- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
válasz
n000rbi #10071 üzenetére
Ez sajnos nem így van, N saját kontrollereihez viszonyítva sem. Pro conrollerben pl. az Alps 3D karok az alaplapra forrasztottak, ami több rétegű, furatgalvános. Ezt nem tudja szakszerűen cserélni, csak szakképzett ember. A csavar furatokból, már az első kihajtás alkalmával is jön gazadagon a műanyag, néhány tisztítás után nem lehet majd összerakni. Stb.
Az, hogy az akku viszonylag kevés bontással kijön, nem sok. -
válasz
n000rbi #9810 üzenetére
Én a magam részéről megismertem itt 5-6 emberkét akikkel nagyon szivesen játszom még akkor is ha csak ennyien vagyunk. Az a jó hogy bármiféle előzetes megbeszélés nélkül ugywnabban a mentalitásban játszunk, és az hogy nem kellett külön keresnem ezeket az embereket hanem rögtön ikyeneket találtam számomra hihetetlen.
Egyébként nem feltételeztem hogy bárki is nsgyon fiatal lenne.Ezt most mindenkinek írom aki szeretne az itteni fórumosokkal mario kartot játszani.
Ne értsetek félre, nem azért írok úgy ahogy mert bárkit is hülyének nézek. Ilyenről szó sincs.
Csak el akarom kerülni a félreértéseket teljes mértékben.Most volt verseny amire én is késve csatlakoztam és discordon megbeszéltük hogy tisztázni kéne a dolgokat (én javasoltam) mielőtt újabb félreétések születnek a fórumon, elvégre mi csak jókat akarunk játszani közösen.
Nem akarok szóvivő lenni és ez nem az én személyes akaratom, de felvállaltam hogy megírom ezt a hsz-t és reméljük a legjobbakat.Az első a komunikáció verseny előtt és közben.
Azért nem a fórumot használyuk versenyek lebeszélésére mert lassú.
Jelenleg 3 platform van ahol szervezünk, hangouts, facebook és messenger.
Mindhármat be lehet állítani hogy jelezzen ha valaki ír.
Mikor ide kikerül hogy verseny lesz azt is hanfouts-os messengeres kérdezés vállaszolás előzi meg.
Ezután pedig discordon gyülekezünk aminek a linkje már többször is be volt, és még be is lesz írva ide.
A discordot két dokig miatt szeretjük. Jó hangulat és kötetlen a játéktol független beszélgetések szoktak kialakulni. A másik hogy az esetleges félreértéseket azonnal tisztázni tudjuk. Utóbbira egyébként még nem volt szükség.Ha valaki nem kiván csatlakozni se discordhoz se a 3 leírt megbeszélős platformhoz sem annak szerintem mindegy is ha csak megy globalra, ugyanis ez egy ilyen fórumos verseny ahol a jétékosok a verseny mellett egy tök jó kis közösséggé váltak.
-
Dwayne Hicks
tag
-
válasz
n000rbi #9808 üzenetére
Ez kb úgy működik hogy az emberek összegyülnek discordon és ott megbeszélik mi legyen. Ha kevés ember van akkor nem is megyünk cpu nélküli versenybe. Vagy pl mostanában globálra mentünk ha nem voltunk legalább öten.
Az hogy bárki is ott fog várakozni a lobbyban bámiféle de leginkább discorsos komunikáció nélkül, na az szerintem felejtős. Már csak azért is mert nem valami izgi ott várni hogy megjelenjenek az emberek. -
aya
addikt
válasz
n000rbi #8978 üzenetére
Játszani én is sokáig tervezek, switchet nem akartam, aztán túl sok érdekes játék jött egyszerre rövid idő alatt.
Valahol bánom hogy a zeldát, még wiiu-n játszottam, switchen az is itt lenne velem mindig.Mocskos mariot is még mindig játszom pedig már nem kellene, mindig beficcen + 5-6 moon.
-
-
válasz
n000rbi #7788 üzenetére
Azt tudom hogy a coin növel sebességet is de ki azért nem megyek érte ha nincs az ívemen.
Egyébként az alap gokartal megyek és az alap széles gokart kerékkel, meg néha a slick kerékkel. Ma próbáltam pár más keteket meg kocsit de eddig a gokart fekszik legjobban.
Ahogy írod mik vannak kiderül hogy szimulátor pedig direkt ezzel játszom és nem gt-vel. -
-
ldave
félisten
-
-
ayo
veterán
válasz
n000rbi #5118 üzenetére
gondolom más értékekkel számol, hogy szebb legyen. Nekem se volt mindig maxon, de tökéletesen ment.
egyébként meg a többi részével se volt még gondom, se joy-con sync problem, se rossz akku idő jelzés...bár gondolom nekem biztos tökéletes verziót adtak, mert megérdemlem
-
Madwe
nagyúr
-
Vebber
tag
válasz
n000rbi #4992 üzenetére
Már hogyne lenne releváns. Bemész a boltba és elérhető alternatíva az is, most.
A kapcsoló pedig nem kézi konzol, a nintendo soha nem titulálta annak, most az E3 alatt is ahányszor szóba került otthoni asztali konzolként emlegették.
A maréknyi megjelent játék grafikailag -minden tekintetben- jócskán elmarad a konkurensektől.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
n000rbi #4554 üzenetére
Már évek óta azt játszák, h a használt játékokat újként árulják... persze nem mindig, de gyakran bele lehetett anno futni, nem meglepő h még manapság is megvan ez a szép gyakorlatuk. Persze hivatalosan csak a kitett dobozokból szedik ki a lemezt, de persze az mindegy h miért van akkor egy játékból egy valag újratokozva náluk, arról nem is beszélve, h ha kirakati darab lenne, akkor azt se árulhatnák újként...
-
tassyu
tag
válasz
n000rbi #4445 üzenetére
Amellett, hogy a "remélhetőleg" egy feltételes dolog, meghalgatnám a másik felet is.
Átkérésnél soha nem ígérnek szerdára, hanem következő hét péntek. Azok a srácok a boltban mind jóravaló, segítőkész emberek.De nincs is más bolt, ahol az új zelda (Wii U) a megjelenés után féláron, 10k-ért megvásárolható lenne, sok más játékkal egyetemben. Úgy általában a legjob nintendo akciók is az 576 üzletláncban vannak évről évre.
A másik felemlített (nem általad) bolt, a Media Markt, aminél szintén megjegyzem, nem igen van másik üzletlánc, ahol az svitch konzol 2 hónappal a megjelenés után jelentős kedvezménnyel, 93k-ért megvásárolható lett volna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged