- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erer1000
üzenetére
+1. Bár nekem nincs közvetlen vadász ismerősöm, de én is úgy tudom, hogy a "kompenzáló fotózkodó" kisebbségen kívül ez egy komoly és szükséges szakma.
Folyamatosan számolva van a vadállomány és megvan, hogy mely területen éppen mit és mennyit szabad kilőni.
Továbbá nem is értem ezt az érvelést, hogy "szimpla gyilkolászás kedvtelésből". A lelőtt állatot hasznosítják, elfogyasztják, akkor ez mivel rosszabb mint a vágóhidas tömegtermeléssel leölt állatok sorsa? -
playmore
tag
válasz
erer1000
üzenetére
Sajnos erről egy pisszenés sem volt idáig. Remélhetőleg nem azért mert csak a minimum minimumát teszik bele. Amit mondasz, a max fps/felbontás kellene, hogy legyen az alap, illetve személyes kívánságom az lenne, hogy a Switch 1 dokkolt szintjét hozza handheldben is a Switch 2 ami sokkal inkább illene a 1080p képernyőre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Robotporszívók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish