Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Super Mario Odyssey tesztek embargója: október 26.
-
Adam_Shepard
addikt
De az online featuret pont ezzel promózták, hogy a klasszijk cuccok elérhetőek lesznek , amikor bevezetik a fizetős modelt.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Azért remélem, hogy nem valami Deluxe feldolgozás lesz. Tudom sokaknak nem tetszett, de én bírtam a New Super Mario Bros. 2 részt, mert az pont valami pici újat rakott az egész játékmenetbe. Wii U verzió meg már valahogy nem adta magát DS Wii után. DS-t szerettem, mert tök jó titkosok voltak, a Wii meg még akkor végre az első vissza a régi iskolába rész volt, utána a U meg kb. ua volt csak HDMI kábelen jött az anyag

-
boost
veterán
Én pont annyit várok el. HD-ben, új pályákon tudjunk ketten bohóckodni a fiammal. Rakjanak bele egy kis új játékelemet, új ellenfél meg új ugrás, új képesség, de ennyi. Balról jobbra, akár 4 játékossal. Remélem már a polcon porosodik, csak marketing szempontból a megfelelő időpontra várnak, hogy kiadják.
-
boost
veterán
DE mellette még csak 6 hónapos a gép és volt már Zelda, jövő héten jön 3D Mario, Xeno két hét múlva, van MarioKart valamint Kirby, Yoshi és Pokemon játék meg jön 2018ban. Szóval egy év alatt annyi klasszikus nagy cím jön, mint máskor 3-4 év alatt.
-
boost
veterán
Mondjuk ezek a cloud saving dolgot tényleg nice-to-have, mert ritkán kellene, és egy USB mentést / visszaálltást csinálhattak volna legalább, DE ami a gép lényege, hogy felkapom a dockból, megy a képernyőn, visszatolom, akkor a tévén más felbontásban, alvásban van, pillanatok alatt felébred, alvásban is napokig bírja, nem merül le, mint a 3DS; szóval ami a mindennapi műküdéshez kell, az nagyon pöpecül megy.

-
boost
veterán
Azt olvastam, hogy a vezetéknélküli USB-s headsetek is már támogatottak. (kéretik fenntartással kezelni az infót, csak egy helyről van)
-
aya
addikt
Tényleg minden frissítés egyszerre jött, a mhxx-hez is tegnap jött egy méretes darab, 1.2.0 update.
Ezzel már 10gb a játék. -
ldave
félisten
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
-
KOHO
senior tag
Arról esetleg infó, hogy mit updateltek a joyconokon?
-
ayo
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
van honnan feljönni az biztos.
cloud szerintem fizetős online szolgáltatásba megy majd, hogy legyen plusz egy indok azért. ez a sima backup ez 0 day benne kellett volna lenni, főleg hogy egy 100+ órás játékot adtak ki rá.firendcode szerintem is béna, de szerencsére már van ilyen ismerős ismerőse és egyéb funkció
-
planbmokus
senior tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom a Friend Code-okkal, hogy sokkal közelebb hozza a társaságokat, nem olyan személytelen, mint az XBox/ PS rendszerek....
A Nintendos FB-s csoportokban már sokan ismerjük egymást legalább kép alapján, szerintem sokkal közvetlenebb, ha tudsz egy arcot kapcsolni az avatarhoz/névhez. -
fogtunder
nagyúr
én komolyan nem értem, hogy a Nintendo melyik dimenzióban képzeli el a létezését néha

eleve ennek a funkciónak működnie kellett volna launchkor, másrészt miből tartott volna a cloudsave-et megoldani? olyan ez, mint a social rész, hogy kódokat kell pötyörészni, ha fel akarok venni valakit. 2017-ben...
-
bakter24
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Köszi, már töltöm is

Jó ez a save data transfer, de egy gariztatásnál nem sokat ér, ha nem tudom egy rescue fájlba menteni a mentéseim SD-n.
De az irány jó 
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
wow. szedem is.
bár most félre lett rakva kicsit a switch, kijött az új south park és az prioritást élvez mindennel szemben

-
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Biza. Idave koordinálja. Bensőséges, beszélgetős, játszós.

-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémát tapasztaltam a Switch-nél, hogy amikor a kijelzőt letámasztom az asztalon és a joyconokat leveszem róla, egy ideig keresik a joyconok a kapcsolatot, meg is találja mindkettőt de amikor visszalépek a játékba akkor elveszti a jelet és újra indul a procedúra. Ez mindkét joyconnál előjön, nem csak a bal oldali esetében. Dokkolóban TV-ről játszva nincs gond.
Van rá megoldás vagy hívjam a Nintendot graiztatás ügyben?Köszi!
-
fogtunder
nagyúr
ez igaz, de a kedvenc indie cuccaimat többnyire nem akkor veszem meg, amikor már bundleszökevények, hanem vagy megjelenéskor, vagy az első értelmes akcióban, így nem olyan vészes. és amit újra megveszek, azt azért teszem, mert már eleve annyit játszottam vele, hogy nekem belefér, mert magammal akarom vinni és bárhol játszani. ha tényleg jön a Darkest Dungeon, végleg meg lesz pecsételve a Switch sorsa, soha nem fogom eladni

de a régi címek közül én is úgy vagyok sokkal, hogy ha eddig nem érdekelt, nem fogom most drágábban megvenni, mert már kijátszhattam volna régen sokkal olcsóbban.
igazából ha ez megtörténik és az indei fejlesztők elkezdenek rendesen nyomulni Switchen, akkor nekem az bőven elég lesz a 1st party címek mellett, a 3rd party cuccokra, amik nagyobbak meg ott a PC.
-
ayo
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
indie dolgok nem rosszak mint a Stardew Valley, ami pl. számomra kimaradt mert nem a stílusom, viszont ha az lenne, akkor 100% hogy nem ülnék a gép előtt, szóval az szerintem pont jó.
nekem egyelőre semmi olyan cím nem volt még, amit instant megvettem, mert pont az indie cuccokat ennyi idő alatt pont pár száz forintért adják vagy ingyen osztogatják.
persze jó dolog, hogy ennyi jó cím jön, de nekem ahogy többeknek valami más mellett van a gép és ez a PC...viszont ha végre jön valami indie-thirdparty játék, amit megveszek azt majd tuti megírom, de egyelőre még el nem tudom képzelni, hogy mi lesz az

(#6853) koncsik: tökre érthető, Doom nekem se az amit handheld játszanék, szóval ha az nem számít, és van más lehetőség, akkor szinte minden a Switch verzió ellen szól.
-
fogtunder
nagyúr
ja, eleve olcsóbb kicsit minden PC-n és a kereskedők is mindig akcióznak valamit. viszont egy indie játéknál, amiből hála az égnek egyre több jön, én értékelem, hogy magammal lehet vinni. ezeket többnyire amúgy sem a gép előtt játszanám, ha lenne választásom. én személy szerint ebben reménykedek, hogy ebbe az irányba is el fog menni a platform.
de egy AAA FPS-t, ami eszement jól tud kinézni PC-n és a pörgős ackióhoz nem árt a sok FPS, tuti nem ide fogok megvenni drágábban.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
én is szeretném, hogy sikeres legyen a platform, megveszek dolgokat, amiket már megvettem, vagy drágábbak, mint PC-re lennének, mert ennyi belefér a handheld miatt.
de az, hogy egy olyan játékért adjak full árat, amit PC-re megvettem kevesebb, mint 4K-ért és még sokkal jobban is néz ki, hát az már nem fér bele.
-
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
az az összes epizódot tartalmazza. Van pro kontrollered? Nekem a joyconokkal nem kényelmes az irányítása a játéknak
-
törölt tag
válasz
koncsik
üzenetére
Ne rendeled meg, vedd meg tőlem az egyiket, ha nekem mindkettő megérkezik.
Amazonos eladónál nincs raktáron /hétvégén még ezt írta, és nem tudta, hogy lesz-e/Szállítási költségnél hülyeségeket ír. 39 Euró a minimum. És az is csak akkor ingyenes, ha ugyanabból a termékből rendelsz többet, vagy 1 nagy értékű egy helyről. Az kevés, hogy egy amazonos vásálásnál a kosárba rakott termékek elérik a 39 eurót.
-
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
két fajta változat van. Vagy a teljes csomag, ami elég drága, vagy csak a legutolsó epizód. A telje csomaghoz jön majd még egy jövőbeli epizód.
-
Adam_Shepard
addikt
Ha megveszem a shovel knightot akkor megadja a dlcket is?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, megvette valaki a The flame in the flood-ot?
Mintha korábban írta volna valaki. -
Madwe
nagyúr
Nem rossz, kár h ugyan egyszerre több kontroller is csatlakoztatható hozzá, de csak 1playerként kezeli, pedig már megörültem h 35usdért megoldottam a 4player rendes kontrollert egy proval és 3ds4el meg ezzel a stickkel... 3 ilyet azért már nem fogok venni, bár még mindig olcsóbb darabja mint a pro kontroller...
-
[Ixub]
tag
Én új nintendós vagyok a switchcsel, sőt új konzolos is, de ha nektek van egyéb kontrolleretek is, akkor megéri.
-
woros
őstag
Mario+Rabbids megkapta az 1.2.400297 patch verziót. Holnap jön az első DLC hullám.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, megvette valaki a The flame in the flood-ot?
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Kb annyiért adtam el... lehet, hogy nem kellett volna

-
aya
addikt
Hála beteges hyrule warriors mániámnak, előrendeltem a fire emblem warriorst

Ha kb olyan jó akkor nem lőhetek vele mellé.Közben megvan a double cross endgame-em single+ multi továbbvitt 3ds állással, 55 óra pluszt adott, és még az alquestekben sehol se tartok.
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
70 euro...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Rip&tear.

-
Adam_Shepard
addikt
Más: A Doom megjelenési dátuma November 10!
-
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap az amazon.de kínálatát böngészve azt láttam, hogy lesz belőle egy Snipperclips Plus kiadás is, talán 40 új pályával (ha jól emlékszem a számra), az új pályák talán DLC-ként is megvehetőek lesznek majd.
Valaki használ olyan állványt, amivel tölteni is lehet tabletop módban a gépet? Alapból a Hori termékét néztem beszerzésre, viszont van egy rakás konkurens gyártónak is hasonló terméke, valaki próbált már másmilyet? -
woros
őstag
válasz
üzenetére
Maradjunk annyiba, hogy ne általánosítsunk. Nintendo nem egyenlő a Marioval, az egy a sok közül meg a Zelda meg a DK stb. A nintendo kiad olyan játékokat is, mint a Monster Hunter, Eternal Darkness stb. amire aztán nem mondhatod, hogy gyermekdedek, főleg, hogy erősen 18+ szerintem, főleg a második.
koncsik: Bocs, későn láttam.

-
-
-
törölt tag
válasz
koncsik
üzenetére
Ízléseken nincs mit vitatkozni, így az, hogy kinek mi a jó, ez egyénenként eltér(het). Én az összes szar indie-játékot is utálom, lehet benne a fene nagy művészetet meg kreativitást látni, nem köt le.
Lehetne azon hosszasan vitatkozni, hogy egy játék mitől gyerekded, de szerintem egy dologról senki nem vitatkozik, az pedig az, hogy a Nintendo-játékok gyerekdedek. Gyermeteg vizuális prezentációval, gyermeteg karakterekkel, szándékosan túltolt színekkel. Akármilyen komoly pályatervezés is van mögötte, attól az elsődlegesen gyerekeknek szóló gyerekded játékok.
Én megértem, hogy ez tetszik valakinek (ld. fentebb), de attól, mert még tetszik, gyerekded marad.
A hordozhatóság nálam nem szempont, majd ha lesz egy önvezető Teslám, akkor talán az lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gondolom megint csak az lesz az érdekes, ha valaki kevesebb pontot ad rá 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)