Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
belan
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oké
-
belan
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Milyen account érdemes csinálni amerikai vagy japán ?vagy nem tudom milyet lehet még mert még be se költöztem a gépbe)))
-
belan
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi meg lesz és remélem jó sokáig el leszek vele
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Megint az a probléma fordult elő, hogy beragad x %-on az akku. Hiába merítem le teljesen és rakom fel tölteni a gépet a joyconok nélkül, 84 %-nál nem tudom jobban feltölteni. Mással is előfordul ez a hiba? (Tudom, hogy igen, de érdekelne, hogy valakinek van-e rá megoldása)
-
belan
addikt
Gyerekek holnap úgy nezki csatlakozom a táborhoz ,sokat gondolkodtam rajta és olvastam a fórumot és voltak érvek és élenervek de úgy vagyok vele ki kell próbálnom mert ha vissza hozza a gyerek koromat már meg érte ,ha nem max eladom de minden képen kell szerintem egy ps4 is mellé ,ami nekem nagyon hiányzik a trófea támogatás mert az minden képen plus játék élmény és hosszabb játék idő ,meg a jó minőségű indie játékok hiánya és egy két multis cím ,de összeségében a switch egy jó kis konzol mondjuk az is közre játszik hogy egy darabig most csak switch fogok tudni játszani
-
elnokur77
csendes tag
Sziasztok! Milyen országra érdemes a Nintendo accountot megcsinálni? Van -e különbség az árakban, vagy bármiben?
Köszi,
ElnökÚr -
Rainway App ez évben jön Switch-re, úgy tűnik, működik

Rainway, an app that will allow you to stream your PC games to multiple platforms, is coming to the Nintendo Switch later this year. With the announcement earlier this year, many Switch users (myself included) were apprehensive about how this application would work on the device or how good the quality of the streams would be, even with the best internet connection. Well, today, the developer has provided some footage of the app running on Switch and it actually works! (Batman Arkham Knight) -
belan
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak az várja meg ezeket a játékokat akinek csak switch van,persze kivétel mindig van
-
oriic
HÁZIGAZDA
The LEGO Ninjago Movie Videogame trailer - Megjelenés október 6-án.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom hogy a digitális változat megvásárolható-e itthonról, de azért infóként beteszem ide:
$10 gift card with physical and digital version of Super Mario Odyssey at Best Buy
-
belan
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
belan
addikt
Valaki végig vitte a troll nevezetű játékot ? Nintendora mikor jön ?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kenyérpirítón tükröződik a Galaxy?

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem akarok a warez mellett kardoskodni, mert engem aztán tényleg nem érdekel, de egy YT (amit már kenyérpiritón is meg tudok nézni) nem fogja meggyőzni a warezmatyikat..
-
adalbert1
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jó, mondjuk egy Youtube, Netflix kliens, böngésző, stb. alapból része lehetne a gép operációs rendszerének, remélem idővel elérhetőek lesznek ezek a funkciók (igaz a Wii U-n sem használtam egyiket sem, de pl. Xbox One-on, mivel halkabb volt, mint a gépem, rengeteg mindent néztem Netflixen).
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pl stabilitás javítások, teljesítmény javaítások ,extra programok (pl Youtube kliens?), stb
De azért ne felejtsük, hogy az csak egy 4chan-os képmegosztás, hogy igaz-e vagy sem az már más kérdés.
-
planbmokus
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja, a csoportban megosztottam!
-
KOHO
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elfelejtenek feltenni és ettől mondjuk elesnek egyéb nélkülözhetetlen funkcióktól.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nintendo Switch SDK kiszivárgott. Nem tartott annyira sokáig.
Ami ez után jön valszeg már nem PH kompatibilis. -
belan
addikt
Ha a Nintendo store bol akarok játékot vásárolni csak hitelkártyarol tudok vásárolni ?vagy van feltöltőkartya is mint a Playstation
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
planbmokus
üzenetére
Nagyon szép.
Facere is kiraktad igaz? -
belan
addikt
Hello ha mondjuk gamepark vagy mediamarkt veszed meg Nintendo switch akkor 2ev gyári gari van rá ? Vagy alapból 1 év gari van rá
-
válasz
planbmokus
üzenetére
huncut kis psp is ott mosolyog a sok N között

-
planbmokus
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Gyakorlatilag a szakmámhoz tartozik (kiemelt értékesítő/ÜV helyettes)..

Sunból csak Fan Edition van, nem tudtam egyszerre kettőre beruházni, a Sun amúgy nemrég érkezett.
#5246: Köszönöm szépen!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
planbmokus
üzenetére
Elmehetnél kirakatrendezőnek is
Sun Deluxe hogyhogy nincs ott, ha már ennyi minden ott figyel? -
ldave
félisten
válasz
planbmokus
üzenetére
Szép gyűjtemény, gratula hozzá

-
válasz
umbibumbi1
üzenetére
Mennyibe került? Sajnos a wii-n sem voltak túl jók a Cars-os játékok...

-
umbibumbi1
tag
hello.megvettem a manóknak és a karthoz a kormányt is,de persze ez nem megy mozgásérzékelősen.vagy csak nem találtam meg hol kell átállítani,de erős a gyanúm,hogy sehol.így nekem nagy csalódás.
maga a játék elmegy,számomra semmi extra.sima verseny,vagy battle race.de ez nem gyerekeknek készült?
miért nem úgy alkották meg (főleg ennyiért),hogy a kedvenc karaktereiddel szabadon mászkálhatsz vagy folytathatod a storyt,vagy a különböző eventeket?nekem kicsit fura,de lehet bennem van a hiba.olyan érzésem van mintha gyorsan összedobtak volna valamit.
hozzáteszem csak kicsit játszottunk még vele,nem volt rád idő,lehet azért van benne tartalom rendesen....remélem -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az jó lenne, mert azt jelentené, hogy nagyobb lakásba költöztünk... kb. 1,5m-ről játszunk...

-
n000rbi
senior tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Mondtam, hogy gond van a laggal vezeték nélkül? Ennek ellenére a vezeték a csökkentését hivatott szolgálni.

Az ára tényleg jó, viszont kizárt, hogy én egy a dokkolóba dugott vezetékes kontrollerrel játsszak Switchen (vagy bármin, ami nem Gamecube, SNES stb.) Nekem egyik gyártó gyári kontrollerével sincs bajom és még is nem találtam olyan 3rd party kontrollert egyikhez sem, ami jobb lett volna. Egyéb kiegészítőket persze szoktam vásárolni, de kontrollerből csak gyárit. -
Én aggódnék, hogy mikor rántom le az egész kütyüt a helyéről...

