Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #6211 üzenetére
Ez haláli
Én is tesztelgettem az MP4 et...
Rengeteg alkatrész(=Boost) után arra jutottam, hogy nekem teli kékkel elég vagány a vas.
Fehér cucc is volt benne, de ugyebár a súúly miatt nagyon lomhának tűnt. Most viszont kicsit még csúszkál. De nem is csúszkált ennyire mindaddig, amíg meg nem történt az utolsó leállás...Pénteken még úgy mentem el barátnőmhöz, hogy atomstabil volt a gép. Vasárnap, mikor hazaértem zúzni akartam vele egy kicsit, és valami eszméletlen...mintha a hátsó tengelyt forgatná a kormány..Valamit kezdenem kell vele. Routen is úgy futottam, hogy még stabil volt a fara is.
Viszont a GT3-mam....az fantasztikusan gáz! megyek vele, a kanyar előtt felveszem a bejáárati ívet, beérek a kanyarba, és akár merre fordul a pálya, mindíg az ellenkező irányba kell tekerni a kormányát..Gondoltam már rá, hogy szólok pár 'ukrán gyúrósnak', hogy pattanjanak be hátra, de nincs hátul ülés =(Szerk.: Én esküszöm mind a 2 gumira. Az előtte szereplő alkatrészek színe befolyásolja érzésem szerint, hogy mit fog teljesíteni. Például Mclarenben is volt piros rugó, fehér gumi, és karasztrófa volt a végeredmény. Stabil volt, de az idől 'tökéletes' körök után sem hozták a várt eredményt. Végülis kék gumival és rugóval jól rajtol, jól kanyaarodik (a csúszás új hibajelenség) és nagyon fajintosan gyorsul. (de a sok kék alkatrésznek meg van a böjtje. 260 270 Km/H-nál már érezni, hogy fogy a gép..Lion's-on csúnya 6 sec.-et kapott a Porsche-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- YouTube
- Autós topik
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest