- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Porsche 911GT3-hoz a tiszta K, ill. P sztem bukó S motor semmikép mert Z való bele úgy vezethető nagyon betapad a rajtnál ill. kanyarba (olyan Elise szerűen csak nem annyira stabilan) hátránya íven hirtelen gázelvételre keresztbe állhat és a Z motorral így ahogy mondom SENKI SOHA! (innen a topikból sem, csak jó fordulaton kell elengedni) nem ment még el mellettem a rajtnál legyen az másik GT3, M3, Pagani, CCX de még MP4 se, sőt Lyons & Hwy 201-en már az s kanyar végén járok míg a többiek az elején kolbászolnak utána lehet rontok a puha futómű miatt ezért kéne valami stabilabb. Lehet Balller Murci cuccai jók lennének tehát Z, Z, K, Z, S, S esetleg a futóműt lehetne K/P, P, K valamelyik kombojával próbálni. De az is lehet sok neki a pro vagy legalábbis a tuned. Nekem volt a klasszikus legnagyobb statot hozó K, K, Z, P, P, S de vezethetetlen volt így hát repült belőle.
-
gyuszito
senior tag
Ez kérlek szépen ismert jelenség számomra is! Ne gondolkodj, hogy miért, hanem élvezd ki!
A GT3 csúszására annyit tudok mondani, hogy full pro tuned (kivéve turbó, az csak Pro Sport)
K K K P S P kombival is rettenetesen csúszik. Rettentő ideges a kanyarban..Lehet, hogy az lenne a megoldás mint a zeneszerszámba? full Kék?A csalókkal kapcsolatban csak annyit, hogy nem blockolod őket, azért vannak olyan sokan. Én körülbelül egy héten keresztül block oltam őket, és most körülbelül hetente 1-2 csalóval futok össze. Ennek a böjtje annyi, hogy máások nem blockolják őket, és így kimaradok a versenyből...kevés versenyen tudok részt venni, de az többnyire szabályos.
Össze kéne fognunk, és Blockolni kéne minden tetves csalót, és akkor ők lennének kirekesztve, nem az a pár/párszáz játékos, aki Blockolja őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest