Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #6297 üzenetére
Láttam én is. Eszméletlen hogy egyáltalán eszébe jut ilyesmi a Nintendonak...
SzuperEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
Talán olvastátok, hogy a Switch-ben egy régi Nintendo golf játék van elrejtve.
Most kiderült, hogyan lehet aktiválni és ez az a dolog, ami számomra a Nintendo-t jelenti és kiemeli a többi konzolgyártó közül.
Az elrejtett golfjáték tisztelgés a sokunk által szeretett Iwata úr előtt
A Switch rendszerdátumát július 11.-ére kell állítani (Iwata úr halálának a napja). Utána a home screen-re kell kapcsolni és Joy-Con-okkal előadni a híres Iwata féle "direct" mozdulatot. Lehet, hogy nem sikerül elsőre, addig kell próbálkozni, amíg meghalljuk Iwata hangját és a Golf játék elérhetővé válik.
Itt a video, amiben megmutatják az aktiválást.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
KOHO
senior tag
válasz DonDennis #6294 üzenetére
Gameplay videok alapjan tenyleg gyonyoru a grafika, en is meg szeretnem venni, de elobb a Fifat veszem meg. Engem vilag eletemben hidegen hagyott a 30 vs 60 fps, sima ps4en is 30 fps volt a legtobb jatek, egyaltalan nem szurta ki a szemem, szerintem ezzel is egyutt lehet majd elni Egyebkent barmit ki lehet hozni a Switchbol, ez meggyozodesem, maximum nem 60 fps, de ki nem szarja le? 😂 Mit meg nem adnék egy 30 fps Gta5-ért 😂
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
DonDennis
senior tag
Megvettem a 2k18-t és gondoltam írok azoknak akik gondolkoznak rajta.
Pozitív:
Először is szerintem minden portot készítő példát vehetne a 2k-tól (itt pl az EA-re gondolok aki egy kigyomlált FIFA-t fog kiadni pár napon belül) . A játék semmiben nem szenved hiányosságokat a ps4 vagy Xbox vagy pc változathoz képest, ez nekem kicsit hihetetlen volt de a játék 1az1-be ugyan az. És ami igazán meglepő, hogy grafikailag a játék lenyűgöző, per pillanat a legszebb switch játék szerintem, de ahogy a netes videókat nézem, és hallgatom ezzel mindenki egyetért. Ps4 vs Switch összehasonlító videókban is eltörpül a különbség ami szintén a brutálisan jól megírt motor és optimalizálás miatt van. Aki szereti a kosaras játékokat egy pillanatig se fog csalódni. Ami viszont igazán hihetetlen, hogy az ember munkahelyen a kezében egy ps4 játékkal tud játszani mint grafikában mint fizikában mind minden kiegészítő tartalomban. Le a kalappal!Negatív:
Nyilván nem lehet elmenni több dolog mellett. Első, hogy a játék megkövetel plusz SD kártyát, valamint aki Magyarországon akarja megvenni akkor igen borsos áron juthat hozzá (digital 22.000Ft kártyát 20.000Ft). A játékot nyilván meg lehet szerezni olcsóbban tehát ott az ár nem szempont de még a 20.000Ft se vészes egy ilyen játékért (ps4-re is 19.000Ft lesz), ami meg mókás, hogy nem igazán akartam venni sd kártyát a switchez pc-t leszámítva világ életembe cd-n vásároltam játékokat mindenre, de a switch esetében mivel hordozható iszonyat jó ez, hogy sd kártyát vannak a játékok, tök jó hogy fekszik az ember és tol egy kis snippert majd 2k18 majd jöhet egy Zelda levezetés és fel se kell kelni, tehát elgondolkozok a fifa digitalis beszerzésén. De végére marad az utolsó negatívum ami talán a legtöbb embert bántani fogja a 30fps... szerintem ezzel sajnos nem lehet mit csinálni ilyen szép játékot ezek szerint lehet nem bír el a masina 60fpsel de se baj, ha az ember nem ps4 tv majd switch kézi mod kombóban játszik napi szinten felváltva akkor nem annyira zavaró. Fps droppot viszont nem tapasztaltam ami pozitív.[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
mobbo
senior tag
sziasztok
help pls
honnan lehet legolcsóbban switch+splatoon2 rendelni? vagy olcsóbb a nem bundle és digitálisan venni egy s2?
nem fontos, hogy magyar forrás legyen, eu is jó
vagy érdemes várni karácsonyi akciókra?
köszi -
Bazsi1987
őstag
Lesz szerintetek fifa demo switchre? Ha nem akkor rossz előérzetem van a dologal kapcsolatba😣
-
MODERÁTOR
Aszongyák, hogy "In the settings, there is an option to change your theme which has posed the theory that maybe Nintendo will sell themes based on games & characters later on" Nem emlékszem, de lehet, hogy tényleg van ilyen...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
aya
addikt
Mission
Collected for completing: Register a Nintendo Switch Game Card (eShop value: >£50.00) ( zelda )
+ 16
Mission
Collected for completing: Register a Nintendo Switch Game Card (eShop value: £40.00-49.99) x2
+ 28 ( bomberman+1-2 switch )Elég furán, érték alapján dobja a goldot.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
MODERÁTOR
Egy példa (nem jelöltem, melyik gold, melyi platinum, az előbbi hozzászólásból következik)
Your points 260 Platinum 36 Gold
Points expiration / Points history /Point summaryPoints history
9/17/2017 Reward Redeemed for: Metroid: Samus Returns - Samus Aran (Theme) Review your download code − 20
9/11/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
9/6/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
8/28/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
8/24/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
8/16/2017 Mission Completed: Nintendo eShop purchase: £18.00-24.99 (incl. tax) + 30
8/14/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
7/31/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
7/27/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
Reward Redeemed for: Art of Balance Review your download code − 90
7/16/2017 Mission Completed: Nintendo games survey + 30
7/13/2017 Reward Redeemed for: PIKMIN Short Movies 3D Review your download code − 50
Reward Redeemed for: 50% Discount on Super Mario Land − 20
Reward Redeemed for: White Flower Patch − 30
Reward Redeemed for: Gold Bowser Statue − 80 − 220
Reward Redeemed for: Gold Peach Statue − 80 − 220
Reward Redeemed for: Gold Mario Statue − 300
7/12/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
7/6/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
7/2/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
7/1/2017 Other The points have expired − 60 − 50
6/28/2017 Mission Completed: Nintendo eShop purchase: £9.00-17.99 (incl. tax) + 20
6/21/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
6/13/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
6/8/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
6/2/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
6/1/2017 Other The points have expired − 60
5/9/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
5/2/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
5/1/2017 Other The points have expired − 410
4/25/2017 Mission Completed: Clear World 6 (full game required) + 50
Mission Completed: Clear World 5 (full game required) + 50
Mission Completed: Win 3 times in Toad Rally (weekly: 12 a.m. Monday to 11:59 p.m. Sunday) + 50
Mission Completed: Play Toad Rally (daily) + 10
Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
3/22/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
3/19/2017 Mission Completed: Collect the My Nintendo sign-in bonus (weekly) + 30
Mission Completed: Sign in to Miiverse (weekly) x3 + 90
Mission Completed: Sign in to Nintendo eShop on a Wii U or Nintendo 3DS system (weekly) x3 + 90
Mission Completed: Keep promotional e-mails set to "Receive from Nintendo" (monthly) + 10
3/17/2017 Mission Completed: Register a Nintendo Switch Game Card (eShop value: >£50.00) + 16
Mission Completed: Register a Nintendo Switch Game Card (eShop value: £40.00-49.99) + 14
Mission Completed: Register a Nintendo Switch Game Card (eShop value: £35.00-39.99) + 12
3/14/2017 Mission Completed: Register a Nintendo Switch Game Card (eShop value: £40.00-49.99) + 14
Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
3/8/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
3/1/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
2/23/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
2/16/2017 Reward Redeemed for: The Legend of Zelda: 30th Anniversary Theme Review your download code
− 300
1/31/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
1/28/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
1/27/2017 Reward Redeemed for: Toad − 0
1/21/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
1/9/2017 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
1/1/2017 Other The points have expired − 280
12/29/2016 Mission Completed: Nintendo eShop purchase: £4.50-8.99 (incl. tax) + 10
12/21/2016 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
Mission Completed: Nintendo eShop purchase: £9.00-17.99 (incl. tax) x2 + 40
12/16/2016 Reward Redeemed for: Toad − 0
12/15/2016 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
12/1/2016 Other The points have expired − 190
11/29/2016 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
11/27/2016 Mission Completed: Nintendo eShop purchase: £4.50-8.99 (incl. tax) + 10
11/3/2016 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
11/1/2016 Other The points have expired − 210
10/26/2016 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
10/23/2016 Mission Completed: Collect the My Nintendo sign-in bonus (weekly) + 30
Mission Completed: Sign in to Miiverse (weekly) x2 + 60
Mission Completed: Sign in to Nintendo eShop on a Wii U or Nintendo 3DS system (weekly) x2 + 60
10/20/2016 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30
10/11/2016 Mission Completed: Sign in to Miiverse (weekly) x4 + 120
Mission Completed: Sign in to Nintendo eShop on a Wii U or Nintendo 3DS system (weekly) x4 + 120
Mission Completed: Keep promotional e-mails set to "Receive from Nintendo" (monthly) + 10
10/5/2016 Mission Completed: Sign in to your Nintendo Account on the official Nintendo website (weekly) + 30....
4/2/2016
Mission Completed: Sign in to Miiverse (weekly) + 30
Mission Completed: Sign in to Nintendo eShop on a Wii U or Nintendo 3DS system (weekly) + 30
4/1/2016
Point Code Collected via point code + 200
3/31/2016
Mission Completed: Link your Nintendo Network ID to your Nintendo Account + 100
Reward Redeemed for: Point Box − 50
Mission Completed: Sign in to My Nintendo + 100Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Types of points
You can earn My Nintendo points by completing missions.
There are two types of My Nintendo points: Platinum Points and Gold Points. Each type of points is earned in a different way and can be redeemed for different types of rewards.Platinum Points (Valid for 6 months after you collect them)
Points earned for using various Nintendo services. These points can be redeemed for any reward that requires Platinum Points.
Points earned for using Nintendo smart-device apps (Fire Emblem Heroes, Super Mario Run, Miitomo)
The type of points you get depends on the app. Please note that you can't redeem points earned in one app for a reward specific to a different app.Gold Points (Valid for 12 months after you collect them)
Points earned by purchasing digital games from Nintendo eShop or the Nintendo website (where available). Points can also be earned by purchasing packaged Nintendo Switch software. These points can be redeemed for any reward that requires Gold Points.You can check the points you've collected, the points you've redeemed, and any points that have expired by going to Points history in the menu.
Important Information
The methods to acquire points and the types of points available will vary by country/region.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Madwe
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
woros
őstag
Ha amerikai amazonról megveszem a mario kartot pl. és beváltom az eu accomon átállítva usa-ra, majd vissza eu-sra, akkor az európai játék mentéseit átveszi?
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #6262 üzenetére
Igen és egy helyre gyűlnek a pontjaid.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Ha van mar nintendo idm a 3ds miatt azt tudom hasznalni a switchen is?
.
-
DonDennis
senior tag
válasz Darth_Revan #6260 üzenetére
Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz Darth_Revan #6258 üzenetére
Lehet én vagyok a béna de nem találtam amazonon digitalis switch 2k18-t :/
-
Darth_Revan
veterán
válasz DonDennis #6256 üzenetére
Vaaaagy ha nem akarsz ennyit kinlodani akkor magát a játékot veszed meg digitálisan az Amazonon és már magát a jatekot váltod be az US accountodon.
NBA-t viszont úgy vedd meg hogy sokaknál van jelenleg olyan bug hogy karrier módban elveszik a mentesed (mindenhol platform érintett)
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok csak mielőtt megcsinálom leírom, hogy nem e gondolok valamit rosszul.
1., Csinálok egy US nintendo accot
2., Veszek ebayen egy 50$ és egy 10$ eShop gift cardot US store-ba
3., Ezután belépek a Switchen a US storeba rámegyek a 2k18-ra és kiválasztom a vásárlásnál a credit card alatti gift card lehetőséget és először beütöm az 50$ digital code-t majd azt mondja ez kevés és beütöm a 10$ codot is és elkezdi letölteni a játékot és örülök, hogy 6000Ft olcsóbban megvettem?"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
KOHO
senior tag
Nyomjátok a Splatoon2-t? Én most vagyok 24-es szintű Ki milyen fegyverrel megy?
-
Madwe
nagyúr
válasz koncsik #6249 üzenetére
Egyrészt nekem is volt akku% problémám de megoldódott (én is 1x merítettem csak le csutkára) másrészt a 4.hez:
kb 1 hétig nem használtam a switchet, csutkára lemerült. azonban töltőre dugva semmilyen jelet nem mutatott, hiába hagytam rajta órákra, mintha teljesen kuka lett volna. Dokkban is 1mpig bevillant a zöld led, utána semmi.Kifagyott, s a power gombot (én ugyan 30mpet olvastam, uh addig nyomtam) hosszan nyomás után elengedve, majd újra benyomva magához tért, s ekkor már 80% is állt az akku, azaz addig töltötte. A tanulság szvsz annyi, h ha full fekete a kijelző s semmire nem reagál, tölteni se lehet, valszeg csak lefagyott a szentem.
Azóta ezzel se volt baj.
Btw. megvettem a mario rabbidsot, sose vonzott az ilyen xcom féle vmi, nem tartottam elég összetettnek őket, erről is írtátok h nem nehéz. Na ennek ellenére szombat reggeltől kifulladásig nyomtuk haverral 3 csillagosra megcsinálni azért egyre nehezebb, s nagyon szórakoztató.
A local coop került még elő, jelentem van benne, ha az első világot megcsináljátok, azt hiszem onnantól elérhető peaches castlejénél az egyik épületben, azok is baromi jó 2 és 2 karakteres feladványok[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Frissíteném az összefoglalót, kérlek mondjátok el a véleményeteket, egészítsétek ki és osszátok meg a tapasztalataitokat!
Tervezet téma: SWITCH HARDWARE PROBLÉMÁK
1. Eláll a képernyő a készülék felületétől / A dokkoló ferde / A dokkoló megkarcolja a képernyőt
Házi megoldások:
- Megvásárláskor ellenőrízd, ha lehet.
- Képernyővédő fólia használata, üvegfólia erősen ajánlott, mert a műanyag fóliánál tapasztaltak ráolvadást.
- A dokkoló belsejében levő kiemelkedések mikroszálas anyaggal vagy egyéb kevéssé karcolódó anyaggal fedése.2. A Joy-Con-ok ok nélkül lekapcsolódnak
Javasolt a Nintendo márkaszervíz igénybevétele, ahol is az interferencia megelőzésére egy kis conductive foam-ot raknak be, elvileg ezután nem lehet probléma.
Meg nem erősített információk szerint változtattak a Joy-Con-okon is, újabbaknál már nincs ilyen probléma. Részletesen itt: https://www.cnet.com/news/nintendo-switch-joycon-desync-connectivity-issue-fix/3. Egyes matricák („skin”-ek) kárt tehetnek a konzolban (csak olyat használj, ami bizonyítottan biztonságos)
4. A képernyő villog és lefagy, akár a gép is lefagyhat.
Ideiglenes megoldást a hard reset (power gomb 15 mp.-ig lenyomva tartva, majd bekapcsolás) jelenthet, de gyakran visszatért a probléma. Itt azt javasolják, hogy azonnal kérjünk cserét, kérdés, hogy Magyarországon mennyire megvalósítható ez.5. Pixel problémák (dead pixels): a Nintendo ezt az LCD képernyők természetének megfelelőnek tartja, no problem. Lehet, hogy változik majd az álláspontjuk, az eredeti DS-eket még javították ilyen probléma miatt.
6. Töltés ill. töltöttség kijelzés: A kütyü nem töltődik fel, alacsony töltöttséget mutat mindig vagy nem is mutatja a töltést. Elvileg ezt firmware frissítéssel már javították, de a nintendo javasolt egy módszert, ami rengeteg időt vesz igénybe és addig javasolt ismételni amíg nem oldja meg a problémát.
Az alábbiakat csak akkor tenném be, ha valakinek még mindig van ilyen problémája:Ensure the console has the latest system update. The steps below apply to system menu version 3.0.1 or higher.
Set the Auto-Sleep mode to "Never" for "Playing on Console Screen" and for "Connected to TV."
Connect the AC adapter directly to the console until the battery is fully charged. If the battery charge indicator does not reach 100%, simply allow the console to charge for approximately three hours. The console can be in use while it is charging.
Once the battery is fully charged, leave the console alone for one hour with the AC adapter still connected to it.
Afterward, disconnect the AC adapter and allow the console to display the HOME Menu for approximately three to four hours. The remaining battery life must be depleted as much as possible.
Once the battery charge is almost depleted, power off the console by holding down the POWER Button for three seconds, then select "Power Options" > "Turn Off." Leave the console alone for at least 30 minutes.
Repeat steps 2 - 6 several times. The battery charge indicator will improve gradually by repeating this process several times.
So to be clear, Nintendo’s fix for this is to force your screen to stay on in order to drain the battery after charging it fully. A dead console will apparently take three hours to charge, four hours to deplete, then you don’t touch it for thirty minutes.
That’s a seven and a half hour process for one of these attempts, and Nintendo makes it clear you’re supposed to do this multiple times. So if you have, I don’t know, 14 to 72 hours to spare, maybe this insane cycle of charging and battery drain will help the problem.[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Egyedül várom a 3 nap múlva megjelenő SteamWorld Dig 2-t, vagy van sorstársam itt?
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, valaki megvette már az NBA 2k18at? Én meg akarom venni, gameplay videók alapján elég ígéretes.
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
A mentésekkel még mindig van az a mizéria, vagy már tud a felhasználó magának biztonsági másolatot készíteni?
Ha a játék SD kártyán van, akkor a mentés is az SD kártyára kerül?
-
Vebber
tag
Az új Mario 16990 Ft-ért előrendelhető. Olcsóbb mint az új Just Dance, vagy a korábban megjelent Zelda.
Hogy ilyen "olcsó"? -
MODERÁTOR
válasz szabzol #6238 üzenetére
Gamepark a hivatalos magyar Nintendo szervíz, meg kell kérdezni. Bár ha EU-s vásárlás, elvileg nem lehet probléma... van tapasztalata valakinek, akár másik, nem itthon vett N kütyüvel?
-
szabzol
csendes tag
Sziasztok!
Külföldön vásárolt Switch garanciális javíttatása megoldható itthon blokk ellenében? Elöre is köszönöm! -
Vebber
tag
válasz planbmokus #6212 üzenetére
Köszönöm, közben már a másink link alatt láttam.
6220 Koncsik. Igen rájöttem.
-
MODERÁTOR
válasz DonDennis #6233 üzenetére
Biztosan tudom, hogy egy ismerősöm az orosz eShop-ban sikeresen vásárolt OTP webkártyával (virtuális Mastercard kártya direkt webes vásárláshoz)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Darth_Revan
veterán
-
DonDennis
senior tag
válasz koncsik #6232 üzenetére
Köszönöm szépen, még annyi mert arra nem tért ki a videó hogy én a magyar cib/otp/... kártyámmal tudok vásárolni japán storeban? Csak mert egy angol oldalon úgy olvastam, hogy nem lehet de akkor az butaság?
-
MODERÁTOR
válasz DonDennis #6231 üzenetére
THX @ayo
ez alapján bármilyet tudsz, konkrétan a japánt mutatja meggyorsan beraktam az összefoglalóba is, ott csak egy angol leírás volt eddig...
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, találok valahol leírást, hogy kell USA vagy Japán account csinálni? Csak mert szeretném megvenni az NBA 2k18-at digitálisan (van 128-s sd kártyám a gépbe) de a magyar 70euro kb 22.000Ft árat azért úgy sokallom hogy mind USA mind Japán storeba 15.500Ft kb. Köszönöm szépen a segítséget (link is elég) és bocsánat a kérdésért mert gondolom sokan kérdezik ezt akik nem törzs forumosok.
