Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Még mindig 15-40 sec egy verseny?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Rendben ! -
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Asphalt 8 azért bőven jó pénz nélkül is!

-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csak gondolj bele , ez EA , és az EA féle benzin renszer!

-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
prrrffffffff
Bocsi , most felnevettem ! Tudod kell valamit ígérni is a népnek , arra várhatsz! 
Tudod miért nem lesz ? Mert akkor mi lenne a benzin rendszerrel ami tejjel nekik ? 3benzin/perc vagy mi ?

-
Micsurin
nagyúr
Nekem még mindig stabil N9-en , kopp kopp kopp!

-
Micsurin
nagyúr
N9-re landolt végre az update , na most már azt mondóm látszik valami szép is a képen!
Ha feltöltöttem , holnap teszek fel képet 
-
Micsurin
nagyúr
SKyline R34 Nismo sehol semmi ? Nem NFS... már csak ez a gondom !

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Melafoto
üzenetére
Megtörtént
Azzal kezdtem majd letettem a játékot mert mailt kaptam , majd kiléptem és ment vissza töltőre , megint sehol semmi
Ha leszedem megint ez a lvl1-es szar jön le , a google fiókomba továbbra sem tudok sehol belépni , nincs ilyen opció... Nevetséges amit művelnek. -
Micsurin
nagyúr
Büdös fos , kinyitottam a csomagot , majd játék bezár (nem kilép , szépen kilő , nekem ne fusson háttérben) vissza lépnék most mert végre feltöltött a tab, megint sehol , semmi 
-
Micsurin
nagyúr
VISSZA IS VONOM! Kaptam 85 hornicorn bp-t , 30 razor bömbit és 25 gt500-at (BP) , egy valag alkatrészt 2 milla dodo és 8k arany és még egy valag kocsi

Nem úgy volt, hogy azt (eventes kocsikat) nem tudják vissza állítani ?

-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
azt teszem de az ECU-s hunter kivitelezhetetlen 709-es kocsival.... nem lehet egyszerűen , 3x probáltam már megszakítva sem volt talán a nitro
UA az a stílus mint az RR3 , ha nem fizetsz nem lesz meg semmi 
ahogy látom gyengébb mint a snoop dooggom , akkor nem is erőlködőm inkább

szrk2.: -"- 44-től mér alig lehet fejlődni
minden ötletet meghallgatok
car seriesben is min +50pr-ek kellenének -
Micsurin
nagyúr
téma mentve

On is legyek van aki már közelebb van az M4 (razor)-hoz mint én ? Nekem még 7 verseny , tud valami okosságot mondani valaki ? (hunterek néha elég macerásak)

szrk.: más Nekem Nexus 9-en picit pixeles a játék , nem szereti a QHD-t ? (1536 x 2048)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rendben !
Adtak hozzá utánégetőt a játékhoz , persze csak aranyért! 

Bocsi , most felnevettem ! Tudod kell valamit ígérni is a népnek , arra várhatsz!

Ha leszedem megint ez a lvl1-es szar jön le , a google fiókomba továbbra sem tudok sehol belépni , nincs ilyen opció... Nevetséges amit művelnek.