Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Tayuya
üzenetére
Milyen minden verseny vége előtt? LOL, akkor Te szerencsés vagy, jelenleg a bejelentkező képernyő sem jön be, csak a Servererror-ablak...

Én ezt nem értem, egyre kevesebben játsszák, mégis egyre szarabb. Szóval leterheltségre sem lehet hivatkozni...
Ez engem az internet hőskorára emlékeztet, nem tudom, ismeritek-e az ős Trefort-chat oldalt. Ott volt az, hogy hónapokig "kalapálták a szerver", meg "most már biztos jó lesz", meg "fú srácok, egész hétvégén vért izzadtunk, hogy használható legyen az oldal", aztán persze nem lett az...
Az NFSW most úgy néz ki, hogy 2013-ban egy 1993-as szinten leledzik...
Új hozzászólás Aktív témák

- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi