- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- skoda12: Webshopos átverések
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
azért ott még van mit gyorsulásra fejleszteni, nekem is hasonló a z4-esem és mindig kevésnek vélem a gyorsulását, nyilván sunny is.
Közben ma mentem m3 ellen, nissan gtr-rel, ami nyilván 2 másodperc alatt legyőz, de utána hibázott, megelőztem, és nem engedtem előre, nitrózás és MÁGNES ide vagy oda. Azért komoly, hogy magas szinten is dobálják rám a mágneseket a jó sofőrök...
Majd mentem nagyképű murcickós ellen, másfél másodperc alatt legyőzött, majd bakizott, "mellénitróztam", belegyúrtam a falba, mint a szart -mint az m3-at is sajnos - és legyőztem, mert ő nem nyomott nitrót se, mondván úgysem kell...
Ezután mindegyikük letisztázta, mekkora szemét vagyok. Az vagyok? Annak kéne éreznem magam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Futás, futópályák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest