Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolibacsi88
aktív tag
Fuuu, hát nálam a nyeregből sikeresen kiütötte/ elfeledtette a Paper Mario az Animal Crossingot napokra. Kb. úgy köszöntek a lakóim hogy "hun vótál' eddig" , "ideje, hogy diskurálunk mán' végre". Aztán leesett, hogy basszus napok óta el se indítottam
Nekem, mint "zöldfülűnek", nagyon bejön a The Origami King. 
-
nxswitch
senior tag
Shin Megami Tensei III Limited (japán). Aggódtam miatta, de így ez is lesz fizikai verzióban.

Overcooked - All you can eat jön next-gen konzolokra év végén. Első játék felújított verziója + 2. rész, összes DLC-vel, fizikai kiadás cross playel és internetes játékkal, új tartalommal. Egyelőre nincs switch verzió, de gondolom előbb utóbb ez is megérkezik ide.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Nagyon jó lett a crysis, javaslom minden lövölde fannak! Csak handheldben teszteltem, de hibátlan. Működik a a rombolható környezet, és nagyjából stabil is. Pokoli szép lett, leteszem a hajamat!

-
petymek
senior tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Ezeknek a dolgoknak előre kellett volna utána járnod, mielőtt megvásárolod. Az eladónak intézni kell abban az esetben ha nekik leadod/küldöd. Itt azért szokták ajánlgatni a hivatalos szervíznek történő kzvetlen leadást, mert úgy állítólag gyorsabb.
A Konzolvilág korábban jótállási papírt adott a termékek mellé. Azt nem tudom most adnak-e, de egy vásárlást igazoló bizonylatod legalább kell legyen. Nem vásárolok tőlük semmit, miután egyszer megpróbálták eljátszani azt, hogy a 14 napon belül történt elállásnál, a terméket csupán 70%-os áron szerették volna visszavenni. -
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Várni.

Nem mindig lehet éjféltől játszani, pl. a Cuphead anno du. 2-3h körül volt indítható, ha jól emlékszem.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem értem. Kifizettem, letöltötte magát, de azt mondja hogy még nem indíthatom el. Nálam már 23.a- van. Mi ilyenkor a teendő?

-
ayo
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
hát ez is egy ok
azok is mennek kontrollerrel amúgy? -
ayo
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
ja értem akkor azért nem jön a GTA régi részek, mert mobilon van... akkor figy, ezek is vannak mobilon:
Castlevania: Symphony of the Night
Stardew Valley - Switch-re is van
Forgotton Anne - Switch-re is van
Dead Cells - Switch-re is van
Tranisitor - Switch-re is van
Hyper Light Drifter - Switch-re is van
Gris - Switch-re is van
Bad Northr - Switch-re is van
The Witness
Max Payne
Oddworld New 'n' Tasty
Life is Strangeés még lehet sorolni, csak pár kedvencemet néztem gyorsan

Tehát megint csak ott vagyunk, hogy mobilon vannak játékok, amik futnának Switch-en, de nem jönnek...hát szerintem bőven jöhetnének, Switch jól megy, a pénzt meg sokan szeretik.
-
woros
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Az elődje a Far Cry is ugyanez volt. Most az integrált Intel gpu-n is röhögve futtatod, de anno 2004-ben egy 9800 XT-t-vel sem tudtad tartni a fix 50 fps-t, nemhogy a 60-at. A másik, hogy 9800 xt-je az átlagembernek nem volt, úgyh. örülhettek sokan, ha vehettek egy 9600-at 40k forintért, amikor az átlagfizetés nettó 80k körül mozgott, de lehet még sokat is mondok.

-
hszilard666
veterán
Pont ez a lényeg szerintem hogy ne a telefonokkal mint platformmal versenyezzen a konzol. Olyan címeket kell kapnia, ami nincs telefonon, mivel egy mobil az összes switch user zsebében ott van, úgy hogy ott olcsóbbak is az adott címek. Szerintem a hordozhatóság monopóliuma az ami eladja a switches AAA játékokat. Egy DOOM, vagy Skyrim kaliberű játék nem mostanában lesz telefonra.
woros:
Igazad van! A IV et kihagytam! Az is szuper lenne switchre!
Az Asphalt portot nem értem. Szerintem nem tudnak versenyezni egy Android/iOS platformmal.De még mindig nem hiszem el a crysis portot
2008 ban 700-1000W ot beszippantó gépszörnyekre volt szükség hozzá, ma meg egy pár W ot fogyasztó hordoható zsebkütyün fut. -
woros
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Ó ez nem tartja vissza a Nintendot, az Asphaltot is kiadták. Bár nem tudom, de szerintem a IV-nek sincs hordozható verziója.
-
ayo
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
ja, csak olyan vicces, hogy telefonon csomó jó cucc kijött mostanság, még a COD Mobile is egy brutál jó cucc, eközben Switch-en ezek a címek nem jönnek
-
woros
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
GTA III és Vice City kellemes lenne switchen. Star Wars Racer, Jedi Knight II és Academy után nem lenne meglepő, hiszen ezek is a 2001-2003 években jelentek meg. Egyedül a rádióállomások zeneszámainak a licensze lenne kérdéses szeritnem, bár mobiltelefonra most is megvásárolhatóak.
Quinine911: Hajrá !

-
hszilard666
veterán
Akit érdekel a crysis a switchen technikai oldalról, más platformos összehasonlítással, annak ajánlom ezt a videót: Crysis Remastered on Switch: The Digital Foundry Tech Review
Én meg vagyok győzve, digitálisan is meg fogom venni.

De ha a crysis ilyen szépen teljesít a kedvenc konzolunkon, nem értem miért nincs sehol a GTA V. Szerintem bankot robbantanának vele. -
woros
őstag
40 órám van a paper marioban. Megvan minden toad, ? block, betömött lyuk és a 15. kincs kivételével az összes. Egyértelműen a trófeák és a 15. kincs megszerzése a legrosszabb a játékban, mondjuk az utóbbi csak idő kérdése,
de a trófeák már nem éppen, vannak benne szép számmal igazán szivatósak.legyűrni újra az összes boss-t
7/15-nél járok épp. -
Bazsi1987
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Én esetem most speciális hardcore gamerből casuel gamer lettem egy szempillantás allat ahogy megszületett a kislányom
az elmúlt egy évbe örülök hogy meló és család útán ágyból játszok egy picit szóval ez a gép jelenleg minden igényemet kielégíti 
-
hszilard666
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
Azért, mert olyan címek nincsenek kint a kedvenc masinánkon amik meghatározzák a játékipart, és bűn lenne kihagyni. Mint mondjuk a GTA V. Ha nem lenne PC-m mellette, nekem nagyon hiányozna a battlefield franchise, ezen túl vannak még szuper egyjátékos címek, amik szuperül álnának a konzolnak. Far Cry össest el tudnám képzelni, valamint szerintem kriminális hogy nincsenek kint a dishonored játékok sem. Művészi megjelenésben, játékmenetben, történetben is, és olyan játékélményt nyújt mint kevés cím a piacon. És akkor nem beszéltünk még a mesteri zenéről.
-
mirci18
addikt
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Nem is mondtam hogy mindenki jöjjön utánam.
Eleve te tudod a legjobban azt mondtam még fél éve biztos nem veszek ilyen gépet mert minek jó a wii u.
Aztán egyszer túl sok időm volt böngészni és elcsábultam.
Köztudott hogy minden gépet az exkluzívok adnak el.
Én ezért vagyok Nintendos mivel itt van Mario.
De eggyértelmű a legjobb felhozatala a Ps-nek van.Nyilván a Siwtchre sok portot is kiadnak az újak mellett de úgy tekintek rá hogy a Ds 3ds széria után ennek álom a képe.
A wii u szintjét nekem elhozta kézbe úgy hogy azt vihetem bárhova magammal.
Nekem már megérte.
S mivel casual gamer vagyok nekem még a több éves portok is újdonságok. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
mirci18
üzenetére
Nem mindenkinek a játékigénye a tiéddel egy szinten mozog - azért egy PS4, XBox, pláne PC kínálat jóval bővebb / diverzebb, mint amit a Switch tud adni. Ettől függetlenül a Switch-csel nincs az égegyadta világon semmi baj, csak a másik kettőhöz képest inkább niche, rohadt jó exkluzívok vannak rá meg vannak a 4-5+ éves játékok olyan amilyen portable portjai, aranyáron.
-
mirci18
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
De miért is kéne.
Snes óta nem tekinthető annak csak ha casual gamer vagy. Egyébként nekem megfelel teljesen szórakozásnak ez a kis masina. Kicsit húzós ugyan a csomag.
Nem vettem egy hónapja a gépet használtan 85 k-ért. Meg pár játékot (7 db-ot) 51 e ft-ért. S egy-egy kivételével használtan. Sose költöttem enni pénzt egy gépre sem és játékokra. S ez szerintem beszédes. -
nxswitch
senior tag
Playasian kívül van valakinek ötlete, hogy honnan tudnék AC Isabelle plüsst venni?
-
woros
őstag
válasz
nxswitch
üzenetére
Végül is kell költened "fegyverekre" (nem sokat, mert menet közben szerzel) és a gyűjthető tárgyakra, amik néha elég borsos áron vannak, de ha
W3-ban lezúzod az egyik szigeten azokat a nagy ellenfeleket, akkor azt hiszem 50k landol a zsebben és onnantól tényleg nincs gondod, pláne, hogy 20 majd 50%-os kedvezmény kártyákkal tudsz vásárolni a shopokban. -
EmThor
addikt
Paper Mario-ra 20-25 órát írnak végigjátszásra, az stimmel? Thx
-
-
Silεncε
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Valószínűleg az lesz, csak majd ki kell derítenem, hogy a Konzolvilágnál hogy is működik a garancia.
Nekem amúgy gyanús hogy az antennának lett valami baja, amikor megvettem is nagyon gyenge volt a wifi jele (egy szobával arréb a routertől konkrétan nem volt jel), csak fura hogy reggel még jó volt, este meg mikor venném elő már sz@r
-
ayo
veterán
válasz
nxswitch
üzenetére
nem rossz a változás, de így tényleg kicsit meh, akkor már írják ki belőle a battle-t azt hívják Paper Mario Stories-nak mondjuk

Kirby - Yoshi vonal is amúgy hasonlóan változott az évek során, bár ott egyértelmű a cukiság vette át az uralmat és hogy a legkisebbeket is behúzza a Nintendo, gondolom Paper Mariónál is ez az irány. -
Silεncε
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Ezt láttam én is, csak ahogy néztem, egy USB C-Ethernet adapter itthon olyan 6-8k, amit nem biztos hogy beruháznék kísérletezésképpen (azt nem tudom, valaki próbálta már, hogy a USB-C - USB-A adapterek működnek-e a Switch-csel? Kellene nekik, de én már nem vagyok benne biztos...)
-
nxswitch
senior tag
Xenoblade-el játszottam tovább, 20 óránál vagyok. Tegnap megálltam zenét hallgatni és szétnézni.
Rég volt ilyen egy játékban. -
nxswitch
senior tag
Én csak pár órát játszottam vele. Maga a harcrendszer tetszik, de az nem, hogy súlytalanok a harcok. Egyértelmű, hogy el akarnak távolodni(meg is tették) az RPG vonaltól, és már kaland-akció játéknak nevezik. Ha jól tudom sok scriptelt harc lesz, azoknál pedig motiváció, hogy viszik előre a storyt. Az is segít, hogy egy kicsit érdekesebb a harc, mint hogy egyszer te ütsz, egyszer az ellenség.
De ha semmi jutalom nincs valamiért egy játékban, akkor nem is érdemes megcsinálni. Ez zavar, mert annyira könnyen meg lehetne oldani, csak adni kellene egy lehetőséget, hogy elköltsem a pénzem.
-
-
woros
őstag
Paper Mario Origami King:
Röviden: Tetszett, jó volt, élveztem a végéig.
A harcrendszer felemás érzést keltett ezzel a forgatós dologgal. Inkább úgy mondom, elviselhető, viszont legalább súlytalan (itt is?), tehát úgy 80-85%-ban fölösleges harcba keveredni.
A sztori jó, a pályák és a feladványok szintén jók és ezek vitték el a játékot a hátán és ezért volt csak elviselhető a harcrendszer, de a pozitív az benne, hogy gondolkodni kellett. Ahol tudtam persze kerültem az ellenfeleket.
Nagyon sokat beszélnek a játékban.. eddig nem tűnt fel az előző részeknél, hogy ilyen szófosásuk lenne a karaktereknek, de itt valahogy úgy éreztem, hogy a soknál is sokkal többet beszélnek.
A pénz is csak úgy dől, jelentősége nagyon nincsen szvsz. Az, hogy a tárgyak törnek nekem nem tetszik annyira, jobb amikor erősödik a cipő+kalapács. (Sajnos már nem emlékszem, hogy a cp és ss-ban erősödtek-e.)Kb. ennyi így hirtelen a játékról. Összességében magával ragadó és sok kellemes órát tud nyújtani.
-
30z.Samu
titán
Tegnap megkésve bár, de törve nem kipróbáltam a Tetris-t. El lehet vele lenni, de egy idő után rohadt nehéz.
Azt hiszem 34. hely volt a legjobb, amit elértem. -
Silεncε
őstag
Olyankor mi van, ha a Lite-om kiírta, hogy indítsam újra mert nem tud hálózathoz csatlakozni, azóta pedig egyáltalán nem talál semmilyen hálózatot? Megdöglött benne a wifi?

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Brutál, én is jegelem egy darabig
-
hszilard666
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Szerintem a switch nem jó primer gaming eszköznek. Túl kevés rá a cím. Mindenképp érdemes szerintem tartani mellette "nagy" konzolt vagy PC-t.
Más:
Most nézem hogy kint van a hotline miami collection switchre!
Akinek nincs meg nyomatékosan ajánlom!
Szuper zene, vérgőzös sötét sztori(k) egy alternatív retro valóságból. -
Bazsi1987
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Maga a Nintendot se értem az idei évbe , oké tudom covid home office meg durva 3 évet nyomtak a switch felfutatássába a wiiu bukása után, de pont most hallgatnak meg minden mikor jön a next-gen konzolok, nekem a switch az elsődleges konzolom de ha így folytatják akkor kell vennem egy új konzolt ha játszani szeretnék picit
idei évre semmi játékot nem tudok mondani amit várok a gépre 
-
hszilard666
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Az a baj hogy el tudom képzelni hogy ez lesz.
Mondjuk Hugo Martin már nyilatkozta hogy látta futni switchen a játékot és hogy hihetetlenül szuper, de az is lehet hogy marketing az egész és nincsenek sehol.tboldi:
Ne hangosan még meghallják!
oriic:
Hmm... szuper lesz, de nekem egy feature nagyon hiányzik belőle. A DOBOZ!

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Aztán majd kapunk egy GO-t.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi az infót. Bár ahogy látom egy darabig ezt jegelem...olyan árak vannak hogy beszabehu

-
-
scyllafren
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem muanyag, hanem szenszalas cucc, muanyaggal boritva. "Picit" strapabirobb, mint ha csak muanyag lenne.
-
Bazsi1987
őstag
Doom itt se szerepelt
kezdek aggódni hogy ez el se fog készülni már switchre... -
30z.Samu
titán
Én is annyiért akartam, csak bejött a covid és hiánycikk lett. Volt, aki csak a szoftvert akarta 25-ért adni.
Szóval megrendeltem és kellett rá várni, de megérkezeztt, így mindennel együtt 28k volt.
A súlyedzést nem tudja pótolni szerintem, teljesen más kategória, de tényleg jó. Lefáraszt, én kb 15p után ki vagyok tőle, mint a liba.
A karika pedig szerintem elég strapabíró, nem recseg, nem ropog. Az edzés vége fele alig tudom összenyomni. 
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
jó cucc, sokkal durvább mint a Wii Fit volt anno, szóval itt tényleg 5 perc alatt már kész leszel vagy már a bemelegítésnél, hosszú távon meg simán tudja pótolni az edzést.
én 15-ért vettem használtan. 30...
(#31117) safiyah: na, végre valami!
-
nxswitch
senior tag
Cadence of HYrule dobozos kiadás októberben. Erre vártam.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem megéri, rohadt jól át tud mozgatni. Meg ebben ugye nem csak a szoftver van, hanem a kellékek is.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én kb 2-3 hete használom, amióta megjött. Többet hoz, mint amit vártam Tőle, szerintem megéri az árát.
-
Sirandrish
Topikgazda
Heyho!
Használja valaki ezt a Ring fit cuccost konkrétan mozgásra?
Oké, nem egy edzőterem, de azért jó ez valamire? Megéri az árát? Illetve mennyi strapabíró az a karika? -
30z.Samu
titán
Nálam van a controller, sokat még nem tudtam foglalkozni vele. De mindenképp fogom nyüstölni, hamarosan jövök beszámolóval.
-
nxswitch
senior tag
-
ayo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem, mint "zöldfülűnek", nagyon bejön a The Origami King.

Nem bírok magammal

7/15-nél járok épp.
)

Szóval megrendeltem és kellett rá várni, de megérkezeztt, így mindennel együtt 28k volt.