Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
JuhaAasz: vágom én

Uraim szerény megfigyelésem, hogy az autók tudása továbbra sem túl reális még egymáshoz képest sem. Az El Camino-kra eddig haraptam az eddigi totálisan elmebeteg nitrós indulása rengeteget javult, a versenytempója is egészen korrektül be lett lőve.
Viszont, én rengteget nyomom a Dover and Lepus Sprintet és ezen a pályán akár hányszor futok össze MR2-vel az tuti, hogy a T3-as csodákat is körbealázza, nem kicsit.
Hogy a fenébe megy az a "roncs" 345Km/h-val
Ez eddig is ment ennyit, miért nem lassítottak rajta ahogy a többi autón is
, az én Elise-em korábban kevésbé jó tuningal ment 330-at max, most a legvége nálam nitróval 285, de inkább 260 nitró nélkül. MR2 semmit sem lassult, valaki akinek van is nézzen már utána pls. mert ez így elég gáz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez eddig is ment ennyit, miért nem lassítottak rajta ahogy a többi autón is