-
horkovy24
senior tag
válasz Darth_Revan #6229 üzenetére
Úgy látom ez a játèkok SD kártyán lèvő technológia mèg nincs igazán kiforrva.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
KOHO
senior tag
válasz Darth_Revan #6227 üzenetére
Ez most komoly??? Akkor minek adják ki dobozosan? Rohadjanak meg, adjanak akkor mellé microsdt is
-
KOHO
senior tag
válasz Darth_Revan #6225 üzenetére
Amit tudok azt igyekszem dobozosan megvenni 😂
-
KOHO
senior tag
válasz Darth_Revan #6223 üzenetére
Köszönöm az infót, akkor ebből 64es UHS-3as kártya lesz.
-
Darth_Revan
veterán
U3-as sd-k esetében 90-100mb/S körül van írás és olvasás is, míg a régi sd esetében ha olvasás van is 80-90mb/S akkor az írás csak 30-40 körül van.
Most sok jelentősége nincs, de én olyan vagyok aki gondol arra hogy mi van ha lesz játék ami sűrűn ír az sd-re...pl NBA 2k18 esetében is 5gb a save file (bár ezt a rendszer memóriában tárolja)
Tehát nba-hez microsd-n kell 24 GB hely, a beépített tarhelyen pedig kell még extra 5 GB.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
válasz Darth_Revan #6221 üzenetére
Tehát akkor UHS-3 az ajánlott?
-
MODERÁTOR
válasz planbmokus #6212 üzenetére
Ha rákattintasz a Linkemre, az is erre vezet Azt gondoltam vebber rájött erre, mert megköszönte.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Most nézek microsd-ket, 64est akarok venni UHS-1 sebesség elég szerintetetk?
-
Adam_Shepard
addikt
MIvel járok jobban, ha itthon rendelem elő ezt a Marios Switchet vagy máshol? Garancia hogy s, mint működik?
Töltő- feszültségbeli különbség van?.
-
KOHO
senior tag
válasz Darth_Revan #6215 üzenetére
Szerintem az Usaban is 70, annyi, hogy ott $
-
KOHO
senior tag
válasz Darth_Revan #6207 üzenetére
Néztem én is az NBA-t, de 70 eurót szerintem nem ér, pedig must have listán van nálam. Egyébként nem októberre ígérték a játékot?
-
planbmokus
senior tag
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
MODERÁTOR
válasz horkovy24 #6208 üzenetére
Ha jól emlékszem, a wii U-t is eladtad, mielőtt az áhított Fatal Frame megjelent.
Itt is türelmesen várjuk a megjelenéseket, talán most beindulnak.
Ezzel együtt a N filozófiája a kevés, de jó játék (azt hiszem Reggie mondta (Nintendo of USA)).Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Akárhová viszed a Nintendo eszközödet, a GP fogja szervízelni.
Én a Nintendo forgalmazóval (Conquest) vagyok elégedetlen, de sajnos nem tudok a nyakukra járni... Ha elégedetlen vagyok valamivel, addig járok a nyakára a felelősnek, amíg el nem érem, amit akarok (ha nem derül ki, hogy lehetetlen).
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
válasz Darth_Revan #6207 üzenetére
Nyilván a megvalósitás miatt lehet a két játék között ekkora méretbeli különbség. A Zeldánál ami alacsonyan tarthatta a helyigényt az a párbeszédek hiánya meg a cel-shaded grafika bár inkább az utóbbira tippelnék.
-
horkovy24
senior tag
Szerintem ez a Gamepark féle szervíz egyszerűen katasztrófa! Nevetséges az egész. Egyébként én is igen erősen elkezdtem gondolkodni egy switch vásárlásán. Ez a hordozhatóság nálam elég nagy ütőkártya. Viszont még egy kicsit kivárok már csak a Wii U miatt lévő csalódottságom miatt is.
-
Darth_Revan
veterán
Most hogy vegre megjelent az NBA2k18, a sok talalgatas utan megvan a vegleges meret ami osszesen kell neki...22.98 Gb
Majdnem 2x nagyobb, mint a Zelda, pedig a Zelda-ban aztan van tartalom -
KOHO
senior tag
Sziasztok, tud arrol valaki valamit, hogy a Switch eladasok, hogy mennek mostanaban? Tartja meg a lenduletet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest