Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Jogos, látom az IAP-ok határtalan hülyeségét(rögtön felajánlotta 2 verseny után hogy VIP kedvezményben vegyem meg a Paganit 1.4milla helyett 700ezerért, zárójelben alul: 5533ft.

Ebben rögtön láttam hogy nem lesz különbség, viszont a versenyek sokkal izgalmasabbak, nem ritka hogy 15 kocsi is van a pályán, és kell vezetni is(ha a segítségeket kikapcsolom még fékezni is!
) --Ez RR3ról szólt--Hogy No limits(less) is legyen, a monthly goldom még 6 napig tart, addig felépek, bezsebelem, kinyitogatom a ládákat, és ennyi,ha jön valami "pozitív" frissítés akkor fogok csak még 1 próbát adni neki.
Érdekesség hogy a mai 5 free ládámból 3 BP volt... én még azt is kinézem belőlük hogy ha látják hogy nem versenyzel csak felnézel akkor adnak pár jó ládát hogy megint kedvet kapj, és utána úgy is költeni fogsz, mert amúgy nem haladsz... -
válasz
hjanos1
üzenetére
Jaaa, nem is feltételeztem volna, hogy ticket-ekre is lehet itt gondolni. Köszi!
Akkor fasza, kíváncsi vagyok mennyire fog nálam működni a dolog.Más:
Holnap-holnapután lejár a VIP-em és 11 nap még van a Monthly gold-omból.
Hiányozni fog kb 10 napig az a +2 egység a benzinből, remélem 11 nap múlva olcsóért lehet majd megint Monthly-t szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Fitbit Versa 4 okos óra
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) --Ez RR3ról szólt--
Én azt hittem végleg reszetelik hogy nem lehet többet versenyezni... Pl: BP-ért...