Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
New Switch 2 leaks:
Newegg leaked Switch 2 2025 games!
- Metroid Prime 4: Beyond
- New 3D Mario
- New Mario Kart
- A Legend of Zelda Remake/Remaster - Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition
- Pokemon Legends: Z-A
-
Szabi®
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Akkor neked nagyon jó V1-egy lehet, mert az én V1-em 4 méterről már csak halvány egysávos Wifit észlel, és a videókat meg sem tudom nézni magában a store-ban, akad droppol, aztán hagyom is a francba. Az Oledemnél jobb volt ilyen téren a helyzet, az valamiért jobban fogta a wifit.
-
TrishtanAG
senior tag
Hát, pedig technikailag mégis valamit elrontanak az N-nél, mert még az év végén nyomkodtam egy csomót a Miles Moralest Ps5-ön, amikor leárazták a Premium Plust egészen szépen. És sem pixelesedés, sem input lag nem volt.
A trottyos V1-em meg, ami már csak folyamatos töltésről megy, a maga kb .10 megabites wifijével úgy az idő 90 %-ékában tökéletesen játszható Pc-s game streaminget produkál.
Ha a Switch 2-be normálisabb wifi chippet tesznek, akkor lehetséges lenne a hibátlan felhőjátékos élmény, csak kérdéses, hogy a Nintendo mennyire akar elmenni efelé most, hogy az új hardver nem egy, hanem kettő kenyérpirító erejével vetekszik majd
-
Szabi®
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A nagy bitrate-es játékokkal van gond, nem az ori és hasonlók a gond, hanem a nagy/komplex fps játékok. Village/Plague Tale stb. stb. Valaki nem érzékeny rá, nem érzékeli, hogy a lenyomott gomb és a képernyőn az interakció nem egy időben történik, valaki pedig azonnal észleli. Én ezt a fajta gaminget már minden platformon mellőzőm. Számomra a cloud gaming csak egy "parabola előfizetés" amivel nincs önrendelkezési jogom, és sokszor sz@r is a "vétel".
-
tl-x
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Én a kék oldalon nyomom Portal-al gépről és felhőből nekem is minden sima. Szerintem jó háttérrel megoldják itt is.
-
TrishtanAG
senior tag
-
Jacob Gibbs
tag
Nintendo Life ír egy Switch 2 kiegészítőről amit lehet már előrendelni, és várhatóan tavasszal szállítják.
Ha ez ebben a formában megállja a helyét, akkor még június előtt a boltokba kerülhet a Switch2.
-
kicsako
őstag
Pletykák szerint a februári nintendo directen egy Fire Emblem remake várható utolsó dobásként a jelenlegi konzolra.
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Körökre osztott vagy egyéb nagyon lassú játékon kívül én semmit nem leszek hajlandó felhőből játszani, soha!
Nem tudom hányan vannak még ezzel így, de a nagy latencyt egy pörgős játékban a laikusok is észreveszik szerintem, nem kell hardcore gamernek lenni. -
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az MS már a sima switchre is szeretett volna cloud gaminget, de már nem emlékszem pontosan miért, de az megrekedt. Azt hiszem az N elhajtotta őket.
Az N ugye szép nyereséggel adja a konzolt is, bolond lenne erről lemondani, de talán 5-10 év távlatban megadja magát. A mobilnetek sokat fejlődtek, 6-7k körül már vannak korlátlanok és hozzá egy cloud előfizetés, tippre 15k körült. Havi 20k, ami nem kevés, de ha összeadja az ember, hogy mit elkölt a konzolokra.Akinek van játékra optimalizált cloud megoldása az nagyot kaszálna rajta, ha a jelenlegi konzolos játékosokat sikerülne akárcsak fele arányban átterelni egy cloudra. Az MS-nek pont van egy ilyen szolgáltatása
a sonyinak is ők adják a hátteret a cloudhoz. Meg okés, hogy a vason is keresni akar az N, de talán még az ő fantáziájukat is megmozgatja, hogy van kb 1 milliárd (vagy több, alsó becslés) olyan okosteló, ami simán futtatna cloud klienst, meg a rengeteg pc és egyéb kütyü.
-
Szabi®
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Egy Astral Chain-t én is megnéznék felpimpelve. Helyenként már így is majdnem ps4 szint.
#1358 tl-x nemhogy a Village-et adnák inkább ki, az volt az eddigi legjobb Resi.
Halo-ból is a packban lévő részek 10-20 évesek. A Combat Evolvedet "csak" 23 éve játszottam ki, és semmi maradandót nem adott, akkor már az Infinite lenne a jobb.
Remélem a Switch 2nél azért ritkábbak lesznek ezek a "visszanyúlunk 10-20 évekre, mert végre bírja a vas" mentalitást, el kell dönteni nintendoéknál, hogy nextgen, vagy retro konzol ? Mert ezekért a címekért nem Switch 2-öt kell venni, hanem egy p4 cetka riget 30-ért és ezekkel játszol . . .
-
kicsako
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem csodálkoznék ha az MS flight sim streamelve működne.
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
De csak be kell kapcsolni rajta a flight módot
-
Crvsh3R
senior tag
Nem, tökéletesen elvagyok a Switch-el. Elsősorban BotW és TotK miatt vettem, 99%-ban TV-n használom. Deck-et nem nekem találták ki. Egyszerűen csak nem értem, hogy a Fallout vonalat (az első rész óta tolom) miért nem portolták Switch-re, mert szerintem elméletileg vinné még a Switch 1 is.
Mondjuk azt sem értem, hogy pl. Brotato decemberben kijött DLC és a Borderlands 3 legutóbbi (talán szeptemberi) frissítése minden platformra kijött, kivéve a Switch.Azért reménykedem, hogy talán majd a Switch 2-vel ezek változnak.
-
Crvsh3R
senior tag
Én egy Fallout 3, New Vegas, 4-nek örülnék. 2 éve amikor vásároltam a Switch-et, akkor teljesen áttértem PC-ről, azon azóta nem is játszottam. Nem is értem, hogy ha a Skyrim-et átportolták, akkor a Falloutok egyikét miért nem.
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Pedig azt simán el fogja bírni szerintem. Nekem megvolt a D3 is switchre dobozosan.
-
morfondőr
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Van ott amit személy szerint sokkal szívesebben látnék remasterelve: Xenoblade Chronicles 2-3, Astral Chain és a Bayonetta 3, amibe már bele sem kezdtem, mert várom az új gépet.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
hát igen, de ezért jó üzlet ez nekik., minimális befektetés, jó haszon A wii u féle mario brost is kiadták egy az egyben, hozzácsaptak egy nyúlfarknyi luigi küldetést és teli áron
Persze megvettem, mert különben a gyerekek elüldöztek volna otthonról. Ha fizikaiban veszed, akkor elméletben nem kell duplán, mert eladod a meglevőt és akkor lesz egy jobb játékod, némi felárért.
Azt bánom csak, hogy volt egy jó áron eladó wii u akkoriban a játékkal ismerőstől és azt kellett volna inkább megvennem. Többe került volna, mint a játék switchre nyilván, de csak 20e-t kellett volna ráfizetnem. Mostanában inkább nem adom el a használt N vasakat, van egy érzésem, hogy ezeknek jó ára lesz egyszer. A wii u meg kis darabszámban került ki. dobozos, minden, na mindegy, ez már így alakult.
-
Yodamest
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én is a Zeldák kapcsán kérdeztem elsősorban, pont erre gondoltam, hogy azokon lehetne mit.
Igazából a leg-fairebb megoldás az lenne, amit sajnos nem sokan lépnek meg, hogy upgradelheted a játékot egy bizonyos összegért és akkor megkapod az újabb verziót. Ugye ilyen volt most legutóbb a Horizon Zero Dawn Remastered, nekem megvolt az alap complete edition játék és 10 euró fejében meg tudtam venni steamen az új verziót. Ez szerintem példamutató üzleti model.Nyilván olyan esetben nem várnám el én sem, mint mondjuk a PS1 Spyro trilogy amilyen módon fel lett újítva a Reignited verzióban, az hatalmas munka és ott teljesen értelemszerű a teljes árú vétel. Viszont ilyen felbontás felhúzás és esetleg kis extra fény-árnyék moddolás, amire a korábbi nintendo címek is szorulnának nem indokolja azt, hogy újabb 60-70 eurót ki kellene adni. És értem én, hogy "nem kötelező megvenni", de akkor sem tartom jó üzleti modelnek, hogy valaki kedvenc játékát kiadják egy jobb köntösben és ezért duplán kellene azt megvennie, ez nem indokolt semmilyen módon.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
simán el fogják játszani, amint eléri a switch 2.0 a kritikus eladott mennyiséget, hogy el lehessen adni a grafikailag frissített játékokból eleget. A fizikai játékokat el lehet adni és a switch 2.0 tulajok így ráfizetéssel vehetnek jobb minőségűt. Ez könnyű pénz mindenkinek, a többi kiadó is csinálja és ezért le fog hajolni a N is. Mondjuk sok játék olyan, hogy nem látom értelmét kiadni jobb grafikával, de van sok olyan, amin javíthat. Zeldákon sokat lehetne javítani például.
Ami más most, hogy a switch 2.0 visszafele kompatibilis lesz, a switch 1.0 nem volt az. Ezért nem lehet ugyanazt eljátszani, hogy kiadják a menőbb wiiu játékokat switchre gyakorlatilag változtatás nélkül.
Most csak olyanokat érdemes nekik kiadni jobb grafikával, ahol van is értelme a jobb grafikának. A zeldák jutnak eszembe elsőnek.
-
Yodamest
veterán
A switch 2 lesz rá esély, hogy a korábbi switch játékokat felskálázott 4K-ban teszi ki tévére vagy ugyanúgy 1080p-ben? Szóval a TV így folyamat kapcsolgat majd a felbontások között?
Másik, hogy vajon eljátsszák azt, amit a sony a PS5-el, hogy most majd sorra jönnek ki a switch játékok HD verziói switch 2-re? A Donkey Kong most jó példa lehet erre, vagy az még WiiU korszakból van, azért jöhetett a HD verzió?
-
Azt hittem a bejelentés videóval majd kevesebb lesz a pletyka, de hát tévedtem
-
kicsako
őstag
Ha igazak a hírek hogy mennyire részletes lesz a GTA6, akkor sztem kizárt hogy jön nínótendóra. a többi valósnak tűnik.
-
vm93hun
aktív tag
Huhh... hát elég nehéz helyzetbe hozott most ez az év, PS5 Pro upgrade és Switch2 vásárlása között választva. Esélyes, hogy inkább az utóbbi lesz, mert a sárga kazettás klón óta nagyon rég volt már Nintendo konzolom, és bár a korábbi gépek nem igazán vonzottak a tartalmaikkal, viszont elég sok Remaster készült Switch1-re amitől már érdekessé vált számomra. Márcsak azt a bizonyos BC listát kéne látni.
-
Norb79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennél egyel érdekesebb a dátum maga.

Nintendo hónapról hónapra szokta csepegtetni az excluzívokat, hogy az ember be tudja ügyesen építeni a havi költésbe azt a 60-70 dollárt/eurót, nem tudom, hogy releasekor mer e merészet lépni és mondjuk 3 is elérhető lesz egyszerre az új címei közül, vagy egyenesen ötöt, mert az első 5 a belsős cím a lenti listáról, ha jól látom. -
pzstm
titán
Rumoured games coming to Switch 2
-Mario Kart 9
-New 3D Mario
-Mario Odyssey 2
-Metroid Prime 4
-Zelda BotW Remastered
-FF VII Remake, Rebirth
-Cyberpunk 2077
-Elden Ring
-GTA 6, GTA 5
-Halo: The Master Chief Collection
-MGS Delta
-Alan Wake 2
-RE4 Remake
-Monster Hunter Wilds
-Microsoft Flight Simulator 2024
-AC Mirage
-The Division
-Rainbow Six Siege
-Mario Rabbids
-MLB: The Show
-Titanfall 2 and EA sports games -
pzstm
titán
Bangkokban egy atlag uzlet is ugy nez ki, hogy 50% Switch, 35% PC es 15% Playstation
-
Baltazár123
őstag
Azért volt sikeres, mert hordozható, ami évekig versenyelőny volt. Mert a gyereknek megveszed és/vagy mert sok felnőtt sem akarja elengedni ezeket a játékokat és maguknak megvették. Ettől függetlenül szerintem kevés embernek volt ez a fő konzolja, azért ez is hozzátartozik a történethez.
Arra leszek inkább kíváncsi, hogy amikor ennyi rengeteg működő switch van, akkor mikor meri elengedni a támogatást a nintendo. Másrészt viszont, ha kijönnek például a családi party játékok a switchre 1.0-ra is, akkor még kevésbé éri meg váltani, de ennyi sok 10 millió játékost nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Nyilván lesznek játékok, amit már a switch 1.0 vas nem bír el, de amiket mi használunk családilag, party játékok, azoknak nincs durva HW igénye. Elméletben még jó sokáig jöhetnek rá játékok.
-
Szabi®
veterán
Zelda Breath of The wild. Először a Switch nekem sem mondott semmit, elmentem mellette, aztán megláttam a játék rétegeit, komplexségét és kellett vennem egy gépet . . .
Sztem a Zeldánál ha nem működne a használt piac, pl egy kártyát csak 1 felhasználó játszhat, akkor abból azonosan annyi ment volna el, mint a Swicthből magából.
A másik haverom a Donkey+Mario-k miatt veszi folyamatosan a Nintendo gépeit. Nálam mondjuk elérte azt a Nintendo a Totk-al, hogy totálisan minden mást félreraktam, még az Elden Ring dlc-t is hajrázva nyomtam, hogy legyen már vége, és nyomhassam a Totkot, veszhessek el a világában.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom én is a játékok miatt vettem, Zelda, Metroid, Mario, Donkey stb... és ez lesz a kövinél is.
-
jcrk
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A ps5 pro az azért nagyon más.. az egy erősebb ps5. Egy generáción belül vannak. A Switch 2 egy új generációja a Nintendo konzoloknak.
A több milliós felhasználói szám pedig nem egyik napról a másikra lett meg a switchnek sem. Ha visszaemlékszel sokan voltak akik a Zelda után egy hónappal már temették is a Switchet, mert nincs rá semmi és csak porosodik. -
Farkassacred
őstag
Ha eleve csak lcd kijelzővel indítják, akkor 200 ezer alatt kell ennek maradnia még nyárig is.
Meg aztán nem szállhatnak el az árral nagyon, mert aztán a többmilliós felhasználói bázisból lenne pár százezres. Ez nem egy telefon amiért megéri sokaknak azt a 300-400 ezret kiadni, sajnos ezt csak játékra vesszük. Még egy nyavalyás netflix-et sem tudunk telepíteni rá.. Böngészőről meg nem is beszélve.. A Ps5 pro is rengeteg embernél kiütötte a biztosítékot, nem akarnak úgy járni szerintem. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
nem lehetett volna,mert nincs. az Atlan-t nem fejezte be az Nvidia...helyette készült el a Thor (aminek az alapja a switch2 soc)
ez elsōsorban az autóiparnak készül csak átlehet alakítani erre is -
JanR
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az árazás még így is megosztó lesz/lehet. Sokan amiatt is Switch-et vettek, mert nem 180-200e forint volt, mint a konkurense. Gondolom alapos kutatás folyt/folyik, hogy mi az, amit a sok millió felhasználó még kifizetne érte.
-
tl-x
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Tudom, N ilyen sajnos. Aztán majd kiadja egy 1 év múlva az OLED verziót, még egy lehúzás
. De pl.: PS Portal, iPad IPS kijelzői elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a sonyinak is ők adják a hátteret a cloudhoz.

. De pl.: PS Portal, iPad IPS kijelzői elég jók.