- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Üdv a klubban!
A scrap pontokat partok és alkatrészek eladásával gyűjtheted (már nem pénzt kapsz értük), illetve ha egy kocsid max csillagos és nem kell több BP, akkor ahelyett is scrap pontot fogsz kapni. Igen a BR Rivals egy rakás kaki. Levegőben ugratva kanyarodik az ellenfél, tele van hackerekkel és valóban esélytelen 1K-1,1K PR alatti kocsival ez a történet. Remélem rájönnek hamar és helyette vissza hozzák a tournamentet vagy valami hasonlót mert ahogy néztem külföldi fórumokat is, elég sokan hagyták abba a játékot mostanság.
-
-
Amur
addikt
Nekem is ez a legnagyobb gondom.. Most is megvan a 15 pack hogy lilára konvertáljam a motort a mazdában, de egy fillérem nincs belerakni őket, hát még utána a konvertálás költsége..
Eventben hiába farmoltam össze már egy szekér pénzt azt csak majd a mustangba tudom beletolni lezárás után..
Megyek is farmolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest