Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Besza behu, vámárúnyilatkozat kell a Sonic Collectors'-ra, illetve bameg.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bakter24
őstag
Én nem fifázom, de semmi máson sem, nem vagyok oda a sportjátékokért. Viszont egy ilyen kiadói döntés egy adott stílusú játék eladási adatai alapján?! Ha az emberek nem vesznek kólát, bezár a teszkó? (Jelen esetben: ki sem nyit a teszkó) !? Azért remélem, árnyaltabb lesz a kép.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
MODERÁTOR
-
KOHO
senior tag
Tegnap olvastam, hogy az EA terjeszkedne a Switchen, de mindezt a Fifa sikerességétől teszik függővé. Na itt meg fog bukni a dolog. Imádom a Fifát, biztos, hogy meg fogom venni, erre a játékra várok, már mióta megjelent a Switch. Viszont ezzel szerintem csak én vagyok így. Szerintem nem úgy fog fogyni a játék, ahogyan azt szeretnék. Fifázik rajtam kívül valaki közölünk? Tervezitek, hogy megveszitek?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
MODERÁTOR
válasz planbmokus #5893 üzenetére
Nekem wii U-n volt az egyik nagy kedvencem, most szabadság alatt játszottam vele a Switch-en, csak dokkolón kívűl, nincs panaszom.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
planbmokus
senior tag
válasz Darth_Revan #5891 üzenetére
Sajnos az optimalizáció nem az igazi, de szerintem szórakoztató maga a játék
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
n000rbi
senior tag
válasz Darth_Revan #5891 üzenetére
Nincs semmi gond nálad, ez sajnos így sikerült. Én ezért is adtam túl rajta kb. fél nap után.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
LEGO City Undercover-el játszik valaki?
Én ezt tolom most de valami iszonyat gyengén optimalizált...Zelda grafikája fényévekkel jobb volt és a játék 95%-ban megvolt a stabil 30 fps.
Ez a LEGO játék viszont fényévekkel csúnyább és kint a városban szinte alig van pont ahol nem esik 30 fps alá.
Nálam a gond vagy tényleg ennyire hulladék az optimalizáció ?
(Portable módban játszok) -
adalbert1
veterán
válasz koncsik #5878 üzenetére
Igen, a PS4 nekem is a leghangosabb konzolom (1216B változat) -igaz Xbox 360 első szériáiból nem volt, lehet, hogy az rosszabb volt-, szerintem ezt nagyon elszúrták a Sony-nál, a One és a Switch is halkabb.
Baltazár123: ha anyagilag nem fér bele, akkor szerintem a Wii U is jó választás lehet, ha találtok jó áron, illetve elégedettek vagytok a jelenlegi játék kínálatával (illetve azzal, hogy arra kb. már semmi nem fog kijönni) - nem tudom, hogy mennyit játszotok, de napi 1-2 óra játékkal azzal is ki lehet húzni 1-2 évig, mire mindent végigjátszotok, ami kijött rá. Illetve mindenképpen TV-re köthető kell? Mert anyagilag talán még egy régebbi 3DS XL-lel és használt játékokkal is sokkal jobban jönnétek ki, mint a Switch-csel.
A Sonic Mania milyen lett? Hozza a régi Mega Drive-os Sonic részek színvonalát/feelingjét?
-
Baltazár123
senior tag
Kösz az infókat, talán még karácsonyig változik a helyzet, máskülönben ebből nagy vita lesz családon belül Az esetenkénti hordozhatóság előnyös lenne és mellé a megszokott nintendo játékok, de ez így túlmegy az anyagi lehetőségeimen és ésszerűségen.
-
Madwe
nagyúr
válasz Baltazár123 #5884 üzenetére
Vígasztaljon az, h egyelőre úgysincs sok játék rá, uh nem kell sokmindenre költeni
Egyébként vásárlói szempontból érthető, hogy miért mondod, de az a helyzet, h míg xon a minecraft már kint van s 3 éves játék, így árban nyilván lejjebb kell menjenek h az is megvegye aki eddig nem, addig switchre csak most jelent meg, friss. Oké h port, de sajnos ez manapság árazásnál nem szempont. Szóval a friss xora megjelenő játékokhoz illene hasonlítani ilyen szempontból, így meg nem vészes. Más kérdés h egy adott vásárló, aki csak 1-1 létező játékot néz, neki ez nem sokat segít...
-
MODERÁTOR
Sajnos jól leírtad a jelenlegi helyzetet, nem tudlak vigasztalni. Néha Amazon-on ki lehet fogni olcsóbb árakat, ami még mindig elég drága és csak 40 euro felett ingyenes a szállítás (.de).
Akciók előfordulnak, de jelenleg még nem igazán komolyak.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
Hardveraprót nézem én is, eddig bejött. Nintendo nem az akciókról, hanem a drága játékokról híres sajnos.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Baltazár123
senior tag
Próbálom a fiamat egy használt Wii U irányába terelgetni, de lassan nekem kell megtörnöm, mert mindenáron Switch-et akar.
Ami engem riaszt a Switch-ben az a programok ára. Leginkább az XO árakat ismerem és abból indultam ki. Mondjuk példának minecraft preorder árak Switch-re valami elképesztőek, a legolcsóbb is amit találtam 2x magasabb, mint XO-n a normál ár. Ráadásul XO-n gyakoriak az akciók, remélem van Switch-re is. Minecraft Story mode ugyanez a szorzó. Másik példa Lego Worlds akció nélkül legolcsóbb XO ár 17 font, Switch 27 font.
Segítsetek már ebben, hogy remélem a Switch-re is vannak leárazások és akciók és nem kell minden programot legalább dupla áron megvenni, mint mondjuk XO-ra. Milyen legális olcsóbb beszerzési források vannak Switch-re?
Ezek a program árak nekem nagyon riasztóak. Nem tudok sokat költeni játékokra és ha nem találok valami olcsóbb beszerzési lehetőséget, akkor ha nagy veszekedés árán, de nem lesz Switch vásárolva. Illegális megoldások meg nem érdekelnek.
Főleg kisebb gyereknek való programok érdekelnek, 8 év körüli progik a cél, ami egybevág a nintendo legtöbb játékával. Eddig Wii-je volt a fiamnak, de tönkrement és akkor már inkább valami újabbat szeretnék venni, de ezeket a program árakat nem tudom megengedni. Néztem prograomkat használtan is, de kevés van és azok is drágák, gondolom az új árak miatt. A Wii U-ra legalább sok normális árú használt program vehető.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Nézi valaki az EA előadását a Gamescomon?
-
planbmokus
senior tag
válasz Sirandrish #5880 üzenetére
Amikor a szobámban 29C' volt, azért susogott ám....
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
KOHO
senior tag
válasz Sirandrish #5880 üzenetére
Én dokkolóban szoktam játszani a Splatoonnal és ezerrel pörög a venti
-
Sirandrish
Topikgazda
2 napig tolta haverom az MK8at, de egy hangot nem hallottam a Switch felől
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KOHO
senior tag
De nagy a csend megint
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #5870 üzenetére
Erről eszembe jutott egy 2010-es felmérés, igaz csak Japán: [link]
A Slime draws near! Command?
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #5873 üzenetére
Pont ezt akartam írni, a telefonom drágább, de az órám is, most akkor azokat se vigyem magammal?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
KOHO
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #5870 üzenetére
Van aki a vonaton, metrón, buszon, pályaudvaron elő (meri) veszi a gépet? De most komolyan...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A legtöbben inkább otthon játszanak a Switch-csel (ki gondolta volna)
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ayo
veterán
új fiókot csinálnak Switch-en ilyenkor a legtöbben vagy már van nekik.
[ Szerkesztve ]
-
SzDavid99
tag
Csak azért merült fel bennem a dolog, mert a Sonic Mania kapcsán írták, hogy itt átállítva oroszra a régiót féláron be lehet szerezni a játékot az ottani eShop-ról. Nekem már az is jó lenne, ha euróval tudnék vásárolni, ha itt magyarra állítom az országot. (Csak kipróbálni nem tudom jelenleg, mert akkor elveszne a pénz ami a accountomon van.)
[ Szerkesztve ]
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
SzDavid99
tag
Ha ITT átálítom a profilomhoz tartozó országot, akkor az olyan lesz, mintha alapból egy magyar fiókot csináltam volna? Onnantól kezdve a "magyar" eShop fog bejönni eurós árakkal? Illetve magyar zászló lesz a nevem mellett az MK8 futamok alatt? (Igen, ez egy fontos dolog. )
És ha igen, vannak hátrányai a magyar fióknak Switch-en? Gondolom az eShop kínálata itt már mindenhol ugyanaz, de például a hírek ugyanúgy megjelennek a "News" menüpont alatt? Vagy például a Miitomo-t tudom majd használni magyar fiókkal is (lévén az nem elérhető hivatalosan Magyarországon).
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Sirandrish #5863 üzenetére
Hát valami komolyabb story DLC még jöhetne mert eléggé nyitott maradt Link és Zelda története (fórumok alapján sokaknál ez a befejezes ki is verte a biztosítékot)
A téli story DLC meg ha jól tudom csak a 4 hős mellektortenete lesz.
Csak nehogy elokeruljon Link és Mipha másik elveszett közös emléke
https://youtu.be/dOLaTBMxmbk [ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Darth_Revan #5862 üzenetére
Az évtized játéka után minden gagyinak tűnik
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Darth_Revan
veterán
Elkezdtem jatszani a Lego City Undercover-el, de egy BotW utan ultra gagyinak tunik mind optimalizacio, mind jatekmenet teren
-
ayo
veterán
válasz Darth_Revan #5859 üzenetére
"Arra viszont figyelmeztethettek volna hogy az utolso boss utan mar nem lehet felfedezgetni. Meg statisztikaknak is tehettek volna be menupontot, pl latni mennyi szentely Lett megtalalva (toltokepernyon mondjuk kiirja, de ujra kell tolteni a jatekot ha elfelejted megnezni)"
Összes Zeldában a boss után visszarak a Boss előtti mentésre, tehát bármit lehet utána is csinálni. Ráadásul a térképen előjön egy %-os jelzés, hogy mennyinél tartasz...persze ennek nagy része a korokok és nincs részletezve, de "van".
-
Darth_Revan
veterán
Befejeztem a Zelda-t es sajnalom, hogy veget ert Nagyon sokaig huztam a jatekot felfedezgetesekkel es mellekkuldetesekkel, de sajnos elertem a veget. Hihetetlen mennyi apro reszletet bele tudott tenni a Nintendo.
Az utolso boss harc azt hittem nehezebb lesz, annyira nem igazan tort meg.Picit meglepodtem hogy amennyi reszecske repkedett a kepernyon nem lassult be a jatek:
Sikerult egy hatterkep gyanus screenshotot is csinalni:
Osszessegeben nagyon Jo jatek, meg csak ezzel az egy jatekkal jatszottam, de mar nem banom a Switch megvetelet.
Horizon Zero Dawn-al ellentetben itt szinte nem is talaltam bugot, a tortenet magaval ragado (a twljes elmenyhez es hogy lehessen erezni mekkora teher volt Zelda vallan, minden emleket meg kell talalni), a karakterek pedig szerethetoek (kiveve azt a nagykepu galambot).
Arra viszont figyelmeztethettek volna hogy az utolso boss utan mar nem lehet felfedezgetni. Meg statisztikaknak is tehettek volna be menupontot, pl latni mennyi szentely Lett megtalalva (toltokepernyon mondjuk kiirja, de ujra kell tolteni a jatekot ha elfelejted megnezni)
Meg mellekkuldetesek szama sem tunik olyan soknak, nem keves, de volt mar jatek ahol sokkal tobb volt.Mindegy osszessegeben a hibai ellenere is 10/10. Annak pedig kulon orulok hogy az eredeti Japan szinkronnal vittem vegig, nagyon Jo munkat vegzett az eredeti csapat.
Belehallgattam az angol szinkronba es Uristen, a Japanhoz kepest olyan mintha egy garazsprojekt lenne amatorokkel.Isten veled Zelda , egy elmeny volt!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Darth_Revan #5856 üzenetére
Az mondjuk elég cinkes, vásárló megtévesztése stb, legutóbb a no mans sky-t perelték emiatt (az egy dolog h prelaunch össze vissza hazudtak, de az azokból készült videókból tettek be nem valós képeket, meg szövegeket a játék oldalára, mondjuk az nagyobb volumenű átba...sa a vásárlóknak...
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
én ilyen névtelen fejlesztő játékait én se értem miért veszi meg valaki. amikor bemutatták én már pörgettem tovább, de persze valaki örült, hogy je Switch-re egy játék.
Steamen a kiadó csak közepes vagy szar játékokat adott ki, ott kemény 10 értékelés van, abból 8 március óta...50 euró..úristen
-
Madwe
nagyúr
válasz fogtunder #5844 üzenetére
igazából sok konzolgyártó így van ezzel, onnantól kezdve h letöltötted a játékot (akár úgy is, h el se indítottad, de már le van töltve) nem lehet refundolni...
Egyébként a fenti jelenséget én nem tudom hova tenni, h lehet h megvesz vki valamit, s a grafikán csodálkozik? Látatlanban vásárol? dehát legalább a játék letöltési oldalán levő képeket meg lehet nézni, ha már a zinterneten nem néz körül elötte az ember?
-
ayo
veterán
Gondolom egy mobilos változat finomított, frissebb kiadása lesz. Ha az ilyen Asphalt dolgokat szereted, akkor ez is jó... Mondjuk ha F2P kiadás lesz, akkor bőven jó, hiszen jelenleg semmilyen autós játék nincs, ingyen meg pont jó lenne, hogy menj egy kört.
-
SzDavid99
tag
A flipperjátékairól híres magyar Zen Studios egy egész jó kis minigolf játékot rakott össze, ami egy pár héttel ezelőtt jelent meg Switch-re. Itt írtam róla egy tesztet is, ha valakit esetleg érdekel.
-
aya
addikt
Annyira nem is förtelmes, csak a játékkal nem játszanék az biztos.
Bár ha ez a valós gameplay akkor 1000 bocsánat, mert ez szar....
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Darth_Revan #5832 üzenetére
Én is terveztem megvenni, még nagyon régen...már nem bánom hogy nem csaptam le rá egyből
-
n000rbi
senior tag
Ez vonatkozik a digitális tartalomra:
■The cancellation right expires earlier in respect of the contracts listed below:
- contracts for the supply of digital content: where we supply digital content not on a tangible medium, the cancellation right expires if we have begun our supply of the digital content after you have expressly consented that we can begin the supply before the cancellation period ends, and you have acknowledged that you lose your right to cancel the contract in this circumstance;Tehát nem igazán lehet elállni, de ezt szerintem írja is az eshop, ha digitálisan vásárolsz.
-
woros
őstag
Sonic Mania-t vettem meg, és ezt kaptam. Én úgy értelmeztem, hogy 14 napon belül elállhatok és visszakapom a pénzem, bizonyos feltételek mellett.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Instructions for Right to Cancel (of a transaction in Nintendo Shopping Services)
You have the right to cancel this contract within 14 days without giving any reason.
The cancellation period will expire after 14 days from the day of the conclusion of the contract.
To exercise the right to cancel, you must inform us (Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, 60528 Frankfurt am Main, Germany, fax number: +49 69 667747 95412, telephone number: for the UK and Ireland: +44 345 60 50 247 / for other EU countries and South Africa: +49 69 667747 5412, email: for the UK and Ireland: customer-support@nintendo.co.uk / for other EU countries and South Africa: eShopService@nintendo.de) of your decision to cancel this contract by a clear statement (e.g. a letter sent by post, fax or email). You may use the attached model cancellation form, but it is not obligatory.
To meet the cancellation deadline, it is sufficient for you to send your communication concerning your exercise of the right to cancel before the cancellation period has expired.
Effects of cancellation
If you cancel this contract, we will reimburse to you all payments received from you, including the costs of delivery (except for the supplementary costs arising if you chose a type of delivery other than the least expensive type of standard delivery offered by us).
We will make the reimbursement without undue delay and not later than 14 days after the day on which we are informed about your decision to cancel this contract.
We will make the reimbursement using the same means of payment as you used for the initial transaction, unless you have expressly agreed otherwise; in any event, you will not incur any fees as result of the reimbursement.If you requested to begin the performance of services during the cancellation period, you shall pay us an amount which is in proportion to what has been performed until you have communicated us your cancellation from this contract, in comparison with the full coverage of the contract.
■The cancellation right expires earlier in respect of the contracts listed below:
- contracts for the supply of digital content: where we supply digital content not on a tangible medium, the cancellation right expires if we have begun our supply of the digital content after you have expressly consented that we can begin the supply before the cancellation period ends, and you have acknowledged that you lose your right to cancel the contract in this circumstance;
- service contracts: the cancellation right expires earlier if the service has been fully performed by us, the performance of the service began with your prior express consent, and you acknowledged that you lose your right of cancellation once the contract has been fully performed.
■Model Cancellation Form
(If you want to cancel the contract please complete and return this form.)
- To Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, 60528 Frankfurt am Main, Germany, fax number: +49 69 667747 95412, email address: for the UK and Ireland: customer-support@nintendo.co.uk / for other EU countries and South Africa: eShopService@nintendo.de
I/We ( * ) hereby give notice that I/we ( * ) cancel my/our ( * ) contract of sale of the following goods( * )/for the provision of the following service ( * ):
- Ordered on( * )/received on ( * );
- Name of consumer(s);
- Address of consumer(s);
- Signature of consumer(s) (only if this form is notified on paper),
- Date:
( * ) Delete as appropriate.
--------------------
You have consented to Nintendo beginning with its performance immediately before the cancellation period ended, and acknowledged that your statutory right to cancel would be lost at that point.[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
válasz Darth_Revan #5833 üzenetére
14 napon belül elállhatsz az eshop-os vásárlástól.
-
ayo
veterán
bárcsak az optimalizálás lenne a gond...részvétem, én ilyenekre soha se adnék ki pénz
-
ldave
félisten
-
Darth_Revan
veterán
Jah most olvasom hogy ez a ceg nem tud optimalizalni, 2006-os szintu grafikahoz 2016-os szintu PC kell.
Ezert lenne Jo ha eshop-ban lenne refund lehetoseg, vajon banyan vettek mar meg ezt a hulladekot? Foleg hogy meg ertekelni sem lehet...tok jo hogy egy Play Aruhaz fenyevekkel fejlettebb, mint a Nintendo eShop.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Megvettem a Troll & I jatekot es ugyan meg csak par percet jatszottam vele de egy dolog rogton feltunt: a grafika.
Tudom, hogy a Tegra X1 nem egy eromu, de azert ilyen szintu grafika meg azert ezen a chip-en is ciki, foleg olyan jatekok mint a Tomb Raider, Resident Evil Revelations, Legend of Zelda, stb mellett.Hogy nez ez ki??
Portable modban csinaltam a kepeket.
Remelem legalabb a jatekmenet el fogja vinni a hatan...
Bar sokra nem kellett volna szamitanom, PC-n is undoritoan nez ki es meg azt is levizeztek Switch-en.
[ Szerkesztve ]
-
Dwayne Hicks
tag
Disgaea 5-öt valaki pörgeti esetleg, vagy játszott vele? Vélemény?
-
-
ayo
veterán
természetesen nem megy, hiszen ahhoz egy külön egyedi verziót kéne tervezni, a pixelgrafika stílus kevés lesz hozzá..valószínű csak a zene többet foglal és összetettebb mint anno az egész játék
(#5826) aya: nálam mindenhol szép, Dell U2414H-n tolom. Szerintem próbálkozz állítgatni a TV-n is, hátha, nekem egyedül a színekkel volt a gondom, de szerencsére Full RGB 0-255 beállítás van a Switchen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bazsi1987
őstag
válasz Sirandrish #5820 üzenetére
Na végülis melyik tv-t vetted meg?😊 Samsungot a t-be?
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak TV-n használom...bár az új TV-men még nem néztem meg, de az előzőn nem volt probléma..
-
aya
addikt
Gyors kérdés:
Ti leginkább hordozható módban használjátok a gépet vagy inkább tvre kötve?Tapasztalataim szerint ( legutóbb monster hunterral ) A kevesebb néha több, és mint ha szebb lenne 720p kis képernyőn mint a 127cm 4k tvmen ami elvileg konvertál felfelé még egy kicsit rajta.
Tehát két hónap alatt nálam kétszer volt kikötve tvre a többi meg 99% kb hordozható módban volt a switch.
-
tajner10
tag
Tölthető eshopból a Rayman Legends Definitive Edition.
-
Darth_Revan
veterán
Azért a gameplay videóban az ellenfelek animációja (mozgás, támadás) elég gagyinak tűnik. Remelem a végleges verzióig meg fejlesztenek rajta (ez amúgy a Steam verzióból készült videó )
A steam demóhoz meg olyan patcheket adnak ki még mindig, hogy pl minimap-ot (!) tesznek hozza -
Darth_Revan
veterán
válasz hszilard666 #5811 üzenetére
Főleg hogy Android OS-re és Tegra chipre nem egy AAA cím lett mar atportolva...csak a komolyabb címek az Nvidia-nal vannak Shield eszközeik miatt amiktől lehet nem akarnak meg szabadulni.
-
aya
addikt
Nem tudja valaki hol van hivatalos írás a monster hunter xx pal ( eu ) novemberi startjáról ?
Szomszédos lap azt írta hogy november, infót nem találok róla.
-
_Balee_
aktív tag
Tudtok valahol eladó Ocarina és Majora's Mask-os Link amiibot?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest