Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tutuhawer őstag tehát nekem a sárga-sárga-piros-piros-zöld-sárga tuning hozta a várt eredményeket. A motort azóta mondom, elbasztam, de amint lesz megint Medion motorom, beleteszem 
 nem próbálom kék gumival, mert szerintem az baleset lesz, értsd: több autóban is volt már az a gumi nekem, úgyhogy marad a 4-7-9
 szerk: nem vitás, hogy az autópályán van erősebb, lesz is, de aki kimerészkedik vele a 6 sávosra, nem marad szégyenben ezzel a tuninggal se, mert stabilan fordul nagy sebességnél is, a nitrója is rendben van, a rajtjaim jól sikerültek, szándékosan tempós pályákon jó autók ellen startoltam, és marha jól mentek a futamok, mégpedig időben is. Az ocean view időmre holnap teszek nitrót is, ami már nem vicc. Little Italyn is bedurrantok pár nitrót, igaz, Ursa motorral merész vállalkozás, amint betettem, éreztem, hogy nem OK, és a sárga motor kell újra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő