Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pl ez a szakasz is jó, ami itt van UE4 motor alatt.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha megcsinálod, akkor megemelem a kalapom előtted.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én egy Galaxy motornak is örültem volna.
De amúgy ezeket az ugrálásokat tudod mikor tudnád kivitelezni az eredetiben. 
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Túl műanyagszerű a kantáros gatya.

-
Sirandrish
Topikgazda
Mario 64 UE4
Egy ilyen felújításnak örültünk volna?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Rosszul fejeztem ki magam..a pályákra úgy értettem, hogy erősen merítettek a Smashből...ezért írtam oda hogy copy.
Egyébként nem írtam hogy pro lennék, de az egy percet sem Smasheztem, az majdnem sértés azért
Most lassan indulok éjszakára melózni, de egyszer sort keríthetünk rá...már nem egy arcoskodó viaskodásra, de pár baráti meccsben benne vagyok...Kirbyvel leszek
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyilván ironizálva írtam, de marhára leegyszerűsíted a dolgot, mert ez marhára nem egy Smash reskin, főleg nem az Ultimate-é. A trailerből is látszik, hogy olyan támadások vannak benne, ami a Smashben egyik karakternél sincs, Kirbynek végre itt súlya van nem olyan bullshit lufi, mint a Smashben, stb. A pályák közül egy sincs benne a Smashben. Szóval dolgoztak vele. Nyilván a nap végén a játék DNS-e a régi Smashekből ered, mert ugyanaz a fejlesztőcsapat csinálta, aki az első két Smash játékot.
Amúgy ha ennyire pr0 vagy Smashben, akkor várlak egy Ultimate meccsre, játsszuk le ott, ne itt arcoskodj
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A leírásod alapján mondjuk egy percet se Smasheztél, de sebaj, elnézzük

-
Quinine911
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én imádom a Kirby-t meg minden, de ezt ennyiért én most kihagyom....
-
boost
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
jó, de azért grafikában ez már nincs ott, ahol kellene egy mai játéknak. Ez tényleg egy PS2 grafika, a Switch meg injább PS3, XB360 grafikára képes. Tehát ráférne egy komoly remake munka.
-
Silεncε
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
A PS2 változat lett reverse engineeringelve és hombrewként portolva, anno a Rockstar balfasz volt és debug módban fordított kódot adtak ki, azt meg konnyű(könnyebb) visszafejteni.
-
taki01
őstag
Megjelent switchre a GTA 3, sajnos nem Rockstar adta ki hanem visszafejtették a kódot és átportolták switchre.
-
Sirandrish
Topikgazda
Kirby Fighters 2
Már nem is próbálkoznak?
Kivesznek egy karaktert a Smash brosból és kap egy önnálló verekedős játékot
A karakter adott, a mozgás adott, ahogy látom a pályák is adottak (SSb copy), és had menjen...
Már előre félek a 35. Zelda szülinaptól....bár nekem elég ha kiadják az OOT-t Switchre
-
mirci18
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én is megvettem.
Picit csalódás volt de BSTH fanként kötelező. -
Rony949
addikt
Nem tudom írta-e már valaki, de a Bayonetta 2 jelenleg 30 euro az európai eShop-ban. Had ne mondjam, hogy az egyik legjobb 'character action' játék. Olyan mint a Devil May Cry, csak egy fokkal még őrültebb.
-
petymek
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Vrally
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi. Van kedved egy végigjátszást magyarul összehozni?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Rony949
üzenetére
Én sokáig billentyűzettel nyomtam az autós játékokat PC-n, ott rászoktam, hogy kanyarból kijövet nyomogatom a gázt analóg ravasz híján. Switchen is egész jól működik ez a technika a GRID Autosportban.

Egyébként nekem a Dirt 3 a kedvencem a szériából, az szerintem simán el tudna futni Tegrán is.
........................................Amúgy végül is egy gyári bőrtokot rendeltem. Elvileg hétfőn érkezik, aztán gyárthatom a patinát.
-
zoltannagy
aktív tag
Valaki a múltkor említette a Bud Spencer & Terence Hill jatèkot.
Akkor írtam is, hogy megvárom majd ha akciós lesz.
Most az lett, meg is veszem így már, ha esetleg valakinek mèg kellene, mert 8.99£ most, ennyit már csak megér
-
Bazsi1987
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez kell nekem is első nap

-
Rony949
addikt
Gondoltam lövök egy képet az én Switch játék gyűjteményemről. Ne számítsatok nagy durranásra. Ezen kívül még vannak digitálisban is.

-
boost
veterán
ma Zelda névnap van
-
Rony949
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Ha a Pro kontrolleren lenne analóg ravaszgomb, én nagyon örülnék egy Dirt Rally-nak, de szerintem esélytelen hogy azt normálisan optimalizálni tudják Switchre.
Más rally játék meg nem hoz lázba.

-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Szerintem még idén jönni fog.

-
30z.Samu
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Te, ez qrva jó!
Az autó hangja amúgy meglepően jó. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
küldtem, van köztük 5 üres tok

-
válasz
MasterMark
üzenetére
teccik
, Andrish, kérlek tedd meg a megfelelő lépéseket. 
-
MasterMark
titán
Ezt kérem switch-re, köszike.

-
tboldi
nagyúr
-
Rony949
addikt
Hát ööö....izé. Lehet hogy ma bent voltam a boltban.

-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Most hogy kicsit lehiggadtam, szerintem én már dacból is végigtolom legalább minimum csillag mennyiséggel, rohadna meg.

-
consono
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát, a PS3 kimaradt nekem

-
boost
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
én már akkor ásítottam, mikor kiadták nagy nehezen PS3-ra, rossz minőségben.
-
MasterMark
titán
Úgy tűnik mégsem lesz Mass Effect switch-re.

Egyébként a címe Mass Effect: Legendary Edition lesz.
-
MN98
tag
Valaki próbálta már a super mario sunsinet? Lehet csak a galaxy után érződik így (tudom, hogy ott 60 itt meg 30 fps van), de mintha szaggatna a játék, nem tűnik valami fluidnak.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
András megoldja simán.

Aranybulla, Arany-Aranybulla 
-
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Részünkről az, hogy nem jönnek rá játékok. Nem remaster, jubileum kiadás, indi, meg a tököm tudja még mi. Új, ropogós Mario Kart 15, Zelda BTW 2, 3, 4 rész. Odyssey 2, stb.
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A nyáron játszottunk vele, és volt egy vizes pálya, ahol valami csőböl jött a levegő, és sehogy nem tudtuk a csillagot felvenni. Ott miként kellene odaúszni?
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez jó is lenne, mert azt jelentené, hogy a régi is működik vele.
Bár mindegy is, mert a nintendo lóra nem ülünk fel a közel jövőben. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Találtam egy Boo-s pályát, de nem jöttem rá hogy lehetne kinyírni a "kalitkás" szellemet.
Ugráltam rajta, de semmi. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ahhoz hogy végigvidd nem kell minden csillagot összeszedni. Menj rá a könnyebbekre.
Meg figyeld a környezetet, mert mint mondottam nem mindent dob az arcodba. A Boos pályához, pl egy Boot kell kinyirni, aki kidob egy "kulcsot".
Illetve van olyan csillag, amihez elég Toaddal beszélni, vagy épp a nyuszit kell elkapni
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oké, akkor ma kb tök feleslegesen szenvedtem az egyik pályán, simán mehettem volna tovább.
Mindegy, tartok egy kicsi szünetet és lehet kap még egy esélyt, de attól még a mechanikájával tényleg nem tudok kibékülni. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az autó hangja amúgy meglepően jó.