Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Elfogult vagyok a Nintendoval, de nekem is csak időnként csillan meg a remény, hogy az egész Switch talán mégsem egy nagy megúszás... (persze sikeres, bevonz új játékosokat) Nekem a wii u+wii+3ds kombo volt az igazi innováció, sok új játék.
Sajnos az is igaz, amit egy másik topikban írtál, öregek vagyunkvagyok, túl sokat láttam stb.
A VR2-nek adok egy esélyt, bár ott is átgondoltam a javaslatod alapján és igazából nem érdemes megvenni, ha racionális akarok lenni. De szerintem megveszem, aztán kihúzom a bakacslistáról a VR-t is (talán nem akarok majd olyan gyorsan szabadulni tőle, mint dunc a Switch-től
) -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Lol.
-
ρσгτσ
addikt
Pont ezért írtam, hogy nem kellene tanulópénznek lennie. Talán a pécsi MM -ban is jó arcok lehetnek. Így igazából nem értem miért lenne jó több 10 ezret bukni rajta, de hát nyilván a te dolgod.
Csak gondoltam szólok, hogy náluk sokszor egyszerűen mennek a dolgok ilyen esetben. Én biztos megpróbálnám.
-
dunc
nagyúr
A gép hibátlan, a Zelda nagyon jó, de kipróbáltam komolyabb játékdemókat, akkor majdnem hányt@m.
Ha nagyon genya lennék, holnap visszavinném, és visszakaphatnám a teljes pénzem, de senki nem tartott a fejemhez pisztolyt, hogy megvegyem.
Ezért ez az én tanulópénzem, az se zavar, hogy valaki jól jár! Igazából nem a pénz a gond, hanem az, hogy a nagy konzolokhoz szoktam. Mondjuk az a Zelda az na! 
#47892Moby Szemezgettem vele, tök szimpatikus, hogy így emlékszel!

-
Moby
veterán
Emlékeztem rá, visszanéztem, 2019-ben akartál venni gépet, nem derült ki, hogy végül vettél-e 2020-ban is akartál venni gépet, akkor sem derült ki, hogy mire jutottál vele. 2023-ban végül veszel egy gépet, és órákon belül már eladod inkább. Tényleg érdekel, hogy mi az, ami nem derült 4 év alatt sem, csak a vétel követő órákban?

-
Kazuma989
tag
Miért nem adsz a gépnek egy esélyt?Mi nem tetszik rajta?Engem kilóra megvett ez a fehér oledes gép
2022 májusában vettem, azóta baromi sok játékot végigjátszottam rajta, és ezek semmihez sem hasonlíthatóak.Párhuzamosan a Series X is megy de jóval kevesebbet.Szerintem a játékválasztásod nem volt a legjobb, az a rész tényleg nagyon kacifántos, én is csak youtube alapján jutottam tovább sokszor
Kezdésnek tuti nem ezt ajánlanám ennél a Skyward Sword is sokkal szórakoztatóbb
Kártyásan ezek vannak meg:
Scholes9:Hogwarts Legacyra már én is nagyon kivancsi vagyok, holnap hozza a futár, Nagyon felszo*kodták szóval nagyok az elvarásaim.
Kártyásan én megvárom a metroidot, bird ki te is mert úgy is beszippant a varázsvilág
-
ρσгτσ
addikt
Nézd meg, hogy jobb oldalon oldalt, illetve felül nem áll -e kijjebb kicsit a kijelző a burkolatból. Már nem annyira jellemző hiba, de hátha...
Mert ha minőségi kifogásod van, akkor lehet 1 nap után még meg tudod beszélni a MM bolttal, hogy levásárolnád másra vagy adjanak kupont. Van egy-két boltjuk, ahol elég rugalmasak és már én is többször meg tudtam beszélni velük, hogy vegyenek vissza valamit.
Meg akkor is bepróbálkoznék, ha nincs baja. Nem tudom a pécsi MM -ben milyenek. Nekem elég jó a tapasztalatom pár boltukkal.
Pécsit annyira nem ismerem, ott csak vásárolni voltam párszor.
-
Scholes9
nagyúr
A Nintendo jól meglepett, nagyon rajta az ujjam a Metroid vásárlás gombon, nézem a videókat, irtó hangulatosnak tűnik, a Dreadet is imádom
Pedig holnap jön a Hogwarts Legacy is PS5-re

-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Egyiket sem látom bele a trailerek alapján
Szerintem ezek inkább csak remények.Mármint a remény arra, hogy ha nem igazán más, legalább több. Amire szeméály szerint nekem akkora igényem nincs. Imádtam a BOTW-t, sokszor végigment, de őszintén...az évek alatt elég is volt annyi belőle. -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
legyen igy
-
Moby
veterán
Én leírom amit gondolok, még ha tudom, hogy kövekkel fog dobálni a nintys kemény mag: szerintem ez a zelda folytatás rohadtul megúszósnak tűnik. Az igazán nagy dolog a (szerintem kissé gyengécske)skyward sword után a BOTW volt, ez meg az "ugyanabból az alapanyagból főztünk egy nagyon kicsit mást"-nak. És itt most főleg nem a grafikára gondolok, bár nyilván ez is szerepet játszik. Az eddig kiadott anyagok alapján én marhára nem látom, hogy mi a jósiten készült ezen eddig, aztán lehet, hogy meglepődök. Mindenestre arra a tüzijátékra, ami a BOTW megjelenését kísérte, én nem számítok, és moderáltak az elvárásaim is.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
The Trial of the Sword amit érdemes megvenni?
-
Kazuma989
tag
Hali, botw dlc-t érdemes megvenni?Ad új storyt hozzá?
-
Gabonetta
aktív tag
Nem régen megvettem a Slaps And Beanst, akciós volt, már kétszer (vagy háromszor lecsúsztam róla). Tetszik.

-
morfondőr
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem, ott egy korok seed lesz!
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tiszta Minecraft.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Én nekem csak minimális élményem van belőle, de azt tudom, hogy nem egy Doom-ot kell várni tőle. Nem tipikus run'n'gun. Csomó szkennelés (kötelező és opcionális) sztori is úgy épülget fel. Jópár platformer elem is jellemző. Atmoszféra az tagadhatatlan.

Majd úgy is ír még valaki aki többet tud a 3D-s szériáról mint én. -
-
Scholes9
nagyúr
Na most végre jó volt a direct
Nekem anno kimaradt a Prime, megéri a Remastert megvenni
-
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
MarioKart (egészen 2 évvel ezelőttig kerülettem őket mert "gyerekesek" és "primitív tucatjátéknak" tűntek nekem aztán kipróbáltam és rendesen ráfüggtem a szériára. Nagyon szórakoztató tud lenni egyedül is és kihívás nehezebb szinteken.
Metroid Dread (csak demóztam de elég szórakoztató oldalnézetes game, próbáld ki esetleg te is a demót)
Super Mario 3D World (kívánságlistás nekem és pont amiatt mert jobban írják mint az Odyssey-t, kicsit több benne a klasszikus Super Mario és a világ hangulata)
Super Mario Bros U Deluxe (ha igazi klasszik super mario-t akarsz)
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
& ldave & Gabonetta & cactuar & tboldi

Nintendos vásárlásaimat tervezem kicsit jobban kontrollálni, így első körben szerintem BotW meg Mario Odyssey ami érdekelhet.
De kíváncsi vagyok ti miket ajánlanátok
Szerencsém van, utolsó nintendo konzolom az n64 volt, szóval egészen sok játékkal nem játszottam azóta 
-
LaciGSM
aktív tag
Azért ez a Zelda elég jó lesz szerintem! Jah és megjegyzem hogy ennek örömére az eShopban kapott -30% -os akciót a BOTW, és a DLC pakk is! Végre be is húztam a DLC-t.
-
morfondőr
addikt
Direct: szerintem kifejezetten jó lett, szinte minden játék tetszett valamilyen szinten. Vagy magam részéről, vagy a gyerekeknek lesz majd jó! Az öltöztető szimulátoros játék pl. első napos vétel lesz a lányomnak! Remélem lesz majd benne hard mód, ahol a karakter behisztizik, mert nem azt a ruhát akarja felvenni! Hadd tudja meg ő is!
Semmi hanyattesős bejelentés nem volt, de amit mutattak azok elégé rendben voltak, igaz sok volt a DLC meg a remaszter, de én még kezdő Nintendós vagyok, nekem minden vicc új! Elég sok kiszivárgott infó igaznak bizonyult, ez azért meglepett.Az új Zelda meg egy álom valóra válása lesz szvsz. Már most látszik, hogy hatalmasat alkottak! Persze olvastam kommentben, hogy $70 lesz és semmivel sem szebb, mint a régi, de még jó, hogy nem a grafikát árazzák csak, mert akkor tele lennénk $100-os csilli villi rtx ultra játékokkal zéró játékélménnyel! Persze nem örülök az áremelésnek én sem, de ezt akkor is megveszem ha nem eszünk májusban!
-
-
Türelmetlenségem győzött. Az imént vásároltam egy 2021-es Nintendo Switch Lite-ot, így belépek én is a klubba
Szürke, 2024.05-ig garis, karcmentes, dobozos. Volt hozza nintendos puha tok és venom szilikon tok. Elvileg névnapomra lesz (márc 12), aztán majd meglátjuk hamarabb kezelésbe veszem-e
-
Most az új Zelda kapcsán nézelődtem és a BoTW-hoz találtam egy ilyet a hivatalos oldalon:
Letölthető pdf:
Hátha másnak is új.
-
Ha valaki látja valahol "The Legend of Zelda Tears of the Kingdom - Collectors' Edition"-t rendelhetőnek, kérem ossza meg itt. KÖSZÖNÖM (vagy privátban nekem
) -
kelly7
aktív tag
válasz
Rony949
üzenetére
Köszi
Még pár dolog, hogy képben legyek. A le töltött játékok gondolom egy általam létrehozott fiókhoz vannak kötve. Ezek a játékok "örökre" az enyémek maradnak? Illetve ha el adom a gépet x idő múlva, akkor ha adom hozzá a fiókomat, az új tulaj is tud tovább játszani vele? Nyilván még kicsi a gyerkőc, nem kell neki húszezres játék, és csak online le töltve azért olcsóbbak a játékok ahogy néztem mint fizikai kártyán meg venni.Más: maga a gép betegségét olvastam (drift) de az olednek van még valami nyűgje amire figyelni kell? Tudom akksi pl, meg legyen minél több gari. De valami más?
Gariztatás hogy megy ezeknél ha szükség van rá? -
adalbert1
veterán
Számomra a fő attrakció a Game Boy és a GBA emulátor volt. Viszont kicsit hiányolom az első super mario landet, igaz, hogy a 2. rész hatalmas előrelépés volt, de valahogy a kis bugyuta egyszerűségével egy nagyon szerethető játék az első rész, remélem bekerül majd.
Ugyanígy kérném a Wario 1,2,4-et is
A minish cap-nek külön örülök - ugyan megvan gba-ra is, de így, hogy a switch napi használatban van, sokkal kényelmesebb lesz azon játszani. Illetve ez igaz az összes többi emulátorra/címre is, ami elérhető itt. -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Most tervezek venni 7 éves gyereknek oled switch-et. Azt kérdezném, hogy ha le töltök játékot memo kártyára, azt ugye net nélkül tudja játszani? -
válasz
CactuS
üzenetére
Hát így 2023-ban kicsit nehéz megérteni, mint ahogy mai szemmel a Mario 64 vagy az Ocarina of Time sem biztos hogy elsőre igazolja a 10 pontokat, amiket kapott. Pedig a Prime is van legalább akkora ugrás a saját stílusában, mint a másik két említett játék volt a megjelenésekor. Egy tökéletes 2D akciójátékot (Super Metroid) ültetett át hibátlan módon 3D-be, úgy hogy nem lett tucat fps.
-
Valaki árulja már el, hogy miért ekkora sztár a metriod prime. Belenéztem pár videóba, de nekem baromi sivárnak és egysíkúnak tűnt. Vagy ennél a retro faktor az, ami üt, csak nekem kimaradt?
-
ρσгτσ
addikt
-
Guitar14
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mii ahhoz komolyan nem nyúltak? és akkor ha elhúzod a jobb stick-et valamerre akkor úgy reagál a kamera mint a 64-en a C gombokra?
Az elég gyász.Amúgy abszolút örülök, hogy 3 irányítássémát is beletettek a Metroidba. úgy fogom kipróbálni mint a Wii-n mert ugyanolyan jókat mondanak arról az irányításról mint a Force Unleashed-ről vagy ha kényelmetlen akkor jöhet a modern dual analog. Még volt szerencsém a Prime 1-hez GC-n de számomra elrontotta az 1 stick-es mozgás és forgás az egészet.
-
Guitar14
senior tag
Ja én is arra gondoltam, hogy "megyek és veszem" de közben olvastam, hogy még csak digital only. Fizikait veszek mindenképp.
De most nézem, hogy GB és GBA is jön/van az expansionben.
Mondjuk nekem van mindkét konzol (meg hamarosan neked is GBA) és úgy feelingesebb szerintem mint egy joyconon, nagy képernyőn de rengetegen fognak ennek örülni az biztos. -
Guitar14
senior tag
válasz
cactuar
üzenetére
Nebaaaaa*********** Metroid Prime.
Ha jó az irányítás azt hiszem ezt veszem is egyből.(valaki majd írja le ha tudja, hogy miféle az irányítás mert GC-n kb élhetetlen de ha kapott egy modern shooteres/Wii féle irányítást akkor kell)
Közben megtaláltam a nintendo oldalán:
"modern dual-analog controls for the first time, as well as nostalgic setups inspired by the original Metroid Prime game for the Nintendo GameCube™ system and the Metroid Prime: Trilogy games for the Nintendo Wii™ system."
Ennél jobb nem is lehetne.... megyek és veszem is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
GBA Golden Sun is pont olyan, aminek szerintem elég sokan örülnek.
Én csak belenéztem, de már ennyi is elég volt.
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Collector's Edition - Coming May 12th
-
cactuar
senior tag
Na, visszanéztem a műsort, szerintem jó kis Direct volt.
Zelda + Pikmin első napos vétel.
Prof Layton + Fantasy Life kellemes meglepetés, örülök, hogy a Level 5 visszatér nyugatra
Baten Kaitos I - II Remaster és Metroid Prime Remaster is tervben van ( utóbbi ráadásul rögtön tölthető is
)Még év végére kellene egy jó kis Mario játékot hozniuk, és jó év lesz 2023.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Adobe Photoshop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Ha nagyon genya lennék, holnap visszavinném, és visszakaphatnám a teljes pénzem, de senki nem tartott a fejemhez pisztolyt, hogy megvegyem.

Pedig holnap jön a Hogwarts Legacy is PS5-re

)
Nekem anno kimaradt a Prime, megéri a Remastert megvenni

Sirandrish