Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Uhhh... az 100 doboz arany fácán...
A 18 még okés... 20at azért ne érje el...

-
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
18-20k minimum a bethesdát ismerve
-
Dwayne Hicks
tag
...a Doom vajon milyen áron jön?
-
Dwayne Hicks
tag
Netán innen valaki a szerzője a supermario4ever.blog.hu -nak?
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Lesz Doomguy amiibo?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Passz.
PC-re, XO-ra es PS4-re valoban most jon, de a Switch kiadast mar alapbol ugy jelentettek be hogy csak jovore erkezik. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
A DOOM jon csak iden, Wolfie csak jovore.
-
fogtunder
nagyúr
én szinte nem is használom dokkolóban, max ha haver átjön Mario Kartozni, de azt lehet el is adom, mert nagyon nem az én világom sajnos. a Zeldát toltam még párszor nagy képernyőn, egyébként inkább leülök vele valahova és megy a kis kijelzőn a móka. ha nagyon le akarok ülni játszani, ott a gaming PC.
-
KOHO
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem!
-
boost
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Ettől ne ijedj meg, ez csak a túloptimalizálás része a dolgoknak. Én is ahelyett, hogy lazán könnyedén élveztem volna, túloptimalizáltam, ráadásul így stresszelt a játék nagyon. Ezt a játékot ne így játszad!

fogtunder: különben sikerült megoldani, hogy reggel megöntöztem a 90-100 növényt (3x3), majd futás a fürdőbe, ott energiavisszatöltés, és kb délben a bányában voltam, ahol teli energiával mindig volt időm letolni 5 szintet. Max egy famagszelettel. Csak ezekből a bogyókból jött kb 90ezer, plusz még a horgászat vagy bánya és a kagylógyüjtögetés, de túl stresszes. Most le is korlátoztam magam, mert nagyon rácsúsztam. (reggel 7 és este 9 között napi 4-5 óra).
Mostantól max 2.Ráadásul Switch nagy "előnye", hogy hordozható. Nem csak lakáson kívül, de lakásban is. Ezért míg egy klasszikus konzolnál le kell ülni a kanapé elé, és akkor ott már nincs ott a laptopod, hogy közben a számítógép dolgozzon, és értelmeset csináljon rajt, addig Switch esetében odaveszed magadhoz az íróasztalra, és onnantól kezdve véged.

-
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Az is jön Switchre?

-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Veszem.
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én is

-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Jelen

-
Adam_Shepard
addikt
Wolfenstein new colossust veszi valaki rajtam kivul switchre?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
nekem PC-n van benne szerintem egy jó 50-60 órám, de amúgy is mániám utána olvasni a játékoknak, hogy tudjam, mi hogy működik, érteni akarom a rendszert. lehet csak simán is játszani, lassan rájön az ember a dolgokra, de én ilyen vagyok, optimalizálni akarok mindent

simán lehet tolni full casual módban is, semmi nem lesz, kvázi végtelen a játék. -
KOHO
senior tag
Sziasztok, jelentem, ma foxposttal felküldtem a gamepark-ba a joyconokat, nem bírtam már tovább várni, tegnap végleg kiverte a biztosítékot. Folyamatosan leconnectelt játék közben, amíg dokkolón volt a gép és a grippel használtam a joyconokat. 2 méterre ültem a géptől, semmi akadály nem volt köztem és a gép között...
-
boost
veterán
Stardew Valley továbbra is fantasztikus cucc. A szabad óráim teljesen rámennek. Ha még esetleg valaki megvette Switchre, vagy játszott már PCn, nézzen át a Stardew Valley topikba. Próbálom feléleszteni. https://gamepod.hu/tema/stardew_valley/
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
üzenetére
Aliexpressről rendelj Tempered glass üvegfóliát rá! Nekem 0 perces korától az van rajta, tökéletesen illeszkedik, a képminőség és az érintés is hibátlan, nem zavarja, ütés és karc ellen is véd, illetve a dokkoló ki-be rakosgatáskor keletkező karc ellen is hibátlan!
Jah és pár dollár, érdemes venni minimum 2-3db-ot , tuti nem lesz gond rá soha többé! -
törölt tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ezeken a nintendo jelzésen kívül nincs is, más márka jelzés?
Láttad amiket linkeltemm neked?Platinumshop ajánlott bolt, milyen tapasztalatok vannak vele?
-
boost
veterán
válasz
üzenetére
Az érméket a dobozos / kártyás vásárlással is lehet gyüjteni, minden kártyát egyszer be tudsz regisztrálni a MyNintendo-ba. Mellesleg ha csak digitálisan lehetne gyüjteni pontot, akkor sem érné meg CSAK EZÉRT digitálisat venni. Ezek a pontok szinte semmit nem érnek, emiatt nem éri meg drágábban venni bármit is.
Én azt a fóliát használom, amit a gyári tokhoz adtak. Meg vagyok vele elégedve, nagyon. Tokkal eggyütt volt kb 6ezer forint, az 576ban.
-
törölt tag
Nem teljesen világos az Odyssey. Alábbi cikkben azt Írják, hogy a megszállt karaktert egy második játékos irányíthatja. Videó alapján jól tévedek, hülyén van fogalmazva, és alap esetben ha egy játékos játszik, Mario beleugrik, és a megszállt karaktert kell irányítani? Két játékosnál pedig lehet az, hogy egyik Mario, másik a karakter?
Gorilla Glass fóliát használ valaki? Mediaban 5ezer körül láttam, ez teljesen karcálló?
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
De a kartyaknal is lehet redeemelni az arany pontokat, igaz csak egyszer.
-
törölt tag
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
üzenetére
Club Nintendo
Azok a kaparókódok igazából nem kedvezmények voltak, hanem különféle ajándéktárgyakat tudtál vennél rajtuk. Amit Mo-ra ki sem postáztak
Ezt pár éve elkaszálták, ehelyett van a My Nintendo. Más kérdés, hogy sok értelmes akció nincs ebben sem. -
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nintendo Club volt ha jól emlékszem.
Szerk.: Jól, ez volt korábban:
[link]Még mindig van olyan Wii U játék, amihe kaptuk, de már beváltani nem tudtuk.
Na valami ilyet hiányolok most, és a játék dobozban semmi nem volt.
-
törölt tag
válasz
fogtunder
üzenetére
A 2 azért van mert egyik éjszaka adatvesztésem volt, és elúszott vele a belépési jelszavam is, és mivel itt a regisztrációhoz kénytelen voltam új email címre is (mivel a freemailes ide valamiért nem jó), aminek ugyanaz volt a jelszava, így oda sem tudok belépni, hiába kérnék újat.
Ha nagyon titkolózni akarnék akkor nem ennyit változtattam volna rajta. Egyébként ha tudsz segíthetsz, ki tudná itt esetleg azt helyreállítani.....Koncsik - Nem találom, hiába keretem rá, ha tudod hanyas hsz.-ban található, add meg nekem.
Válasz a kérdésedre fent.
Ha a szívemre vettem volna a sapkás "esetet", csak utólag szóltam volna az MM akciórol.
Pedig függetlenül attól, hogy néhányan milyen bölcsen, barátian viselkedtek, az fontos tud lenni annak, aki szülő, és kedveskedni szeretne valamivel, ami különleges, nincs minden osztálytársnak, és szereti Mariot mint ikonikus figurát.Más, A Wii U lemezes játékaihoz mindig volt csomagolva kedvezményre jogosító szelvény.
A switchnél nincs ilyen? Mario Kart dobozában csak egy kártya volt, ami magát a játékot tartalmazza. -
válasz
üzenetére
Köszönjük, ez jó ajánlat a MM-ban, én annyit tudok, hogy a Westend-ben van több darab.
KOHO rakott fel képet a problémáról, ha jól emlékszem.
Erre sem kell válaszolnod, a korábbi kérdésemhez hasonlóan, hogyhogy új regisztráció kellett ide?
Ha nem szeretsz itt fórumozni, nem kötelező. Csak vigasztalásképpen mondom, hogy én is irogatok itt olyan topic-ba, ahol az "őslakosok" nem igazán foglalkoznak a hozzászólásaimmal ill, néha úgy érzem, hogy kioktatnak, nem is teljesen jogosan... de a téma érdekel, volt hasznom a topic olvasásából, így simán túllépek az említetteken, nem veszekedem velük. -
-
törölt tag
válasz
TomBennet
üzenetére
Lehet.
Szinte az összesben van. Kíváncsi voltam én is, ezért kértem megnézni gépben, az eladó pedig rendes volt, megnézte a készleteket. Pesten van ahol közel 10 db is van raktáron.
Nem igazán kell senkinek, még most sem.Siess ha érdekel mert csak 2 napig tart, ma, holnap. Azonban mivel 20 éves az MM, és egész hónapban vannak akciók, aki mer az lehet, hogy nyer, és a végén valami nagy durranást is kifog, még jobb áron mint most.
Koho:
Mutass már képet a te kilógó kijelződről. -
törölt tag
Mivel olyan "jó fejek" voltatok, cserébe jelzem alábbiakat spórolás végett.
A kritizált Media Markt most is akcióz, fele áfával lehet vásárolni gyakorlatilag mindent.
Így nintendo is benne van, kedvezmény mértéke 10,63%.
Új swith konzol pl. 98k.Engem komolyan érdekelne, hogy mivel a Media Markt, 576-on kívül nincsenek komoly akciók a megjelenés óta, mitől ne érné meg már ccsak ezért tőlük vásárolni??
-
Rathrol
senior tag
Köszönöm a válaszokat, szerintem 3DS XL lesz.

-
fogtunder
nagyúr
-
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Nintendo switch vásárlás előtt állok, pár kérdéssel szeretnék tisztába lenni, amit sajnos összefoglalóban sem találtam.
1. Videó/zene lejátszására alkalmas?
2. Internetet igényel játék közben? (single gondolok persze)
3. Böngészni lehet rajta?
4. Itt is van olyan előfizetés mint a ps/xbox a ps+/gold, ha igen milyen plusz dolgot adnak?
5. Wifi van rajta?Leginkább ezek érdekelnek, mivel külföldre megyek ki és szeretek szabadidőmben játszani így csak a switch kerülhet szóba.
-
boost
veterán
"Kipróbáltam" ma is, szuperaddiktív.

Csak még egy nap, csak megöntözök, mg egy szintet a bányában.. és így repültek az órák.

-
Vebber
tag
Verd jobban a "nyálad". Ilyen esetben vetess fel jegyzőkönyvet, ha visszaküldik úgy, hogy ugyanolyan szar, semmit nem csináltak vele újabb jegyzőköny arról, hogy a hiba kijavítva nincs.
Átvétel előtt fogyasztóvédelemmel konzultálni, a konkrét hiba tudatában, elmondani, hogy nem történt javítás a jótálási/garanciális időn belül, javasolják-e az átvételt.Az üzletben nem az eladó kisaszonnyal, hanem az áruház vezetővel beszélni. Tájékoztatni mi történt, pontosabban mi nem történt, döntésed szerint békéltető testülethez, bírósághoz fordulhatsz.
ezeknél lehetőség van szakértő bevonására is. Ha az megállapítja, hogy a hiba valós, akkor utána nincs mellé beszélés tovább. -
KOHO
senior tag
-
Vebber
tag
Az nem teljesen érthető, ha új korától megvannak ezek a hibák, miért nem vitted vissza vásárlás után rögtön?
Továbbá miért vetted át, ha nem javították meg? Az nem magyarázat, hogy nem lóg ki eléggé.Ilyen esetekben jön az itt sokak által szidott Media Markt pl. A hibás készüleket hozzájuk is be lehet vinni.
Ha a "szak"szervíz leszarja, akkor kisebb-nagyobb vitával náluk el lehet érni a cserét, míg a sufni boltok esetén csak hivatalos úton, sok idő elteltével.Egyébként teljesen igazad van. Nem egy filléres cikk.
-
boost
veterán
Szuper a SV, pont olyan, mint számítottam rá. Ez nem egy AAA cím. Azért vártam meg a Switch kiadást, mert az volt a tervem, hogy ez lesz az utazgatós játék, olyan utazós és hotel időkre, ahol az idő úgy is el van cseszve. Amúgy sajnálnám ilyenre a 60-80 órát.
Nagyon aranyos, és tényleg látom, hogy addiktív lesz. ( Még egy napot, és befejezem, még egy napot, gyorsan ültetek valamit és befejezem, jaj még meg kell öntözni..)
-
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Magamtól nem kezdek el játszani vele, de ha mégis, nehezen hagyom abba

