Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ez nem csábítja el a tétovázókat...

A pro controller nekem teccik
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Metroid-ot még nem említették meg? -
KOHO
senior tag
[link] Amerikában is a Switch és a Nes mini fog a legjobban, jobban fogynak mint a ps4. Ha ezek után nem kapják fel a Switchet a kiadók és fejlesztenek rá 3rd party címeket, akkor soha. Mi kell még? Viszik mint a cukrot.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Zelda cd kulcsa mellé kaptam egy "Control Number" elnevezésű cd kulcsot is. Ez micsoda ? -
adalbert1
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
Hát, ilyen szempontból most szerencsém volt, mert épp dolgom volt a plázában, és csak besétáltam az 576-ba - el is hoztam az utolsó darabot. Viszont a Wii U Guitar Hero-ra még jövő hétig várnom kell.
koncsik: és tényleg - igaz talán nagyítót is adhattak volna mellé, hogy jól el lehessen olvasni
-
adalbert1
veterán
Igen, ezeket ki is hagytam.
Vettem ma én is egy pro controllert az 576-os akcióban, még szerencsére volt 3200 pontom a törzsvásárlói kártyán is (csodálkoztam is, szerintem egy korábbi Xbox vásárlás, meg a mostani Switch vásárlásból volt nagy része), így végül 15 ezer párszáz Ft-ért hoztam el - ennyit szerintem megért a 21-22k-s árakhoz képest. Kicsit később ki is próbálom - ami első ránézésre furcsa volt, hogy felől a borítása inkább átlátszó, még a Wii U pro controlleré ugyanolyan anyagú volt, mint a többi részén.
-
adalbert1
veterán
válasz
3lb4nd1
üzenetére
A különbség a futtatott játékokban van (meg persze a kijelzők méretében, felbontásában, 3D képességében):
DS Lite: GBA játékok és DS játékok
DSi, DSi XL: csak DS játékok (innentől már nincs meg a GBA port a gépeken).
2DS, 3DS, 3DS XL: DS játékok és 3DS játékok
New 3DS, New 3DS XL: DS játékok, 3DS játékok és New 3DS játékok (igaz, ebből alig van). -
3lb4nd1
tag
Na most akkor DS Lite, 3Ds vagy melyik a jó?
Nem konyítok hozzá. Van dealbreaker különbség amiért az egyik jobb mint a többi? Mert egyébként ennek van értelme amit mondotok. DQ IX, meg pár korábbi rész + Moster Hunter + Zelda stb stb. Van arra minden. A kedvenc gba játékom egyébként az Advance Wars
Jó lenne ha élne tovább a franchise a Switch-en is, legjobb körökre osztott móka.@atee Fifa van mindenre, nekem az nem akkora pláne. De igen, szerintem ésszerűbb várni. Még keresi a piacát a konzol szerintem, mármint a fejlesztőit. 3rd party eléggé szempont lett a hardveres fejlesztésnél tudtommal, szóval kíváncsi vagyok mennyire hozza a befektetett reményeket.
-
n000rbi
senior tag
A teljes patch notes a Mario Karthoz:
Version 1.1
- Opponents’ names are displayed in the rear view mirror view in online matches.
- Invincibility period after a spin-out or crash is longer in online matches.
- Up to two players can spectate a friend group while they wait to join.
- “Worldwide” and “Regional” modes add players to Mirror and 200cc matches less often.
- Can now properly create a friend lobby when you have 100 or more friends.
- Inkling Girl’s animation has been adjusted.
- Starting positions in online races now properly reflect the order in which players join.
- Driver Miis now properly showing facial expressions.
- Tournament clock now properly reflects real-world time. -
atee
őstag
válasz
3lb4nd1
üzenetére
Egyetértek! Nem 100+ ezer forintèrt ès van rá kèt játèk ami vagy tetszik vagy nem.
Bár a FIFA be van rá ígèrve ami mèg èrdekes lehet.
Aki nem nagy Nintendo fan az nyugodtan várhat fèl ,de akár egy èvet is, hogy mi sül ki belőle.
Nekem is cèlkeresztben van ez a konzol, de letettem róla mèg legalább az èv vègèig. -
Bazsi1987
őstag
Mario kartba online verseny allat micsoda az a kormány szerűség a név mellet?
-
woros
őstag
Azt hiszem senki nem említette meg itt, hogy kijött egy frissítés a Switch-re ami természetesen nem írja le részletesen, hogy mit javítottak és egy Mario Kart 8 Deluxe v1.1 patch is, ami az inkling girl animációját "cenzúrázza" [link]
-
csab2
veterán
Ez az új Zelda ez király. Beleraktam 230 órát. E téren nincs vita köztünk.
Komoly, nagy játékon azt értem, hogy nem olyan gyerekes bohóckodások, mint a Nintendo játékok általában. Vegyük pl. az autóversenyzős játékokat. Más platformra van egy csomó ilyen játék. Mi van Nintendora? Mario Kart. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem az autóversenyzős játékokat és nem vonom kétségbe a Mario Kart érdemeit sem.
Én az FPS-t szeretem. Gyakorlatilag nem létező kategória Nintendon.
Hangsúlyozom: ezekkel tisztában voltam akkor, amikor megvettem a Switchet. Ezért nem panaszkodásnak szánom az irományom. Azért bízom benne, hogy a sikerét látva lesznek bejelentések az E3-on! -
PHM
addikt
válasz
3lb4nd1
üzenetére
A DSLite a te handheld konzolod.
Olcsó, a játékok is baráti árban vannak hozzá, + hardveresen
kompatibilis a GBA játékokkal. Cserébe meg kell barátkozni a
viszonylag kicsi és alacsony felbontású kijelzőkkel.
Viszont van rá DQ és FF játék pár, hogy a Zeldát és a Mariokartot
ne is említsem. -
3lb4nd1
tag
Sziasztok!
Hasznos az eszmecseréket olvasni itt, azt hiszem eldöntöttem hogy idén még biztosan nem ruházok be egy Switchre. Ami nekem nagyon hiányozna, az egy visszamenőleges kompatibilitás, mint a Vita-n a psx és psp játékokkal. Jelenleg egyébként PC-t építek, és egy másodlagos konzol jól hangzik, meg főleg ez a felállítom a gépet az asztalra, lekapom a joy conokat és haverral Mario Kartozok az akárhol dolog szerintem zseniális. Csak nem 110+ ezer forintért.
Jelenleg van egy ps3-am, egy ps2-őm, két psp-m, egy Ps Vita-m. De nem vagyok sony fanboi, a psp-t gyakorlatilag arra használom hogy régi Nintendo-s címeket emuláljak rajta...
inkább szimplán a hordozható konzolokat szeretem meg azt ha nagy címeket vihetek magammal. Meg a cross-buy is egy jó találmány. Ami a portable gaminget illeti, a Nintendo szerintem megcsinálta azt ami a Vita akart lenni (és főleg, nincs túlárazott memóriakártya bullshit, nem kell plusz eszköz hogy a tévéden élvezhesd a játékokat stb.) és a hordozható konzolból csinált egy helyi többszemélyes multiplayerre tökéletesen alkalmas eszközt.Illetve amire várok még, és amire nem volt lehetőségem a sony termékekkel (leszámítva a Builderst, a 8-at ps2-n meg a Heroest), hogy jó kis Dragon Quest címeket élvezhessek. De még várom hogy mit erősítenek meg nyugatra is. És egy Monster Hunter is igen jó lenne. Csak jelenleg azt látom, hogy vennék egy Mario Kartot, egy Zeldát (meg egy Binding of Isaac-et, amit lassan minden platformra megvettem
) és ezzel ki is fújt. A Zelda-t meg félek hogy én is elunnám.Amúgy is az általában a policym, a psp-t leszámítva, hogy minden konzollal várok egy darabig, amíg emberi árba nem kerül és át nem látom, hogy a könyvtára eléggé az én ízlésemre van szabva ahhoz hogy megvegyem. De a készülék maga lenyűgöz, csöndben olvasgatom majd a visszajelzéseiteket

Üdv.
-
KOHO
senior tag
Mondjuk egy GTA? Amiben azt csinálsz amit akarsz, oda mész ahova akarsz. Akárki akármit mond, egy GTA minden konzolnak húzócíme lenne. Ha jönne egy lebutított gta 5 vagy gta 4 (a 4-et simán át lehetne portolni, már-már mosógépen is elfut), akkor megőrülne mindenki és switchet venne.
-
grosy
senior tag
A "komoly nagy játékok" alatt mit értesz? Nem rád gondolok, hanem a nagyátlagra, de sok ember szerint attól komoly egy játék, hogy pasztell színekkel operál és folyik benne a vér. Az meg fel sem tűnik neki, hogy kis túlzással csak egy interaktív mozi, amivel "játszik. Pl. végignyomtam az Uncharted 4-et. A "játék" felénél csak lógattam a joyt, mert egy videót kellett nézni, a maradék fél egyharmadában QTE volt, a másik egy-egy harmadban, meg bújás, ugrálás, lövés. Szigorúan vezetve voltam, mint egy kötött pályás jármű, kb. olyan érzetem volt, mintha egy virtuális hullámvasúton ülnék. Minden robbant körülöttem, de valódi kihatásom egyáltalán nem volt az eseményekre. Még a Horizon is ezt a sémát követte, csak a pálya volt "szélesebb. Ezzel szemben a Zeldában található szabadság sokkal összetettebb, és kellő intelligencia meglétével zseniális dolgokat lehet kivitelezni benne a totális szabadság mellett.
-
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tisztában voltam a dolgokkal. Tudtam, hogy olyan játékok fognak a Switchre megjelenni az elején, amik nekem nem tetszenek. Nekem maga a koncepció tetszett meg nagyon: ha akarom asztali konzol, ha akarom kézi. Az én életvitelemből adódóan nagyon szeretnék egy hordozható konzolt, amire "komoly, nagy" játékok is vannak.
Nem nyavalygok én. Vagyis nem annak szánom.
Annyira megtetszett a koncepció, hogy úgy ugrottam bele a vásárlásba, hogy a Zeldát egyáltalán nem ismertem. Azon kívül, hogy YT videókat persze megnéztem róla egy párat. Egyetlen Zeldával sem játszottam még soha. Csak bíztam benne, hogy tetszeni fog. Ez a része be is jött, csak kicsit meguntam. Egy hete elő sem vettem.
Azért örülnék neki, ha az E3-on bejelentenének pár nekem való játékot is. Ha meg nem, akkor eladom. Nem gáz ez. Azért nem kell leharapni a fejem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerintem ez simán megvalósítható. Annyira nem durva ez a grafika szerintem...mármint annyira hogy a Switch ne bírná el.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen, ezt a játékot én is várom, dr ez hivatalosan be is van jelentve ha jól tudom.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Főleg az lenne jó ha ez a Switch exkluzív játék tényleg megjelenne és tényleg ilyen grafikája lenne
[link] -
KOHO
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem megéri rá külsősként is fejleszteni, főleg amíg ilyen kevés játék van rá. Gondoljatok bele, hogy mennyi Fifa fog elfogyni? 😂 Én már elő is rendeltem.
-
KOHO
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én sem panaszkodom, de azért másodlagos konzolnak luxus egy 110-120 ezres gép, én továbbra is elsődleges konzolként tekintek rá, amire jönni fognak a jobbnál jobb játékok.
-
Sirandrish
Topikgazda
Zeldát hozták. MK8at, Splatoon 2-t, Mariot, Xenoblade 2t, Fire Emblemet, Pokemon-t, etc etc meg bejelentették...milyen meglepit szeretnél még?

Amúgy meg most lesz az E3...lehet bejelentenek valami finomságot amiről eddig nem volt szó.fogtunder Én is Zelda miatt vettem, azóta meg lett egy MK8 meg egy Snipperclips is szóval én nem panaszkodom

-
Hunner
senior tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Vettem én is egy pro kontrollert, meg nevetséges 6500ft-os áron egy Guitar hero live-ot a WiiU-hoz.
Nem tudom szabvány-e az usb-s dongle és a gitár azaz pl ha ps3-ra kötöm is működni fog e, azon már van egy gitár+játék kombó, ha bejön 6500-ért vettem 2. gitárt és ha bármi lenne a pssel, wiiU-n még mehet tovább a GH. (asszony remélem így már nem öl meg a pro kontroller miatt, a GH az ő pályája
) (most nézem a dongle platform specifikus a gitár nem, szóval lesz egy tartalék gitár, illetve más platformos játék ha bármi történne
) -
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
én nagyjából csak a Zelda miatt vettem, minden más ajándék, csak hát szeretek ajándékot kapni

-
KOHO
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez azért csalóka, mert a nagyobb címeket meglepetésnek szokták tartogatni, nem jelentik be előre.
-
Sirandrish
Topikgazda
Még a Switch megjelenése előtt kaptunk egy naptárat, egy évre előre napra pontosan minden játék megjelenéssel. Aki annak tudatában megvette a gépet, majd fanyalog hogy de hát nincs is rá játék...értitek

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Elmondanám neked, én annak idején a Szuper Nintendón játszottam Mechwarrior-t, Doom-ot és Mortal-t (sok egyéb közt). Ezek vérbeli AAA játékok voltak és mindnek van a mai napig is, vagy lesz 2018-ig friss megjelenésük. Az új Doom nem jött Wii U-ra, mert nem elég erős hozzá a hardver. De ugyanígy a Switch sem, ez kilőve. A Mechwarrior 5 már konzolra sem jön, legalább is úgy néz ki hogy PC-only játék lesz. Mondanom sem kell, a Switch-et keresztbe lenyeli. Aminek lett volna realitása ezek közül, az a Mortal Kombat, de érthetetlen módon nem kapott Wii U portot. Helyette az Injustice-t tolták, aminek az amerikai képregényekből szedett karaktereit - kis kivétellel - itt az EU-ban a kutya sem ismeri. De a második rész is már csak a nem-Nintendo platformokra készült. Soha nem fog a SNES éra visszajönni, ennek nincs semmi realitása, de a másik baj az, hogy egyelőre nincs egy stabilnak mondható nintendós univerzum, ami legalább alternatívát kínálna a fentivel szemben. Nagygépes Monster Hunter, Metroid, több új akció/stratégia/FPS/racing franchise is kellene a meglévők mellé, hogy a tömegigényeket jobban lefedhessék.
-
KOHO
senior tag
1. Ez nem másodkonzol, erről szó sincs. Az nem másodkonzol, amit bárhova magaddal vihetsz, DE otthon a nagy tv-n is tudsz nyüstölni.
Ezek az eladási számok amit produkálnak eddig nem rosszak, viszik a gépet mint a cukrot. Oké nem jönnek rá őrült nagy címek, de az azért tényleg vicc, hogy útnak indítottak úgy egy gépet, hogy van rá konkrétan 1 Zelda meg egy Mario és semmi más
Ezt még a PS VITA se engedte meg magának, ott nyitáskor volt egy pár másik játék is.
Valaki a ps4-re vagy xboxra esküszik, valaki erre. Nekem volt ps4-em elég sokáig, de meguntam, mert sokkal jobban tetszenek a hordozható kütyük. -
Madwe
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ehez pedig a már fent is hiányolt partygame-ek kellenek, amikkel lehet a legjobban bevonzani a nongémereket. A MK8 jó kezdésnek, de kell még ilyen bőven. S ebben pont h erős lesz a konzol, csak kellennének hozzá címek

-
Hunner
senior tag
Just Dance 2017 és az 1-2 switch ér egyben 20ezer forintot? 576-ban akciós most a pro kontroller és ez a két játék is (attól most tekintsünk el hogy odaadják-e, próbát megér) katt
Illetve WiiU játékok is jóárasítva vannak, akit érint nézzen szét
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pár héttel a Switch megjelenése után egyik amcsi podcast-ben mesélte az egyik srác, hogy reptéren, kezében a Switch-csel üldögélt a váróban, amikor leült vele szemben egy Nintendo cuccokba öltözött fiatalember. Ezen felbátorodva leszóította, és kideült, hogy még ő se hallott a Switch-ről, de miután megmutatta neki a Zeldát, teljesen lenyűgözte a gép.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Az lenne az igazi, ha a SNES korszak megismétlődne részükről. Ott aztán kb. minden játék ami volt SEGA-n az volt SNES-en is és fordítva, plusz voltak ugye az exkluzívok.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Éppen ez a baj a Nintendo szemszögéből, hogy szinte csak olyanok veszik, akiknek már amúgy is van ilyen-olyan kötődésük a játékpiachoz. Ennek a konzolnak az lenne a küldetése, hogy bevonzza annak a tömegnek egy részét, akik lemorzsolódtak a nintendósok közül az évek során. Most olvastam valahol egy amerikai közvélemény-kutatásról, amiből az jött le, hogy a Switch létezésének csak a nem játszók (non-gamers) 7%-a van tudatában. Aki hallott róla, szinte mind olyan ember, aki aktívan mozog a konzol-PC világban. Ezt kell sürgősen orvosolniuk, különben tovább fog a nintendós tábor morzsolódni sajnos.
-
fogtunder
nagyúr
nekem egyébként pont a kazuár party cuccok hiányoznak róla, a 1-2 Switch egy nagyon szar poén a Wii Sportshoz képest, ami anno járt is a géphez.
-
Madwe
nagyúr
Ha valakinek a videojáték a hobbija, akkor annak a switch egy tökéletes másodkonzol, mint ahogy azt eddig is sejteni lehetett... Valamint előre bejelentésekből az is sejthető volt, h lesznek lukak.
Azt is érdemes figyelembe venni, h nintendo nem nagyon szokott árakat csökkenteni, pláne ha viszik mint a cukrot, így gyk. aki kivár, lényegében nem spórol pénzt. -
fogtunder
nagyúr
a gond az, hogy kb csak ezekkel tudsz játszani, a többi az régi arcade játékok portja, vagy olyan cuccok, amiket már más platformon régen rongyosra játszhattál.
nem hiszem, hogy éves szinten jönni fog egy újabb Breath of the Wild, Mario csak év végén, szóval azért vannak lyukak a lineupban, amit majd remélem, hogy betömnek.
illetve sírva könyörgök, hogy csináljanak már egy felújított Metroidot, ha a Zeldát sikerült így átgyúrni, akkor azt is át lehetne.
-
ldave
félisten
USA-ban áprilisban 280 ezer Switch fogyott és 550 ezer Mario Kart 8 Deluxe. Japánban 200 ezer körül ment el áprilisban. Mindezt úgy, hogy gyakran nincs készleten, több helyen várólista van még a mai nap is.
Összesítve USA-ban 1 millió felett jár a gép, Japánban pedig 850 ezernél tart. EU-ról nem tudom most számokat. -
csab2
veterán
Én már kezdem kicsit bánni, hogy - minden észérv ellenére - ilyen hamar beleugrottam a Switvh vásárlásba. Hiába nagyon tetszik a koncepció, ha nem jelennek meg normális játékok rá.
Ráadásul novemberben jön a Battlefront 2, amiben lesz egyjátékos mód. -
KOHO
senior tag
Lehet arról tudni valamit, hogy a kezdeti robbanásszerű Switch vásárlások mennyivel esetek vissza így május közepére vagy, hogy mennyire fogy még a cucc?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is megjöttek és a charge stand is, kis USB C kábellel. Szépen tölti (a PS4 USB-n
) -
és (#4321) KOHO : sajnos nem valószínű...inkább Mario + Rabbids Kingdom Battle lesz az... itt is ezt valószínűsítik.
valamint (#4314) velekeio : sokan játszanak vele, No.1 az eShop-ban, kiütötte a MK8-at.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ubisoft: We have 1 Unannounced Game for Switch and couple of other games"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyár végén jön a Redout Xbox és PS4 változata, a Switch kiadásról még mindig semmi hír, holott azt előbb jelentették be mint a konzolos kiadásokat.
-
tajner10
tag
One Piece: Unlimited World Red - Deluxe Edition jön a switchre
,amúgy valaki már játszott a játékkal innen? -
ldave
félisten

-
Darth_Revan
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Azok bármilyen komolyabb Androidos telefonra letölthetőek.
Android OS játékok közül akkor már inkább Tomb Raider (2013) vagy Doom 3 jöjjön
Doom 3 OpenGL alkalmazás, stabil 1080p@60 FPS-t simán ki tudnak hozni a Switch-ből. Tomb Raider-nél stabil 30 fps lehetne a cél. -
adalbert1
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én Xbox 360-on, és én is (igaz akkor még nem voltak kint a jelenlegi generációs konzolok).
Igaz, utána megnéztem PS4-en is, hát azért ott sokkal jobb volt.
Switchre én örülnék régi GTA-knak is, főleg a Vice City és a Vice City stories lenne biztos vétel, de kétlem, hogy ezek kijönnének. -
fogtunder
nagyúr
ez a Switch amúgy gonosz kis masina. leültem most megválaszolni pár hsz-t és rájöttem, hogy 3 napja nem kapcsoltam be a gépemet, amit másfél éven keresztül építgettem...
-
Szerintem a Super Mario Odyssey-t és a Splatoon 2-t nyomják majd agyba főbe... remélem meg fogok nagyon lepődni

-
grosy
senior tag
Az új CoD Switchre jöhet?

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Előbb valaki kezdje el átportolni...majd aztán izguljunk hogy jó lesz-e

-
Darth_Revan
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kivéve ha csak el nem qrják a portot.
Ott az NVidia Shield ATV jó példának. Most próbáltam a Resident Evil 5-öt és az XBox360 port fényévekkel jobb az NVidia által csinált Android porthoz képest!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Elektromos autók - motorok
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- OLED TV topic
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Keresünk dokkolókat
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó lenne ha élne tovább a franchise a Switch-en is, legjobb körökre osztott móka.
Persze az élmény az gyanítom nem lenne ugyanaz...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)