- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #1549 üzenetére
Amig utánam loholnak semmi baj nincs, oda is valók, arról meg teszek majd hogy ne kerüljenek elém.
Ezek a skillek amiket írtál szerintem totál feleslegesek, annyit csinálnak hogy hamarabb aktiválhatod újra az adott power upokat. Ezekből talán a nitro cooldownos az ami jól jöhet, de számomra a többi jelentéktelen. A cash meg a rep bónusz skillek viszont nem ártanak ha hamarabb fel akarsz tápolni, bár ezekről nem lehet vitatkozni mert egyénfüggő ki mit részesít előnyben, de szerintem ezt ne sajnáld, ha csak ezek hiányoznak szerintem semmivel sem vagy hátrányban a versenyeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DJI topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Motoros topic
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest