Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyuszito

senior tag

válasz tutuhawer #6211 üzenetére

Ez haláli :)
    Én is tesztelgettem az MP4 et...
    Rengeteg alkatrész(=Boost) után arra jutottam, hogy nekem teli kékkel elég vagány a vas.
    Fehér cucc is volt benne, de ugyebár a súúly miatt nagyon lomhának tűnt. Most viszont kicsit még csúszkál. De nem is csúszkált ennyire mindaddig, amíg meg nem történt az utolsó leállás...Pénteken még úgy mentem el barátnőmhöz, hogy atomstabil volt a gép. Vasárnap, mikor hazaértem zúzni akartam vele egy kicsit, és valami eszméletlen...mintha a hátsó tengelyt forgatná a kormány..Valamit kezdenem kell vele. Routen is úgy futottam, hogy még stabil volt a fara is.
    Viszont a GT3-mam....az fantasztikusan gáz! megyek vele, a kanyar előtt felveszem a bejáárati ívet, beérek a kanyarba, és akár merre fordul a pálya, mindíg az ellenkező irányba kell tekerni a kormányát..Gondoltam már rá, hogy szólok pár 'ukrán gyúrósnak', hogy pattanjanak be hátra, de nincs hátul ülés =( :Y

Szerk.: Én esküszöm mind a 2 gumira. Az előtte szereplő alkatrészek színe befolyásolja érzésem szerint, hogy mit fog teljesíteni. Például Mclarenben is volt piros rugó, fehér gumi, és karasztrófa volt a végeredmény. Stabil volt, de az idől 'tökéletes' körök után sem hozták a várt eredményt. Végülis kék gumival és rugóval jól rajtol, jól kanyaarodik (a csúszás új hibajelenség) és nagyon fajintosan gyorsul. (de a sok kék alkatrésznek meg van a böjtje. 260 270 Km/H-nál már érezni, hogy fogy a gép..Lion's-on csúnya 6 sec.-et kapott a Porsche-tól. :R

Új hozzászólás Aktív témák