-
-
n000rbi
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A vezetékes használatnak nem az a lényege, hanem a lag minimalizálása pl. verekedős játékoknál. Azért hoztam fel, mert a linkelt Hori fixen vezetékes. (a cserélhető dpad az, ami tetszik rajta)
Ja és se hd rumble, se gyro, se nfc olvasó nincsenek benne. -
n000rbi
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem hiszem, hogy a pro kontroller nyomába érhetne, főleg, hogy most már azt is lehet vezetékesen használni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ezt láttátok már?
-
n000rbi
senior tag
A Snake Pass-ra 40%-os akció van eshopban (állítólag, nekem ugye csak a purchased felirat jelenik meg, de ott van, hogy "Sale ends on 04.07.2017"
) -
ldave
félisten
Nehéz kérdés. Nem kifejezettem multiplatfrom címek szerintem a fontosak, mert senkinek se hiányzik egy PS3 szinvonalú CoD vagy AC 2017-ben. Ami a külsős cégektől kell, azok az egyedi játékok erre a gépre, mint a Mario + Rabbids, a Bayonetta 2 és a hasonló címek. Az a Wii U esetében eléggé nyilvánvaló lett, hogy maga a Nintendo egyedül kevés ahhoz, hogy folytonos legyen az új játékkínálat a gépre. A 3DS sikerében nagy szerepet játszik, hogy olyan millió db felett fogyó játékok vannak rá, amikhez semmi köze a Nintendo-nak, de mégse multiplatform címek (Monster Hunter, Yokai Watch, Layton, stb).
-
KozyP
csendes tag
Miért is vettem Nintendo Switch-et/kiknek ajánlom elsősorban:
- Ameddig szinte csak a Zelda volt a megvásárolható switch címek palettáján még nem éreztem késztetést a megvételére.. Mondom PC-re leszedek egy emulatort és majd azon játszok vele. Futott a játék, de 20-25 fps mellett nem jött át az a szintű lendület, ami egyébkén a Nintendo konzolján adott.
Mivel nagyon szerettem volna játszani vele, a gép mellé ez volt az első amit megvettem kb 1 hete.- Aztán ugye jött az E3... Nálam magasan verte a többi prezentációt. Én, mint a 80as évek gyermeke, akinek még volt szerencséje azon melegében játszani a korai Nintendo gépeken, totális extázisba estem a közeljövőben megjelenő címek láttán.
Ezek azok a játékok, amikért az ember Nintendo-t vesz.Tripla A-s címekre én nem tartok igényt, hogy megjelenjenek Switch-re, arra ott a PC és a PS4 PRO.
Nintendo-m azért van, hogy Mario, Rabbids, Zelda, Kirby, Donkey Kong és Metroid címekkel játszhassak..Ezeknél pedig korántsem a grafikai megvalósítás a lényeg (hozzátenném, hogy abszolút meg vagyok elégedve a látvánnyal). JÁTÉKÉLMÉNY .. nagybetűkkel!
Így tehát a hozzám hasonló embereknek ajánlom a konzol megvételét..
Ha nagy címekkel akarsz játszani, ne ezt vedd meg. -
belan
addikt
Jó lenne ha Nintendo erőltetné a multiplatform címeket legalább 40 50 százalékban multiplatform játék ki jönne a új gépre milyen király lenne
-
woros
őstag
Múlt héten csak előrendeltem ezt a Mario+Rabbids játékot. Adok neki egy esélyt úgy döntöttem.
-
belan
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kérdés hogy fog rajta futni a játék
-
szilchi
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi
. Skyrim, Zelda ,Mario Odyssey és a Mario Kart miatt már be van tervezve magamnak karácsonyra
. -
szilchi
őstag
Szép estét.Melyik verziója lesz várhatóan kiadva a Skyrimből Switch-re?Sima,Legendary,Remastered?Lehet már tudni?
-
Tibtobi
tag
Sziasztok!
Véletlenül nem tudtok egy olyan helyet ahol ki lehet próbálni a switch-et? Nagyon érdekelne, de nem tudom eldönteni ezt a grafika témakört... PC-ről jönnék, és elég vonzó a Nintendo egyedi címei. -
Phobion
addikt
Sziasztok!
Switch-hez melyik a legjobb képernyő fólia, Ti melyeket ajánljátok?

Ma vettem egy Hori, karcolás ellenit, de ez valami kib@szottul katasztrófálisan sz@r. Videó alapján csináltam, de amikor a 2. réteget lehúztam, felraktam, majd megláttam, hogy tiszta por a kijelző, pedig előtte 100x minimum letakarítottam a kapott törlőkendővel, ergo a két fólia közé simán bejutott egy rakás porszem, mindezt 5 ezer forintért

-
belan
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Alapból túl lett árazva a nintendo switch híjába tévére is rá lehet kötni ha azt nézzük 90 körül már prot lehet kapni viszont ha lejjebb meg a ára jó vettél lesz
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezek az árak még az egészségügyi hatát felett vannak. majd ha 80 alatt lesz újonnan, esetleg akkor.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Vegyél használtan...

-
fogtunder
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Használtan elég olcsón lehet már gépet venni, sokan adják el, miután végeztek a Zeldával.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

kb én is erre számítottam. de kb 35€ off elég jó -
Peat;)
veterán
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Napi szinten az aprón. Megosztó konzol, így sok az eladó, aki most venne az szerencsés én nem bírtam ki eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
. Skyrim, Zelda ,Mario Odyssey és a Mario Kart miatt már be van tervezve magamnak karácsonyra