Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Most ahhoz mekkora bénának kell már lenni, hogy a B-s (599) Countach verdámmal a Silk Roadon majdnem 8 másodpercet vertem egy 911 GT3 RS-re, ami S-class (764), és persze én vagyok a csaló...
Az nem számít, hogy a kölyök még az egyenes szakaszokon is a falat polírozta, és csokorba szedte az összes oszlopot, meg a hosszú levágásban az FKF kukásautói a fasorban sem lettek volna, úgy összeszedte az utolsó szemig a sittes zsákokat meg a dobozokat... idióta.
Ezért is rühellem ilyenkor az EA-t, összetesz nyomorék, vezetni nem tudó, de nagyon jó kocsival nyomuló pudingokkal, aztán még én vagyok lecsalózva, ha a szaros B-s kocsival belerondítok az S-es hülyegyerekek játékába... Mintha én tehetnék róla, hogy bénák.
Érdekes, ha a többiek is B-s verdákkal nyomulnak, nincs ilyen gond, sőt, volt, hogy még C-s kocsi is elvert.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az nem számít, hogy a kölyök még az egyenes szakaszokon is a falat polírozta, és csokorba szedte az összes oszlopot, meg a hosszú levágásban az FKF kukásautói a fasorban sem lettek volna, úgy összeszedte az utolsó szemig a sittes zsákokat meg a dobozokat... idióta.