Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vebber
tag
Nintendo direct utólagos megtekintéséhez (nem vágott verzió), tudtok adni 1 linket?
-
horkovy24
senior tag
Én a Wii-met vittem oda anno amikor alaplap hibás lett és cserélni kellett az alaplapot. Hát nem voltam elájulva tőlük mikor visszakaptam a gépemet. Úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére egy ujjlenyomat sem volt rajta még a gyári csomagolóját is rátettem mikor bevittem. Erre úgy kaptam vissza mintha a kutya szájából szedték volna ki! Össze vissza volt karcolva a külseje mintha dobálgatták volna. De mérges voltam le is csesztem az üzletben dolgozó emberkét a csörsz utcában pedig ő nem is tehetett róla. De én csak őt tudtam hibáztatni.

-
Vebber
tag
válasz
umbibumbi1
üzenetére
Mind a Skylanders, mind a Lego Dimensions esetében úgy van, hogy két fajta portál van.
Az egyik jó a Playstation, nintendo gépekhez, és az Xboxhoz nem. A másik pedig Xbox géppel megy, míg előbbiekkel nem.A skylanders figurái minden platformara nagyrészt egyformák. Néhány kivétel van, ami csak a nintendoval működik.
Ezek skylander és amiibo figurák ( a talpukon átkapcsolható ). Bowser, és Donkey figurák.A Sonynak az imaginatorhoz volt egy darabig darabig exclusive a Neo Cortex, de mára már nem az.
A Lego dimension esetében, tudtommal csak a PS4 esetében volt 1 figurával bővebb alapcsomag.
Viszont ez működik a Wii U-val. -
Vebber
tag
válasz
planbmokus
üzenetére
Ez a vörös távirányító ugyanaz a szín mint a neonból az egyik?
-
aya
addikt
Octopath Traveler demo ott figyel a japán eshopban full angolul, csak szólok

-
woros
őstag
válasz
umbibumbi1
üzenetére
Szerintem olyat nem lehet.. ha szemben állsz a kastéllyal, akkor jobb oldalon van/lesz egy Gym.. ilyen piros boksz sisak, na ott lehet indítani a multiplayert, de az nem local-coop szerintem, legalábbis az első pályának semmi köze hozzá.
És nem kell végig vinni hozzá az egész játékot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
umbibumbi1
üzenetére
Végig kell vinni a single kampányt.
-
umbibumbi1
tag
sziasztok.én ezt már nem bírom,sehol nem találtam épkézláb megoldást.szeretnék local coop-ban játszani a mario rabbidsel,ez elvileg elfordított kontrollerrel megy.de hogyan?először végig kell játszani a campaignt vagy mi? mert képtelen voltam rájönni.köszi szépen
-
Peat;)
veterán
Van ajánlott régió ahonnan érdemes digitálisan vásárolni? Hivatalosan ez nem tiltott gondolom egy handeld konzolnál. A játékárak nagyon el vannak szállva, pc játékárakkal semmi bajom, de switch az elég pofátlan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Crypt of the Necrodancer is coming to Switch"
"Xenoblade Chronicles 2 Launches December 1"
-
KOHO
senior tag
Kezd beindulni a Switch, eddig minden képzeletemet felülmúlja
Na még egy GTA jöjjön 
-
woros
őstag
Na igen, lesz mire költeni most is és októberben is.. Én csak azt veszem meg egyenlőre amivel biztosan hetekig játszok majd és az a Mario Odyssey, a többi várhat. Illetve most veszek egy SNES minit, de ennyi. SNES New 3DS XL-ről is lemondtam, mert nagyon kijelző érzékeny vagyok és lutrira nem veszek, hogy aztán TN paneles legyen..
-
ldave
félisten
DOOM-ról infó: a kártyán csak az egyjátékos kampány lesz, a mutlit külön lehet majd letölteni SD kártyára. A digitláis változat viszont tartalmazza egyben az egészet, ott nem lesz opcionális a multi.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Basszus, nem lesz annyi pénzem novemberben, hogy ezeket megvetyem 😂
-
Darth_Revan
veterán
Skyrim is november (17) ?? Már a 4. AAA. Cím ami novemberben fog érkezni (Resident Evil Revelations 1-2, LA Noire)

Wolfenstein, Doom, Skyrim...Bethesda aztán odatette magát

Úgy tűnik a pletykák arról hogy 25 GB lesz az NBA nem lettek igazak és "csak" 6.8 GB lesz

-
planbmokus
senior tag
Ebbe a 45 percbe aztán belepréseltek mindent!
Imádom ezeket az adásokat! -
Dragon Quest Builder jó lesz Minecraft helyett
- 2018Kirby Star Allies is rendben van - 2018
egy csomó jót nem tudtam beírni, nagyon azt akarják sugallni, hogy rengeteg cucc jön...
L.A. Noire is megemlítve
és persze Super Mario Odyssey... ez naaaagyon jóóóó, rendben levőnek ígérkezik
-
Rájöttem, Mikó István a hang a XC2 alatt

Erről meg Micimackó jutott eszembe
Persze a Collectors' Edition ettől még jöhet
Na lesz valami Skyrim is, ha jól látom. November 17.-én meg is jelenik

Arena of Valor is jó.. főleg ingyen bétával.
Wolfenstein II !!!!!
2018Arcade Archives: Mario Bros. az első.
Zelda amiibo-k, ha jól látom 4-es csomagban is vagy csak abban? Nagyon jól néznek ki.
FIFA szeptember 29.-én.
Exclusive 2D-HD RPG, akár még jó is lehet, Project: Octopath Traveller - demo szedhető a direct után
-
A Rayman Legends a Switch-en töltődik a leghosszabb ideig (még a wii U-nál is hosszabb) - azt írják a kitömörítés tart sokáig.
Tényleg annyira sokáig töltődik? -
Darth_Revan
veterán
Dragon Ball-t vagy a One Piece-t tolja valaki? Megeri megvenni oket? P! jol optimalizaltak, illetve story/jatekmenet lekoti az embert?
-
GuruZone
őstag
Szemeztem a németországi szimpatikus árakkal, és mivel október elején Münchenben járok, ott venném meg a switch-et.
Van valakinek tippje kinti vásárlással kapcsolatban?
Köszi -
SzDavid99
tag

Nintendo Direct csütörtök éjféltől. Várhatóan 45 perces lesz és az új bejelentések mellett a Super Mario Odyssey-ről is bővebben fognak róla beszélni.
-
Baltazár123
őstag
Amikor a switch megjelent én abban bíztam, hogy kiváltja a tabletet is. Internet, netflix, youtube,filmlejátszás meg még pár ilyen szoftver. Ez egy nagy előnye lenne, hogy nyaralásra elég lenne ezt vinni. Ezek ráadásul nem rakéta tudomány szoftverek vagy irreális elvárások a hardverrel szemben. Ha ezt tudná a Switch, akkor nem kéne tabletet venni és vinni és így az ára is könnyebben megemészthető lenne. Mindegy, ezek a funkciók nincsenek és majd lesznek vagy nem lesznek, úgyhogy emésztem tovább az árát egy darabig
Persze most nincs gondjuk az eladásokkal, tehát nem kell annyira azzal foglalkozni, hogy milyen plusz funkciókat akarnak az ügyfelek 
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A wii U verzió a legjobb nem N játék szerintem, ami ki is használja wii U koncepciót.
A Switch verzióval nyáron játszottam handheld módban, nem tapasztaltam problémát, de most lehet, hogy megszabadulok tőle, mert túl sok minden jön és ds-re is megvan... -
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
a Lego sajnos PC-n is gyenge port lett, pedig nem szokott ezekkel gond lenni.
remélem hogy a trollt nem vetted meg... -
Darth_Revan
veterán
Befejeztem a Lego City Undercover-t es hiaba maradt meg sok tennivalo a varosban, kb semmi nincs ami ravegyen hogy visszamenjek meg kalandozni.
Achievementek nincsenek, extra jutalmak nincsenek es maguk a feladatok sem igazan olyanok hogy erdekeljen.Maga a jatek tartalmanak felepiteseben is alapveto logikai hibak vannak, illetve a poenok sem igazan voltak olyanok hogy nevettem volna rajtuk, max elmosolyogtam...az meg mar mas hogy 7 eves kortol ajanljak ezt a jatekot? Megneznem azt a 7 evest aki mar latta Swarzeneggertol a Predatort vagy a Starsky & Hutch-ot...
Technikai szempontbol is egy bughalmaz, portable modban 30 fps-t sok esetben kozel sem tudja tartani, illetve tobbszor volt hogy az egesz jatek osszeomlott.
Szoval aki meg nem vette meg, akkor az sokat nem hagyott ki.
Masik hasonlo szegyenfolt a Troll and I. A fejlesztok nem kommentaltak hogy miert nez ki ilyen undoritoan a grafika, de az fps gondok eseteben azt mondtak hogy nem az o hibajuk es a Nintendo OS-ben van memoria tulcsordulas es az okozza az fps droppokat...viszont erdekes modon par napja kiadtak az 1.1.0 patchet ami tobb bug javitasa mellett a framerate teren is szemmel lathato javulast hozott. Konyebb volt a Nintendo-t hibaztatni de erdekes modon megis tudjak javitani az o oldalukrol is ha akarjak...
-
mich68
csendes tag
Köszönöm a gyors választ. Ez így elég szomorú, december környékén tervezek vásárolni. Háááátha addigra valami előrelépés történik.

-
mich68
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik e switchre netflix, illetve youtube app? -
boost
veterán
idén még két új farmos játék jön másik kiadótól, akkora siker a stílus.
-
boost
veterán
szuper ez a Mario + Rabbids. Ajánlom mindenkinek, aki nem ugribugri játékot szeretne játszani Switchen.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, pletyka szinten nem merült fel az F1 2017 Nintendo Switchre?
-
boost
veterán
Ma bevittem egy adag DS, 3DS játékot (véletlen többet is mint akartam ) és elhoztam egy használt Mario + Rabbidset, egy quantum breaket, meg még ennyit gift card formában. Hétfőn elutazom, és akkor kezdődhet a Mario+Rabbids.

-
Darth_Revan
veterán
Úgy tűnik az új NBA után a novemberben érkező Resident Evil Revelations esetében is kell majd sd kártya a fizikai kiadáshoz. A fizikai kiadasnal csak az első játék lesz a kártyán (13 GB) és a második részhez csak letoltokod lesz mellékelve amit így online kell letölteni és kártyára (26 GB).
-
Darth_Revan
veterán
Új info:
Rockstar has revealed that the Switch version of L.A. Noire will cost $10 more on Switch than it does on Xbox One and PlayStation 4.
While it's not comparing like for like - the Switch version has exclusive features such as motion control, HD Rumble and touch-screen crime-solving - it should be noted that the Xbox and PlayStation editions have enhanced visuals and could arguably be seen as the "definitive" versions of the game, yet they will cost $40 while the physical Switch release is $50.Sokan arra tippelnek hogy a nagyobb ár a nagyobb méretű sd kártya miatt van.
Ha digitálisan is ennyibe fog kerülni akkor az lesz lehuzas
-
Ha a Tennis World Tour jól sikerül, tuti vétel, nekem még a Wii Sports-os is tetszik...

-
boost
veterán
én megelégednék az RDR1-el.
-
adalbert1
veterán
-
boost
veterán
Nekem teljesen kimaradt, én várom.
-
fogtunder
nagyúr
csak én nem tudok ennek felhőtlenül örülni? anno élveztem a játékot, de hogy újra megvegyem full áron, az azért nonono.
-
aya
addikt
Nekem ez kimaradt, remélem majd most kis képernyőn kocsikázok

-
bakter24
őstag
Én a Steamworld Dig 2-t várom, elvileg szeptember vége, de árat még nem láttam eddig sehol.
-
ldave
félisten
Jön Switch-re is:

L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.
-
woros
őstag
Tegnap legyőztem a főbosst a mario+rabbids-ban így végigvittem a játékot. Természetesen csak most kezdődik az igazi kihívás... összeszedni minden elmaradt dolgot és a challengeket megcsinálni + perfectre minden fightot.
Azt hiszem több időbe fog ez telni, mint amit eddig játszottam. Összességében nem volt annyira nehéz, a pixel és a steampunk pack nagy segítség volt, a csaták a végén, ha nem is annyira, de keményedtek. Easy módot nem használtam egyszer sem, nem is akartam és nem is tudtam, hogy ér-e hátrány, ha használom. Nagyon kreatívak voltak a készítők és sok-sok vicces jelenet volt a játékban. 
-
3.0.2. FW kis file, mindenkinek elérhető
Added online play in Argentina, Brazil, Chile, Colombia, and Peru. This is currently available for free until the paid online service launches in 2018.
és a kedvencem:
General system stability improvements to enhance the user’s experience -
bakter24
őstag
Üdv, arról tudtok valamit, hogy a My Nintendo-n a pontoknál a Switch rewards-nál a Coming Soon mennyire Soon Coming?
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Arra sem, hogy a NES mini
- mondjuk a Wii U után valamennyire megértem, de gondolom van egy rakás szakemberük, akinek ilyeneket kellene előrejelezni, és mikor már voltak konkrétumok a switchről, akkor várható volt, hogy sokkal nagyobb érdeklődés fogja kisérni, mint a Wii U-t. -
válasz
planbmokus
üzenetére
Ja egy idióta gondolta, hogy whynot 
(gondoltam így nem kell a wiiU és 3DS topicban idegesíteni a többieket - mostmár a Switch-et is megóvhatjuk
) -
válasz
planbmokus
üzenetére
Az amiibo topic összefoglalója szerint is, illetve ott van egy jó kis link a nintendo oldalára, ahol legördülő menűben válogathatod ki a számodra megfelelő amiibo-t (Compatible games: Game series: Collection
.
Menjünk oda ezekkel szerintem
-
planbmokus
senior tag
válasz
umbibumbi1
üzenetére
Lehet akkor rosszul értelmeztem a cikket, amiben olvastam. Ezek szerint akkor a TAG-nek az egyik fele írásvédett (a figura kódja és SN-je miatt) és van egy írható fele?
Bár mos így belegondolva logikusnak tűnik, mivel a Twilight Princess-es amiibo is tárolja a Wolf Link upgrade-jeit. Illetve minden amiibo tárolja a tulajdonos adatokat is, ha beregelte valamelyik platfromon?
Csak összerakjuk ezt a dolgot.ui.:
most megnéztem a Wikipedia cikket, ahol azt írják, hogy bizonyos amiibo-kat csak bizonyos játékok tudnak írni, van is egy jó kis táblázat hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta is úgy használom.. Ha majd kiesik, akkor visszaviszem megint.

Számolom a napokat!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sirandrish