Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Üdv a klubban!
A scrap pontokat partok és alkatrészek eladásával gyűjtheted (már nem pénzt kapsz értük), illetve ha egy kocsid max csillagos és nem kell több BP, akkor ahelyett is scrap pontot fogsz kapni. Igen a BR Rivals egy rakás kaki. Levegőben ugratva kanyarodik az ellenfél, tele van hackerekkel és valóban esélytelen 1K-1,1K PR alatti kocsival ez a történet. Remélem rájönnek hamar és helyette vissza hozzák a tournamentet vagy valami hasonlót mert ahogy néztem külföldi fórumokat is, elég sokan hagyták abba a játékot mostanság. -
-
Amur
addikt
Nekem is ez a legnagyobb gondom.. Most is megvan a 15 pack hogy lilára konvertáljam a motort a mazdában, de egy fillérem nincs belerakni őket, hát még utána a konvertálás költsége..
Eventben hiába farmoltam össze már egy szekér pénzt azt csak majd a mustangba tudom beletolni lezárás után..
Megyek is farmolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A scrap pontokat partok és alkatrészek eladásával gyűjtheted (már nem pénzt kapsz értük), illetve ha egy kocsid max csillagos és nem kell több BP, akkor ahelyett is scrap pontot fogsz kapni. Igen a BR Rivals egy rakás kaki. Levegőben ugratva kanyarodik az ellenfél, tele van hackerekkel és valóban esélytelen 1K-1,1K PR alatti kocsival ez a történet. Remélem rájönnek hamar és helyette vissza hozzák a tournamentet vagy valami hasonlót mert ahogy néztem külföldi fórumokat is, elég sokan hagyták abba a játékot mostanság.