Ha a gyerekek barátai is itt vannak, mindent visz, imádják. Mintha azt venném ki az üvöltözésükből, hogy a karakterek nem kiegyensúlyozottak - vagy csak ők nem tudnak minden huncutságot
-
KOHO
senior tag
Az létezik, hogy a joyconokat nem tölti a switch akkor, ha maga a gép 100%-on van? Amikor nem töltötte fel a joycont sem a töltőre dugva a switch, sem a dokkolóban, akkor maga a gép mindig csurig volt. Most viszont fogtam, lemerítettem teljesen, majd feldugtam a joyconnal együtt töltőre, játszok vele és feltöltött a jobboldali joycon is
Érti ezt valaki? -
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
igen, szellemi örököse
-
KOHO
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
576 az egy konzolbolt, abbol is a legszarabb, de ez nem indok arra, hogy nem lehet ott kapni semmit.
-
KOHO
senior tag
Egy kérdés: Mi folyik a Nintendo Switch konzollal Magyarországon? Bementem az 576-ba Pécsen, volt 3 db játék, 0 tartozék. Bementem a Media Marktba, se játék se tartozék se semmi. Mi folyik itt? Ennyire viszik vagy ennyire nem árulnak hozzá sehol semmit?
-
boost
veterán
Megvettem a Stardev Valley-t, de most Legóznom kell. Este kipróbálom, és majd beszámolok. Kb március óta vártam, hogy végre megjelenjen Switchre. Addig nem vettem meg más platformra.

-
bakter24
őstag
Mikor veszek egy terméket, én is mindig reménykedem, hogy nem kell a garanciát igénybe vennem, vagy nem megy tönkre garancia idő lejárta után 1 nappal. Viszont ha mégis, akkor a mérgemen át azért azt látom, hogy nem az egész széria hulladék, csak pechem volt. Note 7 és hasonlók nyilván kivétel
Nyilván a százalék meg a statisztika annak nem vígasz, akinek a szőrös mikrofon jutott, de a
-nak én sem vagyok őszinte híve. -
KOHO
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
El vagy tájolva haver! Legutóbb amikor visszaküldtem, szartak rá, ugyanúgy kilóg a kijelző, azt mondták, hogy nem eléggé. Az akksival se csináltak semmit, bár azt utólag a nintendo szoftver frissítéssel javította. Szóval jogosan ugatok.
-
Adam_Shepard
addikt
Amúgy a múltkori problémámhoz kapcsolódóan még annyit, hogy már párszor lemerítettem/használtam/stb. és tényleg a nem jól bezárt program miatt merült le gyorsan. BOTW alatt kb 3,5 óra Splatoonnal meg majdnem 5 az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

PC-re, XO-ra es PS4-re valoban most jon, de a Switch kiadast mar alapbol ugy jelentettek be hogy csak jovore erkezik.

Azok a kaparókódok igazából nem kedvezmények voltak, hanem különféle ajándéktárgyakat tudtál vennél rajtuk. Amit Mo-ra ki sem postáztak

-nak én sem vagyok őszinte híve.