- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábban is megfigyeltem már, de még csak most említem meg:
Ha valaki csak is BP-ért játszogat újra egy adott versenyt és ha 2 verseny alatt sikerült mindkétszer BP-et húznia, akkor harmadjára már felesleges lejátszani azt a versenyt, mert a játék beleavatkozik(!), hogy esélyed se legyen esetleg harmadjára is BP-t húzni.
Tényleg nem csak a véletlenen múlik, soha sem volt olyan még, hogy 3x ugyanazt sikerült volna kihúznom, márpedig matematikailag már legalább egyszer szerintem találkoznom kellett volna olyannal is, amennyiszer forgattam már kártyákat.De egyébként is beleavatkozik a játék, túlságosan gyanúsan "balanszosak" a kártyahúzásaim. Egymáshoz képest kb egyenlő mértékben szoktam húzni VP-t, pénzt, alkatrészt és BP-ket.
Mióta fullosan "kicsillagoztam" a Viper-t, pár versenyt játszogattam még a Viper boss-os versenyen és csalódnom kellett.
Kb 5x játszottam újra és ugyanúgy street főalkatrészeket lehet csak húzni, pedig vártam volna, hogy mivel már komolyabb verseny, esetleg verseny kategóriás főalkatrészeket is adogat majd, de túl szép lenne...Ez a McLaren boss-os verseny meg egyébként nevetséges.
Sokkal könnyebb, mint a korábbi Viper verseny, szinte semmi odafigyelést sem igényel. Pálya is 25 másodperces kb, lazán 100 méterre szoktam hagyni és akkor nem is arra megyek, hogy minél jobban lehagyjam, hanem igyekszek folyamatosan driftelve menni végig.Tournament-en jelenleg 70. vagyok, amin csodálkozom, mert nem játszom másabb ütemtervben, mint ahogyan szoktam és gondolom nem csak nekem van 703 PR-es WRX-em és ünnepek miatti szabadidőm.
-----------------------------------------
@Joccc07: Én inkább összetenném a kezem, hogy végre megszabadulok ettől a játéktól.
Na jó, viccen kívül én ilyenkor azt szoktam, hogy megpróbálok játékon belül egy Data download-ot és ha nem segít, kilépek a játékból, recents-ből is kihúzom és újraindítva vissza szokott állni a mentésem. Max nyomok még egy Download-ot.
Ilyen mondjuk nálam legutóbb az utóbbi frissítések előtt volt, szóval lehet ez a menet már nem lenne mostanság aktuális.Ha semmi sem segít, EA-vel felveszed a kapcsolatot, mást nem nagyon tudsz tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest