- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Bekő Tóni #12648 üzenetére
Nem igazán , szarmatraccal kocsikáztunk. es szépen elfenekelt folyamatosan. szinte ő is mondta hogy szinte engem fog a szero most, mert könyedén kikerült, aztán egyik pillanatról a másikra megtáltosodott a kocsi, olyan volt mintha kicsit gyorsítottfelvétel lenne az egész , a trafik alig lasított ütközéskor, a kanyarok játszva könnyedén kezdtek fordulni, és a fent említett pályán lazán hozott a dolog 3-4mp et körönként , annyira , hogy a kollega már szinte röhögött , mert se 670 el se paganival nem tudott fogni csak ha nagyon összerakta az adott kört.
De szinte tényleg játszi könyedséggel vezettem , csak a felvétel már hajnal 3 körül készült, fáradt is voltam meg kapkodtam , is , meg ha veszem a musort 20fps em marad ami eléggé megnehezíti a vezetést. lesd meg jól , mert 39mp et tudott menni a 640 nitro nélkül. probáld meg , ma nem ment reggel csak max 43-44mp.
Ma megint nézem reggel 10 ota bent vagyok este ha nem dob le , vagy nem fagyok akkor kiváncsi leszek megint lessz e valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest