Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Welcome to Mario Kart World:
- 30 race tracks
- 24 players per race
- 8 Knockout Tour Rallies
- 7 Grand Prix Cups
- 7 new Items
- 4 Battle racing types
- 3 new trick mechanics -
Rony949
őstag
SPINE Trailer | Gameplay & Freeflow Combat Design
Egy újabb játék, ami jön Switch 2-re is.
-
Crvsh3R
senior tag
Aki esetleg találkozott már Switch 1-nél a gyári tokkal és a Nacon féle kemény tokokkal is azokat kérdezném, hogy melyik a jobb, illetve a gyári is van olyan kemény tok, mint a Nacon félék?
Nekem csak a linkelt zöld TotK-s volt és meg voltam vele elégedve, viszont a Switch 2-höz jelenleg csak ugyanez a gyári található és nem tudom, hogy megvegyem-e vagy várjak a Nacon félékre? (előrendeltem egy gyárit, de lehet lemondom majd az itteni válaszok tükrében és esetleg várok valami jóféle Nacon-ra)
Vacilálok a microsdxc express kártyával kapcsolatban is. Előrendeltem a 256GB-ost jobb híján, de az OLED-nél az 1TB-os is 75%-on volt.
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ez csak egy találgatás (reméljük). Inkább Crvsh3R verziója valószínű szerintem is.
-
hombre[EU]
nagyúr
még mindig nem említették a 120fps-t...és a 4p splitscreen 30 volt :/
-
Rony949
őstag
Vissza lehet pörgetni az "időt" ha elszúrtál egy kanyart vagy ilyesmi (mint pl. a Codemasters vagy Forza játékoknál). Viszont ezzel csak magadat viszed vissza, a többi ellenfél megy tovább ugyanúgy.
Lesz egy dedikált ugrás gomb, amivel akadályokat és egyéb csapdákat tudsz kikerülni, vagy a pálya szélén lévő korlátjára is fel tudsz ugrani és így fogsz tudni grindolni rajta.
Tudsz gyűjtögetni különböző ruhákat és járműveket vagy jármű kinézeteket. Ezen a részen kicsit megcsuklottam. A Nintendo eddig még nem ment bele sose a mikrotranzakciós buliba egyik játékánál sem, de itt van egy olyan érzésem hogy be lesz valami rendszer építve, ami nem lesz ingyenes. (ne nekem legyen igazam)
Kb ennyi.
-
Elderath
addikt
Elég gyenge direct volt. Semmi új nem volt benne kb. Úgy látszik nem lesz benne több, mint amit eddig is tudtunk. Sok ember rajta volt a copiumon, hogy mennyi mindent rejteget a nintendo

-
TBT
addikt
-
pzstm
titán
Ez az MKW nagyon nagyon jonak tunik
-
pzstm
titán
Lett Zelda Notes dedikalt weboldal a funkciok reszletes bemutatasaval.
https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Smart-device-games/ZELDA-NOTES-2790439.html -
pzstm
titán
"Mario Kart World Direct" will be broadcast tomorrow, April 17th (Thursday) from 3:00 pm. We will provide detailed information about the Nintendo Switch 2 software "Mario Kart World." The broadcast time is about 15 minutes.
Az időpontot átírtam, japán Nintendo rakta ki twitterre.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Persze. En kimondottan a Metroid szeriara gondoltam, hogy szerintem ott csak a legfrissebb cim kapja ezt meg. Aztan majd kiderul
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Reméltem/gondoltam, de nem voltam benne biztos. Köszi!

-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az uj Metroidban nyilvan de egy regebbiben nemigen lesz szerintem
-
Crvsh3R
senior tag
Game Park-tól előrendelte valaki a konzolt? Jól gondolom, hogy nem most kell utalni nekik, hanem majd kiszállítás előtt küldenek a fizetéssel kapcsolatban e-mailt?
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugye ez beépített feature a NSW2-nél, így gondolom a rá megjelenő játékok nagyobb részben fogják ezt a funkciót támogatni mint az asztali gépeknél az "opcionális"-an csatlakoztatható egeret.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is tetszik.
-
Xaels
félisten
Mouse Mode on Switch 2 hands-on - Switch Up
-
Bad Pritt
félisten
Tegnap bejelentett új SW játékot is szívesen látnám majd Switch 2-n, az ilyen XCOM copy játékokra bőven elég lenne a handheld konzol.
-
playmore
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Az ilyen kommentek miatt vettem Oledet végül, de azért egy kis PTSDm még mindig van tőle pedig három éve használok egy C1et csak videojátékra. Jópár száz plusz órás RPG lement rajta és "hála" annak, hogy a UI design már külön szakma majdnem minden játék nagyjából ugyanazokkal a stílusú és helyzetű kontrasztos elemekkel operál. Vagyis a sarkok mindenhol extrém módon vannak terhelve és a célkereszt is mindig ugyanott van játéktól függetlenül. Évente 2000 óra biztos belemegy. Ami kis előny van az az, hogy fél fényerőn megy és nem használom a HDRt mert érzékeny a szemem.
Jut eszembe van egy teszt a neten Switch Oleddel ahol a csávó egy vadonatúj gépet max fényerőn ott hagyott egy mozdulatlan Zelda képernyőn 24/7. Egy évig tartott mire annyira beégett, hogy teszt képernyőn látszódott és majdnem még egy mire játék alatt is. -
válasz
Siegrune
üzenetére
Fényerő és játékóraszám függő is, de a mai OLED TV-k sokkal nehezebben égnek be. Egyáltalán nem aggódnék ezen, max ha több 1000 órát tervezel csak azzal játszani, és semmilyen más tartalom nem fog menni a TV-n.
Én konkrétan monitornak, privát géppel és munkahelyivel is (!!!) használok egy 42-es LG C2 OLED TV-t. Tehát rengeteg statikus elem van a képernyőn (Windows tálca, macOS menü bár, ikonok) minden nap 8 órán keresztül, igaz csak 40% fényerőn, de lassan 3 éve használom és eddig nem égett be.
Játékra, főleg HDR játékoknál (de SDR is) pedig fixen mindig 100% fényerőn használom, de nálam változik, hogy mivel játszom. A legtöbb órám a nagy Zeldákban (200+) van ezen a képernyőn, 100% fényerőn, de a szívecskék szintén nem égtek be eddig. Pedig én még a pixeleltolást és logó védelmet is kikapcsoltam.Szóval no para, csak nyomjad és élvezd a tökéletes képminőséget.
-
válasz
Siegrune
üzenetére
Nem gond, hogy folyamatosan ott van bal oldalt a player ikon?
Nem lehet ezt kikapcsolni? Most nincs kéznél nekem a Switch, de mintha nekem nem lennének egyéb ikonok az NSO-s classicoknál. Ahol kiválasztod a játékot, a bal oldali menüsorban van settings, hátha ott van erre valami. -
playmore
tag
válasz
Siegrune
üzenetére
Oled TVn játszom úgy általában. Elvileg gond minden elem ami statikus és nem változik, tehát vicces módon elméletben egyáltalán nem szabadna Oled TVn játszani, max olyan játékokkal amiben nincs HUD. Tehát ha száz órát Zeldázol és ugyanott van valami az ugyanúgy baj mintha SNES játékban lenne ugyanott valami.
-
dunc
nagyúr
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ebből él... "jútyúber"
-
Siegrune
csendes tag
Nintendo Online játékokkal (NES, SNES, stb) játszik valaki OLED TV-n?
Nem gond, hogy folyamatosan ott van bal oldalt a player ikon? Én félnék így a beégéstől.Jó lenne, ha Switch 2-n erre lenne megoldás, már csak a Gamecube játékok miatt is, de az eddigiek alapján félek nem lesz
-
Alajos85
csendes tag
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Mindenképpen szeretnék előfizetni majd, ehhez keresek majd lehetőséget más "családjába" bekerülni. Itt is van Expansion Pack, csak olyan "családot" keressek?
Ezek a snes játékok így már élvezhető minőségűek lesznek?
Illetve elég egy Pro Controller? Ha néha valakivel játszok itthon, azokra az alkalmakra elég a második embernek a Joy Con?
Vagy nem olyan sok a két felhasználós játék itthoni felhasználásnál már? -
csaba951
veterán
válasz
Alajos85
üzenetére
Neked akkor nagyon ajánlott egy Switch 2 Pro controller beszerzése.
Ha előfizetsz a havidíjas Nintendo Switch Online-ra akkor tudsz egy kazal NES/SNES játékkal is játszani. Ha Expansion Pack-ost veszel, akkor meg egy csomó mással is. Mindkettőnél kapsz a normál Switch 1/2 játékokhoz felhős mentési lehetőséget.
-
Alajos85
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sziasztok!
Én most készülök, majd újra játszani.
Szuper nintendón nőttem fel.
Azóta nem nagyon játszottam. Volt egy szuper nintendo mini-m, megtuningolva az összes snes játékkal. Ezt csak azért engedtem el, mert borzalmas volt a képe a nagy tv-n.
Ha nem ilyen borzalmas én jól ellettem volna vele.Ha már Switch 2-ben gondolkodok, akkor, érdemes mindent már úgy vennem, hogy a Switch 2-höz gyártott kiegészítőket? (Pl. kontrollereket) Ügyesen kitalálták, hogy valójában ezekre érdemes benevezni? Főleg ha nincsen még semmilyen controllerem.
Tv-re lesz kötve szinte mindig, így pl. ez a Switch tetején megnyomni a gombot, az macerásabb lehet.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jogos, persze.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nintendo things...
Le speciel se xarom a pro kontrollert, de biztos sokan máshogy vélekednek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Pro 2 felé terelnek azzal, hogy kényelmi funkciók ott érhetőek el. Ismét jófejség.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
gainwardgs
üzenetére
Irigylem a szabadidejét
-
gainwardgs
veterán
Jézus Krisztus
[link]
-
Pörgettem redditet, ahol szembejött, de azóta nem találom: azt írta valaki, hogy a Switch 1-es Pro kontroller bár működik majd az új konzollal, de bekapcsolni nem tudja majd. Erről volt valami infó?
-
kicsako
őstag
Mondjuk PS5nél akkora csúszások voltak hogy a legtöbb előrendelő hónapokkal később kapta kézhez a konzolt
Én 3(4) helyről is előrendeltem a PS5t, mindegyik helyen kb. 1órán belül ahogy megjelent az előrendelési lehetőség:
Media Markt - Ez megérkezett megjelenés napján
Konzolvilág - Márciusra kaptam meg
Alza - Április elején kaptam meg
Emag - itt visszamondtam mert az ügyfélszolgálat használhatatlan volt -
-
Bad Pritt
félisten
Jó hír!
Ez lehet csak az én figyelmem kerülte el, de a Patapon 1+2 Replay elérhető lesz EU+Asia régiókban fizikai formában is, csak az amerikai piacot kezeli úgy a Bandai továbbra is, mintha pestis lenne minden utcasarkon. Ebből így sanszosan vétel lesz.
-
Crvsh3R
senior tag
Új konzol megjelenésekor ha előrendelésben lett megrendelve, akkor azt nem szokták valamennyivel előbb kipostázni?
Soha nem rendeltem elő konzolt, de mintha korábban máshol olvastam volna, hogy 1-2 nappal előbb megkapták. -
cactuar
senior tag
Gameday Iroda Imi kipróbálta a Switch 2-t.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
+ kamera (anélkül nem S2 az S2
) -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alap
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaajmar, nem ugy, de valami kis ph szintu boomer/beginnert siman lehetne
-
Baltazár123
őstag
válasz
morfondőr
üzenetére
ez jó

