Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Másnál nincs olyan, hogy MKW közben az online ellenfelek kb. csak megjelennek a semmiből? Mintha hálózati hiba miatt nem valós lenne az egész.
Többször megfigyeltem, hogy rálövök a másikra és eltalálja de a végén mégsem, sőt előrébb ugrik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ugy latom senkinek nem kell itt videken, ugy torlom

-
szabonagyur
félisten
Ha kiszallitana Alta NYH-n valakit erdekli MK bunddle? Ha nem lemondom

-
szabonagyur
félisten
KV hivott, nekem kiszallitas de megjelenes napjan itt lesz (GLS vegul, foxpostban nem biznak).
-
szabonagyur
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Par eve (covid alatt) tescoban clbucarddal 50% volt minden switch jatekra, be is vasaroltam, fele meg folias
-
szabonagyur
félisten
válasz
Siegrune
üzenetére
Mivel itt minden bolt ahol elő tudod rendelni majd Cseh/Lengyel meg Németországból szerzi be, így ezt senki sem tudja megmondani, hogy milyen készlettel fognak gazdálkodni szerintem.
Még lehet az sem számít náluk, hogy Te ma rendeled, én meg hetekkel ezelőtt megtettem.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
kicsako
üzenetére
Arra próbálok utalni hogy egy ilyen játékot ki lehet hozni akkora összegből is hogy 40euróért áruld és akkor is megtérül.
Akkor irány minden Apple téma, meg minden flagship telefon téma és lehet mantrázni, hogy ezt ki lehet hozni tized annyiból.
Amúgy meg miért akarsz minden áron meggyőzni embereket?
-
szabonagyur
félisten
válasz
kicsako
üzenetére
senki sem játszana ha nem nínótendó karakterek lennének benne
És miért olyan gond ez szerinted? Nem kell feltétlenül minden mögött nagy elméletet felállítani. Simán elszórakoztat embereket a szerinted gagyi MK is.
Akinek megfelel vagy éppen ez kell neki az megveszi, akinek meg túl sokba kerül vagy a Forza is megfelel, játszik azzal.
-
szabonagyur
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Kérdés honnan szerzi be a KV meg Alza itthon...
Mert a Nintendo.hu ugyan hivatalos partnernk írja, de ha jól rémlik az oldal is csak valamelyik legyen/szlovák hasonló oldalnak a magyarra fordítása.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szinte eltalaltam
-
szabonagyur
félisten
Befagyott ott is a kép?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
150e az Oled most, jóval!!! gyengébb hardverrel, szerintem simán várható.
De meglátjuk.
-
szabonagyur
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem ez 200-230e alatt nem lesz.
-
szabonagyur
félisten
Ki honnan rendeli elő?
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest