Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
ring fit adv. berendelve, kíváncsi leszek

-
válasz
ooooobi
üzenetére
Azt próbáltam. Nem tetszett az a stílus hogy telesz#rja a termet ellenféllel és good luck..
Viszont a Bloodstained ritual of the night nekem a best lett a régi Castlevania symphony of the night óta.
Nem rogue like, nem hc, nincs 2D-ben elgurulás át az ellenfélen. Pont az a stilus mint anno a simphony, és én pont ezt kerestem az ilyen játékokban azóta.
-
boost
veterán
válasz
ooooobi
üzenetére
nem rossz ötlet, sőt, egy Android PC emulátorral akár nagy képernyőn is. Na, ezzel majd futok szeptemberben egy kört, amikor teljesen publikus lesz a szolgáltatás.
Hogy on-topic is legyek. Idén év elején sok pletyak volt, hogy Mario év lesz, és tele leszünk jobbnál jobb (remaster) 3D Mariokkal. Sunshine, Galaxy, 3D Wörld, 64..
Azokról most nagy hallgatás van. Szerintetek lesz idén belőle valami, vagy elmosta a vírus? Esetleg nagy kamu volt?
sok ilyen linket tudnék még bemásolni, tele voltunk velük áprilisban: [https://www.youtube.com/watch?v=mp_BrPjaX18&app=desktop]
-
Bazsi1987
őstag
Ha szeretitek az ilyesmi műfajt a moonlightert is ajánlom az is most akciós

-
ldave
félisten
Nézem én is akciókat, pont azok kerültem be, amik miatt a gépet vettem elsősorban (Dead Cells, Children of Morta, Steamworld Quest és társaik
) -
Rony949
addikt
A mostani akciózásban behúztam a Dead Cells-t. Sok jót hallottam róla. Amint befejezem a Hollow Knight-ot, ez lesz a soron következő.

-
-
mirci18
addikt
[link]
Ilyenkor azért hiányzik hogy nincs nagy konzolom csak Switch.
L.A Noire mellett el tudnám viselni. -
mirci18
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Nem kérdés eladhatóbb egy kártyás verzió.
Én azt venném bármikor.
Eddig két esetben vettem digitálisan játékot Slaps and Beans és az Unravel two.
Ezek korlátozottan elérhetőek. Plusz olyan olcsók voltak hogy vétek lett volna nem megvenni.
Alapvetően tervezek még venni indie játékokat a gépre. -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Van valakinek véleménye az Ary című játékról?
Előrendeltem Swich re.
Köszi!Üdv: Karesz
-
válasz
agyhalottak
üzenetére
Nááájsz

-
agyhalottak
tag
válasz
neato3loco
üzenetére

-
válasz
neato3loco
üzenetére
A kis kártya (a fizikai kiadásoké), amin a játék van.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Az Astral Chain egy jó hack'n'slash - ha játszottad / szeretted a Bayonettát vagy a NieR Automatát, akkor nagyjából tudod, mire számíts. A harcrendszeren csavartak egyet, mert igazából két karaktert irányítasz egyszerre.
Sztori normál nehézségen sok mellékküldivel kb. 25-30 óra, de van replay value is magasabb nehézségen. A történet nem nagy szám, eléggé sablon anime, semmi világmegváltó.Más kérdés, hogy jónak tűnik ez a 100 eurós deal, de a használt piacon 12 ezer Ft-ért kapsz Astral Chaint és Link's Awakeninget fizikai formában, amit el is tudsz adni később. Ha 35k-t fizetsz a két digitálisért, nem kicsit jársz rosszabbul. De a vadiúj bontatlan fizikai változat is pont ennyibe kerül a két játék esetében.
-
neato3loco
senior tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Na tessék. Ezzel máris többet tudok. Így pl egy Zelda Link's meg mondjuk az Astral Chain megvásárolható akkor 100 €-ért?
Vélemény a második játékról? Gameplay-t néztem róla, az alapján baromi látványos hack'n'slashnek mondanám. Időtartama, élvezhetősége milyen?
Ugyanitt Lite tulajok! Nektek milyen gyorsan merül a készülék használat közben? Legyen mondjuk egy Mario+Rabbids vagy Little Nightmares.
-
ooooobi
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Switchre meg. Metacriticen szinte semmi kritika nincs hozzájuk, tudom sokszor semmit se ér az ottani pontozás, de egy támpontnak nem rossz.
Én a Spiritfarer-t vettem meg az újabb indie címekböl, nagyon tetszik a grafikai designja, jókat is írnak róla. Épp csak belelestem, várok a német nyelvre benne, az jobban megy mint az angol. Pc-n már van több nyelv is hozzá, készítök írták nemsoká jön a konzolos verziókra is. (orosz shopban egy mozijegy ára a game)(#31738) boost: már xbox se kell a gamepasshoz, csak egy androidos teló/tablet meg internet (Microsoft xCloud)
-
KKaresz45
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Nem teljesen igaz hogy nincs semmilyen kedvezmény, Switch Online tagsággal lehet venni vouchert amivel 2db (akár) 60 EUR-os játékot lehet behúzni 100 EUR-ért. Itt a lista hogy miket, folyamatosan bővül, preorderek is bekerülnek.
Nem egy nagy kedvezmény, de ezek a Switch húzócímek és nagyon ritkán vannak akciózva, akkor is kis mértékben (ha egyáltalán). Szóval ha ezeket venné valaki digitálisan akkor kicsit jobb voucherrel. Persze ezért önmagában nem éri meg a membership csak ha mást is használ belőle az ember (pl. cloud save).
-
ldave
félisten
Ha a Last Campfire-t megvette valaki, majd meséljen milyen
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Megoszlanak a vélemények a digitális vs fizikai kérdésben, nemhogy a szélesebb communityben, de itt a topiklakók között is. A fizikai a resale opció meg az aktív használtjáték piac miatt egy költségkímélő megoldás, mivel sokszor a használt fizikai az akciózott digitális ára alatt van. A digitális viszont kétségkívül kényelmesebb megoldás, és szökőévente egyszer third party címet esetleg lehet venni a fizikai verzió ára alatt
-
válasz
neato3loco
üzenetére
Szia, üdv a táborban. Nincs szükségük a védelmemre a többieknek, de én úgy érzem, mindenki válaszolt 1-1 kérdésedre, nem akart senki bántani. Szoktunk csipkelődni egymással, ha már nagyon jóban vagyunk, be is szólunk

Friend kódok az összefoglalóban, ha valaki közzéteszi itt, be is szoktuk tenni, remélem betehetjük a tiédet is.
Jó játékot, kérdezz nyugodtan, ha akarod boost-ot külön megvetésünkkel sújtjuk, de csak azért, mert eladta a Switch-ét (ettől függetlenül ért hozzá és a többiek is).Sajnos a Switch Online tagság nem jogosít semmilyen extra kedvezményre, mint pl. PS+ - max. spéci exclusive kontrollereket vehetsz, esetleg adnak 1-2 apróságot a játékokban, például. (ezt már Kai_Rong is írta, bocs)
-
boost
veterán
válasz
neato3loco
üzenetére
kedves barátom, az én értelmezésemben már 5 hozzászólással előbb már egyértelműen megválaszolták, hogy nem, nincs semmi ilyen.
-
neato3loco
senior tag
Na látjátok ezért nem kérdeztem itt. Okoskodó kommentek hada. 2x tettem fel a kérdést normálisan. Kösz a semmit. Nehezedre esne neked is leírni azt, hogy nem nincs, mintsem ilyen lenéző nulla hozzászólást gyártani. Gratulálok
Olyan akcióra gondoltam, hogy pár százalék esetleg abból amiből alapból nem adnak, de majd rá jövök magamtól. -
boost
veterán
válasz
neato3loco
üzenetére
évi 6.000 forintért milyen akciókra gondolsz még?
-
petymek
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
"...letölthető a következő hónapban a Zelda breath of the wild" ez eszedbe se jusson. Ilyen soha nem lesz

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Nem, egy Tetris játék meg a SNES és NES emulátorok járnak az előfizu mellé. A SNES/NES felhozatal bővül kb. kéthavonta, de ennyi. Ja egy-két online játékhoz van némi in-game item, skin vagy a Smashnél egy spirit board,.
To be fair, azért egy Nintendo Online messze olcsóbb, mint a PS+, így nagyon nem is érdemes sokat várni tőle. Egy Sony vagy Microsoft konzolhoz képest a teljes online élmény hihetetlenül fapados. Smashben pl. nem tudsz ismerőst meghívni a Switchen keresztül, Discordon vagy más külső applikáción kell vele a szobakódot megosztani. Kész vicc.
-
neato3loco
senior tag
válasz
Norb79
üzenetére
Egyben barátokat is szereznék ezzel, de a következő a kérdés: Nintendo Switch Online vásárlása esetén kapok e havonta hasonlóan jatek tartalmat, mint a PS Plus esetében? Olvastam valami NES játékokat, de gondolom azok retro játékok. Gondolok itt ilyenre, hogy letölthető a következő hónapban a Zelda breath of the wild (tudom ilyenre ne is számoljak, csak ez jutott eszembe). Esetleg nagyobb leárazások tagként?! Vagy semmi másra nem jó csak hogy a megvásárolt Super Smash Bros-t tudjam online-n jatszani?
Baráti jelöléseket továbbra is elfogadok. Jó lenne tapasztalatokat gyűjteni, melyik játék milyen. (Nintendo Switch Lite tulajdonos vagyok)
-
Norb79
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Kérdezzél, itt még nem láttunk ilyen miért nem olvasol utána hozzászólásokat.

-
MasterMark
titán
válasz
neato3loco
üzenetére
Miért nem itt olvasol utána hozzászólásokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neato3loco
senior tag
Sziasztok fórum társak.
Valaki aki hajlandó pár mondatban segíteni, vagy privátban, vagy az újonnan beszerzett switch liteomon keressen meg. El szeretném kerülni a "miért nem itt olvasol utána hozzászólásokat" SW-7035-9273-8909
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jajj pedig ott a sztori mód...állitólag baromi hosszú. A menő speed runolják
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a silent run funkcióra leszek kíváncsi, mert panel 3. emeletén lehet dühös lesz az alattunk lakó
-
mike1334
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi...megvárom, hogy hűvösebb legyen a lakásban és csapatjuk az asszonnyal
-
-
boost
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Köszi, nekem se volt könnyű elhatározás, de aztán miután eladtam a Switchet, már máshogy viszonyulok a többihez is.
Főleg most ősszel nehéz eladni pl a Boxot, mkor be van jelentve GamePassba a Wasteland 3, a Tell Me Why, a New Super Lucky... ezek azok a címek, amik miatt tök jó lenne egy XBoxot is tartani, de igazából meg ha nagyon kell, akkor majd megveszem őket. Wasteland úgyse az én stílusom, nekem túl RPG, Tell Me Why-t majd PS-en, ha tényleg jó lesz, és New Super nélkül is lehet élni. Annyira nem Game of the year. Szóval dolgokat el kell engednem, és visszaszorítani a "ha lenne boxom, ezt meg azt tudnám még rajt csinálni" érzést. Ami ugyanez a Nintendoval is.
Jó volt Switchezni, főleg első naptól kezdve, benne lenni az érzésben, hogy én bíztam benne, és örülök, hogy siker lett, örültem, hogy jók a megjelenő játékok (, de azért az elején ott is elég komoly játékhiány volt.. )
Idén meg nem is tudom jön -e még valami igazán nagy AAA firstparty cím Switchre.
-
ldave
félisten
Pont az ilyesmi miatt gondoltam erre, szerencsére játékonként rákeresve lehet infót gyűjteni.
Csak emlékszem még, hogy a PS4 Pro esetében egyszer találtam egy komolyabb listát, ahol összegyűjtötték, hogy melyik játék esetében milyen extrákat ad az erősebb gép, emiatt kérdeztem, hogy tudunk-e hasonló gyűjtésről. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi, de hát nem ma kezdtem, lassan 40 éve nézek reklámokat

adalbert1: igen, ahogy előbb is írtam, a sok átírat nem igazán vonzott be eddig. A Lite pedig amiatt lett befutó, mert olcsóbb
Komolyra fordítva, 3DS folytatásaként könnyebben el tudom képzelni, hogy használni fogom a gépet, mint tévére kötve, ahol a PS4 (és majd a PS5) játékokkal kell az időért versenyeznie. Azt sajnálom, hogy emiatt pár játék valószínűleg kimaradt, pl a Ring Fit érdekelne, de azt a Lite-tal nehézkes használni és venni kellene még egy pár extra kontrollert is. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, bízom benne, hogy tudom mit vettem

Amúgy pont a játékkínálat volt az, ami miatt sokáig nem tudtam dönteni, a rengeteg 3DS és WiiU port egyáltalán nem vonzott, mert azok már megvannak. Viszont arra is rájöttem, hogy PC-re, PS4-re hiába veszem a jobbnál jobb indie játékokat, nem igazán kerülnek sorra. Hátha ezen a gépen megtalálják ezek a játékok is nálam a helyüket.
-
adalbert1
veterán
Gratulálok, jó játékot!

Azért volt ennyire gondolkozós, mert neked is megvan minden érdekesebb cím Wii U-ra? Illetve miért a lite mellett döntöttél?consono: nekünk a kinect eltört, miután a gyerek lelökte a tv tetejéről egyszer (még nem előtte ugrál, hanem inkább mászik mindenhova
), abból már nem veszek újat (pedig azért voltak jó sport játékok rá). -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hááát, a topikgazda úrnak alázattal jelentem...

Köszi, nehéz vásárlás volt ez a részemből, szerintem még sosem gondolkoztam ennyit egy gép megvételén, mint ezen.
-
Idave & Silence: ne offoljatok: értsd jól: nyugodtan hagyjátok on-ban a Switch-csel kapcsolatos témákat

-
Silεncε
őstag
Igen, én is erre gondoltam (laptopnál többször volt olyanom, hogy új Windows telepítés után egyszercsak 25%-nál kidobta hogy mindjárt kikapcsol, mert pontatlan volt a kijelzés, meg olyan is volt, hogy 7%nál még elment másfél órát). Meg most figyeltem, hogy Zelda alatt ilyen 3perc/1%, azt meg felszorozva igazából kijön az 5 órás üzemidő (a kijelző fényereje félnél van)
Közben a primary konzol átállítását megtaláltam, remélem nem ennek nem lesz baja, mert idén többet nem tudok ilyet csinálni a weboldalról (persze support gondolom ilyenkor segítene azért)
Jó lenne, ha végre ezt a szerencsétlen Zelda-t végig tudnám játszani, még csak a felénél tartok, de ugye eszköz hiányában elég nehéz lett volna tolni...

-
Silεncε
őstag
válasz
Silεncε
üzenetére
Na kezdődnek a bajok
Egyrészt ugye remekül nem ez a primary Switchem, mert valószínűleg a másik regisztrálva maradt, így nem tudok offline játszani eShop játékokkal, másrészt meg mintha egy picit gyorsan is merülne a cucc (nem mernék rá megeskudni, de délután fullra töltöttem, és 3-4 óra idle alatt kb 8%-ot merült...) -
ldave
félisten
Van valami lista amúgy, ahol összefoglalják, hogy melyik játék miként fut a gépen? Nem konkrét számok érdekelnek, csak hogy van-e esetleg valami nagyon kerülendő cím.
-
ldave
félisten
Jelentem, Switch (Lite) tulaj lettem
-
consono
nagyúr
-
Silεncε
őstag
válasz
petymek
üzenetére
Nem mondtam hogy nem kaptam, amikor felvettük a szervízt, mindenből kaptam másolatot. Most amikor átvettem a cserét, akkor nem kaptam csak egy papírt, amin rajta van a két szériaszám meg hogy cserélve lett, ezen nincs dátum. De minden más megvan rendben
De ez itt már nagyon off, a lényeg hogy most rendben van a cucc
-
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Az baj, ha nincs rajta dátum. Alap.
Menj vissza, pótoltasd. Ha nem hajlandóak, írj be a vásárlók könyvébe, azzal már igazolhatod később is. Írd le röviden, hogy ismételt érvényesítés után (mivel egyszer "javították") cserét kaptál, amiről hiánytalan igazoló iratot nem adtak. Írd bele mikor történt.
A vk bejegyzésre 30 napon belül kötelesek válaszolni is. Valószínűsítem nálad jegyzőkönyvet sem vettek fel, ami szintén kötelező lett volna.Legközelebb pedig jól gondold át, hol vásárolsz ilyen értékben.
-
Bazsi1987
őstag
Hogy tudom leggyorsabban legkönnyebben átvinni a mentésemimet a nagy switchről a lite-ra? Van memória kártya a nagy gépbe?

-
adalbert1
veterán
Irigyellek, hogy így meg tudsz válni tőlük - nekem viszonylag sok olyan konzolom van, amivel már nem is játszom egy jó ideje, mégse visz rá a lélek, hogy eladjam (pl. PS Vita), vagy még így is vannak rá játékok, amiket játszani akarok (DS/3DS). Persze az Xbox 360 kb. már totál értéktelen lett, de attól meg pont azért nem válok meg

Wii U-ról lassan tényleg minden kijön switchre, de azt is jó érzés birtokolni.
Persze ha minden ilyen cuccot eladnék, akkor máris lehet, hogy kevésbé érezném kicsinek a lakást, meg igazából minél több dolgot birtoklok, annál jobban azt érzem, hogy visszahúznak, illetve egy idő után már inkább teher a dolog...Ezt most láttam facebookon:
Super Mario 35th Anniversary Collection Could Be Revealed This Week; Super Mario All-Stars to Join the Super Nes – Nintendo Switch Online Library – RumorAz anniversary collectionnek is örülnék, illetve a Sauper Mario All-Stars egy nagyon jó SNES -re készült felújítása a NES részeknek, a SMB3-ból az ebben szereplőt sokkal jobban kedvelem, mint a NES verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyrészt ugye remekül nem ez a primary Switchem, mert valószínűleg a másik regisztrálva maradt, így nem tudok offline játszani eShop játékokkal, másrészt meg mintha egy picit gyorsan is merülne a cucc (nem mernék rá megeskudni, de délután fullra töltöttem, és 3-4 óra idle alatt kb 8%-ot merült...)