Egyébként a sok ember, akik jajveszékelnek a switch2 árai miatt nem veszik figyelembe, hogy az N csökönyös árazási politikája miatt a használt piac is teljes egyedi lehetőséget ad. 2019-ben vettem meg a mario odyssey-t és most forintra ugyanannyiért eladható lenne vagy megvehetném újra. Persze a forint már sokkal kevesebbet ér, de a forintban kifejezve, annyi.
Egy jellemző példa másik konzolból: megvettem a far cry 6-t, hogy majd kijátszom, de nem volt időm, meg nem is tetszett, félretettem. 1,5 évvel később néztem és 16 helyett, már csak 6e volt az ára, 10e forinttal tudtam volna olcsóbban elpasszolni. Inkább megtartottam, hátha egyszer befejezem.
A switch és várhatóan a switch2 is sokkal jobban tartja az árát, ha mondjuk a steam deckhez hasonlítjuk. Ezt is elfelejtik hozzáadni a képlethez.
Mondjuk én se szeretek játékokkal seftelni, meg idő is, ide menjek oda menjek stb, de mondjuk ilyen játékárak mellett már nyilván rászánom az időt.
Szóval a sok jajveszékelés annyiban nem igaz, hogy a többi konzolon csak ki kell várni, amíg a shopban olcsóbb lesz. Itt nem lesz, viszont a használt játékokat megveszi valaki x forintért és ugyanúgy x forintért el tudja adni, akár mint a fenti példa mutatja, 6 éves !!! távlatban is. A gyűjtők csesznek rá, az igaz, meg akiknek minden a shopból kell.
-
pzstm
titán
Legyen mar Junius 5
-
morfondőr
addikt
FB-ról loptam

-
Moby
veterán
Írtam már korábban: a videójátékok irracionálisan olcsók. Többek között ez vezetett oda, hogy irtózatosan sok a szemét, az általános minőség egyre csak romlik, illetve a tehetséges emberek otthagyják ezt a pályát. Egy kiszámíthatatlan, pénzt alig termelő, rendkívül sok kockázattal járó orosz rulett belőle, ami lassan már senki számára nem vonzó. Leszámítva a kockázati befektetőket. Ha ez nem változik meg, marad az, hogy AI fogja előállítani a tartalmakat ebben az ipari méretekben, ami most megy.
-
Rony949
őstag
Ugye én a Mario Kart-os bundle-t tervezem megvenni, de nem akarok a Switch 2 megjelenésénél csak és kizárólag a Kart-tal meg Zeldával játszani, amivel már amúgy is rengeteget toltam Switch 1-en. Szóval elgondolkodtam hogy mi mást vehetnék még a gép mellé és eddig a pontig nem is realizáltam hogy a Hogwarts Legacy is június 5-én jelenik meg.
Pc-re már számtalanszor megvehettem volna, többször is gondoltam már rá. Felbontásban és teljesítményben jobban is járnék vele, mert Steam-en már veszett olcsóra le szokták árazni, de basszus ez a játék pont olyan, ami handheld módban nagyon adná.
Szóval ha a Switch 2 kiadásnak tisztességes árcédulája lesz, akkor a Hogwarts Legacy lesz az én +1-em a géphez.

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg jopar massal. Tobb mint 4 eve van LG Oled CX-em