Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Fire Emblem végre újra akciós, pont a márciusi leárazása után vettem a gépet, érdemes volt kiböjtölni.
-
ldave
félisten
válasz
ttwepinefrin
üzenetére
SD kártya mindenképp fontos, ha letölteni szeretnél ingyenes (f2p) játékokat, mint pl a Fortnite vagy Rocket League, azokhoz kelleni fog az extra tárhely.
-
g@bo
nagyúr
válasz
ttwepinefrin
üzenetére
nem kell venned, elég
nincs ingyen semmi, szinte előfizetéssel se
-
ttwepinefrin
tag
Üdv mindenkinek!
Rendeltem karácsonyra a fiamnak 1 nintendo switch-et, és lenne pár kérdésem amit az összefoglalóban nem találtam.
A használathoz kell bele vennem sd kártyát, vagy van saját memóriája amin tárólja a mentéseket?
Előfizetés nélkűl van rá valami ingyenes tartalom?
Egyenlőre ennyi.
-
Silεncε
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a baj, hogy pont Switchre állnak halomban az olyan játékok, amiket megvettem de még csak meg se nyitottam

-
ldave
félisten
válasz
koncsik
üzenetére
Mármint mit? A listámat?
Murder by Numbers33% OFF
£8.03£11.99CrossCode30% OFF
£12.59£17.99The Last Campfire30% OFF
£9.44£13.49Wargroove40% OFF
£9.59£15.99Operencia: The Stolen Sun50% OFF
£13.49£26.99Knights and Bikes25% OFF
£14.84£19.79 -
ldave
félisten
Ajjaj, a fél wish listem akciós

-
Balinov
titán
igen, eleve azokat nezem, ahol elore kell fizetni vamot/afat (amazon US seller).2 eve egy Olympus makro obit vettem igy, meg kaptam is vissza 50 valamennyi centet, mert tullottek a becslest, meg ugy is 150$-al olcsobb volt, mint europai szurkeimportos boltokban.Nezem, hasonlitom ossze, de egyenlore az az 1-2 cim,amit lattam pont ertelmes aron van az angol amazon, masnapi szallitassal, szoval egyenlore US beszerzes elhalasztva.
Ma vegre megjott a konzol, alig varom, az ebedszunetet, hogy kibontsam, hogy minden OK-e a cuccal
-
ayo
veterán
ha nem szereted az unalmas hack & slash dolgokat, akkor szerintem nyugodtan hagyd ki. pont azért lett ekkora eladás, mert BOTW-vel jobban el tudják adni, eközben sokan azt se tudták hogy volt már másik rész. én az elsőt bírtam, viszont ez a verzió nem győzött meg, amikor már a demó se tudta tartani a 30 FPS-t. Itt azért nagyon számít, egy részt kombó alapúak a harcok, másrészt vannak olyan kihívások, ahol pl. no damage legyen. Na most egy brutál pályán Wii U-n is 50-50% volt, hogy bekapod, mert sokszor 1-2 mp-re megállt, annyira nem bírta a végén a hard pályákat
ez most open world és a demó kezdő pályájánál beesik az FPS... hát én ezért most ezt kihagytam inkább, max. 8-10 körül talán használtan, de igazából ilyen formában nem érzem a vágyat. -
ldave
félisten
Hyrule Warriors: Age of Calamity ships 3 million - játszik innen valaki ezzel? Valamiért kicsit idegenkedek ettől a játéktól, nem tudom mennyire fan service vagy szerves része a BotW világ történetének.
-
ayo
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
dobozos menni fog, csak a dlc-hez kell US fiók. nincs régió zár, szóval igazából bárhonnan rendelhetsz, csak számolj azzal, hogyha kell vmi kieg. hozzá, akkor azt más fiókkal tudod megvenni, ami azért nem olyan kellemes szerintem.
amazonnál meg azért add hozzá a vámot is (sokszor már fizetésnél fizetned kell), lehet akkor már nem lesz annyira kedvező -
Balinov
titán
Sracok, vajon amerikai amazonon vasarolt jatek mukodik-e minden gond nelkul EU-s vasarlasu Switch-el es EU-s accounttal? US Amazonon van par jatek, ami meg van/szallitassal is olcsobb, mint amit itt talalok
-
tboldi
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én azt sem tudtam, hogy ez van Switchre
Hm.... Mondjuk az első részt is otthagytam viszonylag korán... -
ImpersonatoR
addikt
Nekem most ez mozgatja a fantáziám [link] Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition.
£31.49(-30%)
Offer until: 02/12/2020Sajnos kártyás nem nagyon van belőle vagy csak horror pénzért.
UK shop al meg mindig kicsit jobban lehet kijönni vagy ma mar ez nem igaz és jobb az Euros régió?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Passz, Andris, csak szeretem a golf játékokat
Cod4el tolod meg néha?
-
tboldi
nagyúr
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugye ugye azok a fránya elvek, olyanok mint a fing addig tartod amíg tudod de aztán csak el kell engedni...
-
válasz
Quinine911
üzenetére
Én is valahogy, így gondolom. A pc-s akciókhoz szokott szememnek ezek még így is húzos árak. Amit Nintendo oldalon 15 €-ra akcióznak, az nagy esélyel más platformon már harmad annyi is volt, vagy "még rosszabb" esetben valami bundleban 1 € volt évekkel ezelőtt. A több éves, nagy címekre adott, hatalmasnak reklámozott learázások sem túl kecsegetetőek. PC oldalon már rég (kb 2007
) átálltam a digitális vásárlásra, de hamar rájöttem ez itt nem igazán működik. Használt piac miatt itt a fizikai kiadás jobban megéri (nekem). -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Quinine911
üzenetére
A Skyrimet már adhatnák ingyen is...
Mondjuk nekem akkor sem kéne
-
tboldi
nagyúr
-
petymek
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Zelda BOTW 2-nél, pontosan mit kell érteni 2021 Holiday alatt?
Elég tág ez a megjelölés. -
Kai_Rong
senior tag
Digital fanboyok, FYI lesznek akciók az EShopban, úgy néz ki, hogy a japán HQ-ba is odaért a közel egy évtizede működő őrület, és a híresen gyors japán döntéshozatal végre megtette a nagy lépést a globalizáció felé.

Csak hogy legyen majd mit előhúzni és az orrom alá dörgölni, amikor majd méltatom a digitális játékok árait
-
tboy93
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze, ez lenne a logikus számomra is, de nekem máshogy jött le Tboldi által írtakból.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Beleth
üzenetére
En nagyon ajanlom a pro controllert - tobb konzolon is jatszom, es egyertelmuen ez a kedvenc kontrollerem. Jatekfuggo amugy - ha handheldben jatszol, akkor joyconok kellenek, ha dokkolva, illetve input heavy jatekkal jatszol (pl Smash, Street Fighter), akkor nagysagrendi valtozast tapasztalhatsz a proval.
a hasznalt konzol teljesen OK, a v2 tavaly nyaron jott ki, max masfel eves amit veszel.
-
Beleth
csendes tag
Srácok a V2es switchek mennyire strapabiróak? Megérheti esetleg használtan is megvenni? Még egyelőre csak eljátszottam a gondolattal. 109ért van még új is, lehet arra teszem majd le a voksom.
Másik kérdés: a pro kontroller megéri az árát? Alap kiegészitőnek számit a gép mellé?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Jovore Zelda mergezesunk lesz ezek szerint, mert a leakek szerint minden (is) jon Switchre

-
gainwardgs
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Switch pro biztos hogy jön kérdés hogy mikor, de zelda 2 megjelenéssel egybekötve még igaz is lehet
-
scyllafren
senior tag
Sok "hir", ki tudja mennyi igaz belole...
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
EShop - a G2A és hasonló oldalak felejtősek. A Nintendo saját címeit most már kulcs formájában elvileg most már nem is tudod megvenni. Ha számít a játék ára, akkor vegyél használt fizikai verziót.
-
Edge
veterán
Nincs az az sd kártya méret amit ne lehetne telipakolni digitális címekkel, még az 1 tb-os is elfogy az tuti, nekem 512gbos van de hely problémákkal küzdök nagyon sok gamét archiválnom kellet már.
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
"ÁTMENETILEG NEM HOZZÁFÉRHETŐ"
ráadásul szállítással együtt majdnem hazai ár, amúgy supergamer szintű banda.

