- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8117 üzenetére
Ja, de idovel megjelennek? Vagy csak szimplan azok, amelyikek lockolva vannak? Na mindegy.
A lamborgini nem is megy olyan nagyon jol tuning nelkul.
Van egy dolog amit nem ertek. A legjobb kocsikkal is folveszi a versenyt pl. egy mazda rx-8. Most akkor mindegyik kocsi folfejlesztheto nagyon jora, vagy sima versenyhez valami nagyon tap kell? Mert ha egy kozepes kocsi is felfejlesztheto (nekem nem ugy tunt, bar eleg hamar eladtam), akkor veszek egy audi tt-t vagy mazda-t, es azzal szenvedek.
Szal osszvissz szerintetek egy mindig full tuningon levo audi tt megalja a helyet a jatek vege fele is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest