.
-
markknight
nagyúr
válasz
morfondőr
üzenetére
A hordozhatóság nálam fontos volt, PS mellett egyenesen hiányzik, hogy néha csak lefeküdjek a kanapéra és eljátsszak órákat. Mondjuk olyan jókat se játszottam sehol mint Switched. Most mikor fél év után visszamentem Playstationre, akkor kb megdöbbentem, hogy mennyire élesek és jól futnak a játékok a controller pedig.. lehet mondani, hogy ergonómia, meg xbox controller kényelmes, illetve switchez is kapható jó kontik, de a dualsense nekem például maga a megváltás. Mintha ugrottam volna az időben úgy egy 10 évet. Szóval ja, érdemes próbálgatni, váltogatni vagy megtartani mindet

-
Szabi®
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Az biztos, hogyha eddig nem játszottál onnét semmivel, akkor fog érni meglepi. Brutális, hogy milyen címek jelentek meg Ps5-re. Szuperlatívuszok. Ezért nem igazán értik a külföldi médiakonglomerátumok hogy miért lesz egy árban, vagy magasabb árban a Switch 2, mint a Ps5.
Hogyha olyan veszi meg a Switch 2-öt aki az első generáción már kitolta a számár tetszetősebb játékokat, akkor a Switch 2-ön azért lesz egy kis uborkaszezon.
Eleve aki maxra küszködte a két Zeldát, azt most nem tudom elképzelni, hogy ugyanolyan vehemenciával esik neki, mint legelőször. És launchra azért nincs dömping (eddig) ahogy elnéztem. Ps5-ön a Gow 2 még nálam is újrajátszós, Ghost of Tsushima szintén, a Death Stranding 2 monumentális alkotás lesz, júniusban jön, az új Assassins Creed Shadows is elképesztő, Horizon-ok, számodra ezek nagy élmények lesznek ez biztos.
-
morfondőr
addikt
Switch fan vagyok és én is úgy álltam hozzá, hogy 200 felett nem kell. Előrendeltem az Alzán, de csak azért hogy meg tudjam magam gondolni.
Jelenleg ott tartok, hogy inkább veszek egy használt PS5-öt és bepótolom az elmúlt 3-4 év játékait (ebben az időszakban kizárólag switch volt itthon). Ezeket a játékokat már max 10-15k között megkapom lemezesen. Az egyetlen probléma, hogy nagyon jó volt a Switch hordozhatósága, mert a nagyképernyőn a gyerekek előtt nem biztos, hogy minden játék jó ötlet lenne. Mondjuk egy Elden Ring után megnézném őket!
De ezt akár egy Portal-al meg is lehet oldani és akkor lenne Switch 2 árában a hw (feltéve, hogy mindent használtan veszek). Vagy csak Portal PS plus premiummal és cloud stream-ing, ennek még utána nézek, mennyire jó.
De akkora a backlog is, hogy simán tudok várni bármivel hónapokat is. És egyre több infó jelenik meg róla, hogy a back compat szoftveres emu, vagyis örüljünk, ha nem lesz rosszabb 1-1 Switch 1 játék a kettőn, nem hogy fel lesz javítva automatikusan. Persze ha rendesen patch-elik az jó lesz, de gondolom sok régebbi címmel nem fog a kutya se foglalkozni, a többit meg majd csöpögtetik szépen lassan.
-
Balazs_
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
A Nintendo még mindig olcsóbb és hiába erősebb bármelyik a fentiek közül a Nintendoé az célhardver, míg a többi egy összebugázott PC. Azokra nem fognak tudni úgy optimalizálni, egyébként is microlag királyság az összes.
Azért azt ne felejtsük el, hogy lehet akármilyen királyságos a gép papíron, ha a proci visszafogja, akkor nem lesz itt kánaán - ugye láttunk ilyet a PS4/XB1 szériánál.Nagyon remélem, hogy a leakelt 1.1 ghz-t megugorja végül. Mondjuk kétszeresen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Naigen, most inkább rákerestem, mert nem akartam hülyeséget írni, de kb. jól emlékeztem: a feleannyi időt megélt Dreamcastra volt kb. 560 játék, GameCube-ra 650, Xboxra 1000 körül és a GC játékok átlag minősége sem volt egetverő, van az a pár tucat példa, amit mai napig előcitál mindenki és azok mellett semmi.
-
Szabi®
veterán
válasz
nagyatt
üzenetére
Ez a copilot mindent tud . . .
Visszatérve a Switch 2-re igen, a belsős címek ha minőségiek, márpedig az esetek nagy többségében azok, ott még van egy olyan , hogy oké, új a konzol, most jelent meg, drágák rá a húzócímek. Ez tiszta sor. De azért a directben is látható kosárlábadás játék, hát nem tudom kinek ér 30-35 ezret innét meg.
Mert egy Zeldába ott a munka, több száz óra játékot ad, ott még a 40 ezer sem sok.
Én sokkal jobban várom az új Zeldát, mint ezt a generációváltosdi kínlódást.#3224 TrishtanAG "F-Zero-val és Metroiddal a 2000-es évek elején pedig nem lehetett konzolháborút nyerni."
Az biztos, elképesztő húzócímek voltak a konkurenciánál.
-
nagyatt
tag
Parancsolj

A Nintendo GameCube népszerűsége elmaradt a konkurens konzolok, mint a PlayStation 2 és az Xbox mögött több okból is:
Multimédia funkciók hiánya: A GameCube kizárólag játékra volt tervezve, míg a PlayStation 2 és az Xbox DVD lejátszási képességekkel is rendelkeztek, ami vonzóbbá tette őket a vásárlók számára
Harmadik fél támogatásának hiánya: A GameCube kevesebb harmadik fél által fejlesztett játékot kapott, mint a konkurensei, ami korlátozta a játékok választékát
Marketing és időzítés: A PlayStation 2 már egy évvel korábban, 2000-ben megjelent, és gyorsan nagy népszerűségre tett szert, míg az Xbox 2001 végén debütált, erős marketing kampánnyal
Technikai különbségek: Bár a GameCube technikailag versenyképes volt, az Xbox erősebb hardverrel rendelkezett, ami vonzóbbá tette a technológia iránt érdeklődő játékosok számára
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Legyetek bátorak
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ilyesmire számítottam.
-
l.skywalker
titán
A Welcome Tour játék 10$ lesz és csak digitálisan lesz elérhető
[link] -
Switch 2-nél sem lesznek achievementek
Szerintem ez jó, engem csak idegesítenek.
-
nagyatt
tag
Copilot szerint ez így nem állja meg a helyét, csak a miheztartás végett:
A GameCube játékok ára 2001-ben körülbelül 49,90 USD volt. A konkurens konzolok, mint például a PlayStation 2 és az Xbox játékai hasonló áron mozogtak, általában 50-60 USD körül
Ettől függetlenül én sem ájulok el természetesen az áremelkedéstől, szerintem egész egyszerű az árukapcsolás. Relatív megfizethető árú konzol mellé medd meg a drága játékokat szindróma. Ez mondjuk az exluzívok esetében magyarázható, de egy 3rd party valóban nem alternatíva egy PS%-höz képest. Egy esettől eltekintve, ha valakinek egy darab konzolja van és preferált a handheld játék.
-
Szabi®
veterán
Ign.com
I just hope Nintendo doesn’t get too greedy and learns from the instant backlash of the cost of some of its launch offerings. No one wants $80 to be the new standard price of video games, so let’s hope Nintendo doesn’t make that a reality.
-
pzstm
titán
ahogy sejtettem, nem hall szenzoros a joycon
-
-
Szabi®
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Emu elviszi . . .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a gép 8.6 tflopsot tud, a Switch 2 3-at talán ? lehet még azt is elbírná emuval . . .![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bayonetta az nálam amolyan "ördögtől" való . . . Soha többet
-
válasz
markknight
üzenetére

-
Szabi®
veterán
válasz
markknight
üzenetére
És 70 fps-el viszi a Red Dead 2-öt Medium peset

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- FIFA 16 Playstation 4
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) 80$.

Ezért is baromi jó kis konzol ez a Nintendo még mindig. Csak remekeljen ám jól az az lcd kijelző.

majd kiderül úgyis.

Sirandrish