- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Nos talán a tegnapi patch leírásából kimaradt, vagy csak nekem rossz a memóriám, de a mai kb. 22000$ gyémántgyűjtési nyeremény helyett 14000$-et kaptam annak ellenére, hogy a megszokott autóval gyűjtöttem be.
Az autók ára pedig, ahogy elnéztem nem követte le ezt a váltást minden ugyanannyiba kerül. A játék meg néha még mindig olyan mintha valami bétaverziós rettenet lenne, az autóbeteleportálások nagyon zavaróak, team escape-ben is a minap mentem szépen 250-270 körüli tempóban a 370Z-vel a sztrádán közelítve az úttorlasz felé amit simán kikerültem majd utána beteleportált egy civil pickup meg egy rhino a semmiből. A rhino-t éppenhogy kikerültem a pickup-ot meg rendesen elmeszeltem, borultam is egy szépet ennek köszönhetően. A szellemjárőrök még mindig bent vannak a játékban, ez is már annyira szakállas bug, hogy az hihetetlen. A többi bent maradt hibát most fel sem sorolom, nagyjából mindenki ismeri őket, de ezzel mindenképpen kezdeniük kellene valamit, mert pl. a Battlefield Play4Free-ben nincs olyan gyakori patch-elés, de a játék maga teljesen bug mentes és a kliens is jóval stabilabb mint a World-ben és ha jobban belegondolunk a két játék az eltérő témától eltekintve igencsak egy malomban őröl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest