Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja azt hittem ezt is azért indítottad annak idején

-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Mert egy játék sem ér 30 ezret szerintem.
-
ldave
félisten
válasz
nxswitch
üzenetére
Jó kérdés, ugye pl egy EA játék ára eddig indult mondjuk 60 euróról, aztán szép lassan lecsökkent akár 20 euróra is. Egy Nintendo játék ára szinte sosem csökken, a Zelda és az Odyssey most is teljes áron kapható.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én első nap veszek(születésnapomra jön pont), de csak cyberpunkal valószínűleg, nextgen játék nélkül. Nagyon drágák a játékok.

Ezt nem rakom off topicba, mert lehet előbb utóbb minket is érint. Felmentek európában a fizikai next-gen játékok árai 70-ről 80€ra több helyen, viszont ez nálunk 18K-ról 30-ra ugrás lett.
Szerintetek itt (mikor) lesz áremelés játékoknál? És ha lesz, titeket hogyan érint? Régebben kérdeztem már, de akkor csak pár 1000Ft-ra számítottam, nem gondoltam, hogy ennyi lesz itthon.
-
=Mentor=
őstag
-
30z.Samu
titán
Na most jutottam csak el odáig, hogy játszottam olyan fél órát a Mario 64-gyel. Ez a kamera kezelés tényleg bitangpusztulatosan fostos. A játéknak megvan a hangulata még ezzel a grafikával is, viszont szerintem rohadt nehéz. Lehet, hogy azért, mert már cirka 23 éves játékról beszélünk és nem ehhez a mechanikához vagyok szokva. De volt 1-1 rész, ahol konkrétan szenvedtem, mert mindig leestem és nem tudtam finoman finom mozdulatot tenni.
Szóval alapvetően tetszik a játék, de Nekem eddig nehézkesnek tűnik, a másik kettőről nem tudok nyilatkozni, azokra még nem néztem rá. Lehet csak akkor kerül erre sor, ha ezt végignyomtam. -
mike1334
veterán
Ma az Árkádban lévő Media Marktban láttam egy kupac ring fit adventuret, mondjuk 35e forint volt darabja...de legalább van
-
Sziasztok!
Mostanában várható valami bundle vagy limited kiadás nem tudjátok? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még topik-od/unk is van hozzá, úgyhogy BIZTOS jön.

-
boost
veterán
én várok egy olyan pro gépet, ami 1080p kijelzős, és felskálázott 4K kimenetet tud dokkolva. Kompatibilitás marad ugyanez, tehát minden fut mindenen, csak lesz egy netrol letölthető 4K asset csomag a játékokhoz mint XBox One X esetén.
-
Rony949
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valószínűleg jön. Izgatottan várom a márciust. (3. évforduló)
De ami engem még annál is jobban érdekelne, hogy ha tényleg jön a Pro, akkor a simát be lehet-e majd számíttatni? Jól esne 50% OFF.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Attól függ mit értesz erősebb alatt. Szerintem 99%, hogy nem lesznek exkluzív játékok rá. Nintendo pár napja beszélt a következő konzoljáról, és megint megemlítették hogy a switch az élete felénél jár.
Vegyél PS5-öt.

-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha mindennel szeretne az ember játszani, akkor PC/PS5/Switch a jövő.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez nem kérdés. Mindre.

-
Sirandrish
Topikgazda
Mit gondoltok. Valóban jöhet egy erősebb Switch 2021ben?
Filózok erősen hogy gamer PC mellett hány konzolra van szükségem
-
nxswitch
senior tag
Doom Eternal fejlesztői kiadtak egy frissítést: nagyon közel van a switch változat, nemsokára beszélnek róla.
Félig kijátszottam PS4-en amit eladtam, most már PS5-re megy majd.
Pedig ha kiadták volna korábban, switchre vettem volna. -
MN98
tag
Egy kis élménybeszámoló a Super Mario Galaxy-ról.
Irányítás szempontjából nekem joy-conok jöttek be - és ez nagy szó nálam, mert lényegében dockolva csak pro kontrollert használok, - nekem valahogy ezek a kontrollerek nem állnak kézre, túl kicsik, nem is olyan precízek pl. egy fps játékot biztos nem játszanék vele. Ennek ellenére mondom azt, hogy szerintem ide ez a legmegfelelőbb megoldás.
Arról már nem is beszélek, hogy switch lite-on milyen élvezetes lehet mondjuk a fragmenteket gyűjtögetni, bár az pro kontrollerrel se egy élmény.
A játék maga 2 óra tapasztalat alapján meg baromi jó. Szerintem grafikailag nincs probléma vele, de ezt már a trailerek alapján is nyugtáztam. Fps droppot nem igazán érzékeltem, de hogy őszinte legyek ilyen szempontból a nintendonál eddig sem volt problémám 1. napos vételnél se.
Az biztos, hogy rámegyek a 100%-os végigjátszásra aztán majd kiderül, hogy mennyire lesz egyszerű.

Biztos rengeteget elleszek ezzel a 3 játékkal. Aki játszik vele annak have fun!
-
-
Olvasom a Crysis Remaster day 1 gondokat PS/XO-n, Switch-en is volt ilyen? Nem emlékszem panaszokra... Milyen hosszabb távon Switch-en? Lite-on játszik vele valaki?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
EmThor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudod bevinni a gépet? én is ugyanigy dolgozok és szoktam bevinni konzolt de gondolom melója váltogatja.
On: Hades-szal szemezek én is, meg a Bravely Default 2-ről semmi hír, demót rongyossá játszottam.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most én dolgozom, hogy dübörögjön a gazdaság, este jön a jól megérdemelt csövezés.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mamma mia

-
MN98
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ide is. Este ki is próbálom majd.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ide is.

-
Sirandrish
Topikgazda
Hozzám is ideért a 3D All Stars

-
ooooobi
őstag
Akinek megvan a hades mit mond a dokkolt módról? Páran említik redditen, hogy mintha kicsit mosottabb lenne a textura a pc-s verzióhoz képest, vagy nincs meg a felbontás a 1080p.
-
Rony949
addikt
Második készletről tud valaki valamit hogy mikor lesz? Én is előrendeltem a 3D All Stars-t KV-nál.
-
Norb79
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Fél órája adták a kezembe. Ebédszünetben belenézek.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Quinine911
üzenetére
Lassan hozzám is ideér a futár, de nem a SM3DAS-szal, hanem az új telefonommal.

-
Norb79
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Nekem se sms, se semmi, várakozok.

-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Have fun!
Én csak este tudom majd kipróbálni. -
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Ameddig hozzák megjelenés napjára a játékot, addig Nekem teljesen megfelel.

-
Quinine911
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem értem amúgy a Platinum mérnem valami jobb futárszolgálatot használ....ezekröl csak rosszat olvasni a neten, nagyon szidják ezt a futárszolgálatot.
mondom, nekem se sms se semmi, sőt azt hittem már nem is jön (paper mario), erre este 7-kor beállít....mondjuk legalább meghozta
-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Igen, onnan szoktam.

-
ldave
félisten
Hades csodálatos lett, tökéletesen fut, érzésre megvan simán a 60 fps.
Akinek tetszett mondjuk a Children of Morta-féle rogue lite játékmenet, annak ez is biztos tetszeni fog. Az adott run során kapott képességek itt is véletlenszerűek, viszont lehet kapni állandó fejlesztéseket, amikor visszatérünk a szobánkba.
-
30z.Samu
titán
Skacok! Valakinek jött mail hogy jön ma a játék? Nekem eddig semmi. Kezdhetek aggódni?
Szerk.: Na, csak "sírni" kellett, jött is az SMS. Jippííí

-
mirci18
addikt
válasz
üzenetére
Egyrészt tudom adni venni a játékokat.
Másrészt olcsóbb sokszor a használt piacon a játék mint digital verzióban.
Harmadrészt jó nyalogatni őket szigorúan az eredetiség ellenőrzése céljából.
Számomra az az érdekes hogy mostanában miért van egyre több kártyás játék tok nélkül eladva.Külön tartóban tartom a játékaim az összes tok pedig üres a polcon.
-
taki01
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Én Doom Eternalt vártam hogy lesz megjelenési dátuma. Igen GTA-nál a remény hal meg utoljára
Azért a rockstart-tól egy spin off részt illene rá fejeleszteni, mint pl anno gta chinatown wars ami DS-re volt optimalizálva. -
Silεncε
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Egyébként titokban én is remélem kihozzák rá, a prevgen verziót simán elvinné
-
Sirandrish
Topikgazda
Volt meg valami a directen? Sajna a vége előtt el kellett jönnöm
-
Rony949
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Hehe, nekem meg pont ez a Direct tetszett nagyon, az előző meg eléggé kaki volt. De hát mind különbözőek vagyunk.

-
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Még csak a demóval játszottam, de tetszett a világa, úgyhogy megvettem. Majd egyszer talán eljutok oda, hogy végigjátszam.

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nekem is csalódás volt, de én nem szeretem a Monster Huntert
Csóri Bravely Default 2 szerintem idén már nem jön, hacsak nem a TGS-en bejelentik. -
Silεncε
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Sniper Elite 4 (ha jól olvastam, azt is bejelentették) nem elég AAA?

-
törölt tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Az a Collectors Edition. A jàték maga 29.99$.
-
Quinine911
aktív tag
ennyiért kihagyós (ori 2, 150 dollár?!?!) és amúgyis kegyetlen nagy a backlogom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval alapvetően tetszik a játék, de Nekem eddig nehézkesnek tűnik, a másik kettőről nem tudok nyilatkozni, azokra még nem néztem rá. Lehet csak akkor kerül erre sor, ha ezt végignyomtam.