Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért a Ninti viszonozhatnà ezt a sok XGS címet. Egy régebbi Mario-nak is örülnék, vagy Zeldànak.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem dràga, csak 30€ a jàték, (vagy talàn 40, most nem emlékszem) mondjuk ez a CE nem kicsi.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az àra is. 150$
Az Xboxoson gondolkozom, az csak 40€ azt hiszem. -
Bazsi1987
őstag
Hades ori long dark

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ori 2. Na biztosan örülnek páran.

-
Darth_Revan
veterán
Ennyi?!
Megint semmi Mass Effect
-
ldave
félisten
Akkor ma este megnézzük ezt a Hadest

-
Sirandrish
Topikgazda
ORI!!4!

Az a CE kegyetlen! -
Sirandrish
Topikgazda
Ez a RuneFaytory elég gyenge szerintem..
-
Darth_Revan
veterán
Sniper 4 ezaz

Előző 2 is bitang jó portok voltak. A sniper 3 grafikája ráadásul nagyon jó volt még se emlegették a "csoda portok" között
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos:
Nintendo Switch-re jön a Monster Hunter Rise (Március 26.)
Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin - 2021. Nyár.
-
nxswitch
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Benne van a pakliban, már régóta pletykálnak egy új MH-t.
Mondjuk a reddit post nekem annál a résznél kezd kamuszagú lenni, hogy ehhez a játékhoz három új amiibót is ki fog adni a Nintendo 2021-ben - which is highly unlikely lol.
Azért nagyon remélem, hogy nem ez lesz a mai 3rd party directen. Bravely Default 2 szinte tuti, de legyen valami izgi új cucc is pls

-
Rony949
addikt
RUMOUR TIME
Lehetséges, hogy jövő tavasszal kapunk egy új Monster Hunter-t Switch-re. [link]
(ez részben poén, mert pont 2 hete kezdtem bele a World-be és egyelőre nagyon tetszik, szóval az új részig el leszek akkor)
-
consono
nagyúr
A Last Campfire-el játszik itt valaki? Milyen lett a játék, mennyire hosszú? Nagyon tetszik a vizuális stílusa...
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na majd most, ha megveszet a 3D csomagot

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Quinine911
üzenetére
Már réges rég pontonzták őket...nem kellett ezt megvárni

-
Quinine911
aktív tag
-
ldave
félisten
válasz
Quinine911
üzenetére
Ezek 9-10 pontos játékok, ezt senki nem vitatja. Ha valahol kevesebbet fog kapni, annak a Nintendo lustasága lesz az oka, hogy beérte ennyivel erre a 35 éves évfordulóra.
-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Mit teszteltek ezen? Hogy jól működik-e a Nintendo emulátora?

-
Quinine911
aktív tag
Na az első Super Mario 3D All-Stars teszt már kint is van (Nintendo Life)...9/10 pontos.
LINK -
Kai_Rong
senior tag
-
nxswitch
senior tag
Holnap Nintendo Direct Mini: Partner Showcase. Állítólag ma jelentik be FF XVI-t, így reménykedem Square Enixtől jön valami switchre is.
-
Kai_Rong
senior tag
Kvikkveszcsön: a Nintendo Online-t más régióra át lehet vinni? A japán Nintendo Online NES/SNES kínálatába bekerült a Fire Emblem, amiatt gondolkodnék transzferen. Vagy ez csak úgy működik, hogy létrehozok egy japán régiós store-t egy új accounttal, és ott előfizetek a Nintendo Online-ra?
-
Rony949
addikt
Holnap, délután 4 órakor Direct mini Partner Showcase lesz.
-
woros
őstag
válasz
petymek
üzenetére
A Mario 64 sajnos nem 16:9-ben fut, legalábbis nem tölti ki sehol a képernyőt, de a Sunshine eszméletlen szép a GC változathoz képest. (még az amerikai 60p-hez képest is) és szerencsére a víz locsolás irányai sincsenek elrontva, tehát nem követi a 90-es (és 2000?) évek divatját, hogy fel kell cserélni a fel és le irányt az analóg karon.
Az ugrások és a mozgások 1:1 a 64-ből vannak átemelve, ez meglátszik a játékon (nem mintha újdonságot írnék) és néhol idegesítő is, viszont ami tényleg szépen kirajzolódik, hogy mennyire egymásra épít a 3 játék, teljesen egyértelmű, hogy mi-miből merített ötletet. -
MN98
tag
Luigi's mansion 3 befejezve. Hát az utolsó bossal, azért megszenvedtem, de ezen felül egy baromi jó játék volt, és nagyon szép is, szerintem még a Super mario odysseynél is szebb.
Az biztos, hogy még vissza fogok térni, mert elég sok drágakő kimaradt. (Azt hozzá tenném, hogy kb. alig költöttem el valamit az összeszedett pénzből, nem fókuszáltam annyira rá, azért így is átlag 2-3 db összejött mindenhol.)
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A rajongói SM64 natívan fut, és többek között van 360fokos kamera is.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem csak a Galaxy vót meg, szóval nekem mondhatni új lesz.

-
Rony949
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézd a jó oldalát, jövőre a ritkasága miatt viszonylag magas áron el tudod adni ha végül arra jutnál, hogy neked mégse jönnek be ezek a Mario játékok.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pláne ennyi pénzért...szeretem a Mariot, de nekem ez kimarad
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem baj, majd visíthatjuk, hogy ugorjá má, Te kockafejű gáchi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért a 64 kaphatott volna egy kis grafikai tuningot, a másik kettő mai szemmel is oké szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindig a VC-n vásároltál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Végülis jogos. Bár én a Wii U-val megoldottam a retro kérdést egy életre, az Amigától Wii-ig mindent elvisz. És nem vagyok meggyőződve, hogy ez a Switches változat szebb vagy stabilabb lesz, szóval marad ez.
Idénre nekem Nintendo fronton nem is nagyon jön semmi, a Bravely Default 2 azért valszeg nem lesz első napos. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Mert PC-n biztosan jobban fog futni, és olcsóbb is lesz
-
MN98
tag
Engem is hívtak a platinumshoptól, hogy pénteken jön a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy jp fiók belép, próba online ingyen és le lehet tölteni a SNES/NES kínálatból? Oddline is lehet velük játszani?