-
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Dokkoló csak a TV-hez csatlakoztatáshoz kell.
Védőfóliát külön kell venni.
Warez nem a topik témája.
Nem adnak, beépített 32 GB, pont volt kártya diskurzus, picit olvass vissza (igazából sose lesz elég, ha elkap a szenvedély/gépszíj.
Most a Fortnite-os változat elérhető talán újonnan.
Igen, ha nincs más kontroller. -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Nintendo switch v2 vásárlása előtt állok. (Akcióra várva)
Előtte lenne pár kérdésem:
A Kézi konzol részéhez elengedhetetlen a dokkoló? Pl. Ha kocsiba játszanék akkor kell ,hogy ott legyen? Védőfóliát adnak hozzá vagy külön kell megvenni?
V2 típus törhető?(CFW)
Memóriakártyát adnak hozzá? Illetve mekkorát és milyet érdemes használni úgy 4-5 játék esetén?
Van belőle valami limitált változat, amit még árusítanak?
Ha 4-en játszunk akkor elengedhetetlen még plusz 2 joy-con megvétele?
köszönöm -
Balinov
titán
válasz
tboldi
üzenetére
Nagyon koszi! Karajcsonti ajandek lenne 6eves gyerkocnek (nameg Anyanak es Apanak a hosszu teli lockdown-os estekre
), csak most BF kereteben lett beszerezve.Elvileg csutortok/pentek fele megjon, es az a terv, mig gyerkoc suliban van, beuzemelem, es felteszem a DC Villans jatekot, ami a bundle-ban van, meg account beallitas es 1-2 jatek, amit kineztem, megvasarlasa ill. telepitese, hogy karacsonykor out-of-the box mehessen a moka:0
Hacsak nem talalok normalis aron 250/256-ost szvsz beugrok egy 128-asba
1 kerdes meg: Uk store-on nezem, van 1-2 jatek, amit meg fogok venni, sok akcios meg par napig, de konzol nelkul, csak az account-tal nem tudok venni elore jatekot, csak whislistbe rakni? Jo lenne nem lemaradni most 1-2 akciorol
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
A kártya mérete csak rajtad múlik, én is a digitális formátumot preferálom, és az 512-es kártya sem elég.

Persze, le lehet tölteni újra, amit már megvásároltál. Feltéve, hogy közben nem törlik.
Igen, jó bele bármilyen kártya, nem kell a drága brandelt verziót választanod.
A játékok méreteit a Nintendo oldalán ellenőrizheted. [link]
-
Balinov
titán
Udv Sracok, latom hogy microSDXC-et tamogat a konzol, de ha jellemzoen online (e-shop) vasarolt jatekokkal tervezem hasznalni, eleg-e a 128GB vagy 1-el nagyobbat erdemes venni.
Amennyiben online vasarolt jatekot ugyanazon NS account alatt tobbszor is le lehet tolteni es feltelepiteni, akkor sztem 128-as eleg lenne. Szerintem egyszerre max 10 jatek lenne a gepen.
Ugyanitt kerdezem, hogy mi a tipikus merete egy jateknak? Ill. ugye teljesen jo bele egy kutyakozonseges microSD is (Sandisket hasznalok nagyon regota minden mobilhoz ill. SDHC-t fenykepezogepbe)? Csak mert tobb helyen lattam Switch brandelt Sandisk-et.
Bocs, ha trivialisak a kerdesek, osszefoglalot atfutottam, de valaszt ezekre nem nagyon talaltam. 7vegen rendeltem rev1.1 (HAC-001(-01)) Switch konzolt, sosem volt meg semmilyen kezikonzolom.
udv
B -
Beleth
csendes tag
Na vajon lesz a héten bf keretein belül valami akció a gépekre?
szivesen venném, de sokallom ezt a 110-et érte. -
Dreimus
senior tag
Nintendo USA store Cyber Deals
Érvényes: 11/23 at 9:00 am PT to 12/2 at 11:59 pm PT -
tboldi
nagyúr
-
A switch a képernyőmentéseket, videókat SD kártyára menti. Jól gondolom, hogy ha egy PC-ben lévő kártyaolvasóba beteszem a kártyát, akkor simán letudom másolni és törölni róla a fájlokat anélkül, hogy bármiféle problémát okozna az telepített játékokban, esetleg mentésekben? Vagy ez csak hiú ábránd? Vagy próbáljam ki aztán meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Gran Turismo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szivesen venném, de sokallom ezt a 110-et érte.