Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnih8
csendes újonc
Netfone átírás, majdnem egy hét vergődés után eljutottunk addig hogy sikerült felvenniük velem a kapcsolatot, ügyintéző kisasszony tájékoztatott az átírás feltételeiről és költségeiről.
Az átírás költsége 7 azaz 7 ezer forint. (de ha vállalok 10 hónap hűséget akkor elengedik
) Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Az összeget pedig nem a következő havi számlába foglalják hanem eseti átutalással kellene nekem netbankról utalni. 
Nyilván tudtam hogy költsége lesz, de azért elgondolkodtató hogy a többi szolgáltatónál ez mennyivel olcsóbb. (Telekom: 4500, Yettel: 4790, Vodafone: Vodafone: 5000)fun fact: A Netfone weboldala annyira tökéletes hogy nincs fent semmi a témával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Az összeget pedig nem a következő havi számlába foglalják hanem eseti átutalással kellene nekem netbankról utalni.