- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
PcForCe #2276 üzenetére
Folyamatosan váltogatja nekem is hogy 275 arany vagy 350k lové, de ha van ennyi fölös pénzem inkább alkatrészbeépítésekre költöm, mert van annyi ami csak pénzre vár hogy ajaj...
Én még korábban vásároltam mindig aranyért(akkor még csak azért adta) folyamatosan viper BP-ket.
Most öt csillagos, de mivel az alkatrészek zöme csak 3 csillagos, nem létszükséglet.
A tuner trialsra elég neccesen már, annyira azért feltoltam, amúgy meg tolom mostmár a ferrarit hogy meglett. -
-
válasz
PcForCe #1720 üzenetére
Ezzel meg is cáfoltad akkor a föntebbi állításomat.
Úgy gondoltam, hogy lehetetlen 3 körből mindháromszor blueprint-et húzni.Akkor tényleg durva szerencséd volt, én még nem jártam így az tuti. Viszont úgy már igen, hogy verseny végén mindhárom kártyalap ugyanazokat rejtette, ilyen viszont nem egyszer előfordult már.
LaFerrari eventhez:
Tök jó, hogy akármennyiszer lehet event-es versenyeket újrajátszani és az is nagyon jó, hogy az ott farmolt cuccokat a közös raktárba pakolja és nem pedig ilyen "prototípusos bohóckodós és egyéb autókban nem felhasználhatós" módon van megoldva.Arra vagyok kíváncsi, hogy az event kassza végig gyarapítható lesz-e vagy pedig pl ha autóváltás lesz RX-7-re, akkor nullázódik-e majd.
Csak mert akkor úgy veszegetnék ládákat, hogy lehetőleg okosan.Még valami:
Valaki van már itt VIP 3-as?
Az az extrája érdekelne konkrétan, amivel adott versenyt egyszerre 3x helyett 6x lehet újrajátszani.
Az érdekelne, hogy ez pontosan hogyan működik és hányszor lehet pl egy 0-24 időintervallumban elsütni. -
Amur
addikt
válasz
PcForCe #1645 üzenetére
Ha nem az elsödleges járgány akkor csak addig hogy a car series szálat végig tudjam vinni(ez mondjuk sokszor max közeli autót igényel), az aktuálisan legerősebb járgányt meg mondjuk úgy hogy próbálom maxolni, de az ugye szinte végtelen folyamat ha már a két felső kategóriából való...
-
air
nagyúr
válasz
PcForCe #1623 üzenetére
Na, akkor jöhetne egy kis okosítás, hogy hogyan kell okosan csinálni!
Mert lehet, hogy én vagyok túl hülye a játékhoz, de ha egyszer nekem nem tölti újra a jegyeket, farmoláskor a szükséges alkatrészt fel sem teszi a megfordítható kártyákra, és a marketben is aranyért van az, ami nekem kellene nem pénzért, akkor ezt hogyan oldod meg okosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest